×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Експлозии разтърсиха Киев, ударен е жилищен комплекс до центъра


Експлозии разтърсиха Киев, ударен е жилищен комплекс до центъра
Все още няма информация за жертви и пострадали
Ключови думи: експлозии, киев, флагман
26 Юни 2022, Неделя, 08:27 ч.
Автор: Флагман.бг

Тече евакуация на хората

Четири експлозии се чуха в Киев рано сутринта в неделя, жилищен комплекс в близост до центъра на града бе ударен, което предизвика пожар и изпускането на голям облак сив дим, отбелязаха журналисти на АФП, предава БГНЕС.

Експлозиите са станали около 06:30 (03:30 GMT). Не е постъпила своевременна информация за възможни жертви. В приложението "Телеграм" кметът на Киев Виталий Кличко каза, че взривовете са били в Шевченкивски район.

"Бърза помощ и спасители са на място. В две сгради тече спасяването и евакуацията на жителите", допълни той. Повече подробности ще бъдат съобщени на по-късен етап.

В края на април, украинска журналистка от Радио Свобода бе убита в апартамента си при руски удар по Киев по време на посещението в столицата на генералния секретар на ООН Антониу Гутериш. 


В категории: Войната в Украйна


62
Коментара
62
Коментара по темата
62.
Gilgamesh
27.06.2022 15:48:54
0
7
Войната е ясна работа. Обясни ни за дефолта на Русия. Бях разбрал от един друг с връзки в руското правителство и информиран лично от Путин, че санкциите нямали ефект, даже че икономиката на Русия била по силна от преди.
61.
До гилгамеш
27.06.2022 15:44:37
0
3
Не само с руското командване обменя данни ами и с украинското! Този е някакъв страшен двоен агент! Джеймс Бонд ряпа да яде!
60.
Gilgamesh
27.06.2022 15:34:20
0
6
разбиращият господин преди малко беше на телефона с Шойгу и Путин. Сега ще ни разясни малко вътрешна информация на нас във тази жълтинка флагман. Нека да сме му благодарни на този таен агент. Не ни дръж така под напрежение, хайде разясни ни текущият план за действие на руснаците, на всички ни е ясно че информацията първо през теб минава, тогава отива към Донбас.
59.
Gilgamesh към разбиращият
27.06.2022 15:28:26
0
4
смях в залата
58.
До неразбралия 53
27.06.2022 15:25:30
5
0
Кой ти е казал че руснаците предупреждават.
Предупреждението идва от украинските командващи.
Ако можеш да мислиш , сам си дай отговор защо знаят.
57.
до 52
27.06.2022 15:21:05
4
1
приятни сънища
56.
55*
27.06.2022 15:02:26
0
2
Както и американец! И такъв народен предател като 51 еничарин с чалма на главата и тях бих!! България над всичко копелдаци!
55.
До 51-ви коментар.
27.06.2022 15:00:25
2
2
Ей фанатизиран мухльо, уважаващ себе си българин и националист не можеш да си ако не си РУСОФОБ! Да го духат руснаците. Бих пречукал руснак за без пари!
54.
Gilgamesh
27.06.2022 14:45:46
2
4
Забравяте да споменете живият щит нещо. Другаря ви Владимир Владимирович ще ви се разсърди за такъв пропуск
53.
Gilgamesh
27.06.2022 14:38:54
2
8
Това пък че руснаците предупреждават няколко дни преди да бомбардират, е такава простотия че направо......хахахахаха.....ми нали като предупредят дни преди това ще имат време да преместят всичко в което се целят на тази точка бе...няма лошо наще родни отрочета ''умни и дръзки'' русофили които черпят истината директно от извора са си наизустили репликите и повтарят.....смях
52.
До 51
27.06.2022 14:17:20
2
11
От коментар 26,37,38,39,42,43,45,47.

Жалък си, наричаш лъжи нещата които съм написал, които могат да бъдат проверени и опровергани. До последната ми дума. Стига да имаш времето, и най-вече желанието. Но точно това е че не би имал желанието, защото са неудобна истина за теб, което ясно показваш. А сравнението ти на тази тема с някакви малоумни вражди между футболни клубове просто показва какъв капацитет си - никакъв, и най-вероятно поклонник на националистическата работническо-просташка партия Възраждане.

А относно кой ще и кой не ще да се хване, ми е през..... . Не съм искал да те обеждавам. Не ми пука за това. Мнението ти си е твоя работа, дори да е изградено на лъжи. Аз просто написах факти, които отново ще подчертая могат да бъдат проверени до последната дума. За всичко останало ти си на ход. Ако искаш вярвай, ако искаш недей това е лично твоя работа.

И между другото, понеже в остроумието си тръгваш да подемаш глуповати реторики с лична тематика, баба ми се казваше Станислава, царство и небесно.

Лек ден.
51.
До всезнаещия анализатор
27.06.2022 13:32:31
8
1
Тия лъжи ги разправяй на баба си Гица след като не щеш на Бай Дън.
Тя може да им се хване.
Каквото и да пишеш , РУСОФОБ никога няма да се поправи.
Както левскар никога няма да стане цесекар.
50.
47
27.06.2022 13:23:22
2
7
Знаеш ли защо няма интервюта с тези украинци които са изпратени към Русия? Първата причина е че медии които биха дръзнали да кажат нещо противно на предварително одобреното от руското правителство просто не се допускат в Русия. Втората причина е че няма и как да достигнат до тях, понеже тези ''спасените'' в Русия се държат под стража в обстановка подобна на конц лагер, където са парадирани за местната пропагандна машина като ''спасени от нацизма'', обаче имат конкретни неща които само са им позволени да казват пред камерите, ако не бой, як бой, и глад, мъчение. Това не са военни, а цивилни, и майки с деца има сред тях. А знаеш ли въобще защо са в Русия? Защото за иззети от домовете си в Украйна, в ''освободените'' от Русия региони, и за закарини под стража с конвои към Русия, към гореспоменатите концентрационни лагери, без право на избор, на практика отвлечени. Които се съпротивляват, най-вероятно всички можем да се досетим каква съдба дочакват. Това от Русия никога няма да го признае обаче! Може би естествено ще ме запиташ аз от къде знам за това, тогава?? От РУСНАЦИ!!!!
49.
46-ти
27.06.2022 13:15:30
2
7
Най-вероятно си попаднал на украинци от източният регион. Там след като руските нацита поеха контрола всички гласове които не бяха за Русия внезапно заглъхнаха. Как и защо сещаш ли се??? Които бяха късметлии бяха прокудени от домовете си и натирени към центалната или западната част, а другите.....Днес там хора които не са тежко облъчени от Русия да мразят всичко украинско не са останали а навярно някой го правят просто от страх. Впрочем тези в източния край които са против Украйна, не бяха ли тези които Русия щеше да освобождава и спасява?? Какво стана, май излиза че и техните къщи са сринати и са натирени бежанци да търсят неволята. Ебасимо освобождението, ебасимо и освободителя! Питай ги за мъртвият вече ''герой'' на донецкия батальон Спарта по прякор Моторола, дали се сещат като стреляше по прозорците на донецките квартали, ''За да са послушни хората'', които спасяваше от украинската армия, както той самият се изрази даже има клип в интернет. Или тази случка са я проспали!?! Питай ги и кой го очисти и след това го провазгласи за ''национален герой'' на погребението, щото не бяха украинците. Има записи от уличните камери от бомбардировката на кметството в Харков в началото на войната. Като предупреждават руснаците за бомбардировките защо си вървахя съвсем спокойно хора пред кметството и коли минаваха бавно по пътя, преди да бъдат взривени??? Какво ще кажеш, че не са разбрали или че на тия глупаци не им е пукало просто, а?? Питай ги за тези неща тези твоите украинци. Но като ти чета добре наизустените вече долни руски лъжи се съмнявам че такива украинци няма и с никакви украинци не си разговарял ами лъжеш тука долно. Балък! Не вярвай на ничия пропаганда, информирай се добре и чети между редовете, и ползвай собствената си глава!!! Да не ти е сложена от Бога на раменете за да ти наливат в нея само рашистки глупости!
48.
пак до 42
27.06.2022 13:12:12
7
2
След като вярваш на достоверните за тебе медии , защо не ги попиташ , къде бяха 10 години , че не отразяваха начина на живот на руснаците живеещи на изток от река Днепър?
Защо няма нито едно интервю взето от бежанци избягали от войната , които са в днешна Русия?
Те от кого бягат и защо са в Русия?
На кой от злите дела бягат ?
Или ще си затваряме очите за реални неща , когато не са ни удобни.
47.
До 46
27.06.2022 12:53:11
1
8
Защо си мислиш че аз не говоря с украинци? Имам дългогодишни познати които към момента са все още в Украйна и съм разговарял и с такива които пребивават засега тук. Някаква линия за контакт ще можеш ли да ми предоставиш за да се свържа с тези с които ти си говорил? Би ми било интересно да ме информират за това какво са видели от мястото на събитието и тяхната гледна точка. Но имайки на предвид това което ми е казвано от хората които лично познавам, подозирам че ще има неща за които да поспорят, ако се позовавам на твоите думи. За монетата си прав че винаги има две страни, но винаги едната е ''ези'' а другата ''тура''.
46.
до 42
27.06.2022 12:25:48
7
2
Ти си вярвай на западната пропаганда , аз вярвам на украинците които са при нас в България .
Те сами говорят за мародерските отряди , обучавани от американци и канадци.
Те сами си разправят за настройването на децата в омраза към руснаците от ранна възраст.
Те сами разправят , че се знае 2-3 дена предварително къде ще има бомбардировки.
Те сами разправят как ги обират техните "защитници" , когато излизат от Украйна.
Сигурно съм попаднал на правещи се на украинци руснаци.
Не си мисли , че твоята теза е истинската.
Има и друга страна на монетата.
Р.Р. А твоите деца си ги учи на каквото си искаш.
45.
До 44
27.06.2022 12:03:54
2
7
Сигурно.
44.
до 38
27.06.2022 11:48:30
7
1
А снимките и те ли са измислени ?
Сигурно като снимките от Украйна.
43.
До 41
27.06.2022 08:50:39
2
11
Най-обикновенно безочие и инат, или просто рассиянско блюдолизничество?

Вярвай на каквото си искаш.

И това че не харесвам Русия според теб задължително означава че харесвам Байдън ли? Или че одобрявам всичко което Щатите са правили? Тъпо, много тъпо.
42.
До 40
27.06.2022 08:46:15
2
9
Какво лошо има в това деца да се учат да боравят с оръжие ако ги влече, естествено в безопасна обстановка?

Но за това че ги учат да стрелят по руснаци, ще ме извиняваш но ще ти поискам да покажеш някакво доказателство за думите си. Иначе не изключвам да е възможно някой бесен националист-идиот да казва на украински деца ''Трепете руснаци'', също както сигурно има някои също толкова изкуфял националист в русия който говори на деца ''Трепете украинци'' но от думите ти се подразбира че има някаква държавна програма за обучение на деца която да ги наставлява към националистическа омраза. Ако това можеш да ми го докажеш, признавам те, щото иначе дрън-дрън е твоето. А според теб дали има въобще и нужда? От моята гледна точка руснаците сами заслужиха омразата и презрението на украинците.

Относно бомбардировките на нато, мостовете на дунав бяха важни за логистиката, а в населени региони се окриваха военни батальони. Това е факт, Доказано е. Докато твърденията на руснаците че украинските военни се крият сред цивилни и ги използват като щит до момента си остават само твърдения. Това правеха сепаратистките войски в донбаската война, както и руските такива, изпратени там не-официално и станали известни като ''малки зелени човеци'' заради зелените им не-маркирани униформи. За това също има доказателства. Това е и причината днес да има ''Алея на ангелите'', защото криеха артилерия до детски площадки, вадеха я за да стрелят по украински войски, и я прибираха да я крият там пак. (трагикомичното е че разпознаха местоположението чрез снимки коити самите сепаратистки военни качваха в интернет). И от тогава сепаратистите и Русия копнеят да обвинят Украйна в собствените си мръсни и зли дела.

И нощна птица може би съм, да, защото работя нощна смяна, но извън граница не съм. Нещо друго неясно остана ли?
41.
до 37
27.06.2022 07:51:32
7
2
Тия ги разправяй на Бай Дън .
Той ще ти повярва.
40.
До нощните птици извън граница
27.06.2022 07:42:31
7
2
Да , Вярно е.
Но НАТО какво целеше като бомбардира мостовете над Дунав и жилищните кооперации на мирните хора в бивша Югославия.
Кое е по-различно в руините които оставиха?
Само мащабите.
Много повече и излишни бяха в западните съседи.
А този 37 знае ли , че украинските деца ги учат още от първи клас , как да работят с оръжие и по кого да стрелят , по руснаци.
39.
+
27.06.2022 03:45:10
1
10
да попитаме босненци или албанци за тяхната гледна точка относно бомбардировките, и те са хора.
38.
+
27.06.2022 03:43:04
3
8
ако от бнтнюс и фактибг ще се информираш за такива теми, то здраве му кажи , а десант винаги е бил про-рус и техните последователи конкретно сърбия
37.
Не е същото като Югославия
27.06.2022 03:39:36
4
11
Защото украинците не са извършвали етнически пречиствания срещу руснаци или погроми както правеха сърбите с босненците целенасочено. Украинците просто защитават държавата си от една ултра-националистическа про-руска парамилитарна фракция създадена и спонсорирана от Русия в дестабилизираният отново от тях източен регион. Това го правеха 2014-2018 това правят и днес. Който е наясно поне малко със ситуацията и не следва сляпо руската пропаганда може и да ги знае тези неща. За какви етнически погроми ще ми бръщолевите тука някакви младежи, като украинците и руснаците са един етнос. Как се извършва етническо пречистване срещу собственият ти етнос?? Как си фашист и нацист към себе си на практика?? Вие малко акъл в тези про-руски глави имате ли?

А Сърбите си получиха това което търсеха, след като се помислиха над всичко и от предупреждения не разбираха. Бяха избомбени безпощадно. Жалко за цивилните жертви нанесени от бомбардировките, но в крайна сметка това е война, и тези бомбардировки прекратиха грозната им война и ако не бяха, много повече хора щяха да загинат, с това ако сте тъпи и инатливи можете да си поспорите, мен не ме интересува. Сега се надявам на руснаците да им бъдат наритани задниците както на сърбите. Те и сърбите бяха ''най-големи и най-силни'' в Югославия но се видя как свърши в крайна сметка всичко. До момента украинците се справят изненадващо добре като се има предвид че те са само скромно спонсорирани от НАТО, а се бият не само срещу Русия, а също с Дагестан и Беларус, това много обичате да го премълчавате обаче.
36.
За главата на 26
26.06.2022 20:40:20
8
1
И още

https://www.desant.net/show-news/32811/
35.
хей умнико 26
26.06.2022 20:37:35
8
1
Припомни си това.
https://bntnews.bg/bg/a/967078-20-godini-ot-bombardirovkite-na-nato-v-yugoslaviya

https://fakti.bg/world/244470-ugoslavia-beshe-eksperimentalna-voina

Какво по-различно виждаш ?
34.
до 26
26.06.2022 20:04:34
8
4
Кое му е различното бе умнико ?
Кой и защо бомбардира мостовете над Дунав в Югославия ?
Сигурно там са се крили войските на сърбите.
А действията на Бандеровците , на Азовците и другите военни формирования в Украйна , не са геноцид спрямо руското население там и етническо прочистване.
Някой ще съди ли Зеленски за това ?
В това беше обвинена и сръбскана армия.
Отговор не ти искам.
33.
до умната глава 26
26.06.2022 19:26:36
8
4
Не говоря за ситуацията , а за това , че американците първи си изчистиха старите бомби над Сърбия.
Три години после в западна България дърветата не раждаха плодове.
Познай от какво ?
32.
Наполеон
26.06.2022 19:10:06
6
4
Русия и САЩ са най-големите военни сили в света. И двете действат сходно, нарочват си някой и го обявяват за терорист и враг, от там го запукват и си взимат каквото поискат. Един дол дренки са.
Югославия и тя така отнесе шамарите и я разцепиха на части, както сега ще разцепят и Украйна.
Руснаците ще си постигнат целта, прекалено силни са и няма кой да ги спре.
31.
НАТО
26.06.2022 18:37:19
12
10
До нас се настаниха едно украинско семейство. Разправяха, че тръгнали с кола от Украйна, по зелен коридор. Спират ги на КПП украинци, техни сънародници, азовци и им взимат всичко - пари, храна, бижута. Дори малка златна гривничка от китката на едното дете, която му била подарък от бебе. Самите украинци казват че този режим който е в Украйна трябва да падне, защото били изроди и мафия.
30.
ДО 29
26.06.2022 18:33:20
10
7
Пич не съм за Русия и съм против войната. Но истината е, че руснаците локализират точните координати откъде се възпроизвеждат изстрели и стрелят там. Украинците затова стрелят от блокове и детски градини, за да може руснаците да върнат там, и после украинците да кажат пред света - ето ,те са убийци, стрелят по деца и невинни, по жилищни сгради. Точно затова и се говори, че украинците си избиват по този начин своите, като провокират това.
29.
Нник
26.06.2022 15:55:40
9
13
Ако са мъже на място ще стрелят по военни обекти не по жилища.Това си е отвратителен Тероризъм на Русия ,Украйна има вече ракети които могат да падат в Москваа. А не го прави.Украинцоте имат също обучени воини за подривна дейност на територията на Агресора но не им е целта Москва а военни обекти.Руснаци Опомнете се вече никой почти не Ви обича и сте сами в войната когато я загубите ще е късно и огромни репарации ще се плащать
28.
WAR
26.06.2022 15:32:38
8
11
Руските фашаги определено правят изборът кой в тази война е добрият, и кой е злият лесен!

Украйна - Страната на Доброто!

Русия - Страната на Злото!

Злото да бъде срещнато с Божията справедливост!

Амин!
27.
WAR
26.06.2022 15:27:51
6
12
Руските нацисти да внимават какво правят! И във войната има правила които са създадени за да се спазват! Да не падне някоя ракета в някой жилищен комплекс в Москва, случайно отклонена от целта! Ще реват тогава но ще им се полага, да усетят това което те правят другимо!
26.
До 25
26.06.2022 15:02:55
5
15
Съвсем различни ситуации. Не приказвай глупости. Темата не е за твоята глава явно.
25.
До 18
26.06.2022 14:58:49
14
7
А Американците какво направиха в Сърбия?
Не се ли очистиха от старото си оръжие?
После си гласуваха още пари за въоръжаване.
Ама тогава никой не ревеше срещу тях.
Хайде стига с тия двойни стандарти.
За тях може , за другите не.
24.
Scrooge McDuck
26.06.2022 14:35:34
9
8
Тези олигофрени започнаха сами да се взривяват, за да просят. Централната им банка отказва да купува повече от военните им облигации и да си търсят други клиенти. Оръжия дарени се появяват в Косово. Руснаците са доказали, че нямат интерес към Киев а всеки път като има някой известен там, политик или актьор пускат сирените или гръмват нещо сами. Пълни клоуни и фейкъри. Защо не пишете, че се изнесоха от Азот, Лисичанск, Северодонецк. Че Тъпото даде 14 самолета, които са вече скрап. Бил ги дал на Полша а не на Украйна, защото не знае къде ще стигнат ли. Да каже колко ни струва газта?
23.
Око за око прави слепец.
26.06.2022 14:05:56
4
11
Отмъщение за отмъщението.

Омраза породена от омраза.

Смърт.
22.
До 17 - Друга гледна точка
26.06.2022 13:49:53
10
14
Ако Путин се откаже от тази лудост, войната също ще приключи.

Лудост, защото от всичко това нито Русия нито Украйна печели. И двете страни са губещи.
21.
Bill
26.06.2022 13:48:37
8
12
Първо, снимката не е актуална, а има доста такива, които лесно можехте да намерите в нета.
Второ, ако видите истинските снимки ще се учудите, че въпреки масата на бойната част на Искандер от 480 кг, са пострадали само двата най-високи етажа на блока. За мен това не е ударено с Искандер. По-скоро някоя зенитна ракета е паднала след като е пропуснала целта.
Трето - това добрите украинци го причиняват всеки ден на цивилното население на ДНР и ЛНР, така че нямат право да реват сега.
20.
Аз
26.06.2022 13:31:52
3
16
Отново прецизен удар по военна мишена. Злите нацисти отново държат цивилните като жив щит. Цивилните, които се молят и очакват с нетърпение най-накрая руснаците да ги освободят и спасят от нацизма.



(Който не долява ''леката'' ирония в коментарът ми, жив и здрав да е и да се пази, и без това му е достатъчно трудно.)
19.
...
26.06.2022 12:26:15
1
12
Щото примерно старата промишлена зона в Дебелт и без да е имало война е в подобен изглед.
18.
Е на тва
26.06.2022 12:06:15
5
3
СССР има натрупани стари оръжия и боеприпаси. Къде да ги изразходи по добре. Направи си Путлер, възпитателна акция, и всичкия стар боклук отиде в акцията. Сега ще създаде нови работни места във военно промишления комплекс и с един стар куршум ще удари няколко заека. Същото правят и противниците му. Удобен момент България да се освободи от старите неефективни оръжия. Ще придобие хем имидж хем някой лев. В общи линии тези акции са от полза, стига да не са в нашата страна.
17.
Стига с тази Украйна
26.06.2022 11:59:21
12
16
Каквото повикало, такова се обадило! Ако клоунът - президент Зеленски се предаде, войната ще свърши, ама той се опъва! Всеки ден опъва от САЩ и Европа милиарди и накрая ще избяга с парите!
16.
до 15
26.06.2022 11:39:17
2
8
Натисни CapsLock на компютъра си , най в ляво по средата , че иначе хабиш повече мастило.
Му хахаха.
15.
ДО ТУК РАВНОСМЕТКАТА ?????????????
26.06.2022 11:07:44
5
2
НА ЛУД УМОРА НЯМА Е 15 КОМЕНТАРА
14.
до 10
26.06.2022 10:15:27
11
20
Украйнците разрушават не собствените си градове, които са в западна Украйна. А рушът руските градове на Номорусия в Денецк, Лугонск, Херсон, Запорожие, Днепропетровска, Харков и Николаев.

Т.е. бивша Таврическа област на Руската империя.

Украйнците не изпитват никаква симпатия към местното руско население.
Считат ги за предатели, който чакат да реските войски.

Но промитият ти от пропаганда мозък как да разбере, че света не е черно-бял ?
13.
до 10
26.06.2022 10:12:00
8
15
Реалист , а не фашист като украинските отряди.
Информирай се малко повече и тогава пиши хвалебствия.
Имаш страхотен изказ .
Това сигурно ти е от килийното училище , ако знаеш какво значи това.
12.
даааа
26.06.2022 10:02:20
5
11
Дори и в Меден Рудник е по-красиво.
11.
До Николай
26.06.2022 10:02:12
7
9
Искам да се държиш малко, еврогейче
10.
До номер 6
26.06.2022 10:01:15
21
12
Ей зомбиран рашистки безмозъчен боклук от партия ВГЪЗраждани, не ви ли писнаха тези руслямиски опорки и лъжи как украинците понеже нямат какво да правят и разрушават собствените си градове....долен боклук
9.
До 4
26.06.2022 09:46:58
5
9
В Меден Рудник е по - красиво, нали? За това не искат да се връщат...
8.
до 5
26.06.2022 09:34:36
2
4
Ами ти само това можеш да правиш , да наблюдаваш.
Едно смислено изречение не си написал до сега.
7.
Николай
26.06.2022 09:31:52
12
28
Спрете се безмозъчни тролове! Това е война и умират хора, разрушават се домове, болници заводи! Докато вие си пиете кафето пред комп'търа в неделя сутрин хората там се борят за живота си ! Няма по-страшно нещо от войната !
6.
Да бе да
26.06.2022 09:29:41
9
16
Тия защо не си бомбардират някоя по-модерна сграда , че да им повярваме че това е Киев.
5.
ДРАЩЕЩИЯ ОТ ВЛАГМАН В АТАКА!!!!!!!!!!!!!!!
26.06.2022 09:26:22
5
3
С НОВИ 4 ""ПОВЪРНИ ""ХАХА !!!!!!!!!!НАБЛЮДАВАЙТЕ КОЛКО ЩЕ НАПИШЕ ДНЕС В НЕДЕЛНИЯ //пачивен ден//""ЛУД УМОРА НЯМА""!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
красота
26.06.2022 09:18:11
12
18
Е това ли са жилищните комплекси на Киев ?
Даааа!
Затова украинките няма да искат да се връщат обратно.
Тука за тях е рай.
3.
12
26.06.2022 09:06:41
7
25
Тази снимка не е от Киев,а е от Донецк.Преди ден имаше репортаж и бе излъчена,пореден фейк.
2.
Куря
26.06.2022 09:03:28
16
14
Грязни украински площи.Ура!
1.
Forte
26.06.2022 08:34:16
29
33
Удряй, Владимире!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори