×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изкушения за Близнаците, да не харчат пари


Изкушения за Близнаците, да не харчат пари
Ракът да потърси допълнителни източници на доходи, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за днес
20 Юни 2022, Понеделник, 03:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

 Хороскоп за деня – 20 юни 2022, понеделник

Овен – Днес нещата при вас ще вървят сравнително гладко. Опитайте се да се организирате около задълженията си, така че да можете да ги изпълнявате без страничен натиск и стрес. Имате всичко необходимо, за да изпълните всяка задача от списъка си.

Телец – Изправени сте пред някои проблеми на работа, но всичко, от което се нуждаете, е да останете спокойни и да се организирате. Бавно осъзнавате, че сте преценили погрешно определени хора и ситуации и затова сте готови да преразгледате позицията си.

Близнаци – Изобщо няма да сте в настроение за работа на работното място, така че не се насилвайте с много трудни и сложни задачи днес. Навсякъде ви дебнат изкушения. Въздържайте се от желанието да харчите повече пари от планираното.

Рак – Финансовите въпроси ви стресират и изглежда имате твърде много разходи и финансови задължения, които ви натоварват. Всичко, което трябва да направите, е да потърсите допълнителни източници на доходи.

Лъв – Ще защитавате интересите си на работното място и няма да позволите на колегите си да подкопаят самочувствието ви. Възможен разгорещен спор с партньора ви. Внимавайте какво казвате - има голям шанс да кажете нещо, за което ще съжалявате.

Дева – Трябва да спрете да игнорирате и пренебрегвате партньора си и да го видите в нова светлина. Спрете да се препъвате в незначителни подробности, да критикувате и да правите планини от къртичини.

Везни – Не мислете, че трябва да решавате всичко незабавно. Решавайте проблемите си един по един. Подгответе стратегия и се опитайте да предприемете обективен подход, когато става въпрос за търсене на решения.

Скорпион – Вероятно трудно ще е да се намери общ език с другите, тъй като сте по-нетърпеливи и раздразнителни от обикновено. Поради това е по-добре да избягвате ненужни контакти, празни разговори и спорове.

Стрелец – Денят преминава много спокойно. Той е подходящ за постигане на планираното по-рано. Преди да предприемете действия, помислете още веднъж, за да не допуснете грешки. Не правете нещо, за което по-късно ще съжалявате.

Козирог – Един скорошен хаотичен период е към своя край и скоро ще получите шанс да се прегрупирате и да продължите напред. Повишеният ви оптимизъм ще направи лесно справянето с всички проблеми, пред които може да се сблъскате. Хармоничната атмосфера ще ви помогне да осъществите плановете си.

Водолей – Вие сте взискателни и стриктни както към другите, така и към себе си. Ситуациите от този ден ще ви позволят да погледнете нещата по-реалистично, правилно да прецените възможностите си и въобще какво се случва около вас.

Риби – Този ден всичко ще ви се получава много добре. Подходящо време за завършване на работата, която е започнала по-рано. Представителите на вашия знак имат чудесна възможност да направят живота си по-цветен и вълнуващ.

Дневен хороскоп за всички зодии от астролога Ивелина Пенчева за tribune.bg
 


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори