Рецепта за солени бухти със сирене рикота
Готовите бухти се слагат за кратко в чиния върху салфетка или домакинска хартия, за да се отцеди излишната мазнина
Продукти:
250 г сирене рикота
1 голямо яйце
2-3 супени лъжици брашно
1-2 стръка нарязан зелен лук
1-2 стръка пресен наситнен магданоз
1 стрита скилидка чесън
сол, черен пипер на вкус
зехтин за пърженето
Приготвяне:
В голяма купа комбинирайте всички съставки, като може да разбърквате с вилица или шпатула. След това купата се покрива със свежо фолио и се поставя в хладилник за 1-2 часа. В голям тиган с незалепващо покритие загрейте зехтина. С помощта на супена лъжица оформете малки бухти, сипвайки от сместа. Пържете от всяка страна около 6-8 минути или до златисто. Готовите бухти се слагат за кратко в чиния върху салфетка или домакинска хартия, за да се отцеди излишната мазнина. Сервирайте с любимия ви сос.
Необичайни начини за използване на прах за пране у дома
Предстои топъл уикенд, от вторник обаче температурите падат
Кметът на Варна и още четирима са дадени на съд за 12 престъпления
Съдът рязко смекчи мерките на обвинените за боя над шефа на МВР в Русе
Германци осъдиха ФИФА
В небето над България се случи нещо невероятно (СНИМКИ)
С повече от 3 тона спестена пластмаса Община Поморие дава силен пример за опазване на природата
Приморско се озеленява с нови дръвчета и безопасни улици
Депутатите забраниха на Радев да се вози в личен автомобил, взеха му Шкодата
