×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Собственикът на култовия „Зангадор” в Китен събира незаконно по 10 лв. за паркинг от общински имот


Собственикът на култовия „Зангадор” в Китен събира незаконно по 10 лв. за паркинг от общински имот
Чернокоската вляво, която се оказа жена на собственика, се представи за обикновена барманка, твърдеше, че не правят нищо нередно
03 Август 2022, Сряда, 15:31 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимки: Авторът

За таксата се издава касова бележка, на която пише „вход за бар”, прокуратурата и полицията категорични, че това е самоуправство

Наемателят на култовата дискотека „Зангадор” в Китен Николай Петров е започнал да събира по 10 лв. еднократна такса за паркинг от общински терени, според полиция и прокуратура, неправомерно. Флагман.бг получи сигнал за смущаващото самоуправство и незабавно извърши проверка на място. Установихме, че пред „скалната дискотека” има три общински терена – двата със статут на частна общинска собственост, а другият – публична общинска собственост. Те не са отдавани под наем, нито пък статутът им е променян по такъв начин, че да позволява да се използват като платен паркинг.

От известно време обаче всеки шофьор, който спре там, е атакуван незабавно от момче с касов апарат в ръка, което му иска такса за паркиране. Издава и касова бележка, на която обаче е изписано „вход за бар”. Фискалният бон е на името на фирма „Я.Д.И.-1” ЕООД, собственост на Николай Иванов Петров – човек, който е добре познат в увеселителния бизнес, наемател на емблематичния бар „Зангадор”.

По информация на Флагман.бг, още преди около 10 дни са подадени първите сигнали. След това събирачът на таксата действал по-внимателно – отивал да таксува коли само с регистрации, различни от СА, СВ, А. Избягвал софиянци, защото веднага му скачали, както и бургазлии, които щели да се усетят и да подадат сигнал в полицията.

От няколко дни за тази горичка не се иска такса паркинг

Кметът на Китен Николай Марков е сред тези, които са съдействали за разплитане на цялата схема. Той лично уведомил МВР и Прокуратурата. Междувременно РУ-Приморско пратили двама цивилни командировани полицаи с личните си автомобили и „рентиерът” на незаконния паркинг веднага попаднал в клопката им. След като се легитимирали, момчето толкова са изплашило, че веднага посочило боса на „Зангадор” като негов шеф, на когото се отчита. Полицаите се опитали да разговарят с Петров, но той, по наша информация, направил голям панаир и ги обвинил в неправомерно влизане в имота му.

Днес репортер на Флагман.бг посети лично паркинга. От лявата страна на пътя в посока Китен има малка горичка, където са паркирали поне 20 автомобила. Отдясно пространството е свободно, тъй като на стълбовете грее табела: „Внимание! „Зангадор” паркинг! Моля, не паркирайте! Ползва се денонощно!!!” Там имаше спрени едва 5-6 коли. Според хората, с които разговаряхме, от началото на седмицата се таксува спирането само в тази зона.

Тук продължава да се таксува спирането, има даже предупредителни табели, които са незаконни и предстои да бъдат премахнати

Влязохме в дискотека „Зангадор”, за да потърсим управителя. Сервитьорката първоначално твърдеше, че не бил в обекта. След няколко минути обаче отвън ни намери чернокоса жена с къси дънки, която се представи за шеф. След като разбра, че разговаря с репортер, тя каза, че не смята да дава обяснения, но впоследствие, дъвчейки нервно дъвка, каза, че не правели нищо нередно. Имали право да събират тази такса и щели да продължат да го правят. Щом включихме камерата обаче, тя изненадващо промени поведението си. Твърдеше, че е обикновена барманка и не знае нищо за никакъв паркинг.

ВИЖТЕ КА СЕ ДЪРЖА ВЪПРОСНАТА ДАМА:

Впоследствие Флагман.бг узна, че въпросната жена се казва Дида и е жена на наемателя Николай Петров, тоест тя е шефката на дискотеката. Пред Флагман.бг тя настояваше, че не извършват нищо нередно, защото имали договор за този имот – със „Софийски имоти”.

Именно тук е разковничето, тъй като предприятието към Столична община претендира за собствеността на този парцел, но по документи той е на Община Приморско. „Софийски имоти” имат стар нотариален акт със съмнителна стойност, който дори не е представен пред съда, но дори и да приемем, че този имот е спорен, то договорът на фирмата със „Софийски имоти” е до 2018 г. Отдавна е изтекъл и към днешна дата няма абсолютно никаква стойност. За капак Община Приморско не е позволявала това да бъде платен паркинг.

Философията на кмета на Приморско Димитър Германов и на кмета на Китен Николай Марков е такава, че искат да се осигури колкото е възможно повече безплатни паркоместа.

Очаквайте по-късно днес интервю с кмета на Китен Николай Марков, който се бори за справедливостта в този казус.




Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
48
Коментара по темата
48.
Стефан
05.08.2022 23:08:24
0
3
На тая ще и подаря шампоан да си измие косата. Нагла нагла
47.
Красимир
05.08.2022 10:43:48
0
7
Странно,но в Бургас и околните общини мутрите отново газят законите и държавата е безпомощна.В друга държава това няма как да се случи и мутрите да не са закопчани с белезници.
46.
Унижен, потресен и заплашван клиент на Зангадор
04.08.2022 15:34:41
1
31
Тази овца преди няколко години при резервирана маса за около 20 човека ни изхвърли от заведението и така и не разбрахме защо! За нас причината беше, че сервитьорката постоянно местеше някакви столове на които дамите ни си слагаха дамските чанти и стана скандал! Сервитьорката отиде оплака се на охраната и 20 човека ни изхвърлиха от заведението! Не ни върнаха парите за вход и тази същата пача ни нападна, когато започнахме да я снимаме! Замахваше с ръце по телефоните които я снимат и даже счупи един от тях! При идването на полиция нищо не направиха и ние си тръгнахме супер разочаровани от всичко и всички в това отрепано селце! Казаха ни ходете пуснете жалба сякаш ще се реши проблема с тази нищожна жалбичка... И така до ден днешен на никой от нас не му стъпи кракът в тази за мен незаконна дискотека с излято кубици бетон върху държавните скали и море на България! Но не са виновни те а шибаната ни държава че позволява на такива мутри и селяни да ставам милионери! Ще си получат заслуженото някой ден онзи забавя, но не забравя! Изроди мръсни! Супер нагли явно им намаля работата в шибаното заведение и се чудят от къде да изкарат още пари и незаконен паркинг си направили...
45.
Диана Иванова
04.08.2022 09:52:46
16
14
Долу по коментарите видях как обиждат момичето
Но и аз да кажа че е симпатяга и е много готина.
Найстина е хубава жена но има малко надменност в държанието и което и носи червени точки.Ако една такава жена е по обрана и културна в приказките успехът в животът и е гарантиран но за съжаление животът я е формирал малко като чалга кифленско държание.
44.
Дон
04.08.2022 08:36:33
2
12
какво да кажа,
Лефкада ме очаква!!!
43.
Изумен съм
04.08.2022 08:07:26
1
17
Абе те флагманците понякога се бъркат. Нека някой да каже това нещо на снимката верно ли е жена ?????
42.
Zangador
04.08.2022 02:23:06
33
5
Стига бе хора. Никито е супер готин човек, държи Зангадор от 100 години. Грижи се не само за заведението, но и за района около него, за което не е длъжен. Почистват водораслите от морето, горе махат пясъка който се насъбира от вятъра, стрижат растителността която избуява през пролетта и лятото, иначе ще е обрасло всичко.
41.
Китенец 22
04.08.2022 02:03:31
16
3
До:37
Не развирам защо се криете зад разни именца, а хвърляте такива сериозни обвинения.

Най вероятно става въпрос за завист и злоба от страна на някое друго заведение в раиона което не работи толкова добре и с подлост се опитват да набедят някой за да може някой и при тях да влезе.
Наистина е жалко!
Ако нямате смелост да застанете зад думите си, защо въобще се излагате.
Не мисля че “Китенец “ви подхожда. Пробвайте с нещо което ви описва по добре.
Убиждате цял град а вие сте една малка, жалка …..
40.
TOP COP
03.08.2022 22:09:54
1
39
В тази "доскотека" и в увеселителните заведения в радиус от 100км се продава свободно дрога. Основно амфетамини. В някои от по-луксозните кръчми се предлага и кокаин, но на солена цена. Приемете това като официален сигнал. Всичко живо се друса, после яха колите. Чух вече коментари от типа "то сега има служебно правителство, на кукуте не им се занимава, ще си продаваме спокойно". Ако не се вземат мерки, ще започна за изобличавам дилърите с имена и адреси в сайта на "Флагман". Стига сме търпяли вече, децата ни избиват по улиците! Или полиция и прокуратура ще се вземат в ръце, или народът ще се вземе в ръце. А тогава...
39.
До 37
03.08.2022 20:37:08
4
17
И до прокуратората ще стигне. Не се тревожи. Кой е жалък ще покаже времето. Наслаждавайте се на сезона, докато още можете!
38.
Нико
03.08.2022 20:34:23
1
19
Ами за да отидеш на силистар трябва да платиш на данчо ментата.от лявата страна е имало път предполагам общински,що не го направят,ами позволяват на този да събира такса
37.
Китенец 22
03.08.2022 20:26:26
10
8
За: 34
Май заведението ви не върви, и със лъжливи клевети се опитвате да се наложите в КИТЕН. Ако имате такава информатция защо не сте сигнализирали в прокуратурата а се криете зад ''Китенец''
Постъпката ви е подла и непочтенна.
По подходящ псевдоним за вас е Жалкия Калитко
36.
Всичко е точно
03.08.2022 20:01:45
6
10
Явно се отчита на някой гербераст
35.
Сулааа
03.08.2022 19:53:19
2
34
Дидооо Ямболска тояго не са прави че не си управител от сто години са думкаш с Николай. Незаконно събирате пари от паркинг който не е ваш а да не говорим че цялата дискотека е незаконна, заливате бетон на брега и има масивни постройки ай ЧАЛ
34.
Китенец
03.08.2022 19:24:31
4
26
Проверете дискотека CROUN на плажа там се продава яко фалшив алкохол и балони , а уж ги забраниха балоните, а персонала предлагат наркотици по желание на клиента .
А Спас и Николай шефчетата на короната снабдяват персонала с екстрите
33.
До 22
03.08.2022 18:51:47
1
3
Нещо си се объркал! Обикновено, който си краде има и същото мнение за останалите.
В тая Община не крадат- само си назначават хора от областните градове да им работят, докато те раздуват "локуми"- може и да не могат успешно да преминат етапите на конкурсите.
В същата Община на внесена глоба по НП в касата на Общината бяха отчислили и ДДС от глобата.
32.
НАП
03.08.2022 18:31:22
2
22
Сега НАП да се самосезиеа и да му ги вкара на приходи, като го обложки по аналог. Тий то. И глоби за всичко щи не е законно. Максимални. Туй то. Всичко друго е локум.
31.
Ъъъ
03.08.2022 18:29:11
5
13
Тва на Иво чичката майка му ли е
30.
Да
03.08.2022 18:01:49
2
25
Като записват новата годзила няма смисъл да ползват анимационна маймуна , да вземат това нещо от клипа
29.
Кокорчо
03.08.2022 17:46:17
3
12
У булгаристан всички са добре много добре......................
28.
смях
03.08.2022 17:20:56
4
19
Всички са на пико.
27.
До 25
03.08.2022 17:15:50
7
15
Дойде и градският бургаски шебек, чието родословие идва от странджански села, които вече не могат да се открият на картата България.
26.
Glarus
03.08.2022 17:13:35
4
29
Аз живея във Германия идват финансовите със полицията. Затварят правят проверка. Дали някога ще маже да отвори заведение. Всичко се плаща преварително
25.
Селски манталитет
03.08.2022 17:02:46
8
22
Тука май само китенски шебеци си пишете коментари. Ходете някъде през зимния период малко да ви се разширява мирогледа , че сте много диви селяни!
24.
*********
03.08.2022 16:59:55
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
Диханов крадец
03.08.2022 16:59:13
3
19
Стоян Диханов ми дължи 32лв. От 2013г. Ще си ги взема с лихвите да знаеш. Поздрави палячо
22.
До 19
03.08.2022 16:53:53
1
14
Как да разработят капиталовите програми , като такива тарикати като теб , се чудят как да откраднат и не внасят един лев в тази община.
21.
ха ха
03.08.2022 16:47:36
2
29
Трябва да има минмални изисквания за платен паркинг, които да са задължителни за всеки желаещ да има такъв. Освен това обекта трябва да се регистрира някъде. Щом не е регистриран значи е незаконен.
20.
Приморско
03.08.2022 16:47:31
8
33
Сега вече се скараха Германов и Марков. Ще му дърпат ушите на Китенския кмет, че закача хора на Малкия Мук.
19.
До Турист
03.08.2022 16:44:57
11
11
И за какво браво на кмета! Уведомил МВР и Прокуратура!
Вместо зимата да седнат да си разработят капиталовите програми, приходните параграфи на бюджетите- главните търговски улици- цигании- сергии до сергии- тротоарите заети със стелажи и парцали- пешеходец не може да мине свободно по тротоара. В определен час улиците се затварят за автомобили и туристите вървят по уличното платно.
18.
Калина
03.08.2022 16:33:29
2
51
Въпросното момче от заведението преди няколко дни ме изнуди да му платя таксата. Взе си парите и като го попитах да ми предостави документ, легитимизиращ извършваната дейност и взе да се оправдава, че той е просто работник и не може да отговори, след което бързичко се изниза. Останах в района и го наблюдавах. Звънна на някого по телефона след разговора ни. Вероятно на така наречения бизнесмен. След мен повече пари не взе за спиращи коли. Когато ме забеляза, че отивам към него, за да го попитам защо не взема от следващите шофьори пари, се обърна най-демонстративно и се покри. Скоростна проверка на НАП откъде идват средствата и на двамата и отнемане на цялото имане до последната открадната стотинка през сезоните. Черноморските курорти се навъдиха от неграмотни, некадърни, арогантни и самоуверени селяндури, имащи се за бизнесмени. 2 изречения не може да свърже правилни, независимо че е под напрежение от натискащия я журналист. И без да познаваш съответния наемател на дискотеката и мъж на жената, което тя така пестеливо скри, представяйки се просто като барманка, докато управлява заведението, можеш да предположиш какъв ще бъде и мъжа.
17.
...
03.08.2022 16:33:06
0
15
То в ТП на НОИ трябва да обиколиш сградата покрай оградата няколко пъти да влезеш в двора, че централния вход попадал в имот-частна собственост, който се охранява и не се допуска преминаване през него.
Законно, незаконно- вземат парите на хората, фискализират си таксите вход и после ако са по-малко "кукерите" и остане печалба и някой лев данък за републиканския бюджет. Каквото като не постъпват приходи в Общината? Като излезе "Философия на безплатните паркоместа" с корична цена, ще е прочетем. Безплатно паркиране в имот философийски - с маневри и разход на гориво съпоставими с артериалното налягане на баба ти. Имаше преди години една баба -вдигала 300.... Има много хора друга работа освен да вземат парите на хората не могат да работят.
16.
Кольо тракториста
03.08.2022 16:31:18
4
54
Не е вярно, че е барманка. Тоя качур работи като бостанско плашило на полето.
15.
Общински съветник
03.08.2022 16:30:21
3
47
Да докарат нещата до край. Да проверят и дискотека "Зангадор". Чия собственост е имота там, на кога плаща наем, ако изобщо плащат ?
14.
*********
03.08.2022 16:29:42
18
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
гагаг
03.08.2022 16:15:17
3
52
мн проста застаряла селянка с шкембе
12.
Турист
03.08.2022 16:14:34
2
37
Браво на кмета на Китен че е уведомил МВР и Прокуратурата.
Защо не е задържан в ареста за самоуправство ?
Призоваваме ръководството на НАП(данъчните) да се самосезират и извършат финансова ревизия на този алчен и нагъл Николай Петров. Затворете му заведението.
Ръководството на прокуратурата защо мълчи
Излезте и кажете какво работите срещу този
нагъл нарушител на закона.
Писна ни от такива търговци
Писна ни да ни лъжат и тормозят.
Искаме проверки и наказания.
ИСКАМЕ НАКАЗАНИЯ
11.
Guru
03.08.2022 16:12:48
2
55
Как само се опитва да се измъкне тива животно най-вероятно от женски пол.. А колко е мазна и как се прави че незнае нищо .. съд съд съд.. за такива.
10.
Турист
03.08.2022 16:11:26
3
46
Браво на кмета на Китен че е уведомил МВР и Прокуратурата.
Защо не е задържан в ареста за самоуправство ?
Призоваваме ръководството на НАП(данъчните) да се самосезират и извършат финансова ревизия на този алчен и нагъл Николай Петров. Затворете му заведението.
Ръководството на прокуратурата защо мълчи
Излезте и кажете какво работите срещу този
нагъл нарушител на закона.
Писна ни от такива търговци
Писмо ми да ни лъжат и тормозят.
Искаме проверки и наказания.
9.
ДО ФЛАГМАНАРЦИ
03.08.2022 16:04:55
5
36
АЙ поне като снимате колите, заличавайте им номерата!! Ще направите скандал бе, ще развалите семейства!!! ей ама хич не се сещате, то трява акъл на време....
8.
Jack Daniels
03.08.2022 16:04:24
1
61
Колко противна и отблъскваща жена, ако може и жена да се нарече това тестостеронено говедо с по-груба кожа и от моята, а съм на 42 години. Очевидна тарикатка, но от тези селяндурските. И тя, и мъжа.
7.
оффф...
03.08.2022 16:02:12
18
18
Бих я боднал
6.
*********
03.08.2022 16:01:58
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
КЬОСЕВ
03.08.2022 15:56:31
3
62
На Бегкликтаж над Перла вместо касов бон дават билет за кино от Соца!)))
4.
Николина
03.08.2022 15:50:14
1
58
Браво на г-н Марков,стига вече с това безнаказано крадене на гърба на хората, който честно си изкарват прехраната и събират пари цяла година за почивка по морето.
3.
ALF
03.08.2022 15:44:51
2
61
Въй да само малко прилича на жена !
2.
Крокозъбъла
03.08.2022 15:44:38
4
74
Шефче как си лягаш с това нещо бе.
1.
Общински съветник
03.08.2022 15:40:27
5
81
Сигурно ли е че това на снимката е жена?Като зъл бик е.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори