×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Може ли смяна на премиера да спаси 47-ото Народно събрание


Може ли смяна на премиера да спаси 47-ото Народно събрание
Съпартийците на Кирил Петков Асен Василев и Никола Минчев са спрягани за поста му
29 Юни 2022, Сряда, 17:14 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Необходимостта от тежки компромиси остава, а и президентът създава проблеми с форсирането на процедурите

Може ли ултиматумът на БСП срещу премиера Кирил Петков да спаси 47-ото Народното събрание? Социалистите спряха преговорите с „Продължаваме промяната“ (ПП) за нов кабинет с условие кандидатът за следващ министър-председател да бъде сменен. Като повод те посочиха изгонването на 70 души от дипломатическите представителства на Русия у нас.

В момента текат предварителни разговори за ново правителство с мандат на ПП, след като миналата седмица парламентът свали настоящото с вот на недоверие.

Президентът Румен Радев поставя в неудобна ситуация досегашните управляващи, след като през последните седмици влезе в остър конфликт с „Продължаваме промяната“ и БСП.

Държавният глава форсира консултациите за ново правителство на „Дондуков“ 2. Вчера той отказа тези с ПП и БСП да бъдат отложени и обяви, че предстои връчването на първия проучвателен мандат за нов кабинет. Това, че Радев е на посещение в Испания за среща на върха на НАТО, отлага с малко процедурата. Но връчването на мандата може да се случи още в петък, а защо не и в четвъртък следобед. От ПП пък трябва да се явят при него с предложение за премиер.

Т.е. ако Кирил Петков ще бъде сменян като министър-председател, то следва бързо да му намерят кандидат за наследник.

Възможностите не изглежда да са много. Единият вариант е да бъде предложен вицепремиерът и финансов министър Асен Василев. Той е и съпредседател на ПП заедно с Кирил Петков. Считан е за „мозъкът“ на управлението, докато Петков е определян от наблюдатели като „лице“ на правителството.

Премиерът в оставка търпи сериозни критики заради хаотичното си поведение. Често е обвиняван в некомпетентност и в трудности да се изразява правилно. Проблеми има и заради компроматите, свързани с началничката на кабинета му Лена Бориславова. Предимството на Кирил Петков е в харизмата му, която обаче в известна степен поизбледня. Смяната му може да предизвика и известно облекчение и то не само у партньорите на ПП. 

Спряган за премиер вече е и Никола Минчев, който бе свален от поста председател на Народното събрание от ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане“. Това предизвика протести и вдигна "акциите" му.

Условие Кирил Петков да не е премиер поставиха и от „Има такъв народ“, които развалиха досегашната управляваща коалиция. Те обявиха и че чакат покана за преговори за подкрепа за нов кабинет на ПП.

От „Продължаваме промяната“ обаче засега отказват да водят официални разговори с ръководството на ИТН в лицето на Слави Трифонов и Тошко Йорданов след разрива и обвиненията срещу тях, че обслужват задкулисието. Единственият шанс за пробив засега, изглежда, ще е налице, ако още няколко депутати от "Има такъв народ" решат да се отцепят, за да подкрепят ПП. Това обаче е малко вероятно. 

Днес Тошко Йорданов и депутатът Станислав Балабанов приветстваха ултиматума на БСП срещу Кирил Петков. Двамата триумфираха пред медиите, като обявиха, че се оказали прави за премиера.

Председателят на парламентарната група на ПП Андрей Гюров също коментира ситуацията пред репортери в Народното събрание.

„Това, което предстои сега, е: ние ще свикаме нашите колективни органи, ще имаме заседание на парламентарната група и впоследствие и на Националния съвет, на който да обсъдим тяхното становище“, заяви Гюров след ултиматума на БСП.

На въпрос минавала ли им е мисъл да сменят премиера, за да може да има правителство, той отговори: „Продължаваме да правим всичко възможно да излъчим правителство в този мандат. Затова проведохме и заседание на Националния съвет в понеделник, където дадохме ясен мандат на преговорен екип, който да разговаря с нашите коалиционни партньори. Сега имаме нова информация на масата. Съответно, трябва да седнем, да обмислим и да се върнем на масата на преговорите, където се надяваме и БСП да осмислят тяхното становище.“

Самият Кирил Петков пред „Панорама“ в БНТ каза, че е склонен да отстъпи премиерския пост. Това стана в петъка преди вота на недоверие.

Въпросът е дали "Продължаваме промяната" са готови да направят отстъпка след ултиматума на БСП, какво ще е поведението на ИТН, както и ще има ли още отцепници.

Прокремълската „Възраждане“ не би подкрепила ново правителство на ПП при никакви условия заради радикалните си позиции против ЕС и НАТО. Освен това партията на Костадин Костадинов вероятно е в пиков момент и би спечелила от предсрочни избори.

ГЕРБ и ДПС също не биха подкрепили нов кабинет в този парламент. За тях няма значение дали премиер ще е Петков, Василев, Минчев или друг, ако не могат да влязат в договорка поне за скрито партньорство с управляващите. Нагласи за такъв сговор засега очевидно няма.


В категории: Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
33
Коментара по темата
33.
Мата хари
02.07.2022 10:59:13
0
0
Как не се срамувате да пишете такива глупости и интриги да всявате в публичното пространство.Браво на Кирил Петков че му стиска и има топки да изгони всички шпиони,прикрити зад професии като шофьори,градинари и готвачи.Истински българин,а не подмазвач и гъзолизец .Още от първия миг на встъпването му в длъжност се явиха проблеми ,проблеми каквито никога не е имал Борисов.Осгавете ги да работят момчетата,в които народа вярва.И престанете да се ровите в личното му пространство ,а гледайте държавните му дела разкрития за милиони корупционни сделки и мафиотски шашмалогии.
32.
Ти да видиш!?Чудо не виждано!
30.06.2022 20:40:44
0
2
Ако иска да предате каузата за изгонване на руските криминални дипломати и мутрата Мутрофанова и да угодите на проруската БСП,израждане,атака ,дпс-то и прези РРадев тогава Майната ви дупедавци!!!
31.
сем
30.06.2022 12:35:31
2
5
Майката на Никола Минчев-Весела Минчева назначава на работа в кантората си синът си-Н.Минчев. А работейки там-и то на хонорар за 140 евро на час,той е обслужвал Кирил Петков и му е помагал в опитите да завладее плажа-Корал'' ,както и роднината му-отец Георги Ганев.За да бъде издигнат за председател на НС,Минчев е поискал съгласие от мама.Трябват ли ни такива хора???
30.
Някой
29.06.2022 23:29:14
1
6
Дано ПП и ДБ разберат най накрая че в коалиция със 100 годишната руска партия бкп е невъзможно да се реформира и депутинизира страната. Те са бомба със закъснител. Не се ли ориентират бързо към изхвърлянето им от властта.И търсене на стабилно дясно Евроатлантическо управление с Герб .Ще е фатално за България. Радев ще поеме властта .И ще затънем напълно. В следващ парламент пак ще е невъзможно създаване на стабилно правителство.
29.
Айде беее
29.06.2022 23:12:34
4
8
Колко ще ги траем тези измамници, те са мафията а уж се борят с нея. Къде са организаторите на протести от преди 2години?И те са платени, нмодератори на групи и секви продажници.
28.
Kolio
29.06.2022 21:52:30
9
12
Нищо ме може да спаси това некадърно управление, тези глупави момчета с курсовете от Харвард разказаха играта на държавата за 6 месеца. Това последното с гоненето на руски дипломати, когато вече НЕ СИ НА ВЛАСТ е пълно престъпление. Затвор за тези нещастници!
27.
Срам
29.06.2022 20:40:18
6
19
Що за подигравка си правят от ПП. Минчев беше свален от председателския пост в парламента, а тези наглеци ще го предлагат за премиер.
26.
За много пари иде реч
29.06.2022 20:36:48
4
17
Премиерът Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев ще се опитат да усвоят милиони левове в последните дни на своето управление.
С взимането на средствата по Плана за възстановяване държавата ни поема ангажимент да изпълни реформи, политики и конкретни проекти, но ако не успеем да ги реализираме, парите ще трябва да бъдат връщани. И ако милионите се изхарчат за друго, после ще трябва да се осигурят средства от хазната, с които да се изпълнят обещаните проекти. Премиерът Петков и вицепремиерът Василев обаче са с ясното съзнание, че това няма да е техен проблем, защото вероятността да управляват отново страната клони към нула!
25.
До4
29.06.2022 20:33:50
3
14
Зависимостта на тези хора е много по-голяма от всички до сега и затова инфлацията ни е най-голама. Това правителство ще бъде запомнено с лъжи, зависимости и корупция.
24.
Диди
29.06.2022 20:14:20
3
14
Глупости на търкалета. Киро Кеша няма да го преживее друг да е премиер. Никола Минчев го предлагат за парлама. Той е маша на Киро. Тези мошеници трябва да се държат далеч от НС. Те са толкова некомпетентни, че не разбират колко са некомпетентни. Невежеството поражда увереност. Това е описано като Ефект на Дънинг-Крюгер-илюзия на превъзходството. Дъниг и Крюгер установяват, че тази когнитивна склонност води до вземане на грешни решения. Поразените не признават грешките си и обвиняват други за собствените си грешки.
23.
Бургазлия
29.06.2022 20:00:48
0
11
Имам една молба към Флагман този безмозъчния дето пиши с главни букви не му пускайте лаковете, защото не е наред с мозъка.Много ще сме благодарни!!!
22.
До 18
29.06.2022 19:22:12
4
19
Киро ще се хване за парапета на бай Ставри,
и това не е заплаха, а реалност!
21.
До 18
29.06.2022 19:09:00
2
17
Що не си спретнете една тройка с Кирчо и Асенчо, че да ти олекне?
20.
България
29.06.2022 18:37:37
8
24
Промяната на Киро - 7 лв. олио, 4 лева дизел, 500 лв. битов ток, 100 лв. вода, а парното ще е поне 100 лв. на месец сега.
Лъжец и предател - за затвора е директно.
И какъв министър на финансите имаме, Асен Василев, съден за измами и кражби в Англия. Това е направо подигравка с народа.
19.
Scrooge McDuck
29.06.2022 18:35:33
6
13
Как излъга и за броя на дипломатите... 28 а останалите са семействата им. Предполагам и децата са шпионирали?
18.
ДО 15 ПАТКАНЕ КРИИ СЪ В ДУПКАТА!!!!!!!!!!!!!!!
29.06.2022 18:34:49
16
4
СПАСЕНИЕ ЗА ВАС ПЛЪХОВЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ДА ИМА !!!!!!!!!!!!!!ТОЗИ СКРИТ ПОДЗЕМЕН ЖИВОТ СВЪРШИ ВСИЧКО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА СВЕТЛО //гледай ъндърграунд на костурица //!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17.
ДО 12 НАЙ ЩЕ МИ Е КЕФ !!!!!!!!!!!!!!
29.06.2022 18:27:13
22
7
КОГАТО БАЧИИСКИ СТАНЕ КМЕТ И ВИДЯ ФАЛИТА ВИ –––МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ТЪРТЕЙ ОТ ДЕ ВИ ИДВАТ КИНТИТЕ ???????????????ЗАТОВА ВИЕШ НА УМРЯЛО СРЕЩУ КИРИЛ ПЕТКОВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЛКОТО И ДА ВИЕШ КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА ВИНАГИ СЕ ВЪРТИ В ЕДНА ПОСОКА !!!!!!!!!!!!!!В СЛУЧАЯ КЪРЛЕЖИТЕ ЩЕ ИЗМРЪТ КАТО НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ПИЯТ ПРЯСНА КРЪВ!!!!!!!!!!!
16.
паткан
29.06.2022 18:24:07
7
20
Въпросът вече е кой ще спаси България.
Вече и за малките деца стана ясно че тези /на снимката/ са продажници. Те изпълняват ЧУЖДИ поръчки
15.
*********
29.06.2022 18:19:46
6
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
14.
До 4 НЯМА ПОІКОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО!
29.06.2022 18:14:26
6
29
Киро се изживява като султан, а харемът му крещи в захлас, че това е най-добрия и най-честния султан, приятел на Руанда и Северна Корея!
13.
руси
29.06.2022 18:06:20
5
17
Колкото повече управляват партия на промяната и т.н. толкова повече народа ще ги намрази. Дори и малкото останали безмозъчни чугунени кратуни ще разберат за какви некадърни измамници иде реч. За тези няколко месеца ''управление'' на свръх капацитетите всичко е щастие и рози. Освен лозунги и бля-бля клишета в страната друго движение няма. Ако на някой слууучайно му харесва живота, стандарта и измамите които се правят в момента, маскирани като уж добро за народа - не се дължи на горещените а на вятъра в кухата кратуна между двете уши.
12.
Тролът на Кирето пищи и крещи
29.06.2022 18:05:32
6
33
Сигурно е татко Пепи на Лудото Кики :)))
Как да остави всичко това и да се хване на парапета на Лена?
А дали Лена ще му пусне парапет, когато Кики стане господин Никой?
Пищи троле, Пълният Провал на Педалите на Прокопиев сте история!
Сменихте Борисов с маргиналите от паветата, стана ли по-добре?
Да си върнем нормалността!
11.
ГРАЖДАНИ !!!
29.06.2022 18:04:47
20
8
ПРИМЕР КАК СЕ Е КРАЛО С МИЛИОНИ ОТ ХАЗНАТА /бюджета //Е ПЛАДНЕШКИЯ ОБИР НА МИЛИОНИТЕ В ЧУВАЛИ //факт но ""куче влачи диря няма"""///!!!!!!!!!!!А МИЛИОНИТЕ КОИТО НЕ СА ВЛЕЗЛИ В БЮДЖЕТА ПОРАДИ ЕДНА """ДРЕБНА"""ЧИНОВНИЧЕСКА ГРЕШКА /аферата ББожков и СЪДРУЖНИЦИ""//куче влачи диря няма ///!!!!!!!!!!!ами аферата с фалита на банка КТБ И ПРИСВОЕНИТЕ АКТИВИ ///куче влачи диря няма ///!!!!!!!!А милиярдите за ТУРСКИ ПОТОК /дету куче влачи диря няма кога ще ни се възвърнат че и да почнем да печелим ПУНТА МАРА //!!!!!!!!!!!!!!!ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ С ""ЧЕКМЕДЖЕТА ""БАРЦЕЛОНА ""И КВИ ЛИ НЕ АФЕРИ БЕЗ КРАЙ !!!!!!!!!!!!!
10.
*********
29.06.2022 17:59:18
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
9.
ГРАЖДАНИ
29.06.2022 17:48:54
27
6
ПЕНСИИ И СОЦИЯЛНИ ПЛАЩАНИЯ И ДОХОДИТЕ НА ДЪРЖАНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ МОГАТ ДА СА НОРМАЛНИ КАТО СЕ СПРЪТ КРАЖБИТЕ !!!!!!!!!ЗАТОВА Е НЕУДОБЕН ПЕТКОВ ЗА КРАДЦИТЕ ОТ ОБЩИЯ КЮП //БЮДЖЕТА//!!!!!!!!!!!
8.
Да
29.06.2022 17:43:21
5
16
Петър Стоянов премиер!
7.
КОЙ НЕ ИСКА ПЕТКОВ ??????????
29.06.2022 17:42:52
27
4
ВИЖТЕ И ЗАЩО?????????И СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ САМИ !!!!!!!!!!!!ЕДНИТЕ ИСКАТ ДА ДОКОПАТ МИЛИОНИТЕ А ТОЙ НЕ ДАВА !!!!!!!!!ДРУГИТЕ ЗАЩО ИМ ОТНЕ ЧАСТНАТА ГРАНИЦА И МИЛИЯРДИТЕ КЪМ ТАКИ –МАКИ А ОТ НЕГО КЪМКОГОТО ТРЯБВА В ДУБАЙСКИ СМЕТКИ !!!!!!!!!ИСКА ДА СЛОЖИ РАШКОВ В КПКОМПИ ДА ИМ ОТНЕМЕ КРАДЕТОТО ИМАНЕ КОЕТО Е МНОГО ПО ЛОШО И ОТ БАЙ СТАВРИ!!!!!!!!ЗА ""САРАИТЕ И ""БАКИИТЕ ТАМ ИЗОБЩО НЯМА КАКВО ДА ГОВОРИМ!!!!!!!!!!!!!!
6.
Мишо
29.06.2022 17:40:40
11
25
Тези тримата трябва да ги обесят на площада пред народното събрание!
5.
Филко Фотев
29.06.2022 17:40:39
28
10
Кирчо здраво бръкна в гъзъ на червените предатели на България
Евалла
4.
НЯМА ПО ДОБРО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!!!
29.06.2022 17:32:34
33
9
НЯМА И ДА ИМА !ТЕЗИ ХОРА ПОНЕ НЯМАТ КОРУПЦИОННИТЕ ЗАВИСИМОСТИТИ НА ВСИЧКИ ПРЕДИ ТЯХ
3.
ТРЕТИ КОМЕНТАР
29.06.2022 17:24:42
22
8
НЯМА НАЧИН БСП ДА НЕ КРЕКНАТ А СЪЩО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ИМА ТАКЪВ НАРОД
2.
ВТОРИ КОМЕНТАР
29.06.2022 17:22:54
38
6
ЕДИНСТВЕН ПРЕМИЕ ЩЕ Е ПЕТКОВ И НИКОЙ ДРУГ!!!!!!!
1.
ДЕ СИ БЕ ТРОЛЕ
29.06.2022 17:21:16
14
7
ЧАКАШ ДА ТИ СПУСНАТ ""ОПОРКАТА"" от фабриката за тролове аааааа???????????????????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори