×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семейството на Никола се обърна срещу него заради починалия му баща, искат 100 хил. лв. кръвнина


Семейството на Никола се обърна срещу него заради починалия му баща, искат 100 хил. лв. кръвнина
Падането по стълбите е било инцидент, Венцислав е починал на третия ден след скандала, синът ми не е убил баща си, категорична е майка му Петя Канева
06 Юли 2022, Сряда, 22:00 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

Братът на Никола, леля му и дядо му искат да са частни обвинители по делото и да пратят 26-годишното момче в затвора

100 хил. лв. е гражданският иск, който семейството на починалия 60-годишен Венцислав Канев от Каблешково, ще пледира да получи като кръвнина от сочения за убиец - по-малкият син Никола Канев.

26-годишният мъж е обвинен в причиняване на лека телесна повреда, като на 24.04.2021 г., около 04.55 часа, Никола е блъснал баща си Венцислав по стълбите на втория етаж на къщата в Каблешково след поредния скандал. Три дни по-късно възрастният мъж е намерен мъртъв от дядото Жечо Василев Канев. Това стана ясно днес по време на разпоредителното заседание в Окръжния съд в Бургас.

Драмата във фамилията е изключително заплетена. Отношенията между роднините са обтегнати до краен предел, вдовицата и по-големият й син си разменяха остри погледи през цялото време, докато по-малкият син –  Никола Канев седеше на подсъдимата скамейка.

В съдебната зала стана ясно още, че по-големият брат Жечо Венциславов Канев иска да види брат си в затвора, като пожела пред съда да бъде частен обвинител и предяви граждански иск за претърпени неимуществени вреди в размер на 30 хил. лв. за загубата на баща си Венцислав.

Същата позиция зае и дядото на момчетата – Жечо Василев Канев, който чрез адвокат Дарина Тодорова, пледира за 50 хил. лв кръвнина. В списъка се появи и лелята на Никола – Десислава, която пък иска 20 хил. лв.

Никола, който уби баща си, бутайки го по стълбите на семейната къща в Каблешково, сяда на подсъдимата скамейка

В кулоарите на съда двамата братя Никола Канев и Жечо (в дясно) разговаряха спокойно,
Никола все още не знаеше, че брат му ще иска да го съди като частен обвинител и ищец

В кулоарите на съда майката на Никола – Петя Канева разказа пред репортер на Флагман.бг каква всъщност е била ситуацията.

„Венцислав (починалият) пиеше много често и ми посягаше – биеше ме и душеше. 4 години търпях психически тормоз и затова исках да се разведем. Той почина преди да започне процедурата по развода, но вече бях уведомила адвоката си за желанието ми и тя беше предприела начални стъпки.

В нощта на инцидента бях при моя приятелка. Аз ако бях в къщата, Венцислав изобщо нямаше да се качи на втория етаж, вратата ми щеше да е заключена и нямаше да се стигне до тази трагедия. Адвокатите на ищците лъжат, децата (Жечо и Никола) изобщо не са живели там. Жечо е бивш затворник, той живее на друг адрес, а Никола повече от 5 години живее в Холандия, дойде си 6 дни преди инцидента.

От дълги години не сме в добри отношения, както твърди адвокат Дарина Тодорова. Подала съм документи за домашно насилие и дори полиция съм викала вкъщи. Венцислав злоупотребяваше с алкохола и ставаше изключително агресивен, затова исках да се махна от него. Дядото Жечо му купуваше постоянно алкохол. А сега се опитват да изкарат сина ми Никола убиец. Това е лъжа.

Случилото се беше инцидент, Венцислав е залитнал и е паднал, след това е станал и отишъл да си легне. След 3 дена го намират мъртъв, без следи от насилие или блъскане. Това е показала експертизата. По-големият ми син има ограничителна заповед, да не ме доближава, защото и той скачаше да ме бие. Адвокатката беше любовница на мъжа ми, а сега гледа синът ми в очите и иска да го съди за пари.

Мъжът ми от години не поддържаше отношения със сестра си. Тя сега предявява граждански иск, защото не иска да ми плати идеалната част на мъжа ми от апартамента, който му е наследство от майка му. И аз си искам парите, а тя предявява иск, за да не ми ги даде. Схемите й са големи.

Аз се грижех и за свекъра ми. Лелята (Десислава Канева) не искаше да се грижи за него, а аз му готвех и слугувах, а той през годините ме гонеше и постоянно ме упрекваше, че съм нежелана. Дядото в момента е в старчески дом. Не знаете на какъв хал съм била и какво съм преживяла, искам да напишете истината, всичко, което ви казвам.

А другият ми син, който днес скочи срещу брат си, спукваше от бой дядото. Големият ми син (Жечо) е този, който визирате в статията, че прави панаири и се кара с баща си, а не малкият, който наричате „убиец“, разказа разпалено пред репортер на Флагман.бг. майката Петя Канева.

Окръжният съдия Ангел Гагашев, който се слави като един от най-строгите, но справедливи съдии, прекрати съдебното производство и върна делото на прокуратурата, тъй като на частните обвинител – по-големият брат Жечо, лелята Десислава и дядото, не им били разяснени правата като пострадали лица и подписали документите като свидетели.

Очаквайте развитието на делото само във Флагман.бг!


В категории: Темида , Поморие


20
Коментара по темата
20.
Жечка Канева
14.08.2022 11:50:05
0
4
Аз съм много добро момиче
19.
*********
19.07.2022 16:27:20
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
*********
09.07.2022 10:42:16
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
XXX
08.07.2022 12:01:53
0
1
До анонимен 14 кой си ти или поредната клавиатурна мишка с пръст...
16.
далечен роднина
08.07.2022 11:43:45
0
3
Как ще си е признал ,че е убил баща си след като следствието не го е установило, иначе вече щеше да е в затвора. До големия брат-това че искаш да пратиш брат си в затвора не значи че той ще стане като теб. трябваше да си наясно че от тук нататък нямаш брат и майка, само алчна леля и изкуфял дядо.Като си такъв мъж трябваше да помогнеш да не се стига до ситуция развод в следствие тормоз.
15.
Анонимната
07.07.2022 21:58:49
2
3
Ти миндил празен за пари ще продадеш и душата си,както продаваш тялото си ,да не говорим ,че и Жечка научи да играе по свирката ти
14.
Анонимен
07.07.2022 20:15:40
5
2
Кервана върви, кучетата лаят ;)
Хората, които коментирате ситуацията, позволявайки си да твърдите разни глупости, можете само да изкарате пръста си от гъза и да си го наврете в устата, както винаги сте го правили до сега.
Може би ви е много забавно да живеете, като клавиатурни мишки, сигурно и толкова ви е страх когато го видите и си мислите - дали не разбра че съм аз?!
А може би сред вас има и негови "приятели".
Никола е убил баща си и го е признал.
Майка му също е била там в този момент.
Да претендираш за присъда за хулиганска проява, след като волно или не, погуби баща си си меко казано нагло.
Всеки има право на обезщетение и ще го получи по един или друг начин.
Всеки, който има достатъчно мозък е преценил що за човек е Жечо.
Всеки, който го познава знае защо той стигна до това решение.
И всъщност последните са важни.
Всички други сте мърши!
13.
*********
07.07.2022 19:26:13
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Голямата дъщеря
07.07.2022 18:43:23
1
1
Жечко един масаж да дойдеш да ми направиш
11.
Smeshkooo
07.07.2022 18:29:47
1
3
Ей жена, 1000 пъти си казвал , че ше убиеш баща ти, а сега отричаш даже ,че си му посягал. Дай малко по-мъжки или след затвора китката омекна нацяло.
10.
Gilemiqt SIN
07.07.2022 11:13:10
9
4
Ей сперми недагави защо не пишете кои сте.Елате ми ги говорете тия глупости в очите какво се криете под фалшиви имена.Които ме познава знае,че аз на баща си и майка си никога не съм посягал.
А за тези които твърдят че са ме ебали в затвора с удоволствие ги чакам за още веднаж явно не съм ти разпорил достатачно добре халката.
Много е лесно да оплюете някои без дори да знаете за какво става въпрос.
9.
...
07.07.2022 10:00:07
0
4
Голяма напаст от махленски истории. Булки няма ли в тая драма или "адвокатките" са в ролята на булки и драпат за кръвнини?
8.
Ужас
07.07.2022 07:46:22
0
13
Горката жена, мъжът й я бие, единият син в затвора, мъжът й и дядото алкохолици и скандали всеки ден. Това момче, вярно зализан като г…, изобщо не прилича на престъпник. Но най-лошото е че това семейство се изяжда отвътре. Бягайте госпожо далеч ит всички. И синът ви също…
7.
АРЕ СТИГА
07.07.2022 06:56:44
2
11
Ни занимавайте с разни отрепки и цървули,дошли от на майната си......
Каквото са дробили,да си го сърбат.....боклуци....
Ай сиктир......
6.
Славейков махала бейби
07.07.2022 06:14:16
0
5
Това не е ли доктор праз дето продаваше зеленчуци на стадиона? Сега бил турбо гъзар
5.
Сиганин:
06.07.2022 23:28:14
3
11
Тес българи-русофили на удариха в земята. Убиват са съдят са. За 2.50лв. майка си продават иначе викат "циганска работа". Вала биле, то българската работа стана и циганите да ви са подиграват. Вай вай ганьовска работа.
4.
Пандиза Бургас
06.07.2022 23:00:33
1
16
Жечко Канев превъртя като беше тук.Постоянно го дарявахме с мъжки ласки,стана жена и сега затова върти курвенски номера.
3.
Future.. Workin' on a weekend like usual
06.07.2022 22:39:27
1
8
Егати драмата. Аз виждам едно уанаби 2ПАК и едно уанаби Маняка от Жи.Жи.Пи Прадакшън понастоящем уанаби оригинал народен представител от... ГE..Б. Бъдещето...
2.
Geral Pojarnikarov
06.07.2022 22:23:57
3
10
Toz e manqka i dr flex ma barka6 sa Tva e Gansta Gansta Productions
1.
Каблешково
06.07.2022 22:15:49
1
49
Жечко колко жалка мърша си ти.Знаеш че баща ти беше алкохолик,биеше го,тормозеше майка си,а сега като пълен нещастник искаш и брат си да закопаеш.Ти си една жалка вмирисана слива Жечко,същата отрепка като баща си!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ 
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори