×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес ще се подпише договор за дарение за 300 000 лв. между „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД и Община Бургас
  • Гледат на второ четене забраната на рекламиране на хазарт
  • Велики вторник е! Трябва да бъдем смирени
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Румен Радев готов със служебния кабинет, има няколко страхотни изненади


Румен Радев готов със служебния кабинет, има няколко страхотни изненади
До дни Румен Радев ще издаде указа за разпускане на 47-ото НС, назначи нов служебен кабинет и насрочи избори. Вероятно вотът ще е на 16-ти октомври
27 Юли 2022, Сряда, 19:58 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимка: Георги РУСЧЕВ

Крум Зарков най-вероятно ще стане министър на правосъдието, а София Касидова - на икономиката 

До няколко дни президентът Румен Радев ще трябва да издаде указ за разпускане на 47-ото Народно събрание и назначи четвъртия си служебен кабинет.

Част от имената в бъдещия Министерски съвет са публично известни. На 99,99 % премиер ще е Гълъб Донев, който има опит като министър на труда и социалната политика в три служебни правителства. В момента той е главен секретар на президентството и един от най-доверените на държавния глава.

Вицепремиер и министър на външните работи почти сигурно ще е Мартин Райков, който бе министър-председател в едно от служебните правителства на Росен Плевнелиев. В момента Райнов е посланик на България във Великобритания.

И оттук започват изненадите. Тази вечер бТВ съобщи, че служебен министър на правосъдието ще стане Крум Зарков – една от младите надежди на БСП. Той е лицето на вътрешната опозиция в партията и сочен за почти сигурен наследник на Корнелия Нинова. Участието му в правителството на Румен Радев ще означава само едно – че той няма да е кандидат-депутат. Досега Зарков бе народен избраник от Русенския район, където получаваше добра подкрепа.

За министър на спорта се спряга Весела Лечева, също много близка до Румен Радев. Министър на икономиката най-вероятно ще е София Касидова, която бе зам.-министър на икономиката в кабинета „Сакскобурготски“ (2001-2005).

За министър на здравеопазването се спряга д-р Славейко Джамбазов.

По информация на Флагман.бг, Любомир Дацов най-вероятно ше поеме финансите, а вътрешен министър се очертава да стане Венцислав Катинов, който от дълги години е в системата, бил е зам.-министър на МВР в последните три служебни кабинета. Рашков категорично няма да е част от избраниците на Румен Радев.

Николай Павлов е сочен за бъдещ министър на енергетиката, а Христо Алексиев – за служебен министър на транспорта. МРРБ почти сигурно ще оглави Валентин Граматиков, който бе част от екипа на Виолета Комитова.

Министър на туризма почти сигурно ще е доц. Стела Балтова, която според бранша е много по-диалогична и на светлинни години от настоящия министър Христо Проданов.

Министерството на културата вероятно ще бъде поверено на Пламен Славов, който е секретар на президента по духовност и култура.

 


В категории: Политика


30
Коментара по темата
30.
Емигрант
30.07.2022 22:15:36
0
1
Боже мили Мартин Райков!!! В Лондон повечето посолства са нареди в една линия на една и съща улица! И познайте само пред кое посолство има опашка 2км?????? Недай си Боже да имаш вземане даване със БГ посолство в УК. Тея хорица не са чували за on-line, web и пощенски услуги!! Имат 3-ри телефонни линии, които винаги дават свободно и никой не вдига телефона. Писах им 3 email-a и ми отговориха чак след 10 дена(след като вече си бях свършил работата). За едно обикновенно заявление трябва да ходиш лично! Нищо, че заявлението беше качено във сайта на посолството(обаче не може да се свали поради технически причини). Просто бай Мартин е велик представител на БГ. Страхотен организатор и ръководител на посолството, загрижен за българската общност в УК. Паразит на държавна хранилка. Добре, че Радев не го е избрал за Мин.председател.
29.
Справедливост
30.07.2022 19:29:44
6
7
Кирил Петков трябва да седне на подсъдимата скамейка за национално предателство, измяна, застрашаване на националната сигурност, корупция, погазване на конституцията и законите. Доживотна присъда без право на замяна, при първоначално 20 годишен строг режим. На свиждане да му ходят само Бойко да му пере шамари и някой друг загорял сирийски бежанец.
28.
Ники
30.07.2022 10:55:35
4
5
А, министерство на отбраната ще има ли?
27.
Дрон
28.07.2022 11:56:19
7
20
Отлично ще е за хазната ,ако се сбъдне прогнозата за Министерството на финансите. Любо Дацов е направо Академик в сравнение с това "харвардско недоразумение" , което един нормален бюджет не може да върже.
26.
444
28.07.2022 09:00:32
33
15
Радев -отново е събрал поредното котило идиоти и некадърници.Поредните грабители.Радев трябва да се отзове- импийчмънт,че доведе най-наглите ктадци в историята на България
25.
Избори
28.07.2022 08:30:34
14
19
Някой влюбен в ПП яко е цъкал минуси по късна доба. Гнездото на осите бе разбутано, троловете им тръгват на поход под всички статии и социални медии.
24.
Урааа!
28.07.2022 07:25:31
6
10
Страхотни изненади - кокос, бадем и овесени ядки..
Веселба за Флагманци, като цяло. Корабът потъва, а тези запасняци трябва да издържат 90 дни. Равнис, Миирно!
23.
Въпроска ?
28.07.2022 07:11:54
10
20
Кой "клати " държавата ? Кой иска да завладее държавата ? Кой български Президент по време на мандатите си е сформил толкова много служебни кабинети ? КОЙ , КОЙ , КОЙ ???
22.
За енергетиката
28.07.2022 07:05:42
3
8
може и да не е Николай Павлов. Може да е Любомира Ганчева- човек на Румен Петков
21.
До 15
28.07.2022 04:02:47
10
22
Бойко е д-р Хонорис Кауза на Пернишкия Университет по Технологии Компютри и Автоматизация съкратено
П.У.Т.К.А
Получила 2011год
Пернишкия У-т с еротичното име е плод на Цввтелина Борислава бивша метреса на Бойко и ректора на ВСУ Варна Павел Павлов бащата на Лиляна Павлова/Свинетка/също бивша любовница на г-н Хонорис Кауза от Банкя
20.
ОПГ ПП държи се като отвързана
28.07.2022 01:46:29
14
44
Скоро мнозина ще се срамуват, че не са схванали веднага, що за птици са кирчовци.
Най-много ще се тръшка Политическата Секта – наистина, непонятно е временното умопомрачение, в което изпадна тя, а обичайно е много, дори патологично мнителна. Двама Пришълци се бяха наместили в играта и се ръгаха яко – а езиците им не преставаха да мелят, главно глупости и лъжи. Тъй или иначе, той бързо набра самочувствие – обаче глупостите, които извършваше или прокламираше с едно несмислено глаголене, не могат да бъдат източник на неговата независимост.

Нещо друго трябва да е причина нашият петльо да държи навирен гребена си.
Снима се с Херо Мустафа, репчи се непрекъснато на Путин – той сигурно се е разтреперил, държи се фамилиарно с Байдън, лъже като разпран за някакъв несъществуващ разговор с него, но американците му прощават волността – което е абсолютно безпрецедентно, изрязва от една обща снимка с държавния секретар Блинкен македонския премиер, неизвестно защо се среща във Вашингтон с вицепрезидентката Харис, поучава колегите си от ЕС да вземат пример от него в „депутинизирането“, гони руската пета „колония“ от посолството в София, не спазва коалиционни договорки, пренебрегва дори препоръките на президента или на КСНС за македонския казус.
19.
Измамникът, който донесе студа - и се изнесе
28.07.2022 01:40:10
67
44
Cедем месеца живяхме с позора на един Случайник, който измами самата Конституция.
Как да не им завъртиш една конспирация на такива главанаци.
Днес, поглеждайки назад, виждаме, че част от публиката е била напълно приспана от двама талантливи мушикаджии/Кирчо и Асенчо.
Колкото повече будалкат българина, толкова повече той става лековерен – това е една от особеностите на Вятърничавия Преход.
И все още не сме се добрали до отговорите на няколко прости – само привидно – въпроса: Кой изхвърли в нашия джендем двамата комбинатори, кой ги дотика в политиката, кой забрави що за стока са, кой не провидя какво ще остане след тях.
Ако продължаваме така, една заран можем да осъмнем с орангутан като премиер-министър.
18.
Всичко се прави в защита на кирчовци
28.07.2022 01:35:06
49
28
Парламентът се занимава с тях, но на депутатите няма да им стигне времето за друго, освен да изпитат съжаление, че Господ не ги е дарил с дарбата на Дуото Кирчо/Асенчо.
Между другото: Кирчо каза, че прекратяват сделката с „Джемкорп“, понеже привлякла прекалено общественото внимание.
Този безметежник сякаш и докрай не схвана, че има някаква разлика между един премиер и един бизнесмен, а и изобщо не успя да овладее езика си – от казаното излиза, че сделките трябва да се правят тайно, нейде в мрачините, без излишно да привличат внимание, дори, когато се разиграва един милиард долара.
Да припомним: единственото конкретно нещо, което Кирчо каза, докато представяше намеренията си като премиер, беше чиста глупост: щял да осигури енергийната независимост на България.
Като го гледа човек, тоя дори гащите си не може да върже сам – кой му дуднеше в ухото за някаква „независимост“?
17.
Шменти капели и БГ будали
28.07.2022 01:24:40
61
47
*Издирването на документи за завършено висше образование от Асен Василев
в Харвард сочи, че той наистина е пребивавал там, но само 3 семестъра на
подготвителни курсове, за да постъпи на редовно обучение*. За самото му
обучение няма и следа, както няма и следа от документи, доказващи, че
има бакалавърска или магистърска степен.!
16.
Каквито променкаджиите, такива и троловете им
28.07.2022 00:27:21
70
43
„Продължаваме Промяната” са най-големите неможаци, които съм срещал през живота си. Когато някой некомпетентен и безотговорен се намеси в работата на експертите, резултатът е нарушение на закона. Лъжат и обвиняват на едро, без да се съобразяват с нито един факт!
15.
До 14 трола на Прокопи
28.07.2022 00:19:37
70
42
Пожарникарят е и доктор на науките, за разлика от Кире Простото и Асен Педалетката, които са с менте дипломи!
Най-доброто от 7 месечното управление на ОПГ ПП и мафиотите, е че се разбра истината за "изучените специалисти" в чужбина!
Кире правил изолация , а Асенчо кафета ,
на тука като големи, изучени се представят, а Радев им се върза и ги лансира.....
14.
не се напъвайте
27.07.2022 22:46:47
22
49
За мин.председател в бг не е необходимо да си добър или с висок образователен ценз.Щом може пожарникар що пък да не е футболист или баскетбодалист.
13.
Българин
27.07.2022 22:26:52
2
21
Абе некадърници, какъв Мартин Райнов сънувате, Марин Райков е човекът
12.
Плача
27.07.2022 22:05:15
2
35
Мартин Райнов - футболист, Марин Райков бивш министър-председател. Флагмен май някой е сръбнал преди да пусне статийката
11.
Фигуранта
27.07.2022 21:45:19
62
38
Радев смотаняка няма ли да ни натресе други Харвардски измамници без дипломи , ще оправят държавата за 10 дни .
Имаше един комарджия от Мадрид за 500 дни оправи държавата
Радко юмрука, бащата на площадите и барикадите ни натресе голяма промяна , да му го начукам в устата.
Тъп шапкар само зелени чорапогащи назначава..
От чужбина големите класици на промяната , аматьори, напушени палячовци.
10.
Мдаа
27.07.2022 21:31:52
37
48
Радев е бащата на настоящия хаос в държавата. Ще ви кажа кога ще тръгнем към оправяне - когато му свърши мандата.
9.
Лжон Доутън
27.07.2022 21:20:07
16
39
Kомунозма се завръща НЕ спете спокойно деца
8.
Лост
27.07.2022 21:18:22
9
24
Мартин Райков? Служебният М. Председател който сам се назначи за посланик във Лондон.
7.
Тони
27.07.2022 21:08:01
54
44
Само гледайте троловете на ГЕРБ и ПП как обединени плюят по Радев и ви става ясно защо Радев е единственият нормален политик в България.
За съжаление ни управляват не хора като Радев, а мръсни, крадливи и прости уроди като Борисов, Пеевски, Петков, Василев, Иванов и т.н.
6.
1962
27.07.2022 20:44:19
5
20
Мартин Райнов ???????? Сигурни ли сте? Има такъв футболист - супер некъдърен между другото. Но щом казвате :-)
5.
!!!!!!!!!!!!
27.07.2022 20:30:46
36
25
Радев може да ме изненада само по един начин, ако се самоубие и спре да ни нарежда тези НАТОвски атлантически говна антибългарски
4.
путкин
27.07.2022 20:25:28
2
23
нивото ще да ви е доста ниско флагманчета... Марин Райков е човекЪТ ама найсе...
3.
sad story teller
27.07.2022 20:12:59
46
45
Така е, Тони, Радев е пълен непукист, не му пука ни за народа, ни за държавата. Слушка само Кремъл. Чудесен човек :/
2.
Тони
27.07.2022 20:06:02
61
52
Вярвам само на Румен Радев и на никой друг!
Доказа, че не му пука нито от крадливата банкянска мутра Борисов, нито от онзи канадски идиот Петков.
Ако направи партия ще спечели пълно мнозинство без никакво съмнение!
1.
Iznenadan ,o4uden,opulen,oble6ten,Okokoren
27.07.2022 20:05:28
10
29
Iznenada n1 : 30lv ka6kaval
Iznenada n2: 5lv litar benzin
Iznenada n3: olio 10lv - 1L
Iznenada n4: e pak zaedno s DPS i v slujebnia kabinet

Da sprem mai s iznenadite
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя има номер като на Васил Божков и често приема негови обаждания Тя има номер като на Васил Божков и често приема негови обаждания „Имате грешка!“, отвръщала всеки път блондинката, когато по неволя приемала обаждания за Васил Божков Митничари спипаха цигари за 18 000 лева, скрити в хлябове Митничари спипаха цигари за 18 000 лева, скрити в хлябове Печалбата на контрабандиста щеше да е 100 %, ако го бяхме пуснали да мине границата, каза шефът отдела за борба с наркотрафика при Митница Русе Иво Поаков Щангите ни аут от Олимпиадата, ако не платим днес, Коджабашев на крачка от голям провал Щангите ни аут от Олимпиадата, ако не платим днес, Коджабашев на крачка от голям провал Новият президент на федерацията не успява да намери решение на кризата  Тази вечер имаше силно изригване, очаква ни нова магнитна буря до часове Тази вечер имаше силно изригване, очаква ни нова магнитна буря до часове Обикновено смущенията, породени от нея, влияят неблагоприятно на възрастните и на хората със слаб имунитет Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Сезонът на хотелиери и ресторантьори на път да се опропасти, твърди Веселин Халачев, председател на организацията „Обединени Бизнес Клубове” Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8%
Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Ислямисти скандират "Аллах Акбар" по улиците на Хамбург, искат Халифат в Европа Според германските власти събитието е организирано от човек на име Рахим Боатенг, който е свързан с „утвърдена екстремистка група“ "Мюслим Интерактив" Арестуваха кандидат-президент в САЩ Арестуваха кандидат-президент в САЩ Каналът „Фокс нюз“ съобщи, че Стайн е задържана заедно с около сто души по време на протест Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Забравете всичко, което знаете - 37 градуса вече се счита за висока температура Преди близо 150 години немски лекар анализира температурата на 25 000 пациенти и заключва, че нормалните стойности са 37 градуса Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Украйна губи и Работино, Русия се кани да превземе Харков през май Четирима загинали при удара по замъка на Хари Потър в Одеса Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Британска компания доставя в Украйна съветските самоходни оръдия “Гвоздика” и “Акация Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори