×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Шампион по фалиране на банки ни ръководи, никаква война не им пречи


Бойко Борисов: Шампион по фалиране на банки ни ръководи, никаква война не им пречи
Според Бойко Борисов, ако ГЕРБ се върне в управлението, ще свали цените
28 Май 2022, Събота, 11:23 ч.
Автор: Флагман.Бг

 Лош пророк съм, но всичко, което казвам става, каза лидерът на ГЕРБ

Пороят идва. Сега ни ръководи световният шампион по фалиране на банки и той преподава в университета по устойчиво развитие. Това каза на брифинг в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„При нас за няколко стотинки разлика имаше протест. Горивата нямаше да дам да мръднат. Сега поскъпват с 2-3 лева“, добави той.

„Ние няма да сме реваншисти, защото това е пагубно за една държава. Има ли омраза, няма шанс за нея“, заяви Борисов. 

„Никаква война не им пречи. Инфлацията не е заради това, което се случва в Украйна. Затварянето за две години заради пандемията е пагубно за финансите. Това са измишльотини. Те изпуснаха трите компонента – ток, газ и нефт“, обясни той.

„Хайде да се обединим, за да свалим инфлацията с поне 8% и как да свалим цените на електроизоточниците! Няма далавери в нашите сметки“, призова бившият премиер.

Той намекна, че ако се върне ГЕРБ в управлението, ще свали инфлацията и ще регулира системите.

„България влезе в пандемията добре подготвена със силна фискална позиция. Кой ги подготви? Лошия Борисов ли?“, попита Борисов.

Боли ме, че църквите, които направихме тук, ползват индустриален ток и изнемогват, сподели той.

„По магистралите няма мантинели, една лъжица асфалт не е сложена... До този момент 1 кг жито не са купили", коментира бившият премиер. 

"Рушат инфраструктурата, образованието, иновациите. Пътят до Белград щяхме да го открием до Нова година, а сега е опасен. Трябваше  вече да го асфалтират и да маркират. И това пропадна... Те вече нищо не могат да направят. Загубиха година и половина златно време", добави той.

Борисов цитира информация от Еврокомисията, според която, държавните разходи излизат извън контрол и предупреди, че е възможна наказателна процедура срещу България през септември

„Данъкоплатците ще поемат комисионните на тези, които ще докарат газ. Какво ще правим юли, август, септември? Трябват ни 20 кораба. До края на годината трябва да си подготвил алтернативните доставчици. Отиваш до Египет и Катар, до Гърция и Турция - гарантираш си бизнеса и тогава чак казваш на "Газпром": "Довиждане". Това ни тревожи“, сподели той.

„През следващите 2-3 години колите ще подхвръкват по магистралите като по мини. Ние имаме страхотни професори, доценти, които ако се мобилизират с млада енергия и опит, ще направим много. Не само с индустриалните паркове, а с образованието и обучението", каза още лидерът на ГЕРБ.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда Килограм череши в Лондон чукна 165 паунда 04/05/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния Нудисти ще се женят на плаж в Сардиния 04/05/2024, Събота 09:20 0
47
Коментара по темата
47.
До 46
30.05.2022 12:14:53
0
2
Ти си бахти изпушилия манияк уе лек! К,во пушиш е маняче??
46.
Голямото Нулиране 2022
30.05.2022 01:49:42
2
2
Във всеки един исторически период неминуемо се задава един-единствен въпрос: дали нашият живот няма да е по-лош от този на родителите ни? Колапсът е бърз и бурен процес. Настъпи ли, няма място за неговата интелектуална систематизация. Преди това, естествено, има признаци за тези, които имат очи да ги видят. Има симптоми за тези, които имат сетива, за да ги усетят. Има разум, с който можеш емпирично и рационално да достигнеш до заключението, че тенденциите не вещаят нищо добро. Рядкост са прословутите черни лебеди на Талеб и повечето от тях пребивават в една съвсем различна реалност, която авторът нарича Абсурдистан, до която не можем да достигнем дори и да искаме. Природното бедствие връхлита като Божие наказание. Дори днес, с цялото си знание, с целия си потенциал, сме неспособни да изготвим достоверна прогноза за времето, която да се простира по-далеч от седмица. Променливите са прекалено много. Обстоятелствата са твърде динамични. Но има неща, които могат да се предвидят поне относително. Хиляди, десетки хиляди точки в мрежата от данни, които могат да се анализират. Хиляди дребни, наглед незначителни точици информация. Статистически аберации, пазарни взаимоотношения, проявления на международната политика. География. Демография. Човешката версия на съдбата е анализът на наличните данни. И въпреки това всяка криза ни изправя пред ситуация, в която масово се чудим: защо ние? Защо на нас? Защо именно нашето време? Смразяващата истина за младия европеец, включително и българин, днес е, че животът му ще бъде по-тежък от този на родителите му. Ерата на просперитет и спокойствие или приключи, или се слага на пауза поне за обозримото бъдеще. Инфлацията ще бъде част от живота ни. Тя не е небесно наказание. Тя е плод на информация, на човешки решения, на развой на събитията, който можеше да се избегне, но не се. Историята ни доведе дотук. До момента, когато Европа ще плаща цената за своето систематично отрицание на материалните реалности в името на абстракциите и ценностите. Шри Ланка се разпадна за по-малко от месец. Преди около 3 седмици излезе новината, че страната вече няма да може да обслужва външния си дълг. Беше въведен режим на тока. Започнаха протести. Сблъсъци по улиците. Гладни граждани преследват политици, бият ги с камъни, събличат ги голи и ги унижават. Полицията има инструкции да стреля на месо. Премиерът избяга от страната. По неофициална информация вече има хиляди убити в размириците. Това е кратката сумация на колективното бъдеще на много страни от Третия свят. И в момента се развива пред очите ни в Шри Ланка, макар масовите ни медии да не обръщат никакво внимание. Но случващото се в периферията на империята винаги застига и сърцевината ѝ, рано или късно. 
45.
Тулупа
29.05.2022 16:26:25
9
17
Тоя изрод до кога ще се появява. Като върне Откраднатите,тъкмо ще покрие инфлацията?
44.
Хвалипръцко
29.05.2022 15:02:15
7
18
Горивата нямаше да дам да мръднат. Сега поскъпват с 2-3 лева
-----
Хахахахахахаха
Господи, кога ще го прибереш тоя и да ни отървеш от него?
43.
ХХ
29.05.2022 14:12:03
1
11
ВИЙ САМИ СИ ги избирате! С 95% мнозинство. Защото СТЕ неграмотни, некадърни, мързеливи и про'сти и вместо да работите искате да сте чужди слуги. Факт!
42.
XX
29.05.2022 14:09:35
6
7
До 38

"... отделно властите в Брюксел размахаха пръст на кабинет „Петков“" - я пак? И дори да имат 200 забележки по плана - какво от това?
41.
ХХ
29.05.2022 14:07:56
9
10
Про'стата Тиква е академик в сравнение с фалшивия "харвардец" Киро Лъжата.
40.
бб
29.05.2022 11:08:18
6
10
що не припомните на тоя, че църквите плащат индустриален ток вследствие на техни законодателни решения.
39.
Нещастниците на промяната
28.05.2022 21:40:23
7
22
Троловете на Промяната и Лорер!
Единият вид е ясен, за парата, изядат си месата, за парата, продават си душата.
Другият вид е по-особен, срам от самите себе си, че са направили тази безумна грешка да повярват на Капиталци и да дадат доверие на мафията.
Някои от наивниците, дават още доверие на промяната, която донесе много злини, но се очаквало да стане по-добре от преди.
38.
До 2 месеца иде ужасът!
28.05.2022 20:57:54
6
23
Тогава според Еврокомисията ще е пикът на инфлацията у нас, а отделно властите в Брюксел размахаха пръст на кабинет „Петков“
37.
За троловете на Промяната
28.05.2022 20:29:54
5
22
Единият вид е ясен, за парата, изядат си месата, за парата, продават си душата.
Другият вид е по-особен, срам от самите себе си, че са направили тази безумна грешка да повярват на Капиталци и да дадат доверие на мафията.
Някои от наивниците, дават още доверие на промяната, която донесе много злини, но се очаквало да стане по-добре от преди.
Моментът на колизиятя приближава и то не защото някой ще иска активно да падне правителството, а защото то само ще се саморазпусне, след като си изпълни задачите спуснати му от менторите и си обезпечи защита на заграбеното.
36.
Abc
28.05.2022 19:39:49
8
13
И едните и другите не стават . Трябват ни политици ,които да защитават националния интерес. Вижте гърците и унгарците купуват си газ в евро превалутират се в рубли и нямат проблем , ние все големи ги вадим , после въвеждането на еврото , трябва референдум по въпроса . Колкото и да ми се иска Киро да е спасителя все повече се превръща в лъжец.
35.
Мата Космата
28.05.2022 18:43:27
26
13
Бою - Нереза що не се занимава с естествените си нужди в спалнята или тоалетната?
34.
Проста Тиква от Банкя
28.05.2022 18:36:36
24
12
Ако ГЕРБ или ГРОБ и тази Проста
33.
Трагедия
28.05.2022 16:34:43
5
11
...и цар си докарахме и той същият...български демек...Остава като Нова Каледония да гласуваме да станем колония и да изберем подходящ колонизатор..все ще е по добре...
32.
Пенчо
28.05.2022 16:21:42
23
19
Кво каза? Кво? Върне те ме и ще свалим инфлацията. И като те върнат /аз не съм в тоя списък/, ще кажеш еми не става защото е от старото правителство. Joder ти на луд ли се правиш. Инфлация има навсякъде. Декември купувах картофи на 60 цента килото, а сега на 1.20. От два месеца горивото е с 25 цента надолу от колонката. От няколко месеца назад вдигнаха заплатите. Говоря за белия свят /Германия, Франция и т.н/. Да дойде да виде пенсионерите - взимат кемпера под наем и незнаят къде ще отидат и кога ще се върнат. А тоя върнете ме, та върнете ме. Реве като удовичка. 12 години не му ли стигнаха. Е и тез балъци изобщо пък не им е мястото там. Станаха май по велики от господ. Няма кой да оправи тази страна.
31.
Въх
28.05.2022 16:17:45
36
27
Въъъъъъ флегмите пуснали нов епизод на "комикът от банкя" озаглавен "из шизофреничните излияния на един крадлив, шибан сикаджия "
30.
Българина
28.05.2022 16:09:14
6
26
Холандия Утрехт,
Само за протокола: бамката фалира при Орешака.
29.
Бай....
28.05.2022 16:01:46
30
22
А ми, щом си лош пророк, значи че нищо добро не си направил бе, тъпак!
28.
Към троловете
28.05.2022 15:39:35
25
39
Е добре, вкарват Боко в затвора и още 100 от ГЕРБ. Мислите ли, че от другия ден държавата ще цъфне и върже? Година вече ни управляват други и нещо да са направили за по-добро? Нищо! Кучето е заровено май в друга градинка? На Прокопиев може би, реалният господар в държавата.
27.
Спасяването на Бай Ганьо
28.05.2022 15:32:29
30
19
Тоя дядо няма ли си внуци, че да им обръща внимание събота и неделя, тръгнал да обикаля държавата и да дава брифинги без да има някаква новина, която да е повод за брифинг ?????????
26.
Холандия Утрехт
28.05.2022 15:23:56
31
36
При свинаря ББ какво ли не се случи?
Банка,застрахователно дружество фалира,никой не разбра.Фалира,унищожи и заграби много бизнеси,само заради комплекса си той да е номер1 по богатство.
Единствено постоянна величина си остана пълнене на чекмедже в кеш,кюлчета ……
25.
пецата
28.05.2022 14:04:34
37
44
ако бойко вземе власта после още 10 години ще се оправдава че "ей заради тея от промяната не можем да възстановим държавата 10 години"

НИКОГА ПОВЕЧЕ бай хуй!!!!!
24.
Уууууу
28.05.2022 13:39:48
41
46
Баси мазната нагла тиква
23.
До 20
28.05.2022 13:19:00
24
56
Кирчо и Kокорчо се изживяват като глобалисти, хора на света. Къде са те, къде сме ниe?.
Във връзка с тяхното състояние, което господарите им добре познават, са им поставени задачи:
– да глобализират тъмните балкански субекти, т, е, нас,
– да предадат РСМ на хиените, които са я наобиколили,
– да ни натресат еврото и предадат многогодишни БГ ЛЕВ,
– Да ближат насraniте ЗАДНИЦИ на англосаксите, ционистите и сатанисти те,
22.
Някой
28.05.2022 13:17:14
45
52
Тоя кретен няма ли да се скрие? Защо изобщо му дават трибуна да дрънка тъпотии? По негово време фалира ктб. Той какво направи тогава? Шизофреник загубен.
21.
До 17
28.05.2022 13:15:56
13
39
Не че нещо, ама какво стана със завода за електромобили?
Вземи прочети официалната статистика за срива на външните инвестиции и тогава коментирай!
20.
наглост
28.05.2022 13:11:44
49
46
Един пожарникар без никаква експертиза да говори такива грандиозни глупости. Явно има комплекси от високата образовност на управляващите.
19.
До 17 платеното мекере
28.05.2022 13:09:27
24
52
Само за една година Промяната потроши България!
Окрадоха дори парите за магистралите!
Само ПрокопиеФ и компания мафиоти са на далавера.
Европа не спи, върна им Плана за възстановяване "само" с 400 забележки за лобизъм!
На ход е Кьовеши, да ги разследва за шуро-баджанащина....
18.
Коалиция ли управлява или хунта?
28.05.2022 13:01:03
16
55
Коалиция ли ни управлява или Кирил Петков и Асен Василев са поели държавата на ръчно управление и безогледно газят Конституцията и законите?
Това не е ли опит за държавен преврат?
Мафията финансира Метеж,Соросоидна, Цветна революция и сега си инкасира печалби от вложенията!
ПростоКирчовци са подлоги на мафията, на които Борисов им е виновен за всичко, дори за напълнените розови кюлоти!
По света инфлацията е 5-6%, а у нас 15-17% целта са едни милиарди, откраднати от мафията,чрез Кокорко!
9млрда за 9 дни, за Гинес са крадливата Промяна!
Анатемосани са от Църквата, като сатанисти на Сорос, няма да успеят да изхарчат накраденото!
17.
Холандия
28.05.2022 12:57:12
34
55
Популист.Елементарен тип,жаден да краде още и още,не се наяде.За какво са ти всички милиарди?12години еднолично управлява,можеше да сме като Унгария.България не е само София.Къде са инвеститорите в България?
Прогони много хора от България.От 5 до 7 години са достъчни в управлението,да има видим растеж в стандарта на живот на хората…..Нищо само лъжи,оправдания с “комунистите”.
Абсолютен крадец.
Само обкръжението на ГРОБ(герП) си живеят добре
16.
бай бай
28.05.2022 12:55:45
8
15
тролчето пак си пиле наизустени коментари и цъка през впна, заеби мой, тука всички те знаят.
15.
SS
28.05.2022 12:54:57
18
12
FLAGMAN , STOP TO MANIPULATE THE COMMENTS COUNTER . ONE " MINUS " KLICK AGAINST BORISOV , ACOMODATE FIVE " PLUS " .
ABSOLUTELY RIDICULOUS .
STOP IT .
14.
Кирчо се държи като сомалийски пират
28.05.2022 12:48:06
20
53
ПростоКирчо вече не забавлява публиката с щуротиите на самодееца. Отскоро е съвсем друг – представя си, и ни го съобщава без притеснение, че е Спасител – макар, че е истинско унижение за тази дума тя да се използва в някаква връзка с него.
Но при всички нелепости, които произвежда, е оставен извън всякакъв контрол.
Хората на Слави поискаха да узнаят, при какви условия е договорил двата танкера с американски втечнен газ. ПростоКирчо изобщо не им обърна внимание – и двата танкера блуждаят из световния океан, не е ясно откъде идват, чия собственост е газа, къде ще го разтоварят и пр.
Само гледайте да не преадресира в друга посока танкерите.
13.
ПростоКирчо е пътник
28.05.2022 12:43:00
23
49
Още не се е научил да си връзва потурите, все ходи разпищолен – а е на всяко гърне мерудия.
Вече всички са отчаяни от него, макар да не си го признават – медии, анализатори от всякакви породи, дори малцината наивници, които доскоро му симпатизираха, за съ-коалиционерите да не говорим.
И вдигнаха ръце от него, примириха се с варварския му език, с лъжите му, с все по-дурашките му намерения, които огласява без никакво притеснение.
Отказаха се да се занимават с него – сякаш е някакъв неспасяем квартален хулиган, а не премиер. Това е позорно.
12.
Хахахаха
28.05.2022 12:33:19
47
45
Това нещо от снимката е сдало багажа отвсякъде. Щом пандемия и война не пречели, смятай за какъв завършен дебил говорим.
11.
Бойко Олигарха
28.05.2022 12:27:29
44
43
Не може да си сдържи усмивката, най добре му е в опозиция, схемите му свършиха. Сега е най-голям, няма да се напъва даже. Говори глупости за глупаци
10.
Мата Хари
28.05.2022 12:20:06
40
42
Бе да ева твойто мами откачено корумпирано аз.
9.
Бойко Победоносец
28.05.2022 12:17:06
34
62
Каквото и да писукат троловете на Ларер,
истината се вижда от 90% от хората!
Промяната, платена от мафията, е по-вредна от война, защото е геноцид!
Такова крадене от харвардските еничари и червените кхмери, не е имало в 13 вековната история на България. Факт!
Прав е и за Гечев, фалирал 19 банки, той им е финансов гуру на соросоидните подлоги!
Върнаха ни 30 години назад и 20 вляво, тези либерасти, фашизоидни комунета, последователи на Мусолини и Адолф...
8.
Хахахаха
28.05.2022 12:15:13
41
45
Марш в затвора, крадец! Цените щял да сваля. Трябва да си изключително прост и безотговорен за да ги говориш тези неща, след като в цяла Европа цените са високи.
7.
Trump 2.0
28.05.2022 12:07:57
27
14
BG version

Досадно...
6.
.
28.05.2022 12:04:01
45
39
ПЛАТЕНА СТАТИЯ ОТ УНУЙ ""ЧИКМИДЖЕ""ДЕТУ ЗА ПОСЛЕДНО ГО ЗАРЕДИХА С КРАДЕНИТЕ С ЧУВАЛИ МИЛИОНИ !!!!!!!!!!!!!!КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЯМА ПРИКРИВИАТУРАТА НИ ЧУЛА ТИ ВИДЯЛА СИ КРИВИ ""КАСКЕТА"""!!!!!!!!ХАХА ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ АААААА ФЛАГмъни –мъни мъни мъни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.
психиатрията в Карлуково
28.05.2022 12:01:28
40
45
Този избяга от нас и го търсим отдавна. Има награда за залавянето и връщането му в лудницата.
4.
тиква
28.05.2022 11:51:01
47
50
проста тиква умряла целият свят е в криза паткан тъп :)
3.
мен
28.05.2022 11:48:49
58
59
Тиква за затвора си , което не даде на Путин го даде на Доган .Цял живот се хващаш за палците , с торбалан Делян Пеевски фалирахте банка КТБ Като теглихте кредити и не ги върнахте . Пред инфаркт уж бе излезе от болницата
за един час и продаде Бургаското пристанище и пак влезе в болницата. Подари нефтозавода и нефтеното пристанище на Русия Направи ни зависими разстрела ти е малко
2.
Майко
28.05.2022 11:43:20
70
74
Майкооо тоя ще ми говори за банки, а КТБ? Кой съдейства за фалита на КТБ, а бойкич?
1.
Евгения
28.05.2022 11:34:01
52
72
Този нагъл тип трябва е в затвора, не да се прави на спасител!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори