×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Наивна радост: Защо Македония никога няма да стане член на благоденстващ ЕС


Наивна радост: Защо Македония никога няма да стане член на благоденстващ ЕС
Макар и свален от власт, с огромното съдействие и натиск от „колективния Запад“, Кирил Петков успя да свали българското вето за членство на Македония в ЕС
25 Юни 2022, Събота, 08:20 ч.
Автор: Божидар Божков

По-скоро войната в Украйна ще се разрасне, което може да разцепи Брюксел, отколкото там да приемат още бедняци от покрайнините

Решението на българските власти „да пуснат“ Македония (която върви в комплект с Албания) в ЕС веднага подбуди всеобща радост у привържениците на либерал-глобализма у нас, за които целият свят трябва да се събере в единна организация, управлявана от един център за взимане на решения. Но много признаци сочат, че е налице прибързана, твърде наивна радост. Новината за Македония леко засенчи другата подобна – че Европейският съвет е дал в петък на Украйна и Молдова статут на кандидатки за членство в ЕС. А това вече подбужда сериозни съмнения за бъдещето му.

Европейският съюз отдавна не е сравнително компактната организация Европейска икономическа общност (EИО) от 70-те и 80-те години на миналия век, в която голям брой богати страни можеше успешно да подпомага няколко бедни такива, като Гърция и Ирландия, за да се получава някакво справедливо разпределение на ресурси и всеобщо благо.

Когато през 1973 година Ирландия встъпва в Европейската икономическа общност, това е страна с огромна бройка изтичащо навън население; от която младите хора бягат с бясна скорост, за да емигрират основно в Британия, Канада, САЩ и Австралия. Само 15 години по-късно тя е вече държава, която не просто се е справила успешно с този проблем, а сама е станала примамлива за имигранти. Ирландците винаги са повтаряли, че дължат икономическия си успех тъкмо на ЕИО. 

За същия срок членство България не просто не е решила проблема с изтичащото население, а той дори се задълбочи, подпомогнат от свободното пътуване из Европа. България не е решила всъщност нито един от основните си проблеми, а много от тях застрашаващо е задълбочила. Това е видно с просто око сега, когато мнозина с удивление установиха, че 15-те години в ЕС са отгледали чудовище - огромен процент хора, ненавиждащи Брюксел, които, поради липса на друга алтернатива, са отправили русофилски взор към Москва. Те са напът на следващите избори дори да издигнат на власт у нас партия/партии по кремълски вкус. Още по-изненадващо е, че тази огромна група включва в себе си и голям процент български емигранти, които от Лондон, Париж, Ванкувър, Копенхаген, Чикаго или Мелбърн, очевидно ненавиждащи факта, че са били принудени от икономическата безизходица в Родината си да емигрират, гласуват за българската русофилия, възхваляват Путин и мечтаят той да донесе своя „руски свят“ и в България. Просто ЕС е вече нещо съвсем друго, което не е в състояние да постига резултатите от миналото.

Наместо малка икономическа организация за преразпределение на блага, превзелите го либерал-глобалисти превърнаха Брюксел в огромно глобалистко образувание. Структури от такъв либерал-глобалистки тип могат да съществуват единствено ако в тях се вливат членове с някаква нетна стойност, които внасят нещо. Съвременният либерал-глобализъм функционира на принципа на постоянното акумулиране на печалби, а не на раздаването им като в приют. Достатъчно е да се проследяват дебатите на ежегодните сбирки в Давос, където 80-90-годишните собственици на най-влиятелните световни банки, и разни борсови спекуланти на същата възраст, обсъждат основно това – как планетата политически да се нагоди към техния безкраен (и безсмъртен) апетит за печалби.

Дебатите в Давос обаче са в ярък дисонанс с действията на Брюксел напоследък - раздаването наляво и надясно на покани за членство на всеки бедняк, който се появи на входа на ЕС и си поиска такава. През изминалите години единствените желаещи за Брюксел са все страни от тип „бродяга“, чиято последна надежда е да се доредят до гишето, където раздават пари и плюскане. А и двете идват от краен брой богати страни, една от които – Великобритания, с ужас избяга от там. Тоест, тези с огромни възможности да плащат са малцинство, а онези, които са отворили гърла, като малки гладни лястовици, и чакат да им се дава - растат. Няма икономист, който би успял да състави формула, по която подобна структура да функционира безаварийно дълго време и да не се разпадне с гръм и трясък. И то точно с гръм и трясък, защото ако ЕС бе просто хлабава икономическа организация, би могъл с лекота да се реформира, а ако това не помага – безболезнено да прекрати съществуването си. Но превърнат от завзелите го либерал-глобалисти в огромна (почти) държава – със свое раздуто правителство, с парламент, с безкрайна бюрокрация, с всички орнаментики, характерни за империите, неговото разпадане има вероятност логично да следва начина, по който исторически са свършвали и те. 

Възможността Македония, Албания, Украйна и Молдова да си останат вечно поканени е допустима покрай примера на Турция. Тя кандидатства за член на ЕС през 1987 година. Преговорите с нея започнаха през 2005 и не са свършвали до момента. Но всички са наясно, че и никога няма да приключат. Ердоган използва тези преговори, за да се саморазправи с армията. В Турция тя имаше по конституция задължението да е страж на светската държава. Основополагащият договор на ЕС обаче забранява на военните да се месят в политиката. След като с Брюксел на уста смачка политическите мераци на военните си, днес самата Турция не гори повече от желание за членство, и пренастрои основната си държавна стратегия към сближаване с останалите тюркоезични народи. В картата на турския свят, която постоянно се рекламира на официално държавно ниво, България също заема важно място.

Президентът на Турция Реджеп Ердоган и председателя на Партията на националистическото действие (политическата фасада на „Сивите вълци“) Девлет Бахчели позират в Президентския комплекс с картата на Турския свят. В зависимост от това дали една държава се приема за напълно или частично турска, тя е оцветена в ярко червено или негови нюанси. Както се вижда, България е в цвета за три четвърти турска страна, в който са боядисани също намиращите се в Руската федерация републики Башкортостан и Татарстан.

Изводът само дотук е, че или поканените ще си останат в това положение завинаги. И че самата покана е вид инструмент глобализмът да ги държи в послушание, което те ще правят до момента в който стигнат до заключението, че покана не значи членство. Или в един момент основните донори сами ще разрушат цялата конструкция на ЕС, защото тя, с натъпкването в нея на всички бедни европейски покрайнини, ще е вече заплаха за собствените им просперитет и сигурност. А такова разпадане, по причини, които бяха отбелязани по-горе, съвсем няма да е безболезнено.

Тук обаче говорим само за икономическата част от онова, което в момента е ЕС. В политическата нещата са дори още по-зле. Решенията в Брюксел се взимат единствено с единодушие, каквото ще е немислимо да се постига при такъв огромен брой страни. За известно време единодушието може някак си да се случва на принципа на рекета и извиването на ръце: гласувай, иначе ще ти спрем субсидиите. Но подобен подход няма да е вечен. Правителства, които се поддават на такъв натиск, и решат да са винаги съгласни в разрез с националните интереси на страните си, все някога ще бъдат заменени от по-твърди от унгарски тип. Може би началото на тъкмо такъв процес забелязваме в момента и в България.

ЕС дори в момента не успява да вземе единни решения по редица важни въпроси, свързани с Русия. Една част от членовете продължават да си купуват нефт от Путин, помпайки му икономиката и войната, друга – газ, трета – и двете. Това никак не прилича на единна организация.

Поприкритите под повърхността на глобализирания Брюксел противоречия на страните членки, чиито пукнатини агресията на Русия в Украйна успя да направи видими и с просто око, могат да се превърнат в разломи съвсем скоро, ако войната се разрасне. Тя в момента изглежда като в задънена улица, отпратена изцяло в югоизточните райони на Украйна.

Но има много сигнали, че различни играчи полагат неимоверни усилия конфликтът да не приключва, а да продължава дълго и изтощително.

Сред тях – каква изненада – са и самите либерал-глобалисти. Още в книгата си „Голямото зануляване“ от 2020 година идеологът на съвременния либерал-глобализъм Клаус Шваб предвижда, че крайната цел на идеологията е да се построи единна световна диктатура. Което, според написаното от него, няма как да стане по мирен път. Но едно е да се четат теории, а друго – да се наблюдава как на практика глобализмът налива масло в огъня на тази война.

На 20 юни - в момент на рядка откровеност - съветникът на украинския президент Володимир Зеленски – Алексий Арестович, разказа защо либерал-глобалисткият свят не дава обещаните тежки оръжия на Украйна, с които досега щеше да е помела руската армия. Когато една държава побеждава във война, независимо колко разрушения е понесла, независимо колко жертви е дала, тя излиза силна от конфликта. Излиза сплотена, с много здраво национално чувство, със силна идентичност, ревностно пазеща всяка брънка на своя, изстрадан с много кръв, суверенитет. Което е точно обратното на света, който глобализмът смята да строи – крехки, разпадащи се държави и единно правителство над тях. За какво им е на глобалистите такава държава насред Европа, която ще дава „лош“ пример на останалите народи?

 

Откъс от интервю с Алексий Арестович, направено от един от най-известните украински журналисти Дмитро Гордон

Много данни сочат, че в близките дни в конфликта ще се намеси трета страна – Беларус. Натискът върху диктатора Александър Лукашенко да нахлуе с беларуската армия в Украйна не е спирал, но се очаква да придобие нови измерения на срещата му с неговия събрат диктатор Владимир Путин на 25 юни в Санкт Петербург. Няколко дни преди тази среща независими източници от Беларус съобщиха, че знакови беларуски богаташи и техните фамилии в спешен порядък са започнали да се евакуират от страната. Това е сигнал, че хората, които имат вътрешна информация какво предстои, са взели мерки да се спасят. За разлика от Русия, където украинската армия все още не смее да напада с бомби по руски градове, влиятелни кръгове от военните среди на Украйна предупредиха, че поведението им към Беларус ще е коренно различно, ако нахлуе.

А ако пък Лукашенко успее добре да разиграе театъра си, за да оправдае агресията, като взриви нещо на своя територия, за да обвини за това Украйна, то към тази война Русия ще има всички основания да присламчи и цялата кохорта от Организацията на Договора за колективна сигурност. В нея влизат Армения, Казахстан, Киргизстан, Беларус, Русия, Таджикистан, Узбекистан, а като асоциирани членове – Сърбия и талибански Афганистан. Чл 7 от договора предвижда, че ако някоя от страните членки бъде нападната, всички останали ѝ се притичат на помощ. Да си представим обаче, че Лукашенко, притиснат от Путин до стената, си взриви нещо и обвини за това Полша? А диктатор като Путин може да притиска Лукашенко с всякакъв рекет – от ще ти спра суровините до армията ми е в Беларус и ще ти извърша преврат. Какво ще прави тромавият, глобализиран, пропукан и икономически нестабилен ЕС при сценария на развихряща се още повече война под носа му?

Затова радостта на българския либерал-глобализъм от петъчните новини е твърде прибързана, ненавременна и по детски наивна.


В категории: Политика


Флагман.БГ Зловещо: Нов масов гроб откриха в Ирак Зловещо: Нов масов гроб откриха в Ирак 14/07/2024, Неделя 21:20 1
Флагман.БГ Има ли грешка в охраната на Тръмп Има ли грешка в охраната на Тръмп 14/07/2024, Неделя 19:00 1
28
Коментара по темата
28.
Обединена Европа
28.06.2022 16:29:43
0
0
Разбирам от статията Ви, че глобализацията и федерлизацияята на Европа е лоша. Каква е алтернативата? Фрагментирана Европа, в която държавите са незначително малки в глобален мащаб и ще имат все по-малка геополитическа тежест. Китай и Индия са най-големите по население (всяка сама по себе си има 3 пъти повече население от ЕС). Бразилия е съпоставима по територия и с половинана на ЕС население. Индонезия и Малайзия също са доста големи. Европейската Федерация няма алтернативва особено за по-малки държави като нашата. Ако сравним доходите ни и немските такива към 2014 г. спрямо сегашните има ясна тенденция на догонване. Не разбирам това непрекъснато плюене.
27.
Мисли
26.06.2022 06:47:45
0
2
Къде сме , ние нямаме права все някой трябва да ни казва какво да правим, историята доказва това . Войната в Украйна , слушаме това което ни се казва ние имаме глави на нашите рамена защо се спря и руската телевизия , гледайки ние можем да взимаме решение на кое да се вярва и на кое не , а това не е ли нарушаване на нашите права да мислим свободно . А решението на нашите власти относно Македония , свидетели сме на това как се нарушават правата и договорите сключени между двете страни . Нападам и нашите депутатите защото решенията са техни , мислят само за личните си облаги а за народа какво са направили .Много млади хора напуснаха България , имахме предприятия които се затриха ,имаме голяма безработица ,имаме ниски заплати и ниски пенсии , занемарено селско стопанство и сме на последно място по какво ли не . Помислете само има ли с нещо с което можем да се похвалим , да с големи думи и обещания .
26.
плагиатство
25.06.2022 17:46:49
0
4
Абсурд е такава аналитична статия да е писана от БГ журналист.
25.
Ха Ха
25.06.2022 17:42:41
0
4
Решението на българските власти „да пуснат“ Македония в ЕС , ще бъде последвано от приказката :
" Работата ще стане . Човека взе парите и каза , ще видим."
24.
да
25.06.2022 17:32:04
0
2
Страхотна статия .
Страхотни коментари от 15 и 22
23.
до 22
25.06.2022 17:14:36
0
6
Именно! Защо не поканиха магарето на сватбата когато животът беше хубав, когато се хапваше и пийваше добре на трапезата, на което Гърция например се радва доста години, но пък сега си плаща през носа, а го вкараха в списъка за пушечно месо, като Украйна, в по-късните мръсни планове?! Че и сега имат спешни планове за еврото, понеже е в наша полза! Какви добри самаряни! Аха!
22.
Не е така...ама хич..
25.06.2022 13:03:20
5
15
Ес има интерес от приемането на такива като нас и Македония и други от Източна Европа...Какво се случва след това....всичко годно и кадърно изтича на запад..милиони хора работят много там и получават малко , по официални данни 150 млн източно европейци минават под линията на бедност,осигурява се пазар на западните стоки и технологии, всички бизнеси осъдени на печалба поради монопол или друго се дават на западни компании , осигурява се територия за военни цели , западните банки навлизат и само в Б-я правят по 1.4 млрд печалба годишно, масова престъпност и наркотици корупция и беззаконие...Това стана...Срещу свободата да отидете да се изплюете от Айфеловата кула без виза...сами преценете...
21.
Мда
25.06.2022 11:58:36
10
12
Ще се разпадне ЕС, и после какво, бре дебили ? Ще се редите пак на опашки за олио и брашно с купони ? Ще се шпионирате и докладвате един друг ? Много прост народ, много слаба държава, пълна с исторически илитерати.
20.
Защо?
25.06.2022 11:42:14
8
9
Защото ЕС ще се разпадне!
19.
ДО 17 ОБРАТНОТО НА НАБЛЮДАТЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25.06.2022 11:10:39
1
7
ЩО ГИ КИРИЗИШ ОТ ОБРАТНАТА СТРАНА ??????????????ЩО ГИ ПРЕИНАЧАВАШ ???????????ИСТИНАТА ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ УСПЯХМЕ ДА СИ РАЗРЕШИМ ЕДИН ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ АСПИРИРАН ОСНОВНО ОТ МОСКВА //те имат интерес да е МЪТНО на БАЛКАНИТЕ !!!!!!!!///ТАКА ЧЕ ВЕРНИЯ ПОГЛЕД КЪМ СЪБИТИЯТА Е КАКВО България СПЕЧЕЛИ !!!!!!!!!!!!
18.
ало АДМИНИСТРАТОРА
25.06.2022 11:02:19
1
7
НЯМАШ ЗАКОННО ПРАВО //не си упълномощен чрез закон да ЦЕНЗУРИРАШ !!!!!!!!Конституцията на Р България чрез чл 39 ал1 ЗАЩИТАВА ПРАВОТО НА ГРАЖДАНИТЕ НА ИЗЯВА НА СВОЛОДНО МНЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!Ако някой от коментиращите ОБИДИ КЛЕВЕТИ и Т.Н. си има КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ ДА УСТАНОВЯТ И САНКЦИОНИРАТ ДЕЕЦА –АДМИНИСТРАТОРА НЯМА ТОВА ПРАВО!!!!НАПРОТИВ ИЗТРИВАНЕТО И ПРЕМАХВАНЕТО ОЗНАЧАВА ОПИТ ЗА ПРИКРИВАНЕТО МУ !!!!!!!!!!!!!!!!
17.
Наблюдател
25.06.2022 10:54:22
0
18
С оттегляне на ветото за СМ оставихме кестените в огъня да ги вадят други.Северните македоци вият на умряло,но сами се прецакаха.Като не искат да разговарят с МАЙКА СИ,сега ще ядат шамари от чужди лелки и чичковци.
16.
ДО ТРОЛА 15
25.06.2022 10:46:39
11
4
АЗ ПЪК ПО ОТКРОВЕННО МНЕНИЕ ЧЕ ВИ ПЛАЩАТ С КОПЕЙКИ НЕ БЯХ ЧЕЛ ХАХА!!!!!!!!!!АВТОРА И КОМИНТИРАЩИЯ ЧЕМОДАН ВОКЗАЛ МОСКВА МАЯ РОДНАЯ !!!!!!!!!!!!!!
15.
Анонимен
25.06.2022 10:39:05
7
17
По-точен анализ на всичко случващо се в днешно време отдавна не бях чел. В тази връзка искам да кажа на братята "македонци", че докато дойде време да станат член на ЕС, то същият няма да съществува, дори ще се разпадне много по-рано от очакваното.Защо мислите нито един политик, независимо от коя партия, включително и президентът, не споменават и дума за Народен Референдум по основополагащи въпроси за България, влизане в Еврозоната, или оставане в рамките на ЕС. Всички добре знаят, че резултатите далеч няма да им харесат, затова не смеят дори да споменат думата "Референдум", но много скоро ще им се наложи и ще им се объркат схемите !!!
14.
*********
25.06.2022 10:23:01
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
13.
ПР
25.06.2022 09:54:41
7
6
Жидовете са се активизирали. Това е брокер, каква политика...къде му е икономическата програма, политиката по доходите, външна политика, какви закони е предложил на НС.? Единствено: закриване на специализираната прокуратура и съд и лобиране смяна на главния прокурор. Там кинтите са най-много...Румен радев - ДаНс и Нсо, той- нап, мвр, Гдбоп и Конпи и въпреки това 6м. Няма такъв некадърник
12.
К'о?
25.06.2022 09:39:07
15
9
Бпагоденстващ ЕС????
За мазните рептили, да, ама сте вече на последни глътка въздух и го знаете!!!
11.
*********
25.06.2022 09:37:29
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
Fort Bragg
25.06.2022 09:33:47
8
18
Авторът явно прекалява с фолиото. Зад всеки абзац надничат рептили и илюминати.
9.
Грешка в процентите
25.06.2022 09:27:28
9
19
"Огромен процент хора са отправили русофилски взор към Москва."
Това твърдение е много далече от истината. Огромният процент русофили е около 15 процент. Явното русофилство никога не е било печеливша стратегия за изборен успех на партиите. Защото избирателят винаги го наказва. Доказателство за това са огромните усилия на проруската партия Възраждане да скрие истинския си облик от гласоподавателите.
8.
От Нидерландия
25.06.2022 09:23:09
24
17
Поздрави за премиера Кирил Петков. С последователност, дипломатичност и твърдост успя да избегне шантажа на патриотарите и протвниците си. България излез от изолацията в която беше поставена заради партийните интереси на шкембе войводата.
7.
до редакцията
25.06.2022 09:18:48
16
15
Това е статията далеч над провинциалното бургашко читателско ниво.
6.
Това е добра сделка
25.06.2022 09:11:10
15
22
за Петков.
На изпроводяк им го начука на рашките.
Надявам се, че това е само първа серия, ще е добре за България.
Да живее България!
5.
Бай Пеньо
25.06.2022 09:08:02
17
29
Запомнете много добре този нахилен олигофрен горе на снимката!!! Името му един ден ще стои до имената на всички национални предатели на България, които за съжаление никак не са малко!!
4.
абе
25.06.2022 09:03:16
11
22
Този мишкар Президента къде се скри. Никакви поздрави към Киро.
3.
България от векове
25.06.2022 08:57:49
17
25
губи територии именно поради такива парашутисти назначава и и вербувани в интерес на чужди държави .

Изменници и дезертьори !
С благи думи 1млн. тъпунгери и кучки гласуваха за един прост гей ,дойде продаде държавата и ще си тръгне доволен за Канада с джакпот равен на 5живота включително за пра-пра-пра-пра-пра внуците на Киро-тъпото
2.
дебили бургас
25.06.2022 08:54:50
14
21
Браво на автора. За втори път срещам написано нещо умно във Флагман.
1.
симо
25.06.2022 08:45:29
17
17
Просто Киро а? Умно с Харвардски усет накара опозицията да гласува неговите постижения. А от власт го свалиха българските бандюги коити са в парламента.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кой е Томас Матю Крукс - стрелецът по Доналд Тръмп? Кой е Томас Матю Крукс - стрелецът по Доналд Тръмп? Заподозреният беше застрелян от агенти на Тайните служби секунди след като откри огън по бившия президент Скандал с архива за предателите на Левски! Патриоти ще протестират на рождения ден на Апостола Скандал с архива за предателите на Левски! Патриоти ще протестират на рождения ден на Апостола  Кой се опитва да скрие истината? Писателят Иван Тренев съди Община Карлово  Взрив в Свети Влас, изгоря автомобил Взрив в Свети Влас, изгоря автомобил Очевидци коментираха, че се запалил от жегата, а след него се възпламенила и друга кола Змия ухапа пенсионер Змия ухапа пенсионер Той е решил да потърси медицинска помощ след като отокът се увеличил Кои политически сили биха водили преговори за втория мандат Кои политически сили биха водили преговори за втория мандат  Предстои президентът да връчи папката на ПП-ДБ Извънредно! Откриха обезобразен труп на млад мъж в дома му край кв. Сарафово Извънредно! Откриха обезобразен труп на млад мъж в дома му край кв. Сарафово На мястото преди минути пристигна екип на полиция Огнен ад край Варна, затварят магистрала заради пожар Огнен ад край Варна, затварят магистрала заради пожар  Сериозно е положението в областите Пловдив, Хасково, Кюстендил и Ямбол Тръмп след опита за покушение: Злото няма да победи! Обичам Америка Тръмп след опита за покушение: Злото няма да победи! Обичам Америка Молим се за възстановяването на тези, които бяха ранени, и пазим в сърцата си паметта на гражданина, който беше толкова ужасно убит, каза още той Стотици хора умират мистериозно заради Хилъри и Бил Клинтън Стотици хора умират мистериозно заради Хилъри и Бил Клинтън В безкрайния списък има политици, адвокати, лекари и дори 12 бодигарди, пазили бияшият президент през годините 20 000 флакона райски газ задържаха и бургаските полицаи по Южното Черноморие 20 000 флакона райски газ задържаха и бургаските полицаи по Южното Черноморие Продавачите на нитро провеждат негативна кампания в мрежата срещу ОДМВР-Бургас, но проверките ще продължат през целия сезон
Булка позволи на младоженеца да прави тройка с шаферките в първата брачна нощ Булка позволи на младоженеца да прави тройка с шаферките в първата брачна нощ Още от самото начало на връзката си Джорджия и партньорът й Бен се договорили, че могат да правят секс с други хора Двамата най-богати мъже в САЩ подкрепиха Тръмп след опита за покушение Двамата най-богати мъже в САЩ подкрепиха Тръмп след опита за покушение Илон Мъск циментира прехода си към дясната политика Свилен Спасов: Стрелбата в САЩ ще мобилизира подкрепата на републиканците Свилен Спасов: Стрелбата в САЩ ще мобилизира подкрепата на републиканците Интересно ще е дали Доналд Тръмп ще стане още по-агресивен или покушението ще приглуши ненавистта му към противниците Масова стрелба в Германия, има загинали Масова стрелба в Германия, има загинали  Нападателят е ловец Българи с 3 медала на Международна олимпиада по биология, достойно представяне на ученик от Бургас Българи с 3 медала на Международна олимпиада по биология, достойно представяне на ученик от Бургас Явор Банов от ППМГ Бургас се размина само на крачка от отличията Фицо: Нападението срещу Тръмп е копие на атаката срещу мен Фицо: Нападението срещу Тръмп е копие на атаката срещу мен Сега ще станем свидетели на разговори за необходимостта от помирение, умиротворяване и опрощаване, коментира словашкият премиер  Китай и Русия могат да парализират Интернет Китай и Русия могат да парализират Интернет Предаването на данни става стратегически важно, оттук и фокусът върху инфраструктурата, която поддържа комуникациите Стрелецът срещу Тръмп се гордеел, че е хомосексуалист, мразел републиканците Стрелецът срещу Тръмп се гордеел, че е хомосексуалист, мразел републиканците 20-годишният Томас Матю Крукс се определял като върл последвател на пагубното движение Black Live Matters Путин засилва хибридната си война срещу Европа Путин засилва хибридната си война срещу Европа Русия води безнаказано своята "сенчеста" война и без подходящо възпиране поведението ѝ само ще се влошава Може ли Украйна да обърне хода на войната? Foreign Policy с много тревожен анализ Може ли Украйна да обърне хода на войната? Foreign Policy с много тревожен анализ Анализаторите са скептични, че обявените тази седмица мерки могат да променят нещата на фронта
Илхан АНДАЙ, анализатор Илхан АНДАЙ, анализатор Наследникът на Пеевски до Доган е с прякор на хищник - Вълка Виц на деня Виц на деня Блондинка се обажда на приятелка:
- Знаеш ли, вчера съвсем близо до нас откриха автомивка. Колко удобно! Мога и пеша да отида
Виц на деня Виц на деня След семеен скандал:
- Край, напускам те! Отивам си обратно при мама!
- Късно е, тя преди малко дойде тук. Напуснала баща ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една блондинка влязла в интернет и на успяла да излезе.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори