×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Огън, енергия и страст: Марс навлиза в Овен и какво да очаквате според зодията си


Огън, енергия и страст: Марс навлиза в Овен и какво да очаквате според зодията си
Източник: Една.бг
Ключови думи: овен, марс в овен, флагман
24 Май 2022, Вторник, 18:20 ч.
Автор: Флагман.бг

От 24 май до 5 юли Марс, планетата на действието, енергията и секса, ще се премести в Овен - там, където е у дома си

Снастъпването на сезона на затъмненията и ретроградния Меркурий сезонът на Овена, който продължи от 20 до 19 април, вероятно ви се струва, че е минал преди цяла вечност. Но докато времето на Слънцето в знака на Овена може да е приключило, други планети танцуват през кардиналния огнен знак тази пролет, засилвайки способността ви да се самоутвърждавате.

От 24 май до 5 юли Марс, планетата на действието, енергията и секса, ще се премести в Овен - там, където е у дома си.

В знака, който управлява, действието на Марс е по-силно, отколкото когато се движи в друг знак. Благодарение на този космически тласък се пригответе да почувствате нажежената енергия на Овена повече от всякога. Този транзит поставя началото на чисто нов цикъл за Марс.

Когато планетата на действието е в упорития Овен, предпочитаме да поемаме контрола над нещата и често работим по личния си устрем и амбиция. Ще бъдем по-директни и смели - и можем да използваме това в наша полза. Очаквайте това да бъде спонтанен, насочен към бъдещето и действията период. Ще преследваме целите си по директен начин, което е противоположно на Марс в Риби, който често подхожда към нещата от странична и интуитивна гледна точка. Овенът обикновено е уверен и оптимистичен.

На 29 май Марс ще образува огнена връзка с Юпитер, планетата на късмета и изобилието, която наскоро започна своя престой в Овен. Юпитер разширява всичко, с което влиза в контакт, така че в този случай той ще увеличи звука на желанието на Марс да излезе на върха.

На 15 юни Марс ще се свърже с Хирон, който също се движи през Овен. Астероидът, известен като "раненият лечител", се отнася до способността ни да излекуваме себе си, а след това да насочваме другите по същия път. При свързването с Марс може да се задействат скрити гняв и болка - но ще имаме уникалната възможност да ги обработим по продуктивен начин.

Всичко това ще се случи на глобално ниво и за всички. Но вижте как Марс в Овен ще повлияе специално на зодиакалния ви знак в галерията ни:

Овен

Марс във вашия знак може да ви накара да се почувствате още по-големи целеустремени, отколкото сте обикновено. Ще имате усещането, че можете да започнете на чисто в която и да е област от живота ви, която е била в застой, независимо дали става въпрос за кариерата ви, физическата ви активност или любовния ви живот. Освен това ще се запалите да направите смели стъпки, които да укрепят личностно, като например да подобрите автобиографията си или да стартирате нов уебсайт.

Телец

Времето, през което Марс е в Овен, осветява вашия дванадесети дом на духовността, което може да направи този период малко по-сънлив за вас, отколкото за другите. Вместо да подхранва усилията ви да продължите напред, той всъщност ще ви вдъхнови да се успокоите, като направи презареждането на психическото и емоционалното ви здраве още по-приоритетно.

Близнаци

От 10 май насам ретроградният Меркурий може да върне приятелите и любовниците от миналото на тълпи. Но сега движението на Марс през Вашия единадесети дом на приятелството ще Ви подтикне да направите нещо с цялата тази интелектуална и социална стимулация. Ще бъдете по-мотивирани да поемете юздите и да заемете властова позиция, но тази енергия е най-добре балансирана с екипна работа и сътрудничество.

Рак

Сезонът на затъмненията се отразява още по-силно на вас, защото Луната е вашият управител. Така че, ако сте имали чувството, че пролетта е била стресиращо време и бихте могли да се възползвате от енергийна промяна, имате късмет. Времето, в което Марс е в Овен, вдъхва нова енергия за кариерата ви, защото планетата на действието ще се движи през вашия десети дом на кариерата. Независимо дали сте имали намерение или не, може да застанете в светлината на прожекторите, да бъдете помолени да поемете по-лидерска роля в работата и - стискаме палци - да получите повече признание за целия си труд.

Лъв

С придвижването на Марс през деветия ви дом на приключенията тази пролет, ще се стремите да правите по-мели крачки. Като един от фиксираните знаци, вие сте склонни да се придържате към това, което знаете, и често се опитвате да се адаптирате, дори когато моментът го изисква. Но когато планетата на действието е в друг огнен знак, вие ще бъдете вдъхновени да се откажете от тази тенденция, докато проучвате, резервирате и се наслаждавате на пътувания на дълги разстояния и възможности за обучение.

Дева

Докато се движи през Овен, Марс внася повече енергия и вибрации в осмия ви дом на интимните връзки, което може да засили желанието ви да се свържете с половинката си или с някой специален човек. Този транзит е създаден за уязвимост, така че знайте, че можете да се възползвате максимално от него, като се разкриете за всичко - от стари рани до парливи желания. По този начин ще видите как това променя динамиката в най-интимните ви връзки - вероятно по начин, който ви кара да се чувствате по-удовлетворени емоционално и физически.

Везни

Вече се чувствате комфортно с вашата управителка Венера, която се движи през Овен и придава още по-голям акцент на взаимоотношенията ви. Но сега Марс ще се движи през същата зона, осветявайки с прожектор всички главоблъсканици, които са се случвали между вас и вашия партньор, най-скъп приятел, колега или любим човек.

Макар че може да се изкушавате да избягвате конфликтите, този транзит всъщност може да създаде предпоставки за здравословно разрешаване на спорове, ако сте готови да признаете и да се изправите пред напрежението. А след като на 3 юни пратеникът Меркурий се придвижи напред във вашия осми дом на интимните връзки, ще бъде по-лесно да се разберете.

Скорпион

Пътуването на Марс през Овен попада в шестия ви дом на грижата и благосъстоянието. Несъмнено последното лунно затъмнение и пълнолуние във вашия знак е било много тежко и е нанесло огромен удар върху енергията ви. Може да сте заспивали трудно или да сте се чувствали напълно изтощени.

Въпреки това можете да се радвате, че бавно ще се възстановите и ще се почувствате по-запалени - особено защото Марс е един от управителите ви. Можете по-лесно да свършите всички свои ежедневни задачи и да внесете повече баланс в ежедневието си. Това може да бъде опит за нова вълнуваща тренировка или поемане на по-напреднали отговорности на работното място.

Стрелец

С Марс в Овен - и в петия ви дом на романтиката, се подгответе за романтика и страст. Вие вече сте склонни да казвате нещата така, както са, и нямате проблеми да изразявате нуждите си, но този транзит може да изведе тази енергия на съвсем ново ниво.


По това време ще имате и допълнителна енергия, която да вложите в артистични, самоизразяващи дейности и прекарване на време с децата. А тъй като ретроградният Меркурий забавя малко ежедневието ви до 3 юни, може дори да се изкушите да оставите работата на заден план, за да се отправите на пътешествие или романтично бягство.

Козирог

Марс в Овен привлича вниманието към домашния ви свят, което е малко по-различно за вас, тъй като често сте се съсредоточили върху работата си. Това е така, защото планетата на действието се движи през вашия четвърти дом на домашния живот, където романтичната Венера е от 2 май.


Възможно е напоследък да сте имали творчески проекти за интериорен дизайн в главата си и сега, с Марс там, можете да предприемете конкретни стъпки за осъществяването им. Същото важи и за всички текущи конфликти с близки хора - сега ще бъде още по-лесно от обикновено да възприемете проактивен подход. Това може да е и момент, в който ще се запалите да се заемете с планирането на семейна среща.

Водолей

С придвижването на Марс през Овен, а следователно и през вашия трети дом на общуването, сте още по-общителни - и потенциално твърде разпилени. Искате да кажете "да" на всички неща. Но докато умствената ви енергия може да позволи силно натоварен график сега, от решаващо значение ще бъде да се уверите, че физически сте се погрижили за себе си. Затова не се колебайте да предвидите достатъчно време за грижа за себе си.

Риби

С Марс във втория ви дом на доходите ще имате възмо, които отговарят на личните ви ценности. Имате засилена енергия, за да предложите уменията си, да изразите най-блестящите си идеи и убеждения и да поискате това, което струвате в замяна.

Но тъй като сте много състрадателни, а ретроградният Меркурий може да доведе до множество искания за задоволяване на нуждите на други хора, ще искате да използвате това време - особено до 3 юни - за да си изясните как искате да изразходвате енергията си. И ако в резултат на това получавате по-висока заплата или просто поставяте по-добри граници, този транзит може да бъде от полза за вашата самооценка.


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори