×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Холандия администрацията била 25 000, а в България – 200 000, цели дирекции произвеждали мистика


В Холандия администрацията била 25 000, а в България – 200 000, цели дирекции произвеждали мистика
Дали имате нужда от всички регионални структури в този им вид, пита Асен Василев колегите си в МС, поставя проблем и за шофьорите и секретарките
26 Юни 2022, Неделя, 16:42 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка: government.bg

Това обяснява финансовият министър Асен Василев по време на спор в МС за съкращенията на чиновници

„Не може една държава като Холандия да се администрира с 25 хиляди човека централна администрация, една държава като България с над 200 хиляди.“ Това казва вицепремиерът и финансов министър Асен Василев на заседание на Министерски съвет (МС) по време на дебат, свързан с актуализацията на бюджета, сочи стенограма от заседанието на 8 юни. При обсъждането на същата точка в знак на протест излизат министрите на „Има такъв народ“, а няколко часа по-късно и лидерът на партията Слави Трифонов ще обяви, че напускат управляващата коалиция.

На въпросното заседание Асен Василев коментира още: „Очевидно има начини процесите да се организират по по-различен начин, работата да се организира по по-различен начин, така че да постигнем по-добра ефективност и по-добро обслужване на гражданите. Защото това, което аз лично установих, е, че има цели дирекции, които произвеждат мистика, а не реален продукт, който е необходим на гражданите на страната.“

Вицепремиерът по ефективното управление Калина Константинова преди това напомня, че е поставена цел администрацията да се намали с поне 15%.

Тя се обръща към министрите: „Колеги, аз с доста от вас, не с всички, съм водила точно тези разговори за спецификата на вашата материя, на вашите служители, на всички огромни задължения, които са трупани във вашите сектори и всички ние гледаме върху тези проблеми, ние всички ги имаме. За всеки спецификата е различна, поради която и тук няма, опитваме се да не наложим реформа, която отвън аз да ви кажа какво да правим и това е моят подход с вас. Аз проявявам огромно уважение към вашата експертиза и спецификата на вашите секторни проблеми, но това, което трябва да разберете, е, че политиката на това правителство, което вие сте се съгласили коалиционно, е, че ние ще правим повече с по-малко ресурс откъм администрация. И е ясно, че искаме нещата по-добре, ясно е, че имаме какви нови задачи да направим, ясно е, че искаме да се погрижим за администрацията, това е ясно, но решението е, че ние ще намалим администрацията, с която работим, хоризонтално, всеки ще поеме своя ангажимент да разгледа поне 15% и всъщност задачата е и ние да живеем кризата, която живее и бизнесът, която живеят и българите, които намаляват своя бюджет, оптимизират своите разходи и това е подходът, който ние ще направим. Да, всеки от нас има амбицията да върши работата си по-добре, работа се върши по-добре с ресурси, а тук искаме да направим магията, в която хем да свършим повече работа, хем с по-малко ресурси. Но тук говорим за една политика, която не е идеята да ни разубедите, че трябва да я направим, а това, че тази политика е решена на ниво правителство, на ниво коалиция и че сега е въпрос да се изпълни.“

Константинова добавя: „Да, аз мога да ви помогна със съвети, мога да ви насоча за посоките, които ще са ви най-лесни, което е за мен частта обща администрация, това което и в реформата на Министерски съвет подходихме, мога да ви дам идеи от функционални анализи, които са правени, но тук вие всички трябва да сте лидери на тези реформи. Вие не трябва да възприемате мен или вицепремиера Василев или премиера като хора, които искаме да ви наложим реформа или да ви кажем и да ви посочим с пръст какво трябва да оптимизирате. Вие сте тези, които трябва да вземете това решение. Но това, което трябва да осъзнаете, е, че тази политика се изпълнява и че тук не е въпрос всеки да обоснове достатъчно добре защо точно той не може да я направи, защото аз съм говорила с две трети от вас и имате прекрасни аргументи, защото вие имате амбицията да свършите по-добре работата, което не се прави без ресурси. Но тук това, което трябва да направим, е оптимизация и да правим повече с по-малко и това решение е взето.“

Зам.-министърът на околната среда и водите Тома Белев влиза в спор с Калина Константинова.

Асен Василев пък изтъква, че съкращения вече са подготвени и в Министерски съвет, и в Министерството на финансите.

„Сигурен съм че във всяко едно от вашите министерства може да се огледате, да си ги структурирате по дирекции, като само искам да кажа: това включва значително увеличение на капацитета за контрол, създаването на нов институт, който да прави анализи, защото Агенцията за анализи и прогнози във времето е била премахната, и имаме нужда от този аналитичен капацитет, и въпреки това успяхме да намерим възможности за съкращаване на щата. Така че съм сигурен, че във всяка една от вашите структури можем да ви дадем насоки, едната е дали имате нужда от всички регионални структури в този им вид, в който съществуват, дали те трябва да са изнесени офиси или трябва да са пълни дирекции, дали те имат нужда от цялата администрация плюс шофьор и секретарки и т.н., които са в тях или нямат нужда от нея“, казва още Василев.

Намеренията за съкращения вероятно ще отидат „в кошчето“, поне засега, предвид падането на правителството тази седмица и очакваните предсрочни парламентарни избори наесен.

 


В категории: Политика


Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
60
Коментара по темата
60.
факти от БГ
29.06.2022 17:18:18
0
0
държавната хранилка в БГ барабар с общински, военни ,ченгеджийски структури е повече от милион. За това на гласуване нищо не се постига в тая територия.
59.
Дидо
28.06.2022 17:23:05
0
0
Не са 200 000, а близо 370 000!!!Стига сте лъгали!Жената бачка в държ. администрация от 16 години и знае много добре...Аре!!!
58.
Весо
28.06.2022 15:50:17
0
7
Веднага да освобождават всички пенсионери в МВР.....Седем години са на двойна хранилка,хем пенсия,хем заплата..
57.
Факт
28.06.2022 09:54:16
4
3
Първо това ли е проблема на дневен ред....цените на горивата и тока и хранителните стоки станаха безбожни хората се чудят как да свържат двата края а вас ви пречи администрацията..а и никога не е имало съкращения в администрацията по простата причина се съкращават работници които го отчитат за администрация,и по лошото е че не ги съкращават а и ми предлагате работни места на другия край на света за да може да се откажат сами..и за да не им плащате обезщетението ..така че целия тоя цирк сме го гледали вече години наред...това което казвате вие горе в парламента дефакто надолу по веригата се случват съвсем други неща....всеки гледа да прецака работещия ей тва е истината администрацията или разни началници никой не ги пипа...
56.
*********
27.06.2022 23:24:14
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
55.
инспектор Гаджет
27.06.2022 23:20:19
1
7
Агенцията по храните знаем как контролира.... Айде не нас тия
54.
Пепелянка
27.06.2022 21:09:22
1
21
Крайно време е да се намали администрацията. Надути,груби,напълно безполезни и обикновено некомпетентни.
53.
Тонката
27.06.2022 17:29:05
15
3
Сигурно в Нидерландия в категорията администрация не са включени техници, шофьори и хора, работещи на терен, за разлика в България.
Така, че да не се окаже, че истинската администрация е в пъти по-малко.
52.
Region Obshtinarov
27.06.2022 16:46:39
0
15
Чудно ми е, как така всяко едно село и паланка може да стане център на община. Живея в Пловдив където районното кметство е около 60-70 хил. души. Сравнително доволен съм когато се налага да ползвам услугите на общината (без опашки)
Какво работят хилядите служители из страната на кметства с около 5000 души?
51.
Бунтата
27.06.2022 16:24:25
6
15
асене,нали обеща да изгониш 30000 излишни административни хартиткпвци????
Или забрави като ти платиха да получиш амнезия ????
Подавайте осъавката и да ви няма и в България даже???
50.
Дон Корлеоне
27.06.2022 15:45:54
1
29
Много бързо забравихме, че когато идваше на власт ББ обещаваше съкращаване на администрацията, но уви..... увеличи я! Но дори и той знае, че който пипне администрацията пада от власт! Все пак е сигурен електорат.
От друга страна съм твърдо против данъкоплатецът да заплаща осигуровките на администрацията ......., нека те да си ги плащат.

До коментар № 48:
По отношение ОДБХ - Бургас. Има читави служители, но от прекия ми сблъсък преди 10 дни и служителките пред които попаднах .... да ги уволняват по най-бързия начин!!!!
Защото първо бяха крайно некомпетентни, второ, защото не правят нищо за да подпомогнат малкия и среден бизнес - двигателя на една държава а гледат да го стъпчат, и трето с присъствието си и получаването на заплати от тяхна страна си чисто морално престъпление пред гражданите.
Не мога да ги разбера тези служители - от една страна реват, че взимат малки заплати, не желаят да работят и са некомпетентни, от друга страна не напускат и преминат в частни сектор.
Имам чувството, че са ментално увредени...
49.
Тои
27.06.2022 11:47:04
0
12
Нидерландия Ганьо
48.
Стига вече
27.06.2022 09:23:54
22
8
Защо винаги се цитират такива бомбастични цифри за администрацията. След като извадите служителите на МВР и МО от бройката остават едва 50-60хиляди човека, които да се занимават с абсолютно всичко. Например Агенцията по храните контролира над 500хил обекта за храни, още толкова животновъдни обекти, както и фитосанитарния котрола. Как с 1500 човека може да се обхване всичко и то качествено. Нещата са несравними
47.
до Николай -46
27.06.2022 09:16:59
6
8
Лъжеш. Сроковете са унифициране на всякъде и масово, има изкл., варират според услугата от 8 ч, до 7 дена. Да не си бивш служител или кандидат за такъв и да са те резнали щото не ставаш?
46.
Николай
27.06.2022 08:31:09
1
39
Аз съм от Костинброд 3/4 от администрацията в общината си клати краката .
Всеки и човек на някой. Пълно безобразие.
Иначе ако трябва някакъв документ, сроковете за издаване са минимум 2 седмици
45.
Иво
27.06.2022 08:30:12
15
18
Бих му казал на Кокорчо , ако и аз можех да изкарам 27 милиона лева за 58 дена , сам бих си тръгнал от работа.
44.
?
27.06.2022 07:52:49
2
22
Направете я 400 000 защото сега не могат да се справят с работата ! :))))
43.
Fak
27.06.2022 06:34:03
20
19
Кокорчо обича големите топки отзад, да го духа педала.
Холандия забрани машинното гласуване, фалшификации без следа.
Причината?
Опасност от подмяната на вота. А подмяната от промяната означава държавен преврат. Всъщност, на практика в нито една страна на ЕС не се провежда изцяло машинно гласуване.
Ето ги държавите с машинките, банановите страни:
Бразилия, Венецуела, Сомалия, Саудитска Арабия, Оман и България.
Чудна компания както се вижда!
Изборната измама на БСП от промяната през 1990 г.
42.
Мира
27.06.2022 05:02:48
6
32
Кой ще разрови Български пощи с работещите в тях пенсионери.
41.
На думи винаги изглежда по-лесно
27.06.2022 00:41:20
13
34
Със сигурно е раздута администрацията, но преди да се съкращават служители, трябва да заработи електронното правителство, да се подсигури обслужването на граждани и да се помисли за съдбата на хората, които ще останат без препитание
40.
До 35
27.06.2022 00:11:59
4
41
Ти да не мислиш че е много лесно 30 год да си началник в пожарната и по цял ден да се чудиш кво да правиш до обяд докато си идеш вкъщи....Голяма работа като седем години сме и на двойна хранилка,можем още много така да изкараме-две писма,един график,петък поход.....месеца отишъл.....Е малко и ще починем без пари на станциите в Китен,Несебър,Хисаря...,.
39.
пояснение до 34 селски кмет
26.06.2022 23:40:27
0
19
Само че за щата в селските кметства решава кмета на общината!!!
38.
Пенсионер
26.06.2022 23:36:00
7
25
Ние в пожарната сме 2000 Хил пенсионера и боли на хуя за вас,ние пак ще си взимаме пенсийките и заплатите,сега и правителството падна,още много ще лапане-скоро няма да на махнат.
37.
До 12
26.06.2022 23:29:39
3
23
Ти май не правиш разлика между чантаджии и хора на терен,само в пожарната са наполовина и 30 % са "пенсионери с оставане".
36.
Само в Бургас
26.06.2022 23:25:55
2
16
Е над 2500
35.
А
26.06.2022 23:24:30
7
31
Много добре пита-дали са нужни например толкова чантаджии в пожарната например-един отговарял за гръмотевиците,друг за светкавиците,друг за облаците,друг за туй,друг за онуй.....и отделно имат началник и зам.началник.И какво работят цял ден?И са офицери ,и пенсионери и опааа4.500 лв на месец.....А от 7 год са така,пенсия и заплата и няма прием за млади хора-задръстено е с пенсионери дето са на двойна хранилка....
34.
селски кмет
26.06.2022 23:23:58
1
42
Ама как без секретарка, че то дори селските кметове имат секретарки, счетоводителки, чистачки и поне 5-6 неграмотни да се подпират на сянка с метлите. Иначе и климатици има работещи във всяка стая и компютри с интернет, за да си чатят с родата и селските клюкарки /нали са източник на информация от "първа ръка"/.
33.
Майтап Уили
26.06.2022 23:16:23
9
26
Кой го казва? Хора, които измислиха министерство на иновациите и направиха купчина измислени ведомства.
32.
Администратор
26.06.2022 23:05:57
3
29
П*чето най-напред да започне с мадам лорер и цялата пасмина в министерствата - така половин София ще се опразни. После да помисли за силна регионална политика, щото в провинцията никой не ще да работи нито в администрацията, нито в частните фирми заради мизерното заплащане.
31.
pp
26.06.2022 22:21:06
9
42
И това го казва човека който си назначи 16 човека съветници в Министерство на финансите на максимални заплати.
За незнаещите преди него министрите са имали най много до един двама.
Същият господин назначава нежни мъжленца без никакъв стаж и ценз на високи позиции.
Абе промяна продължава......
30.
Обяснявам,Несебър и околията
26.06.2022 21:06:35
1
58
Тея 200 000 паразита ,или поне някои от тях имат семейства. Сметнете примерно 150 000 по 4 или 5 и ето ти , изборите са ти готови. Това масова практика и на общинско ниво.
29.
До 27
26.06.2022 20:57:23
8
19
За палците и на село шушляк, там връзки няма женчо, впрягаш мотиката натискаш копчето (ако го намериш) и газ по къра нещастник некадърен, за никъв уй не ставате. "Й" сега правилно ли го написах шушляк!!!
28.
Е добре де
26.06.2022 20:13:53
2
32
Значи тва и преди префните избори го говореха но като дойдоха на власт не сакратиха нищо а и на всичкото отгоре и направиха нови комисий и си назначиха по 20 съветника и сега си мислят че хората забравиха и искат със същата лъжа 2 пъти да минат
27.
до 9
26.06.2022 20:00:43
18
10
отворен, ти на боб ли фърга че реши че знаеш къде и какво работя?
Има национален статистически институт, има цифри - чети бе, неграмотник, и останалите като теб, че сте за смях
Като толкова е готино в тая държавна администрация, ходете там , нали ся ПП управлява и ги е изчистила :D та сигурно има места за вас, или викаш сега ПП си слага техни хора :D ай най-сетне определете си религията, че ще се самоизядете от собствената си тъпотия...
А, и се научи кога и къде се слага "и" и "й" , че с тая грамотност и за чистач на кенеф не ставаш
26.
Трол
26.06.2022 19:49:57
1
37
Можем - храним... Друго си е на държавна хранилка. Питайте ги и онея по канцелариите в общината какво раборят...
25.
Така е
26.06.2022 19:48:01
7
43
Ами нали трябва да има калинки да гласуват за Боко!97102
24.
Аз
26.06.2022 19:40:59
0
49
Ха добър ден!
Лошото е,че никой не прави нищо по въпроса
-все пак са твърд електорат
Това и врабчетата го разбраха
23.
Възмутен
26.06.2022 19:32:40
27
17
Ей , тези пак продължава да ни правят на балъци . Щели да намалят администрацията . А какво смята да направят на нейно място , да вкарат компютри , софтуери , поддържащи фирмички срещу съответната комисионна под масата и ще източа три пъти повече пари.
22.
Безаналогови тъпанари.
26.06.2022 19:15:55
4
48
Последните 10 години администрацията беше разплута, основно за да си купува Партията безкритична маса гласоподаватели. На всичко отгоре с оправдание "ковид" на същата разплута администрация им разплуха и заплатите. Без реформи. С което гарантираха инфлацията и източиха спестяванията на работещите.
21.
Haha
26.06.2022 19:10:38
19
18
Тпй и Кирчо щеше да ходи с колелото на работа ама само пред изборно иначе пак ще стрелям за тях не и за бойка тиквеника
20.
Haha
26.06.2022 19:07:41
5
31
Започнаха да ни сравняват с Холандия най красивата държава (за мен) построена навътре в морето надморска вирочина на места е -10 м. В България при първия проливен дъжд се наводняват цели села и градове . Зза икономиката на холандия няма смисъл да говорим и за стандарта на живит . Минерална вода 1.5л . 1€
19.
до 15 ИДИОТА ДРАСКАЧ
26.06.2022 18:54:05
3
10
НАБЛЮДАВАМ ТЕ ВНИМАТЕЛНО //екранни снимки// И ЩЪ ИЗДЪНЯ КОГАТО МЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО !!!!!!!!!!
18.
Т
26.06.2022 18:41:28
12
27
То всичко хубуу,ама като плюе
освободителката точно това трябваше да му се случи на Кирчо.Имаше идеи момчето,но нещо се обърка с тва да се мазни на фащ.Така че айде в небитието
17.
Нужни са реформи!
26.06.2022 18:39:56
7
54
За съжаление не само в администрацията има нужда от съкращения. В БАН и по университетите колко хрантутници има, дето нищо не правят.
16.
Много лесно
26.06.2022 18:37:33
3
34
Да дадат на всяко министерство ,дирекция ,община и т.н.определена сума пари ,която да не могат да надхвърлят ,те сами ще си редуцират кадрите,ако не искат да работят за без пари.
15.
12
26.06.2022 18:27:28
25
14
Бачкането за бачкаторите. Аз цял живот не съм работил, няма и да работя. Така съм хепи. Който е хепи да работи по 12 часа да си работи. Не му преча.
14.
Твърдо за Промяната!
26.06.2022 18:26:32
18
61
Браво, Кириле! Напипа болното място! Гроб разшириха администрацията, за да си купят и захранват хем роднините, хвм твърд брой гласопододавателите! Това е твърдият им електорат! Сега всички синекурни длъжности- в канала, че се роят и не можем да ги изхраним, па те нека си дуднят, че си “тъп”! Сега ще видим (без протекциии и без да облизват някой части на гроб), те колко са умни! Да си видят хем какви условия са създали за работа! Ама без да са в партията!
13.
Бай Люксембургски do 11
26.06.2022 18:06:30
11
50
Ти антибългарина не четеш ли че точно когато Асен Василев е обявил намерение да съкращава паразитите,, тези ненормалници и слуги на мафията Слави и Тошко са обявили че свалят правителството.
12.
deepdiver
26.06.2022 17:48:11
9
49
Абе Аланколоууу,
Правиш ли разлика между администрация и такива които са държавни служители, но работят на терен, полицай, жандармерия , горски, риболовни, пожарникари или дай всички са чантаджии! И естествено при съкращенията ония на бюрото остават!
11.
Българина
26.06.2022 17:27:31
13
36
Киро говори за централна(държавна) администрация. Общинската е отделно.

НО как пък точно сега се заяде и с нея, когато вече е пътник?..
10.
you
26.06.2022 17:27:07
21
39
Ако ги намалиш кой ще ти дойде на паветата. Когато дойдохте ги удвоихте щото сте неадекватни!
9.
До 1
26.06.2022 17:25:18
6
51
Алооо писерушкооо, ти въобще знаеш ли какво работиш???
Май само чакаш обед да стане и в 15ч айде у дома, такива търтей като теб връзкарчета се хващайте за палците и марш да работиш търтей вмирисан!!!
8.
Бухахахахаха
26.06.2022 17:21:22
4
48
Държавна хранилка бате!!!
7.
mahi
26.06.2022 17:11:20
7
84
Няма нужда от тия чантаджии, кафеджии и свиркаджиики!! Направете всичко онлайн и да е максимално опростено, но сигурно. Махайте ги тия чантаджии!!! Тия търтеи безполезни ако отидат в частния сектор най-много две седмици ще ги изтърпят.
6.
запознат
26.06.2022 17:07:54
9
72
Във всички министерства на сегашните управляващи работят "наши" хора, които не знаят на кой свят се намират и какво правят. Само в измисленото, неработещо министерство на Лорер работят 500 души. За какви съкращения говори Василев незнам. Или да се намира на приказки.
5.
Да бе, да
26.06.2022 17:07:00
6
31
Системата, законите, наредбите и стила на работа и контрол остават същите. Работата остава в пълния и обем. И едновременно с това ще режем служителите по изнесените офиси, тоест извън София. Доста идеотско и глупаво. Променете законите, намалее обема на работата пък тогава режете. Ама за смислени промени в системата и нормативната база акъл нямате. И затова дай ще режем в провинцията а после ще назначава е в София аюите хора разбира се
4.
До 1
26.06.2022 17:06:05
7
37
Цифрите са точни, приятел
3.
Герберас
26.06.2022 17:04:58
12
55
200 000 герберасина
2.
Герберас
26.06.2022 17:01:40
11
66
55 000 джандара има холандия при население 16 милиона нерес. Тука са толкова при 4 милиона има няма
1.
Лъжец
26.06.2022 16:53:38
58
34
Централната администрация на България е дори по-малко. Държавната администрация / без полиция с териториални подразделения и общинска администрация/ е 37 000 - това са министерства и второстепенни разпоредители - агенции.
Този да изброи полицията и общинската администрация в Холандия и тогава да сипе поредните глупости с една единствена цел - да настройва българите едни срещу други и да печели гласове. Долен лъжец и манипулатор!
Що не каже те / ПП/ какво точно съкратиха, що не каже с колко увеличиха администрацията и има ли незаети щатове някъде!?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори