×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доклад пред ЕП: Снимките със златните кюлчета са манипулирани


13 Юли 2022, Сряда, 14:11 ч.
Автор: Флагман

Има много несъответствия в резолюцията на банкнотите в сравнение с другите обекти на снимките, на водните знаци, холографските стикери, светлината и сенките на обектите

Петорна компютърна експертиза на снимките и видеото на бившия премиер Бойко Борисов с кюлчетата и парите, заснети в резиденция "Бояна" показва, че те са били манипулирани. Това оповести председателстващият комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент и ръководител на мисията в България през април Томаш Здеховски. Той  поясни, че информацията е предоставена от българската прокуратурата:

"Експертизата показа, че снимките и видеото са манипулирани.  Има много несъответствия в резолюцията на банкнотите в сравнение с другите обекти на снимките, на водните знаци, холографските стикери, светлината и сенките на обектите".

По-късно евродепутатът от Европейската народна партия Андрей Новаков заяви:

"Тази петорна компютърна експертиза показва, че снимките са били манипулирани, че резолюцията на част от обектите в снимките като парите и златните кюлчета се различава от тази на останалите обекти в снимките. Оказа се също така, че по време на разпитите със служители в резиденцията те никога не са виждали подобни обекти и че самите данни в снимките навеждат на мисълта, че те са направени в порядъка на година и половина, но изследванията на експертите показват, че обектите в снимките не са помръднали тази година и половина, та заключението, което направи г-н Здеховски е, че самите снимки и видеото са били манипулирани с цел да наведат на дадени изводи, макар те в случая да не са валидни".


В категории: Политика


19
Коментара по темата
19.
???
14.07.2022 19:19:26
1
0
Не защитавам Бойко, но това си беше чиста инсценировка. Просто няма логика да обикаля с половин милион в него в кеш, просто не му е нужно... и отделно и с кюлчета злато и на всичкото отгоре да ги вкарва в резиденцията. За какво му е да носи кюлчета, нито нещо може да си купи с тях нито нищо.
18.
Зенон
14.07.2022 00:22:35
0
2
до 17 Фройд. Ами той омразния човек в началото не беше омразен. Само че в течение на 12 години толкова се освини във властта и само забрави, заедно с кликата, около него, че трябва да е благодарен на народа, който само го свали от власт.
17.
Фройд
13.07.2022 18:34:36
3
1
Този, който НЕ ИСКА да повярва, че всичко е една голяма измама и постановка, каквито и експертизи да му покажат (американски, руски, извънземни) все няма да им повярва и все ще е убеден, че омразния нему човек е виновен във всичко, без значение, че няма никакви доказателства. Омразата вече е отровила цялото му същество и мисленето просто бяга далеч от него.
16.
до 11
13.07.2022 17:00:30
3
4
айде стига с вашите опорки- петорна експертиза /т.е. от пет експерта/ не означава 5 отделни лаборатории.
Освен това се очаква включване от този, който предостави компроматите, защото е сигурно, че ще има още.
15.
ot 10
13.07.2022 16:54:06
2
1
За какво и кой да тролва, че и за пари.Българинът е толкова наивен, че не може да възприеме, че има хора с различна гледна точка. Ми не бе момче, плащат ми ей така за да пиша в някакъв провинциален сайт за "великите" ГЕРБ. Нонсенс. Даже не съм за ГЕРБ, просто излагах факти. Вие повечето сте толкова зомбирани, че вярвате във всякакви глупости ама само не и в действителността.
14.
nikой
13.07.2022 16:28:36
4
8
няма да гласува за герб освен паляците на койко са им хвърлили някоя смешна банкнота да тролват тука
13.
Четете между редовете
13.07.2022 16:22:30
1
1
Има се предвид, че материалите по случай са предадени от българската Прокуратура на ЕК!
12.
До 10
13.07.2022 16:09:13
5
16
Ти какво очакваш да напише в доклада си Гешев,че Боко е крадец ли, естествено, че ще го прикрие за пореден път. Никога повече крадците от ГРОБ.
11.
почна се
13.07.2022 16:07:41
11
5
новата опорка - "информацията е от българската прокуратура", затова не може да й се вярва! Само дето изводите от анализите не са на прокуратурата.
Въобще за толкова тъпи ли ни смята Прокопиев? Пет отделни лаборатории написали, че снимките не са менте, обаче Гешев пратил в Брюксел доклад, че са менте... и естествено не е приложил съответните становища.
Това е обидното - подмянаджиите си мислят, че доматите ги ядем с колчетата.
10.
нормално
13.07.2022 15:44:03
16
9
То това се знаеше още в началото, че снимките са фалшиви. Но народът беше манипулиран и повярва на всичко, само и само да се свалят ГЕРБ. Така стана и първия път, но тогава комунистите толкова некадърно управляваха, че народа хъката мъката директно ги изхвърли. Нищо ново под слънцето.
9.
от 7
13.07.2022 15:41:44
3
3
извинявам се - експертизата е в България. Все пак лабораториите са независими.
8.
до 6
13.07.2022 15:35:03
14
11
За народа не знам, но за тези, които повярваха в "чекмеджетата" определено са много тъпи. Поне да си бяха направили труда да монтират до някое от кюлчетата и Бойко...
За сметка на това снимаха на Простото телефона с гейския сайт. Снимаха и "парапета". Но какво са тези снимки и клипове...провокации и инсинуации...нали? И ГЕРБ са ги изманипулирали... Тъп народ, тъп....
През Октомври пак гласувайте за тези гейове, а после си бийте главите в стените.
7.
мдааа
13.07.2022 15:28:41
10
12
Иска им се на соросоидчетата...
четете внимателно - материалите са предоставени от българската прокуратура, а експертизата е назначена в Брюксел.
Само че на вашите началници им е по-удобно резултатите да са от българска експертиза... и съответно да минават и през "лошата" прокуратурата.
Всъщност вече няма значение - манипулирани или не - свалиха Борисов, дойдоха Кирчо и Кокорчо и държавата е в пълен хаос.
6.
КОЙ
13.07.2022 14:59:47
12
27
С информация предоставена от българската прокуратура ???
Ма вие за много тъп го взехте българския народ
5.
До 3
13.07.2022 14:46:03
22
19
влез в сайта им и ще намериш контактите!
А за другото е ясно, че беше постановка ва Радев, Прокопиев, Черепа и Христо Иванов!
4.
Скептик
13.07.2022 14:43:40
7
19
Хм,... " председателстващият комисията....оповести,......той поясни, че информацията е ПРЕДОСТАВЕНА от БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА".
3.
гражданин...,..
13.07.2022 14:42:28
5
17
Може ли контакт с експертите в Европейската Комисия, че искам да им пратя едни снимки за "анализ"?
2.
Хахахаха
13.07.2022 14:42:26
11
26
"Информацията е предоставена от българската прокуратура"
И спрях да чета баце.
Хахахахахахахахахаха....
1.
Наблюдател
13.07.2022 14:36:08
8
20
Смях.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Защо Ботев Пловдив изгони Радостин Кишишев Не е успял да картотекира три месеца няколко от зимните попълнения  Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха да прегърне Магдалена Голям гаф в "Ергенът", зрителите чуха как продуцентите накараха да прегърне Магдалена Алек е просто една ходеща марионетка със слушалка  Най-нахаканата готвачка отпадна от "Хелс Китчън" Най-нахаканата готвачка отпадна от "Хелс Китчън" На Никол не и липсваше самочувствие  Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас Това е поредният тематичен уикенд в Бургас Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода
Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Няма също нови коли, а автопаркът е значително остарял  Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г.
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори