×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Делян Добрев: Депутатите от ИТН не са избрани за НС заради себе си, а заради лидера им Слави Трифонов


19 Юни 2022, Неделя, 13:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Народният представител от ГЕРБ обясни защо вотът на недоверие може да не мине

"Най-почтените и най-моралните, нетолерантните към корупцията от "Продължаваме промяната", защото те самите така се определят, пазаруват вече 10 дни депутати. Кога петима, кога един. Твърде вероятно е до деня на вота на недоверие, да бъдат напазарувани още депутати и вотът да не мине. ".

Това заяви пред БНР депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, бивш министър на енергетиката. 

Той изказа мнение, че депутатите от "Има такъв народ" не са избрани да влязат в Народното събрание заради себе си, а заради лидера на партията им - Слави Трифонов.

"Ситуацията в страната е толкова тежка, че не виждам друг изход, освен избори. Причината не е само, че положението е нетърпимо и този кабинет трябва да падне, а и това, че не виждам каква конфигурация би могла да се направи в този парламент за друго мнозинство. При всяка друга комбинация и "Възраждане трябва да е в управлението", а ние ценностно се разминаваме прекалено много с тях", сподели Добрев. 

"Те задават въпроси за еврозоната, за НАТО за ЕС, които пред нас не стоят и никога не са стояли. Ако ИТН не бяха свалили доверието си от кабинета, нямаше да внесем вот на недоверие, защото няма нито едно свалено правителство, свалено с вот на недоверие", каза още депутатът от ГЕРБ.

Добрев коментира, че не е вярно, че петролът е поскъпнал заради световните цени, защото българската рафинерия не ползва сорта Брент, а уралски нефт. Спорен него в цената на уралския петрол за последната година няма изменения:

"Средната цена на уралския нефт за месец май е 78 долара. Не само, че няма увеличение, има намаление. Защо за последните 6 месеца бензинът и дизелът скочиха с 1 лев? Защо купуваме евтин руски петрол, за което се бори вицепремиерът Асен Василев, а плащаме скъп американски Брент?. ... Аз не знам министърът на енергетиката нещо да е направил през последните 6 месеца по този въпрос, а горивата в този период скочиха - бензинът с 36%, а дизелът с 37%", обясни Добрев. 

В същото време знаем за няколко срещи на Асен Василев с "Лукойл". И тогава почна да скача дизелът и бензинът (цените им - б.р.). След тези две срещи Василев ходи в Европейската комисия и лобира "Лукойл" да купува руски уралски нефт. Това бих го разбрал, ако по бензиностанциите горивото беше 2,20 лева. Тогава ще кажем, че той защитава националния интерес. Само че ние купуваме евтин уралски нефт, а плащаме като за скъп Брент", каза той.

В предаването "Неделя 150" Делян Добрев коментира и темата за предложението на Френското председателство на ЕС за ветото на Северна Македония.

"Имаме подписан договор през 2017 година, който не се спазва. Докато не се изпълни този договор, не виждаме какви компромиси могат да се правят", каза той.

Добрев се съгласи с думите на президента Румен Радев, че това, което прави Кирил Петков, е безотговорно, защото е "премиер, а не куриер"

"Ние смятаме, че преди да се разгледа каквото и да е предложение в парламента, трябва да получим официално становище от Министерски съвет по това предложение, защото изпълнителната власт е за това - да дава становища на Народното събрание".


В категории: Политика


Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 1
11
Коментара по темата
11.
Гоче
20.06.2022 08:45:53
0
4
Това се отнася и до герб.
10.
Идея
19.06.2022 23:53:03
1
1
Аз предлагам да изпратим ИТН на терен като посланици да решат проблема с РСМ.
9.
ТРИЕНЕТО НА КОМЕНТАРИ Е ??????????????????????
19.06.2022 16:43:51
1
5
ПРОТИВОПРАВНО ДЕЙСТВИЕ ПО ЧЛ39АЛ1 ОТ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ ГАРАНТИРАЩА ПРОВОТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ НА СВОБОДНО ИЗРАЗЯВАНЕ НА ЛИЧНО МНЕНИЕ!!!!!!!ПО СЪЩЕСТВО ТОВА ДЕЯНИЕ Е ПРОТИВОПРАВНА ЦЕНЗУРА!!!!!!!!!!ЦЕНЗУРА Е ДОПУСТИМА САМО ЧРЕЗ ИЗРИЧЕН ЗАКОН УПЪЛНОМОЩАВАЩ ОРГАН ДА ЦЕНЗУРИРА /по регламетирани висши държавни интереси//!!!!!!!!!!ФЛАГМАН НЕ Е В КАЧЕСТВОТО НА ТАКЪВ ОРГАН И ДЕЙСВИЯТА МУ СА ПРОТИВОПРАВЕН ПРОИЗВОЛ !!!!!!!!!!!!ОТГОВОРНИ ЗА КОЕТО СА СОБСТВЕНИЦИТЕ КОИТО НЕ СА ВЪВЕЛИ ВЪТРЕШНИ ТРУДОВО ПРАВНИ ОТНОШЕНИЯ ГАРАНТИРАЩИ ЗАКОНОСЪОБРАЗЕНО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА ЮРИДИЧЕСКОТО ЛИЦЕ !!!!!!!!!!!!!ВИЖДАМ ЧЕ ПРОКУРАТУРАТА НЕ ТЕ ПРИТЕСНЯВА ЗАЩО НЕ ЗНАМ НО ЩЕ РАЗБЕРА!!!!!!!!!!!!!!!
8.
*********
19.06.2022 16:12:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
МАФИЯТА ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.06.2022 15:56:53
0
2
ОПА ГРЕШКА НЕ ФАКТОР А ФЛАГМАН МАНИПЕЛИРАТ КОМЕНТАРИ И ВОТ //по народно му лъжат//
6.
*********
19.06.2022 15:54:38
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
МАФИЯТА ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.06.2022 15:35:30
0
1
ПУСКАЙ КОМЕНТАРА –ПРОКУРАТУРА ЧЛ39 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА
4.
МАФИЯТА ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.06.2022 15:30:01
0
0
ЩО БЛОКИРАШ КОМЕНТАРА
3.
МАФИЯТА ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.06.2022 15:26:50
0
1
КАКВА Е ПЕЧАЛБАТА НА ""ЛИТАСКО""ОТ ТАЗИ АБСОЛЮТНО ЗАКОННА СХЕМА!!!!!!!!! ЗАЩО ВСИЧКИ БЪЛГЪРСКИ ПРАВИТЕЛСТВА УПРАВЛЯВАЛИ ДО МОМЕНТА НЕ СА ПРЕДОГОВОРИЛИ УСЛОВИЯТА ??????????????КАКВИ СА ФАКТИТЕ ПЪРВО :БУРГАСКАТА РАФИНЕРИЯ ЗА СОБСВЕНА СМЕТКА ///печалбите на ""ЛИТАСКО "" не участват в тези инвестиции///ИНВЕСТИРА В ИЗГРАЖДАНЕТО НА ИНСТАЛАЦИИ ОТ КОЕТО Е РЕДОВНО НА ЗАГУБА //не внася корпоративен данък в хазната///!!!!!!!!И СЕГА КАКВА ТОЧНО Е ""ВРЪТКАТА ОТ КОЯТО ПЕЧЕЛИ ""ЛИТАСКО""????????????ТЕЗИ ИНСТАЛАЦИИ СА С РЕСУРС ОТ ДАНЪЦИТЕ //които законно не е платила//НО ПЪК ТЕ СА ПАРИ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА !!!!!!!!!!!!КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТЕЗИ ИНВЕСТИЦИИ И ЗАЩО ????????ТЪРГОВЕЦА ""ЛИТАСКО""ЗАЩОТО С НАШИТЕ ПАРИ /невнесени данъци /Е ПОСТРОЕНА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ПРЕРАБОТКА НА СУПЕР ЕВТИНА СУРОВИНА /това са малък 10%–20% нефт и 80%90% остатъчни продукти от рафинерии тип ""ЧАЙНИК""подобен на колона за дестилация на ракия //!!!!!!!!В МОМЕНТА СЕ ГОВОРИ ЗА ПЕЧАЛБИ ОТ 35 ДОЛАРА ОТ БАРЕЛ СУРОВИНА ЗА ""ЛИТАСКО""!!!!!!!!!ВСЕКИ МОЖЕ САМ ДА СИ ПРЕДСТАВИ НА КАКВА ЦЕНА ИЗЛИЗА ГГОТОВИЯ ПРОДУКТ /бензин дизел /ЗА ДА Е КОНКУРЕНТНОСПОСОБЕН НА АМЕРИКАНСКИЯ ПАЗАР ///факт с танкери е изпращан в сащ бензин А95 по техни стандарти //!!!!!!!!!!!ФАКТ ЦЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА СА ПО НИСКИ ЗАЩОТО ""ЛИТАСКО""ГО ПРЕДЛАГА НА ""ЛУКОЙЛ –България ///търговеца за вътрешния пазар ///""НА ЦЕНИ СЪОТВЕТВАЩИ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАЗАР !!!!!!!!!!!ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕЩА СА УМИШЛЕНО СПЕСТЕНИ В СТАТИЯТА ЗА ДА СЕ ВНУШИ ВИНА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!!!!!!!
2.
Гражданин
19.06.2022 15:24:24
0
12
Прав е Делян Добрев,че депутатите от ИТН са избрани заради Славчо,Делянчо го знае нали той и другите незнайни депутати от ГЕРБ са там заради Боко.
1.
МАФИЯТА ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.06.2022 14:26:12
3
6
ХАХА ПАК СТАТИЯ В УСЛУГА НА ГЕППИ !!!!!!!ТОЗ С ШУРОБАДЖАНАШКАТА АФЕРА //бългърите помнят до три дни //ЗНАЕ НАЙ ДОБРЕ ЗАЩО ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА СА ТОЛКОВА ВИСОКИ//в услуга на ГЕППИ срещу правителството/// НО СЕ ПРАЙ НА ЛУД ЗА ПЕНСИЯ !!!!!!!!!БЪЛГАСКАТА ВЛАСТ НЕ МОЖЕ ПО НИКЪКЪВ НАЧИН ДА ВЪЗДЕЙСТВА НА ЦЕНИТЕ ЗАЩОТО СА ОБВЪРЗАНИ ЧРЕЗ ЧАСТНО ПРАВНИ ДОГОВОРИ !!!!!!!!!!!!!!!КОКВО ИМАМ ПРЕДВИД !!!!!!!!РАФИНЕРИЯТА В БУРГАС Е ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ КОЯТО Е СКЛЮЧИЛА ДОГОВОР С ТЪРГОВЕЦА ""ЛИТАСКО""ДА ПРЕРАБОТВА ДОСТАВЕНАТА ОТ НЕГО СУРОВИНА В ПРОДУКТИ ЗА КОИТО ""ЛИТАСКО"" СИ ЗАПЛАЩА УГОВОРЕНАТА С ДОГОВОР ЦЕНА///работо на ишлеме ///!!!!!!!!!!НАЙ ВАЖНОТО ПЪРВО ""НА КАКВА ЦЕНА ""ЛИТАСКО""КОПУВА СУРОВИНАТА !!!!ВТОРО НА КАКВИ ЦЕНИ ЩЕ ТЪРГУВА /продава/ПРОДУКТА ""ЛИТАСКО ""СИ Е НЕГОВА РАБОТА /това е положението Български ГРАЖДАНИ !!!!!!!!ВЪВ СТАТИЯТА СЕ ВНУШАВА ТОЧНО ОБРАТНОТО ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДЪРЖИ ЦЕНИТЕ ВИСОКИ !!!!!!!!!!!ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЗАЩО !!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Пострадалата е с фрактура на прешлен, без опасност за живота Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечните продукти да са с такива надути цени по магазините Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Експремиерът Николай Денков ще води в Бургас на мястото на Константин Бачийски, Пеевски с голяма вероятност ще води и в Кърджали, тъй като вече е партиен лидер, под въпрос като цяло е Лена Бориславова Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден Иван Звездев приготвя морски ястия за бургазлии на Летния Никулден На площад „Тройката“ Звездев ще направи рибена чорба по специална рецепта АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер Мъжът загива, защото мост, рухнал при бедствието, не е обезопасен, приема съдът Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори