×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майка от Царево: Политикът Емил Пейчев едва не уби детето ми!


Майка от Царево: Политикът Емил Пейчев едва не уби детето ми!
Според семейството на Мариян Секулов (вляво), Емил Пейчев умишлено се врязал в джипа, въпреки че видял 12-годишния му син - с цел да го злепостави пред МВР
11 Юни 2022, Събота, 18:10 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Пълни глупости - беше лек инцидент, да не съм луд да го предизвиквам, отговори лидерът на Продължаваме промяната Емил Пейчев

„Политикът от Царево Емил Пейчев едва не уби детето ми при пътен инцидент, който предизвика с умисъл“. Това твърди пред Флагман.бг Нели Пампорова, която разказа потресаваща история отпреди часове в Царево.

Репортерската ни проверка показа, че вчера е регистрирана катастрофа в 18:03 часа в Индустриалната зона на морския град.

В този район е фирмената база на Емил Пейчев и фамилията му, както и тази на Мариян Секулов, който му е конкурент в бизнеса с продажба и монтаж на климатици.

ПТП-то е между джип „Додж“ без номера, шофиран от Мариян Секулов и джип „Сузики“, управляван от Емил Пейчев.

Ето какво ни разказа Нели Пампорова, майка на 12-годишния Давид и съпруга на Мариян Секулов:

„Малко след 18 часа ми се обади синът ми Давид. Той ми каза: „Мамо, моля те ела към гаража на тати, един човек ни удари!“. Побягнах към Индустриалната зона. Малко след това позвъни и съпругът ми Мариян, който уточни, че ги е блъснал Емил Пейчев. Според него -  умишлено. Емил видял, че джипът му няма номера, Мариян го закупи наскоро, докараха му го с платформа и го остави при автомонтьор в Индустриалната зона. Вчера го взе, за да го прибере в неговия гараж. В това време Емил ги е наблюдавал. Шофирал е бус. Тъй като ние знаем, че с него работи и му трябва всекидневно, той го оставил и се прехвърлил в стар джип „Сузуки“. Причакал ги до пресечката, за да ги блъсне. Това ми потвърди и детето, което ми каза: „Мамо, този човек спря, изчака ни, видя, че съм в колата, гледаше към мене и тогава връхлетя срещу нас. Много съм уплашен!“.

Късмет е, че мъжът ми е бил с джип „Додж“, който е 3 тона, но въпреки това е избутан от пътя. Може сами да си представите колко силен е бил ударът и какво щеше да се случи, ако беше с друг автомобил. Добре, че детето ми е било на предната седалка, а не на задната, защото тя е поела основния удар.

Жалкото е, че с Емил Пейчев бяхме семейни приятели, но когато Мариян създаде своята фирма той видя в него конкуренция и започна да прави тези циркове. Ние не сме единствените, с които има проблем. Семейство Пейчеви е в конфликт с почти целия град.

Според мен, Емил умишлено предизвика тази катастрофа, защото е видял, че джипът е без номера и е искал да дойде полиция, с което да се създадат проблеми на мъжа ми.

След изживения ужас отидох при него и му казах следното: „Емо, ти не се разбираш с Мариян, но защо го направи като видя преди това още, че детето ми е вътре? Можеше то да пострада!“ Той само ме изгледа и отговори така: „Изобщо не ме интересува!“. Кълна се, такава беше реакцията му. Недоумявам как на психически здрав човек би му хрумнало да види дете в колата, а жаждата за мъст и лошотията му да са по-силни от бащиното чувство, защото Емо също има деца

Проверката на Флагман.бг установи, че има регистрирана катастрофа между "Сузукито" на Емил Пейчев и джип "Додж" без регистрационни номера, щетите са материални и няма пострадали. От РУ на МВР в Царево са констатирали още, че и двамата водачи не са употребили алкохол или наркотици.

Това е джипът на Мариян Секулов, който е изтласкан от пътя след сблъсъка
Задната дясна врата е поела основния удар

Общинският съветник и лидер на Продължаваме промяната в Царево Емил Пейчев обаче не смята, че се е случило нещо необичайно.

Ето какво разказа той:

"Смятам, че не е станало нищо кой знае какво. Най-обикновено ПТП. Такива неща стават.

Въпросният Мариян Секулов се движи от няколко дни с американски джип без номера. Демонстрира, че джипът е много мощен и кара с висока скорост. Излизах от моята пресечка, видимостта ми беше намалена, защото имаше паркиран бус. 

Почти се бях включил в движението, когато с бясна скорост се появи въпросният бял "Додж". Хубавото е, че няма ударени хора. След като се блъснахме видях, че на предна дясна седалка е синът му, който е на 12-13 години. 

Мариян Секулов го глобиха, защото управлява джип без номера. Белият бус, който скриваше видимостта е на моята фирма, но го използват работниците ми, не аз. Не съм сменял колите, нито съм искал да предизвиквам умишлено подобен инцидент. Моят джип е много по-малък и щеше да се свие при по-сериозен удар".

Така изглежда джипът на Емил Пейчев след сблъсъка

 


В категории: Царево


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
54
Коментара по темата
54.
Емил Пуйчев
14.06.2022 23:10:07
1
3
Аз съм местния шериф и мога да правя каквото си пожелая с вас малки гадни гражданчета на моя град . Ще слушате и ще се подчинявате иначе и вас това ви чака . Сега не блеста с много ум, но бележа връх в политическата си кариера нищо ще поредната псртия , която избрах скоро и тя ще приключи мача. Важното е да вине тъпо на всички , аз така или иначе си живея в Бургас . Толкова много харесвам нашия град Царево, че правя всичко възможно да отровя колкото повчее хора и направо да ги иселя оттам . А аз както казвам съм лесен , семейството ми вече си е в Бургас . Цървул съм си като цяло , но пък вечер всички ме знаят . Благодаря !
53.
go6o
14.06.2022 08:17:29
1
2
Политикът Пейчев вече и за домоуправител няма да бъде избран, хората в града са настръхнали от него и фамилията. Никой не смее да направи публично коментар, всички казват "не искаме да си имаме проблеми с Пейчеви"....представете си до къде сме е докарали
52.
*********
13.06.2022 13:10:42
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
*********
13.06.2022 11:31:14
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
50.
калото
13.06.2022 11:12:39
3
7
как се чувства колегата "шматка"?
Станиславе, ти си достоен човек, поне така мислят още хората...всичко се пише на твой гръб. С твоето лице избрахме това срамно петно...ти си лицето, теб ползват за алиби и камуфлаж - умен, с професия. А той прави простотиите...замисли се!!!!!!
49.
агент Тони
13.06.2022 11:06:26
5
8
1. Бащата Агент от ДС с псевдоним Тони.
2. Синът с криминална регистрация.
3. Синът само ръси обещания, обиди, закани, жалби.

Този човек е патологичен случай, магаре да пуснат срещу него на изборите, хората ще изберат магарето. А ако се пусне инж. Лапчев или някой свестен, Емил отива на бунището на историята...
48.
90
13.06.2022 10:58:42
4
10
В града все по-малко хора искат да чуят за Пейчев, никой не смее да се обади, защото е всял страх и паника сред хората. Никой не иска да се разправя с ДС фамилията.
Станислав Добрев и Станимир Фешев вече и те са част от това очернено пооложение...
47.
Местен
13.06.2022 10:08:39
3
13
Тук не става въпрос от коя партия е и и кой ще гласува за него . Тук излиза истината наяве за човечността . Как можеш да видиш , че детето е в колата и дори това да не те спре да го направиш . И връждата им на двамата е , защото Емил му беше свалил табелите за реклама на климатици . Оттам им тръгнаха скандалите . И пак от страна на Емил. И тогава пак Емил уж не ги беше къртил и рязал рекламните табели ама на камерите на Оазис друго излезе . Този човек е луд и утре ще пострада някой друг , защото той така ще е преценил . И заради 10 табели преди 5-8 години днес си готов да направиш ПТП , за да викнеш КАТ . Това нещо е липса на грам морал и човечност , този човек е за специализирано здравно заведение и направо да излиза с документ НЕГОДЕН !
А колко други хора изгоряха покрай него … той с това да инициира ПТП му е стар номер , даже мисля , че и на негов бивш работник го беше направил та май и лежа . ИЗРОД . Фамилията Пейчев стана Нарицателна . Срам за града ни . Заради едно семейство всичко в града се промени ама са лошо , не за по-добро.
46.
Архитект
13.06.2022 09:38:32
3
8
Пейчев е голяма работа, по-голяма и от Фончо Тариката...сам си изяде хляба в града, от успешен бизнесмен стана един злобен чичак.
45.
до 44
13.06.2022 09:37:27
4
6
Да прави си, никой няма смелост да трови целия град със злоба и интриги като него.
44.
Тик ток
13.06.2022 09:30:11
13
6
Стига сте нападали Емил. Кой от вас има неговата смелост да си остоява позицията.За Добро или лошо той има мнение и не се влияе какво ще кажат селяните в Царево.Дупе се иска за това.А вие лицемери и страхливци гледате да сте в стадото.Страхливци!
43.
Алхимика
12.06.2022 18:41:05
6
13
Не е проблем дали Емил Пейчев е участник в ПТП. Проблема е, че Пейчев не върши нищо за което го избраха. Занимава се само с лъжи и интриги. На всичкото отгоре предава интереса на местните. Няма място повече в местната власт! Пътнико свиден, пътнико ПееейчеФФ. Моля Флагман не слагайте снимка на този диФ Странджа ски нер! Срам ме е, че съм българин, като видя това нещо.
42.
7777
12.06.2022 16:44:30
6
14
Пейчев е толкова могъщ че сестра му и жена му се налага да го защитават из фейсбук..обаче и те са толкова умни, че не просто го закопават, а копаят под дъното. Емил вече да го викнеш хладилника да ти оправи не става…сам си изяде хляба.
41.
Ха,ха
12.06.2022 16:37:23
12
10
Умишлено
било! Жената на Мариян мисли ли изобщо? Какви ги говори ? Мозък няма тя.Нито е присъствала нито може да мисли
40.
Щар
12.06.2022 16:27:33
2
7
Ежо, за никакъв к.р не ставаш
39.
Срам
12.06.2022 14:27:38
5
11
Има няколко неща които трябва да притежава кандидат за избраник на ПП. Лъжец, наркоман, пияница или доказано деградирал индивид.
38.
Политиката
12.06.2022 14:19:19
4
13
ПП = Позор Пейчеви
37.
Уау
12.06.2022 14:17:09
4
17
Много проста фамилия! Виждат че си навличат гнева на цял град и продължават. Най-мразената фамилия стана. Представяте ли си този простак да стане кмет. Едно е сигурно че кмет няма да стане и второ ясно е че времето прекарано в създаване на мизерии ще го разболее.
36.
Op
12.06.2022 11:55:23
6
15
Пейчев е позор!
35.
Промяната
12.06.2022 11:12:01
4
17
От малък е доста припрян и несдържан. Когато Пейчев младши взе книжка караше като обезумял една тойота купе по улиците. Не мина много време и направи катастрофа. В нея застраши живота на момиче което лежа дълго в болница. Фамилията бе предупредена че ако девойката не оцелее им е спукана работата. Все пак прескочи трапа. Тогава Емил се кротна но не за дълго. Имал е доста изцепки, но само здрав пердах е имал ефект макар и кратък. Цяло село седи и няма един който да го преземи.
34.
Юри
12.06.2022 11:11:12
5
14
Пейчев сам си изяде хляба в този хубав град, за нищо не става…да се чуди човек на Добрев и Мирката Фешев които още му робуват, хората и тях ще намразят покраи него.

Пейчеви позор!!!
33.
Пешо
12.06.2022 10:05:30
7
17
Емил има мозъчно заболяване! Преди време го бяха пратили на лечение в Турция, защото в България не можаха нищо да направят! Явно и там не са успяли и трябва да го приберат някъде!
32.
за самовлюбените грубияни
12.06.2022 10:05:19
3
9
За съжаление партиите подвеждат народа да избира такива рецидивисти във властта, защото явно нямат механизъм да извършват предварителни проверки що за хора включват в листите си. Други пък стават рецидивисти след като влязът във властта опиянени и повярвали си в собственото си величие.Съвсем скоро имах допир до едно такова човеченце, което на празна улица подпира възрастен пешеходец близо до сградата на общината в Стара Загора и размахвайки карта за автоматичната им бариера гордо демонстрира моментната си власт, за която според него народа му дължи преклонение. Когато му направих забележка от отговора който последва разбрах, че с ЧОВЕЧЕТО представител на местната власт е немислимо да се води нормален разговор , а някакви животински звуци.
31.
до ДС
12.06.2022 09:52:08
4
10
Аа в грешка си не пишат негативни постове! По скоро си търсят взаимно репрудуктивните органи понеже не могат да ги намерят от тлъстите си тумбаци за да си доставят взаимно удоволствие.
30.
до Нори
12.06.2022 09:35:03
4
5
Доста по тънко откъм ПТП за разлика от Е.Пейч.
29.
ДС
12.06.2022 09:18:12
4
23
Пейчев и Скулиев цяла вечер са в кантората и пишт негативни постове. Пътници сте както и вашия гуру Кирчо тъпото... Емил Пейчев изпадна в тежък амок след последните събития в държавата. Не му издържат нервите вече и започна глупостите да ги прави явно. Язък, че се снима с калните обувки при министъра на регионалното. После в поредният пост в фейса се обясняваш как му обещал министъра да оправи пътя Бургас Царево и Царево Малко Търново. Младеж целия си изтъкан от лъжи и интриги! Не си итересен вече. Стига си се правил на света вода. Всички в Царево знаем поне за 5 твои катастрофи две от които самостоятелни. Като една от най-знакови те е когато едва не уби жената на Диян боксьора. Забрави ли колко бой яде на место тогава? Забрави ли колко пари даде баща ти да те отърве? А като пребихте двамата с баща си гражданин на Приморско? Ама само твоята регистрация излезе щото баща ти е агент от ДС и го скриха. Забра ви ли като ви хванаха с баща ти да карате автомобилите си с гориво субсидира но за кораба? А това, че на баща ти цеха е незаконен? Имотите ОПС, които си преподавател със сестра ти жена на Скулиев, който 8 години беше начело на Общинския съвет в Царево. Изкупи половината кв. Василило. Даже излъга човек от квартала и му заграби имота!?!? Списъка е мнооого дълъг.
28.
Петко
12.06.2022 09:17:17
4
21
Емил Пейчев вече и за домоуправител не може да бъде избран…срам за нашето градче.
27.
Луханийс
12.06.2022 07:28:51
19
10
Емо ДАНО НЕ СИ ПОСТРАДАЛ . ЦЕЛИЯ ГРАД Е С ТЕБ. Ти СИ МЕСТНО МОМЧЕ А МАРИЯН НЕ ГО ЗНАЕМ В АХТОПОЛ НО .НЕ Е С ДАБРО ИМЕ ДО КОЛКОТО СЕ ЧУВА. АЛКОХОЛ УСПОКУИТЕЛНИ . ПСИХО ДИСПАНСЕРИ И МН КПЕДИТИ ОТ ЛИХВАРИ.
26.
*********
12.06.2022 00:04:17
5
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
25.
Моля
11.06.2022 23:40:31
1
6
А добър ден!!!
24.
Нори
11.06.2022 23:14:24
14
16
Тоз С додж не спря да Мутрее цял ден се разхожда без номера. Нали е мн загрижен за детето що е на предната седалка.
Я да му видим досието с колко присъси е и колка птп та.,
.
23.
Емил Пейчев
11.06.2022 22:42:07
8
24
Този път разбрах че съм изтеглил дебелата клечка и че няма да ми се размине както ми прости Диян боксьора и докторите от Хей за което ще си поема отговорност и ще презная че моята фамилия Пейчев е срам и позор за цялата ни община,за което не съжалявам защото поне сторихме много лоши неща за курортното ни градче и все още Оспяваме да поддържаме това яко темпо и за на пред обещавам от фамилия Пейчеви да го поддържам дори и от моя нов дом Килия 69.До нови срещи,и не забравяйте че един ден като стана на 55 г ще се върна с нови сили както направи тати
22.
Дс
11.06.2022 22:20:01
7
32
Пейчев спокойно може да се кандидатира за кмет…у тях. Вече само майка му и семейството му ще гласуват за него. Наглец…
21.
Сертаки
11.06.2022 22:11:50
6
16
Няма да обиждаш мариянката той под напрежение ги прави нещата щото оная си живурка толкова дълго и изкара лев за КООПИ е бая чушки изяде по Европа.сега е милата съпруга и загрижена майка и .......
20.
*********
11.06.2022 22:00:23
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Ford
11.06.2022 21:33:40
4
25
Пейчеви заляха града с катран…
18.
на лъжата краката са къси
11.06.2022 21:11:15
7
19
Ау, хора, аз ли не довиждам или този е тотален лъжец. Как ще си се включил в движението и някой ще удари със задната си дясна врата, а не с предницата си? Как ще те удари отпред, а не встрани или отзад? в Царево явно има други правила за движение. нямам думи! съшито с бели конци! не го оставяйте тоз безнаказан!
17.
Кольо
11.06.2022 20:06:02
24
15
Ами този с Доджа вечно е или пиян или дрогиран и жена му кара невнимателно.
16.
Аристотел
11.06.2022 19:53:23
5
26
Явно, този момък, който играе водевил като общински съветник на Царево, съвсем е изперкал...
Време му е да се прибира в Бургас, откъдето е изпълзял и е заблудил наивните гласоподаватели у да го подкрепят за нещо, което той нито разбира, нито знае, нито има капацитет да разбере...
Вредата за Царево е тотална!!!
Този с бой трябва да бъде разкаран от постът му! И затвор, затвор за такъв патологичен лъжец и измамник!!!
Емил Пйчев се държи като нова шефка, която е дъщеря или любовница на някой голям шеф. Няма представа каква е работата!. И върши глупости, къде от чиста злоба (към хората, защото не я приемат), къде от натегачество да се докаже пред тате или спонсора ... Отвреме-навреме някой по-разумен над нея й дава акъл и връща нещата в ред, ама като цяло нещата вървят зле и хората около него се оглеждат за нов началник ... ако ме разбирате.
То и без това не знае какво прави и трудно извършва всякаква мисловна дейност, сега вече главният му мозък и цялата нервна система съвсем дават на късо.
Най-смешното е, че Емил Пейчев е пътник, а вероятно и следствен, а Гешев си стои на поста. При Емил Пейчев и Даниел Скулиев обаче нещата не стоят така - проблемите които създадоха и ще създадат засягат цялата община Царево и за години напред. Т.е. дори и ги махнат - няма значение как, може и като последват съдбата на Бойко Борисов., цялата община и населението, за години напред ще са загробени.
На Емил Пейчев брадвата му не удря на едно място. Когато лъжеш непрекъснато как да запомниш кога, какво и на кого си казал. Или е объркан или сбъркан За побъркан си има психиатри!
Това са Хаотични действия на уплашен Човек , който е настъпал пешкира ! Да не се плаши и смирено даи приеме случващото !
15.
Хм
11.06.2022 19:36:11
4
19
Гледам аудиторията на този сайт живо се раздвижва, когато попадне на статия за селски изцепки. Много "интелигентна" аудитория ще да е
14.
Кюприец
11.06.2022 19:20:45
5
28
Който е против Емил Пейчев е срещу него! Но с баща агент ДС, който според документите дори не е снет от отчет, няма как да е просто такава е школовката. Всяване на страх чрез терор жалби, които са по скоро доноси защото нито една от жалбите не е имала резултат. Това са присъщи действия на управляващата 45 години върхушка в България. А той (Пейчев) толкова си може. Всички жалби ги подготвя шуреят му Даниел Скулиев (8 години зам. председател на ГЕРБ Царево и председател на ОБС Царево) защото Емилчо едвам завърши корабостроенето с почти чиста ТРОЙКА и не може да конструира правилно едно просто изречение!Тези не бяха ли ги хванали да си карат колите с безакцизно гориво.Това ли е новият морал.много добре че в редиците на ПП.продължаваме промяната има такива индивиди.Целия. Бранш в сверата на туризма и услугите Ти благодари за ,,рекламата,, която правиш от 2,3години насам.Не съм очаквал и МиркатА Фешев че може да слезе на твоето ниво. Евала промил си им мозъците да мислят като тебе . Ало ние да не живеем на Марс? Митрева (майка му) беше служител в общината, a агент Тони (Гошето, мъжо ти) общински съветник? И след това изригнаха с рибнатаа империя и склада. Емчо (радетел за правда) едвам изкласи щото татко му фъркаше да носи калканите да мое да го минават в по горен клас? То и за това не може да напише два реда без грешки! И същия този хубавец - сина ти кога размаза в насрещното колата на Диан боксьора, и жена му едвам се отърва? Забрави ли колко бой яде още там на пътя? Или и това не е вярно като криминалната регистрация? Все събития по онова време. Няма такива ДОЛНИ ЛЪЖЦИ! В едно село живеем знаем си кирливите ризи! Има една много интересна поговорка: "олът гъ риел пръстта фърлял върху си".
13.
адвокат
11.06.2022 19:16:42
8
33
Госпожо ,вместо да бездействате ,идвате в гр.Бургас и подавате жалба за опит за убийство в окръжна прокуратура за умишлена катастрофа с молба за техническа експертиза .Това е законния ред да получите възмездие .Подайте нова жалба с горното съмнение ,пишете съмнение за опит за убийство.
12.
The Judge
11.06.2022 19:08:29
4
34
Емиле, той Онзи отгоре гледа. И не само той.
11.
до емил пейчев
11.06.2022 19:04:27
9
39
Емил ли си ,бемол ли си , ако те срещнем в СЦ на гр.Бургас , много ще си говорим за теб емилчо ...от едни момчета ,нещо си се правил с джипа на мъж в СЦ на гр.Бургас щеси говорим колко кила сланина имаш...
От едни добри момчета ,ако те срещнем на нашата улица , ще си говорим много приятелче
10.
do Box
11.06.2022 18:57:38
2
22
не само това преди време се говори и че е блъснал кола с доктори от ХЕИ... избира си ги и си ги намира
9.
Box
11.06.2022 18:53:00
3
31
Поредното меле за Пейчев….в Бургас се говори че преди години е блъснал жена на местен герой…
8.
Стискам палци
11.06.2022 18:48:40
5
30
ПростоКиро и Кокорчо да предложат веднага Пейчев за министър. Освободиха се места. Ще им е лика, прилика…
7.
Диви селяндури и медии
11.06.2022 18:43:37
5
28
Е.ати жалките селски истории на които жадната за подобни малоумни драми селска медия дава трибуна.
6.
Смях в залата
11.06.2022 18:40:18
5
31
Пишман баровец 30леа за транзитни нема
5.
до 4
11.06.2022 18:37:35
1
16
в промишлената зона е до базата на пейчев и бояджията, не на пътя до сервиза
4.
До 3
11.06.2022 18:35:05
4
34
Кой нормален ще вози детето си в нерегистрирана кола пред сервиза какво ми лафиш глупости.
Тая катастрофа пред сервиза ли е ?
3.
до селски
11.06.2022 18:26:39
15
15
Ало, по-леко с лъжите. Никой не е виждал селянина с доджа да го кара, защото не го е карал. Спри с фантазиите и с нелепите лъжи.
Дори сто пъти да повториш че изрязва тоя пикап без номера пак няма да стане истина, защото никога не е каран, а е вкаран директно за ремонт.
2.
Tva Прасе политик
11.06.2022 18:17:37
6
21
Грух Грух синиоко прасе грух грух
1.
Селски
11.06.2022 18:17:15
9
43
Ае шматки селски какво пак на занимавате със селските ви драми.
Тоя кибик с доджа да вземе да си регистрира колата преди да е кара селяк.
Ами ако беше пиян и убие някой и избяга много добре е направил другия завиждащ селяк какви са тия своеволия.

И как я виждате тая версия бръмчал си маняка с буса видял ги отишъл сменил буса с джип и издебнал пикапа и го блъснал то да не е за 5 минути работа.
Тоя селянин с доджа какво увърта малко го изрязва тоя пикап цял ден без номера сега ще си плащаш последиците нагъл чак ревнал във флегман хаха.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори