×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Удариха с ракети жилищен блок и почивна база в Одеса, 10 загинали


Удариха с ракети жилищен блок и почивна база в Одеса, 10 загинали
Стъпка по стъпка, ние ще ги изгоним от нашето море, нашата земя и нашето небе, каза Володимир Зеленски, след като в знак на добра воля руснаците решиха да се оттеглят от Змийския остров
01 Юли 2022, Петък, 07:57 ч.
Автор: Флагман.Бг

Тежка остава ситуацията и в Донбас

Най-малко 10 души са загинали след руски ракетен обстрел на Одеса тази нощ. Поразени са 9-етажна жилищна сграда и почивна база. Информацията е на говорител на Одеската областна администрация, съобщава БНТ.

През изминалите дни атаките срещу пристанищния град зачестиха. Тежка остава ситуацията и в Донбас - в районите на Северодонецк и Лисичанск сраженията продължават.

Стана известно, че в кулоарите на приключилата среща на върха на НАТО в Мадрид, Германия и Испания са обсъдили потенциалната доставка на германски танкове в Украйна.

Сред акцентите в среднощното изказване на украинския президент Володимир Зеленски беше оттеглянето на руските сили от Змийския остров.

Той благодари и на Чехия, която от днес поема председателството на Европейския съвет, за това, че е обявила възстановяването на Украйна като един от приоритетите на шестмесечния си мандат.

"Безспорно най-важната дума днес е Змийският остров - за него се говори толкова много в деня на пристигането на руския кораб. Сега той си тръгна - завинаги, и островът отново е свободен. Змийският остров е стратегическа точка и значително променя ситуацията в Черно море. Той не гарантира сигурност, не гарантира, че врагът няма да се върне. Но вече значително ограничава действията на окупаторите. Стъпка по стъпка, ние ще ги изгоним от нашето море, нашата земя и нашето небе", заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски.

От руската армия обявиха вчера, че се изтеглят от Змийския остров в знак на добра воля. Изтъкната бе причината, че го правят, за да не бъдат обвинявани от Киев, че с присъствието си на тази територия с площ от 17 хектара пречат за износа на зърно. От Москва обаче напомниха, че украинските власти отказват да почистят бреговете край Одеса от мините, които са поставили и заради които е невъзможно акостирането на кораби за транспортиране на пшеницата.


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
15
Коментара по темата
15.
До14 Прав си на 100%
01.07.2022 13:32:27
2
9
Всеки път когато САЩ нападне някоя държава и получава санкции, фалит, смяна на политическата система, замразяват и валутните и златните резерви, абе, пълен крах. Нападнаха Ирак и Буш увисна на бесилото. Нападнаха Сърбия и цялото ръководство на САЩ се озова в Хага на подсъдимата скамейка. Нападнаха Либия и Обама бе пленен и изтезаван и убит от племе-смъртен враг. Загубиха във Виетнам, защото виетнамските жертви са 1 200 000,а американските 50 000, а не защото ръководството на Южен Виетнам предпочете договорката с Северен Виетнам и завъртя палачинката. Даже не ми е минавало през ума, че в САЩ на всеки 4 години се сменя властта и новите решават, че една война е скъпа. Как точно шепа талибани направиха САЩ смешни, идея си нямам. Предполагам че след 20 години присъствие в Афганистан и похарчени 300 милиарда, новите байдъновци са осъзнали, че Афганистан не може да стане нормална страна. Защото, като, чета "високоинрелектуалната ти умствена полюция", виждам, че си силно "кастриран" от към знания,и най-вероятно хал-хабер си нямаш, че в Афганистан, активните бойни действия приключиха за месец, останалото бяха локални сблъсаци, не винаги с американски войници. Голяма част от сблъсъците, бяха между таалибаните и подкрепяния от САЩ и Запада "северен алианс" - племена, врагове на талибаните. Изтеглянето от Афганистан, не беше заради военни действия или фалит на държавата, както при ССС Р, а поради решение на ново правителство и приоритети в други, части на света. Виждам, че сравняваш тероризма в САЩ с бойни действия, но за такива, като теб е нормално, те в Норд Ост в Москва, терористите бяха победени, но повече от половината заложници умряха от отровния газ, който пуснаха руските Алфа и Вимпел. В училището в Беслан, при щурма на руските спец части бяха убити стотици деца, но според твойта логика, следва, че терористите са победили Русия. Абе, чудо, умния човек си е умен, човек. Я, кажи "титане на мисълта", твойта Русия, няма ли да нападне смешните щати, че нещо от сутрин до вечер обвинявате САЩ за краха на пРосия. Обади се на путенката да ги напада вече, че САЩ разсипаха ССС Р, а сега същото се случва и с пРосия. Той путенката още 2-3 дни, и, е претупал Украйна, да мята САЩ, че го ограбиха, като балък на "тука има, тука нема"!
14.
Хахахаха
01.07.2022 11:38:37
6
13
Какво стана пристигнаха ли вече лазерните оръжия и космическите кораби от САЩ (Страхливите американски щати)?
Шепа талибани правиха каквото си искат с Пентагона и в Ню Йорк.
Между другото американците нямат спечелена война в която участват сами (войната с Виетнам), победите им са само в коалиция с 30 държави и то срещу първобитни самотни малки държави.
13.
Дгд украинци и руснаци
01.07.2022 10:58:24
3
13
Стига вече с тази смешна война. Да се избиват и толкова! Ние да мислим как да избием нашата мафията, апък за другите държави да не мислим! В България е по-зле от война и без война!
12.
Пак пропускаме новини.
01.07.2022 10:37:22
9
9
Одеска област е освободена, а след много загуби на катери и установки и кораба Василий Бех, от вчера Русия възира от остров Змийний и акваторията. Така, че нека си стрелят отдалече, и Хитлер първо бомбардираше, а после обстрелваше Англия с Фау 1 и Фау 2,но,така и не взе Англия. Естествено както при Киев, сега и бягството от остров Змийний, руската пропаганда нарича жест. Хахаха! Интересен жест, дават жертви и загуби, и като видят, макар и с закъснение, че операцията е неуспешна, говорят за оттегляне, даааа. Те и от Украйна, така ще се "оттеглят", че за 4 месеца, каквото взеха, почнаха да връщат, първо Киевщина, после на Харковщина, от 20 дни загубиха 30 км на Херсон, и украинците градят все по-голям плацдарм на 8км от Херсон. А, Запада още, не е дал обещаните танкове, ПВО, самолети,а ракетните остановки Хаймърс, само 4 бройки. Все пак Запада желае продължителна война и изтощаване на Русия на фронта, в икономиката и вътрешно политическия живот.
11.
Тактика
01.07.2022 10:36:17
11
5
Руснаците изглежда са преминали към тактиката - ако не можем да ви натикаме в Сибир, ще ви избием всичките.
Както когато Хитлер бомбардирал Лондон с ракети V-1 и V-2, стратегическият ефект е незначителен, но сърцето на извратения диктатор сигурно тупка ли тупка радостно и доволно...
10.
Хахахахаха
01.07.2022 10:12:40
9
6
Русоробските пенсионери и неуки селяни в Бг завиждат, ще им се господарите им да пускат ракети върху тях.
9.
Flagmani
01.07.2022 10:00:29
0
12
Ракетите са ударили град Белгород - Днестровски, които се намира на 85км от Одеса. Поне преписвайте правилно. И междудругото това е най-близко падналата бомба до нашата граница. Все едно бомбата да удари Провадия, а ние да кажем бомба удари Бургас. Айде малко по-сериозно се отнасяйте с преписването на новини.
8.
до 1
01.07.2022 09:56:46
11
6
ми то аслъ,така трябва да стане,та да ги видим русофилската сволоч,как ще обърне палачинката и ша започне да ги кълне ,тия техни ,,братушки,, до девето коляно......мхм...
7.
az
01.07.2022 09:22:51
4
16
ПОРЪЧКОВА ПОВЪРНЯ
ГНУСНА ЛЪЖА
ОЩЕ ЛИ ВЯРВА НЯКОЙ КРЕТЕН НА ТЕЗИ ЛАЙНА????
6.
Зеленски е страшен боклук
01.07.2022 09:00:57
6
21
Не спря с лъжите и манипулациите като нашия Кирчо
5.
12
01.07.2022 08:56:48
7
19
Пак пишете глупости Този жилищен блок ще е бил много малък,а почивните бази украинците използват за военни учебни центрове. А острова е освободен от руснаците по молба на ООН с цел да се разминават пристанищата на укрите и да изнасят зърно,че много плачат.
4.
Жоро Палмата
01.07.2022 08:56:37
5
13
Да продължават да обстрелват руските нефтени платформи по заповед на НАТО и няма да имат проблеми
3.
Ивайло
01.07.2022 08:26:22
10
28
Стига с този комик!
2.
Дреме ми
01.07.2022 08:23:53
11
26
Боли ме мъдото за тоя противляк
1.
Руската сган само занае да руши
01.07.2022 08:22:29
29
16
Ганьо чака и него да го бомбите, ще ви посрещне с отворени обятия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори