×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Звезди ни цакат с възрастта си: Лили – най-мистериозна


16 Юли 2022, Събота, 19:40 ч.

Рени се подмлади със 7 години, Тоца скри 6, Ирен Онтева замръзна на 33 (СНИМКИ)
 

И до днес възрастта на примата на българската естрада продължава да буди коментари и да бъде подлагана на всякакви съмнения и догадки. Версиите за точната възраст на певицата са безброй, но все пак има две основни линии, по които се движи, писа Телеграф. 

Официално тя обявява, че е родена през 1939 г., но според някои  хора това не е точно така. Според нейна близка, Лидия Станчева, която е й нейна кума реалната рождената  дата е 1934 г. В немски музикален справочник, от 1975 г., е записано, че Иванова е родена през 1935 г., а в епархията в родния й град  Кубрат е отбелязано, че е кралицата на естрадата е родена през 1936 г.  според автора на първата й биография Марин Бончев тя е родена през 1938г. според него това е вярната година , тъй  като именно тя е вписана в паспорта й по онова време, когато с документа той и т я са получавали хонорарите си. Най–сериозната версия, която придоби популярност идва от бившия съпруг на примата Янчо Таков, според който годината й на раждане е подменена и той дори е участвал в тази смяна заради заради музикален конкурс на който е трябвало да участва, но имало изискване за възрастта. През 1973 Лили Иванова трябвало да замине за Чили, където във Виня дел Март щяла да участва в голямо музикално събитие. Изискване на организаторите било право да се състезават в музикалната програма да имат само певци до 30 години, за съжаление родната звезда по това време била навършила 34г.  не само успехът на страната ни на фестивала,  но и самото  участие на Иванова били застрашени. Така родните служби и полиция се заели с поправката на личните документи и всичко необходими, за да се докаже че тя е в началото на 30-те. Така според неговата версия Лили била подмладена с цели  4 години. И до днес годините на звездата остават загадка, а тя не желае да коментира версиите.

Има много спекулации по отношение на възрастта на поп фолк звездата Емануела. Официалната възраст на певицата записана в уикипедия е 40, като годината на раждане е 1981. Според нея обаче това не е истина и тя е родена 6 години по-късно. Има и няколко теории за това. Според едната, певицата родила първия си син твърде рано и за да се изчисти срама в общината подправили акта й за раждане. С днешна дата запознати твърдят, че тя се е погрижила дори да си направи лични документи с фалшивата година, за да може всичко да е максимално достоверно.

Още една поп фолк дива е популярна с това, че се опитва да прикрие възрастта си. Рени също крие възрастта си – намалява я с около седем години от истинската. Реалната дата на раждането й е 1969.  Тази година тя  чукна 53,  но всички помним как преди няколко години певицата получи честитка за отдавна навършените 42. Рени няколко пъти поправя дори годината на раждане в уикипедия, но само след няколко дни реалната дата се връща отново.

Певицата Катя Близнакова, в личния си профил във фейсбук бе написала, че е 70-и набор, а по лична карта е родена през 1965 г и така се подмлади със скромните 5 годинки.

Бившата моделка Венета Харизанова също свали 5 години от реалната си възраст. Харизанова е родена през октомври 1980г ,което ще рече че тази година ще навърши 42години, моделката е преценила че тази възраст не й отива и тя се представя за 36 годишна.

Седем години от възрастта намали и звездната диетоложка Енджи Касабие. Във визитката, с която Енджи влезе преди години във „ВИП брадър“, бе представена като 28-годишна бизнес дама – с цели 7 години по-малко от действителните. В интервюта за различни медии Енджи се представя ту за 25-годишна, ту с няколко години по-възрастна, но никога над 30 г. Всъщност Касабие е родена на 1 ноември 1982 г., показва справка в Търговския регистър, където фигурират данните за фирмите й. Което ще рече, че тази година става на 40.

Актрисата Аня Пенчева също като останалите свали две години от възрастта си благодарение на хитър трик, който днес я подмладява, но само на документи. Схемата актрисата извърши предвидливо още на младини, когато нямало електронни регистри и това можело да се подправи много по- лесно. Тя излъгала за годината си на раждане, когато служителите на градския регистър й изготвяли новите документи за самоличност, тъй като загубила акта си за раждане. По актуална лична карта тази година трябва да навърши 62, а истинската й възраст, дори в Уикипедия, е 64.

Ирен Онтева перфектна и на 50

Моделката Ирен Онтева държи рекорда за най-дългогодишна кариера на модел у нас. Имаше време в което тя беше определяна за една от най- красивите жени у нас. И това продължава да бъде така дори и на 50. Екс моделката доказва, че когато една жена се грижи за себе си и вида си годините са просто цифра. Спеколации по отношение на възрастта й има от години, дълго време моделката беше замръзнала на 33 години. И защо не, когато изглежда превъзходно , а много момичета на 20 могат само да мечтаят за съвършените й форми. Топ моделът е роден през 1972 година, въпреки че в официалната си биография посочва, че се е появила на бял свят през 1975-а. Уикипедия мълчи по въпроса, защото там година на раждане не е отбелязана.

Спекулации за възрастта на Мис България

Спекулации за възрастта на носителката на титлата Мис България-Антония Петрова  тръгнаха веднага след като грабна короната. Красавицата бе обвинена във всички грехове на света, а един от тях бе , че е прикрила цели 6 години с цел да бъде допусната до конкурса и да го спечели. Според една от клюките реалната й възраст била с 6 години по- голяма. Тайната разкри нейн доброжелателен съученик.Според клюката тогавашният й партньор Александър Бередин платил крупна сума на организаторите, за да скрият възрастта на Тони.

Петрова спечели титлата „Мис България“ през 2009 г., когато твърдеше, че е на 25 години. Горната  граница за участие в конкурса е 25г.  и Петрова тогава е била на косъм да се сбогува с короната. Ако думите на нейния съученик са верни  това означава, че по време на конкурса през 2009-а е била на 31 години и не е имала право да участва.Съмнения има и днес най-вече заради вида й. „Не изглежда на 36 г., а много по-възрастна – има бръчки и вид на жена, прехвърлила 40-те“, подозират в интернет.

 


В категории: Лайфстайл


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Виолина Тумбева
18.07.2022 23:49:01
0
1
Смешни сте с тези чудежи две или три години в повече, важен е хъса да твори и че не си зад борда, че си здрав и че имаш сили да го правиш, младостта не е заслуга, най преходното е
6.
Az
18.07.2022 11:01:01
0
1
Флагман, излагате се с тези спекОлации.
5.
Близка приятелка на Лили Иванова
18.07.2022 00:48:38
0
1
Познаваме се с Лили от далечната 63-64 ггодина на миналия век.Живели сме в един хотел - ония от старите с дървени стъпала. Тя идваше в София да записва в Балкантон ,но близките и са били против да пее - съпругът и свекърва и. Родена е на 24.04.1939 година
4.
11g89
17.07.2022 12:58:35
1
0
Da sfqt
3.
3
17.07.2022 09:32:59
0
7
№2,ако беше написал/а "спекОлациЙ",щеше да е в синхрон с №1,"Бе"човек от 21-ви век!b.Защо ли предвид ситуацията с голяма част от нацията "човек"ми се римува с парапитек и никак не ми звучи гордо.Агресия,нищета,болести,вулгарност! По дяволите цялата "техноиновация"на заблудените!Накъде вървим?!
2.
2
16.07.2022 23:06:14
2
7
Големи спекОлации!
1.
глупости
16.07.2022 20:47:58
6
2
Има си уйкипедия и си пише 83 г. В 21 век сме бе хора. Не може като мурзилките, като ви кажат нещо и да вярвате без да си направите елеметарен труд за нещо
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори