×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Христо Грозев: За руските служби войната е загубена, превратът е реална възможност


Христо Грозев: За руските служби войната е загубена, превратът е реална възможност
Според анализатора високопоставени фигури във ФСБ и ГРУ, се подготвят за времето след Путин
22 Май 2022, Неделя, 09:22 ч.
Автор: Флагман.БГ

Без ядрени оръжия или обща мобилизация Русия няма шанс да спечели

Висшите служители по сигурността на Владимир Путин разбират, че войната в Украйна е "загубена" и че превратът вече е реална възможност.

Това прогнозира пред "Дейли мейл" българският експерт по Русия Христо Грозев. Той смята, че елитите в ГРУ и ФСБ са най-вероятните, които ще се опитат да свалят Путин, тъй като знаят истината за случващото се на място.

И тези елити вече търсят начини да изнесат парите и семействата си от страната в очакване на падането на Путин, твърди Грозев.

Пред Радио Свобода на въпроса какво може да предизвика преврат, Грозев заяви, че моментът може да настъпи, ако или когато Путин нареди на генералите си да извършат ядрен удар. Ако Путин реши да даде заповед за използване на ядрени оръжия, той трябва да е сигурен, че всички по веригата ще изпълнят тази заповед, каза той.

"Ако някой не я изпълни, това ще бъде сигнал за неподчинение. И може би дори физическа смърт на Путин. Докато не е сигурен, че всички ще го изпълнят, той няма да даде тази заповед. Грозев смята, че подобни страхове пречат на Путин да даде заповед за обща мобилизация на руските въоръжени сили и населението.

Такава заповед би му позволила да увеличи значително числеността на войските в Украйна, което може би би променило хода на войната в негова полза, предава днес.бг.

Според Грозев обаче заповедта би предизвикала и "социален взрив" сред обикновените руснаци, тъй като би означавала признаване на провала на "специалната военна операция", която досега Путин представя като огромен успех.

Без да прибегне до ядрени оръжия или до обща мобилизация, Русия няма почти никакъв шанс да спечели войната, твърди българинът. "Елитът в службите за сигурност разбира това, и затова е най-вероятно да се опита да свали лидера си", добавя той.

Грозев също така заяви, че полетите на министерството на отбраната до предполагаемия команден и контролен бункер край Уфа - на 725 мили източно от Москва - са намалели от началото на войната.

"Тези полети за елита, които регистрирахме преди месец, сега не са толкова интензивни", казва той.

Грозев заяви, че високопоставени фигури във ФСБ - основната руска агенция за вътрешна сигурност, и в дирекцията за военно разузнаване - ГРУ, се подготвят за времето след Путин. Интелектуалната част на ГРУ, тези, които разполагат с "пълна информация", разбират в какво блато е попаднал Путин", каза той.

"А също и елитът на ФСБ, който знае конкретния брой на жертвите сред руските войски, и разбира, че майките, съпругите, сестрите на загиналите или изчезналите руски войници не спират да задават въпроси. Те знаят, че тази ситуация в крайна сметка ще излезе извън контрол.

Това са онези части от силите за сигурност, които знаят опасностите за режима, и самите те сега подготвят своето бъдеще. Някои от тях търсят възможност да изведат семействата си от Русия, всички търсят начини да прехвърлят натрупаните пари (в много случаи пари от корупция) в долари и евро. Това вече е своеобразно предателство от страна на тези хора, защото те не следват идеологическите заповеди на Кремъл, а се подготвят за една алтернативна реалност", смята още експертът.


В категории: Политика


Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 0
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
Флагман.БГ Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците 28/03/2024, Четвъртък 15:20 2
48
Коментара по темата
48.
бай Оня
25.05.2022 02:53:39
1
4
Губи войната ли? Тя Русия няма как просто да я загуби тази война. Как да я загуби като има ракети, които могат да стигнат до всяка точка на Зямята и да я остъклят и никой няма средствата да ги спре. Просто е въпрос на избор на Путин. Не е решил, не го е направил. Така че Русия просто няма начин как да я загуби тази война. Всички го знаят с изключение на украинците, които играят ролята на глупака в този филм и я играят добре. Операцията му върви нормално на Путин, няма нужда от изцепки. По принцип за атакуващи действия в учебниците на военните пише, че съотношрнието на силите трябва да е минимум 3:1. Тук съотношението руснаци - украинци е 1:3, въпреки това руснаци настъпват. Това определено е уникално във военната история досега. Основните сили на украинците са затворени в Донбас и са пред разбиване. После ще е по-лесно за руснаците. Руската армия участва с малък процент от потенциала си и ще го повишат само, ако се наложи, но едва ли ще се наложи. А глупостите на Грозев са за пред ваксинираните западняри. Той тук изобщо не се изявява защото знае, че няма смисъл.
47.
До трола 45
24.05.2022 21:44:07
0
0
Искаш ли да ми пръднеш на У*я???
46.
Говорит Москва
24.05.2022 16:32:51
0
1
Операцията върви по план.
Планът е дълъг и многоходов.

Целият свят е срещу нас.
Много държави ни подкрепят.

Воюваме с НАТО.
Украйна ни нападна.

Санкциите помагат на икономиката.
Санкциите са незаконни.

Рублата е стабилна. Доларът е зле.
Забраняваме обмяната на рубли.

По-добре Москвич отколкото Рено.
Най-рано след 5 години. Вероятно.
45.
айде
24.05.2022 05:10:53
1
1
Коя война е изгубена? Вие луди ли сте? Ако четете западна масс медия Руснаците падат от 2рата седмицата, ако четете специализираните журнали веднага ще ви стане ясно, че руснаците печелят и украинските сили се крепят от САЩ и ОБ. 40 млрд. долара са 2/3 от военните разходи на Русия за 1 година. И пак ще спечелят, западните експерти си го признават. Не обръщайте внимание на плебейската преса тя е там за да породи у вас 1 от 3 чувства: страх, завист или гняв - тоест да ви накара да мислите и действате нерационално рекламодателите печелят само от нерационални потребители. Русия ще постигне всичките си военни и политически цели, включително разпада на ЕС до 10 години. ЕС ще става все по икономически неизгоден за запада, след кризата 2008г всичко е предизвестено производителността на труда спря да нараства, но за смвтка на това всички от обикновените шофьори до компании като Еърбъс са затънали в задължения. Коя икономика ще оцелее дълго, когато най-продуктивните инвестиции са спекула с книжа и спекула с имоти? Предстои криза с баланса на плащания, която ще доубие ЕС, и ако приемем еврото ще плащаме дълговете, които ЕЦБ натрупа за да спаси европейските банки от фалит. Направо е поетично, най-бедната държава ще плаща задълженията на най-богатите институции. Руската игра е лесна от гледна точка на това че от тяхна позиция няма какво друго да св направи. Обостря се несигурността, така изплуват икономическите противоречия на ЕС и анемичните ни икономики развиват тежки инфекции.
44.
До 43
23.05.2022 13:18:45
2
0
Рублата е по-стабилна, но не е конвертируема?
Знаеш ли какво означава, това? Хахаха.
Относно останалите "факти" описани от теб, има голяма вероятност, когато изразяваш мнение, пишейки, да става очевидно, колко са глупави разсъжденията, ти! Ама, щом си стигнал до тука, не вярвам да ти пука и да го осъзнаваш.
43.
До 7 любителя на факти
23.05.2022 09:52:54
2
3
1. Рублата е по-стабилна отколкото преди военната операция.
Но не е конвертируема! Обменя се само от Газпромбанк и стабилният и курс е само там.
2. Русия се отърва от ненужния заробващ западен капитал - макдоналдси, Икеи и другите ненужни дрънкулки.
И си затвори половината от заводите за производство – коли, бяла техника и всичко друго за което трябват процесори, а и не само тях.
3. Русия е превзела около 100,000 кв.км от Украйна, това е почти една България.
Окупирала, но не и превзела. Скоро няма там да е спокойно.
4. Азовците са пленени, унизени, НЯМА да бъдат разменяни за руснаци, а ще бъдат съдени и избесени, защото такава е съдбата на фашагите.
Азовци се съгласиха да се предадат след дълги преговори. Ако ги избесят, ще е нарушение на тези договорки, но няма да е изненада – русия договори не спазва.
5. Българчетата плащат бензин по 3,20 лв.
Не само българчетата. В приятелска Сърбия и дизела и пропан-бутана са по-скъпи от България.
6. Българчетата плащат 2 пъти по-скъпа руска газ чрез посредници.
Цената на руския газ в БГ никога не е била ниска. Сега внасяме от USA по-евтина.
7. Българчетата ще плащат 2 пъти по-скъпа азерска газ, щото се инатят и не искат да плащат в рубли.
Цената на азерският газ е по-ниска от руската газ.
8. Германия, Унгария, Словакия и други ЕС страни вече плащат в рубли.
Не плащат в рубли, а в USD и EU, а газпромбанк ги обменя по сметки които те са си открили там. Ние също си платихме навреме, но не бяхме си направили сметка в рубли, за това ни спряха газта.
42.
Фашисткипреглед
22.05.2022 21:39:54
4
6
Той и нашмърканотоЧучелоЗеленски се помъчи да лъже че азовскитеФашисти ги били евакуирали, ама не му се получи. АзовскитеПедали направо си се предадоха защото след осем години убийства на рускоговорящи в Донецк и Логанск били разбрали накрая, че фашизма е лошо нещо та за това решили да се предадат, покаят и причестят, преди да ги обесят...
41.
Фашисткипреглед
22.05.2022 20:34:11
3
6
Много мекерета се мъчат завалиите да пръскат дезинформация и проукраинска и хамериканска
пропаганда, ама кого заблуждават, освен себе си.. ЖалкиСъщества
40.
Решетков
22.05.2022 18:20:46
13
6
Путин е свършен, за него е въпрос на време да изчезне физически и исторически, колкото по рано толкова по добре и с по малко поражения за всички.
39.
До 31
22.05.2022 16:21:22
3
4
Що Неси гледаш нещастното съществуване щях да ти пиша от каде ти пиша обаче имам възпитание
38.
Тити
22.05.2022 15:03:59
4
17
Х.Грозев е на хранилка при Сорос.Само платени фейкове са неговите статии и разследвания.
37.
Историята ще се произнесе след време
22.05.2022 14:24:44
10
25
Русия губeли вoйнaтa, пък aзoвцитe сe прeдaвaт?! Тo бивa прoпaгaндa, aмa чaк тoлкoвa... Дaли e хубaв или лoш Путин щe кaжe истoриятa и тo слeд врeмe. Чe вoйнaтa нe e хубaвo нeщo съм съглaсeн, нo дa нe си мислитe чe нaшитe хaнoвe сa пeчeлeли вoйни с прикaзки? oт пoлитичeскa глeднa тoчкa Путинв си изигрa кaртитe и щe присъeдини тeритoрии към Русия, кoитo щe им нoсят и прихoди. Ниe oт нaд 650 гoдини сaмo губим тeритoрии, a в пoслeднo врeмe губим и идeнтичнoст и сaмoстoятeлнoст във взeмaнeтo нa рeшeния зa бъдeщeтo нa стрaнaтa ни
36.
Иван
22.05.2022 13:56:25
26
11
Христо Грозев е един от най-достоверните журналисти, които имат информация от кухнята. Говори перфектно руски, често го търсят за коментари както руски, така и украински медии. Неслучайно оглавява медийният канал Белингкет. Само в България не е известен. Ние тук вярваме на Андрей Райчев и телевизия Алфа.
35.
До 31
22.05.2022 13:54:34
8
7
От психото ли пишеш?
Пак ли си с Асан в една стая?
Щом пишеш за пръснати дупки значи Асан се грижи добре за кафяватаТи точка.
34.
Колю
22.05.2022 13:53:27
5
6
N7 е най точния коментар,това е самата истина,всичко друго са лъжи на алчни и фашизоидни боклуци
33.
LMAO Made my day!
22.05.2022 13:32:15
7
11
Български (или какъвто и да е) "експерт" и "Дейли мейл" в едно изречение!
32.
Ей Флегми
22.05.2022 12:56:15
11
18
МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ!
31.
......
22.05.2022 12:52:07
17
27
Путин им пръсна шундите на джендар идеалогията както каза Каракачанов Путин за 20 години отгледа мъже и боици а Европа отгледа джендари с 20 пола заслужаваме си съдбата Путин тв Путин онова ама всички седят и гледат отстрани насрани
30.
Кремълския шизофреник
22.05.2022 12:30:44
21
21
Този карлик шизофреник, взе че повярва в собствената си пропаганда и в най-голямата глупост, че бил "многоходов". Клоуна излезе най-тъпото "едноходово" камикадзе и до момента върна Русия 20г назад. Само той ли не знаеше, че шайката му е крадлива, лъжлива и всичката им гениалност стига до това, да ограбват и мачкат собствения им народ?
Икономика, армия, въоръжение, всичко се оказа фалшиво и разграбено,а основния военен ресурс, който се използва в Украйна, е от времето на ССС Р. Дори и по-новите ракети са разработки от последните години на ССС Р.
Не знам, кой нормален човек с поне малко мозък и знания, може да се изненада, че Русия губи войната в Украйна. От две седмици насам, дори и най-върлите пропагандисти и военни експерти, които тръбяха бърза победа и превземане на Украйна, вече открито заявяват, че Русия се е провалила. И правят това от студията на основните руски пропагандистки телевизии. Няма как да им се позволява, това, ако зад тях не стоят хора от службите и Генщаба на руската армия, несъгласни с продължаването на войната,която е явен провал. Отделно санкциите и ситуацията в самата Русия, се влошава с всеки изминал ден, а повечето руснаци са силно против войната. Преди няколко дни бе оповестена от ФСБ стаистика, според която 3 800 000 руснаци са напуснали Русия от началото на войната. Юрий Подоляк, заминалия от Украйна за Русия, през 2014г.военен експерт, наричан подигравателно Юрий котела,заради ежедневните му лъжливи информации,че Киев, Харков, и въобще укр армия са в котел или превзети и унищожени,и той заяви преди няколко дни "трябва да признаем истината, руските командири са некадърни, а армията ни понася огромни загуби"! Като пример Юрий Подоляк посочи донбаската офанзива при река Северский Донецк, където по един и същ начин чрез понтонни мостове, на едно и също място, руснаците поне 10 пъти опитват да преминат реката и украинската артилерия и дронове унищожават цели бронетанкови руски батальони. Юрий котела, потвърди че видеозаписите от дроновете качени в Ю Туб, показващи унищожените руски батальони са истински и реални.
29.
мдаммм
22.05.2022 12:29:50
25
22
Тоя паляк, завършил със стипендия от отровено общество е прав!
Скоро на руснаците няма да им стигат войниците, които да охраняват пленените окраинци!
28.
До 27
22.05.2022 11:36:34
8
14
Прав сте. Има хора, които не са просто тъпи, а направо вдлъбнати. Това е качествено различно ниво на простотия.
27.
Реалист
22.05.2022 11:29:02
37
37
За Путин връщане назад няма , той загуби позорно.И докато мисли как да излезе от позора по възможно най- безболезнен начин Русия продължава да затъва икономически.Времето и събитията не са в интерес на Русия и Путин.Това е ясно и за най - глупавите на този свят , но винаги има изключения и има още по глупави .Особенно в България.,
26.
Стара закономерност
22.05.2022 11:21:58
38
26
Във всички световни военни сблъсъци ролята на руската армия е да бъде пушечно месо.
25.
Владимир Владимирович
22.05.2022 11:03:13
24
31
След като гледах 40-45мин от филма за двореца на Путин и разбрах колко струват такива като Грозев.
Този човек е скаран с историята, ако не беше щеше да разбере, че плещи небивалици. Но пък може би затова му се плаща
24.
Бай дън
22.05.2022 11:01:10
32
37
Тоз нормален ли и? Русия уж губи пък 20% процента от Украйна вече под техен контрол. Маняче ти с кирчу и асената от един дилър ли са думкате? Бах маа му то докато Путин загуби цяла ухрайна ке падне
23.
Руснаците благодарят на ПростоКиро за оръжията
22.05.2022 10:58:30
21
28
Западните страни доставиха за руската армия 122-мм боеприпаси чуждестранно производство за гаубица Д-30 и самоходна артилерийска установка 2С1 „Гвоздика“.

Боеприпасите са пристигнали в Украйна от българския град Сопот.

Благодарим ви, ние все още ги имаме такива на въоръжение.
22.
наблюдател
22.05.2022 10:52:54
37
51
Изключително предубеден анализ на "Журналиста" Христо Грозев, мъдро продал се на "Правилното" НПО! Не Приятелю, Русия ще приключи успешно цялата тази странна нацистка паплач там! А Вас ще ви приключат собствените ви народи които обрекохте на зверска инфлация, глад и страдания, преследвайки собствените си бизнес цели!
21.
ИЦО ХИБРИДЧЕТО до 17
22.05.2022 10:34:08
29
24
ХЮМ, а есесовските татуси на ЯЗОВЧЕТАТА ко ша ги прайм!!! Дека са нацистите бре ХЮМ?
20.
DM
22.05.2022 10:33:43
23
32
Путин мислеше , че вс ще свърши за 3 дни , а всъщност си набута таралеж в задника.Изстреляната ядрена ракета ще му се върне обратно , това му е ясно и на него, и на всички които са заети с изстрелването.
19.
тролчето до 15
22.05.2022 10:26:01
21
21
не бил гербаджия, а путинист и от израждане, ся се издаде с 10 плюса за 30 сек от впна, бягай клошарска мършичке, ходи си в нациската русия
18.
Лелята
22.05.2022 10:24:56
19
34
Напълно възможно е Путин да не е наясно с истинската картина в Украйна, и алкохолизираните маршали около него да му докладват само това, което му се хареса! За големите подвизи и как са сравнили градовете със земята, щото не го обичали/нацистите/! Както и е ясно, че службите са пределно наясно истинската ситуация на войната, и да предвиждат нейният провал! Самият факт, че те чакат от 5 до 15 години затвор, ако някой си каже мнението, е достатъчно красноречив!
17.
Ахмат Сила!
22.05.2022 10:22:17
46
47
Голям кеф ми прави, когато евроатлантическата помия се гърчи от злоба и изпада в мощни анални полюции ХАХАХАХАХАХАХ
16.
Лавров егей
22.05.2022 10:15:50
28
42
В Русия провалът се наказва със смърт, затова очаквайте кончината на Путин, уж че умрял от рак.
15.
Повечето убийци
22.05.2022 10:14:06
43
47
При самопризнания казват че са нямали друга възможност ... а всъщност имат.
Тя е да се изтеглят от украйна + да я компенсират за материалните щети + за убитите.
14.
путлер
22.05.2022 10:12:23
20
24
не е проблем. Могат да го гътнат всеки момент. Въпроса е как след това да го изкарат предател и да хвърлят вината върху него, докато цялата пирамида остане същата.
Примери в Историята много.
руските първи винаги излизат предатели.
Целунете снимката на путлер за сбогом!
;)
13.
ИЦО ХИБРИДЧЕТО
22.05.2022 10:10:37
22
13
Ама верно ви казвам, нъл теа ЯЗОВЦИ с есесовските татуси я съм ги обучавал!!
12.
И на българите
22.05.2022 10:10:07
22
40
им се иска да дойде края на московската тирания.
И на доста от руските републики също.
11.
Боклук
22.05.2022 10:06:25
59
19
Америкски подлоги, много ясно, че Путин в крайна сметка ще използва ядрено оръжие, защото Сащ и Европа не му оставят друга възможност.
10.
Асанчо
22.05.2022 10:04:32
29
43
И къде му требваше на Христо да зачепкна темата Путин.Разби илюзиите на хиляди празноглави русофилчета .Сега горките се балтавят и не могат да повярват че това е истината.,
9.
Болни мераци
22.05.2022 10:00:48
42
26
Интересно след няколко месеца когато Киев по примера на азовци се предаде какви ще ги при казва тоя и обкръжението му. И като приемем, че те имат най точната информация за състоянието на ЦРУ и НАТО дали вече планират изтребването на мумии и сие
8.
Чапаев
22.05.2022 09:57:26
30
46
ПУТИН ПЕЧЕЛЕШЕ ВОЙНАТА ДО ТРЕТИЯ ДЕН, ПОСЛЕ Я ЗАГУБИ? ДАЖЕ УБИТИТЕ СИ НЕ ИСКА ДА ИЗВОЗИ И ПОГРЕБЕ В РОДНИТЕ ИМ МЕСТА? ПОСЛЕДНО И ЗАСЛУЖЕНО УВАЖЕНИЕ. КАК ОЩЕ НЕ СА ТРЪГНАЛИ СРЕЩУ КРЕМЪЛСКИТЕ КРАДЦИ, ЯВНО СА РОБИ КАТО НАС?
7.
Само факти
22.05.2022 09:52:30
49
46
Фактите до момента:

1. Рублата е по-стабилна отколкото преди военната операция.
2. Русия се отърва от ненужния заробващ западен капитал - макдоналдси, Икеи и другите ненужни дрънкулки.
3. Русия е превзела около 100,000 кв.км от Украйна, това е почти една България.
4. Азовците са пленени, унизени, НЯМА да бъдат разменяни за руснаци, а ще бъдат съдени и избесени, защото такава е съдбата на фашагите.
5. Българчетата плащат бензин по 3,20 лв.
6. Българчетата плащат 2 пъти по-скъпа руска газ чрез посредници.
7. Българчетата ще плащат 2 пъти по-скъпа азерска газ, щото се инатят и не искат да плащат в рубли.
8. Германия, Унгария, Словакия и други ЕС страни вече плащат в рубли.
6.
Нова тв
22.05.2022 09:51:11
40
39
голЕм АНАЛитик е Грозев от Швейцария !
Представя аналните си мераци за действителност.

Днес когато позорно близо 2500 азовци се предадоха на ПО-МАЛКО от тях бойци на батальона Изток на ДНР, Грозев сънува украйнски победи.

Когато 20 000 украйнски войници а обкръжени при Лисичанск-Северодонецк.
Когато в Авдеевка е обходена по фланговете и окопяният в бутон гарнизон ги чака съдбата на Азовснал.
Когато на Харковското направление на фронта настъплението се превърна в котел
Христо Грозев по всички национални масмедии разказва кокаинови фантазии без никаква фактология !!

Докато си пием кафето в поделението на Ми-6 БелинКат, забелязахме снижаване полетите до секретният, команден център в Уфа.

Що за нескопосани се оказаха у нас и медии и журналисти и анализатори ?
5.
Много
22.05.2022 09:46:55
33
34
Ама много им се иска на хамериканците
4.
ДА....АМА...НЕ
22.05.2022 09:44:46
43
43
Кремълското жуже е пътник..... свърши ли войната....
3.
Айде пак
22.05.2022 09:44:39
35
50
То беше луд,болен,а сега и това….Всички мисирки лаят цял ден как Русия губи войната,а в същото време ни плашат как след Украйна щяла да нападне и други страни.По-голяма шизофрения от ковид-кретенията
2.
Бай Пешо
22.05.2022 09:42:22
40
40
Мокрите сънища на шорошоидите НЕ са факти.
1.
д-р Сайян
22.05.2022 09:35:47
44
49
Христо пак не си е пил хапчетата.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Йосиф Сърчаджиев не може да се грижи пълноценно за себе си Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори