×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Крадат ви, бе хора, убиват ви!


Бойко Борисов: Крадат ви, бе хора, убиват ви!
Как при "лошия ГЕРБ" е имало корупция, но е било три пъти по-евтино, а сега няма корупция и всичко е по-скъпо, каза бившият премиер Бойко Борисов в Шумен днес
21 Май 2022, Събота, 14:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

"Една истина е, че тези са не само неопитни, но и лоши хора", каза лидерът на ГЕРБ за кабинета на Кирил Петков

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов днес посети Шумен, за да се срещне със симпатизанти на паратията. Преди това той посети строящия се храм "Свети Райко Шуменски", където бе посрещнат от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан. Той припомни, че ГЕРБ е сред първите, притекли се с финансова помощ за строителството. Със свое решение партията превежда 50 000 лева.

Борисов държа дълга реч пред партийния актив, след която дълго бе аплодиран.

"Не мога да си представя какви откровени лъжи пускат някои медии. От едната страна цитират Кирил Петков - 4,1 млрд. подкрепа на бизнеса, от друга страна - министърът на енергетиката - 1,1 млрд. Три милиарда лъжа! Този човек милиарди, милиони ги няма за нищо", заяви той, а залата му отвърна с възгласи: "Киро е позор!".

"За три секунди продадоха газа и засекретиха кои са фирмите. И "мълчанието на агнетата" - никой не попита кои са тези фирми. Къде са тези 1,2 милиарда за житото? Малко му се видя на Асен Василев тази лъжа и заяви: ние ще изнасяме житото на Украйна през Варна", допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че държавата ще плати разликата от 100 милиона за посредниците: "Крадат ви, бе хора, убиват ви! Искате ГЕРБ пак на власт. Искате пак да ме направите заложник като Орешарски!", каза той. 

Според него правителството хвърля прах в очите на обеднелия народ и го лъже с катастрофалната инфлация. "Сега официалната е 12%. И тя расте като великденски козунак. Станала била 14. Аз това го имам от Европейската комисия. Гледах тези хвалебствени репортажи - как щели да намаляват и връщат пари от горивата. Искам присъстващите тук журналисти как те разбраха от техните репортажи от кой бензин, през кои три месеца ще се зарежда. От 1,20-1,50 лв. при "лошия" Борисов и ГЕРБ, сега бензинът е 3,50. Даже не се опитват да ви излъжат - ей така да ви стане драго като ви лъжат. Те ви лъжат безсрамно!", допълни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и нулевото ДДС за хляба: "Ще подарят едни пари, които не са на производителя, но това само ще намали прихода в държавата. Те в момента с всяка мярка увеличават инфлацията. Всичко е за сметка на хората. И след управлението на тези няма да имаме "постна пица", както бе при Дянков, а коричка хляб. Нека си управляват както искат. А българите да знаят, че търпението им струва милиарди, след които няма оправяне".

"Не искат да ви кажат каква ще е цената на тока, за да не ви тревожат. Народът е като малко дете, което ще го водят на зъболекар, но да не го тревожат. И все пак ще му извадят зъба. Коя комисия те не засекретиха, свързана с тяхното управление. И кои журналисти отидоха да тропат на тяхната врата и да питат - абе, кажете ни каква ще е цената на тока! Няма! Забрана, мълчание. Тези въпроси не ги вълнуват. Как ще продава "Лукойл", какви ще са цените, няма значение. Ама иначе са страшни герои! Далаверата им върви с пълна сила!", коментира Борисов.

"Тяхната ярост и злоба идва от паниката, която усещат. И понеже са поели ангажименти, които явно не могат да изпълнят, сега панически се стараят да се скрият или зад Радев, или зад някой, който искат да им помогне, не знам... Такава манипулация, лъжа, измама с много пари отвън. Само че сега хората викат - какво ще правим. Още не сте разбрали какво ще правим! Ща обеднеем жестоко. Трябва да търсим някой като Кирил Ананиев - да стегне колана. Затова не ми говорете за вот на недоверие, за предсрочни избори. Не участвам! Защото ако народът не скочи веднага, септември-октомври, когато дойдат сметките за парното ще стане страшно", предупреди Борисов.

"Една истина е, че тези са не само неопитни, но и лоши хора. Грешките могат да се простят, неопитността също. Пиар си правят тези мощен. Само че сиренето е с пари. И колкото и да ти приказват, като отидеш там - при Бойко е било три пъти по-евтино. И най-гадният въпрос - как тогава е "имало" корупция и три пъти по-евтино, а сега "няма" корупция и три пъти е по-скъпо. И аз като журналист щях да кажа - явно крадат три пъти повече", завърши емоционалното си слово лидерът на ГЕРБ.

Бившият социален министър Деница Сачева заяви: "За съжаление, управляват ни хора, които непрекъснато произвеждат проблеми. Не знам дали вие разбрахте какви са тези антикризисни мерки, защото те непрекъснато се променят. Сега в момента за пореден път искат да излъжат българските пенсионери, защото твърдят, че ще вдигнат пенсиите с 20%, а това не е вярно. Говорете с вашите близки пенсионери да не се подлъгват по тази мантра, защото тя не е вярна. На практика пенсиите се вдигнаха от ГЕРБ, а не сега от ПП. Реално те добавят 4%, които се опитват да ги представят като 20".

Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов отбеляза: "Тази седмица парламентът осъмна зарешетен. И вчера един политически коментатор направи следващата забележка: "Май ще трябва да сменим надписа от "Съединението прави силата" на "Страх лозе пази". Тия, които дойдоха на власт, че не ги е страх, сега в момента се страхуват панически. Страх ги е от хората. Страх ги е от нас, че можем да ги пометем истински. Правителство, в което БСП е най-важният партньор на Кирил Петков, е символ и знак, че държавата е обречена. Финансовият министър Асен Василев, аз съм убеден, че е по-ляв и от Румен Гечев".

"България в момента е в безпътица. Който ви каже, че това правителство има нещо прозападно, да знаете, че това е дълбоко невярно. Единственият гарант за проевропейска, проатлантическа посока на България, е ГЕРБ - със своя лидер господин Борисов, с всички хора, които са около него, ГЕРБ с вас. Оставка!", призова Даниел Митов.

Делян Добрев заяви, че ни управляват "смешници": "Само че на нас не ни е смешно. Защото с тази инфлация 1000 лева не са това, които бяха преди три, шест месеца или преди година", заяви той.

Добрев сподели, че е имал спор с трол във Фейсбук, с който са имали "къс разговор" за инфлацията: "При нас инфлация нямаше. И аз му показах статистика. Кабинетът на Костов ще го пропусна, защото той изгради хиперинфлацията при Жан Виденов и Румен Гечев. При Царя - инфлацията 4,75, 8,29% при Тройната коалиция. Първият кабинет Борисов - 2,91%. Вторият кабинет - минус 0,4%. Т.е. не само че нямаме инфлация, а тя е отрицателна. Третият кабинет Борисов - 2,27%. За 11 месеца на смешниците - 11,3% средно, 20% на хляба. Оставка!".

"Знаете ли защо смениха шефа на КЕВР? За да не знаете с колко скача токът. Направихме извънредно заседание на енергийната комисия в парламента и там питахме КЕВР вярно ли е, че ЕРП-тата искат 100, 200% увеличение. НЕ казват. Предложихме да гласуваме КЕВР да ни предоставят тази информация. Те гласуваха против. Против ние и вие да разберем с колко ще скочи ток. И знаете ли какво ни казаха: "Няма нужда да плашим хората", запита Добрев.


 


В категории: Политика


76
Коментара по темата
76.
мислещ
23.05.2022 12:16:25
0
7
Тулупа, пак е спрял хапчетата !
75.
ама не разбрах
23.05.2022 07:58:49
0
8
Тоя за себе си и партията си ли говори - те крадяха като бяха на власт.
74.
бургас меден рудник
22.05.2022 23:43:14
10
2
връщаи се на влас бат боико щото асъл мутрагените взеха власта аз си заставам зад думите че точно това правителство е мафията аз лично познавам някои от тях и сега не само цените скочиха еми правят и много други схеми ама споко то скоро ще излезе един клип с шокирашти самопризнания от човек които няма да е жив защото се е нагледал от схеми и се чудят как да се отърват от него
73.
Много загрижен
22.05.2022 21:49:01
0
10
Сън не спи...
72.
Прай са на ощипана госпойца
22.05.2022 20:18:04
2
11
То щото по негово време не ни крадоха.
То не бяха суджуци, бандероли и чували с пари от магистрали
71.
Бургазлия от германия
22.05.2022 09:03:23
3
14
Бойко стига ве брато .Ти поне си пич. Не ти отива да се изказваш в стил копейкин. През твоето управление беше по евтино защото НЯМАШЕ ВОЙНА в Европа .Хората пътуват и виждат ако не пътуват четат .На всякъде стана скъпо.В Германия бензина преди войната беше 1.50€ Сега е почти 2.50€. Олиото 1.50 средно Сега 2 € и тн. Не демагогствай ами виж да помагаш с каквото можеш на правителството Да вървим напред
70.
До 69
22.05.2022 02:11:56
4
2
Затова ли има решетки в НС? Лошото е, че промяната говорите на огледалото! И това не е час по английски език! Все още сме в България!
69.
*********
22.05.2022 02:04:59
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
68.
Охо
22.05.2022 01:09:18
6
1
Най-много до кварталната кръчма съвсем скоро, защото дойде по-доброто, ама друг път! Защото много услуги са с пари! Да сте мислили! Прав е да не ви оправя!
67.
симо
22.05.2022 00:22:49
3
16
Боко съвсем изтрещя.
66.
От 63
21.05.2022 23:56:17
1
3
И не е Б.Б. Айде лека!
65.
От 63
21.05.2022 23:51:17
0
5
То хубаво ще вземете увеличение на пенсии, лошо няма. А някой пие и яде на корем, защото от 20 години се прави на клоун.
64.
От 63
21.05.2022 21:56:26
0
1
-1. Не искам, казва. И аз така.
63.
Към промяна избирателите
21.05.2022 21:47:59
5
1
За да се докаже, че и при 14% е добре, може напълно да се откажете от доходи. Доброволно. Все едно инфлацията е 1000 %. Важното е да сте добре...
62.
Имаме новина!!!!
21.05.2022 21:38:24
11
16
След пороя от обещания, лъжи, измами, глупости и демонстрация на пълна некадърност „промяната“ успя да забие „един пирон“, построи нещо-железни решетки върху вратите на сградата на Народното събрание.

Може би премиерът Кирил Петков си е представял, че ще ги открие тържествено с рязане на лента, което да подчертае успехите на „промяната“ и нейните ортаци в разграбването на България, наречено „възстановяване на парламентаризма“.
61.
Управляващите говорят откровени лъжи
21.05.2022 21:34:03
14
15
От едната страна е Кирил Петков, който казва, че подкрепят бизнеса с 4,1 милиарда, от другата страна е отговорът на министъра на енергетиката, че е 1,1 милиарда.
Три милиарда лъжа!
За 9 дни 9 милиарда изчезнаха в края на 2021г.
А Вие си плямпайте за чекмеджета-ДС постановка!
Когато си прост е завинаги!
60.
хер Флик
21.05.2022 21:05:42
9
27
Баш крадецът (и прислужници) вика(т) "Дръжте крадеца!"...
59.
Да бе да
21.05.2022 21:00:44
9
22
Вярвам на баце, макар, че от него по голям крадец няма
58.
До 51
21.05.2022 20:51:08
2
2
Министърът на електронното управление- за Хорас ли?
Глупости! Не сте виждали служебни персонални компютри, финансирани по европейски програми в администрациите, гъмзящи от ненужни социални приложения и файлчета от всякъде. Той и Хорас не ги е виждал. Явно обучението му в Карнобат и в Димитровград е оставило трайни социални перипетии, щом приоритет са му докладваните коментари на свободни граждани и блокирането им пред коментарите на наетите държавни служители в работно време от служебните компютри.
57.
53 Глупакът не се нуждае от звънчета
21.05.2022 20:27:00
11
20
Помним поставянето на слама и идеите да се подпалят силите по сигурността, помним извадените жълти павета, помним клатенето на колите, помним доматите, яйцата, рибите, и пикаенето по фасадите на институциите, видяхме колко финансов ресурс се вложи, за да имаме именно това правителство на Кирил и Асен. И сега "правителството на революцията" си организира от страх решетки, които собственият им културен министър трябваше да определи като неправомерни в тази сграда, паметник на културата.
56.
До 52 ... Простото е невинен
21.05.2022 20:24:05
6
20
Премиерът вече заяви на няколко отговорни публични места, включително в американски медии и на международни форуми, че Русия иска да свали правителството в България. Тоест, каквито и грешки да прави правителството, каквото и недоволство да отключва, трябва да мълчим, защото в противен случай играем за Путин. Оттук нататък общественото недоволство, протестите, шествията, митингите и критичните коментари ще се приписват на руската колона.
55.
Киро Простото мишок диванен
21.05.2022 20:13:16
9
20
Одупеният кокоши гъз бори руски таралежи, а няма мисирка да разбере какви ги дрънка или поне да го пита защо лъже народа.
Цял ЕС ще плаща в евро за газ в руската банка на “Газпром”, която ще дава фактура, че ги е получила и после ще ги обръща в рубли по предварително обявения план. А именно, Германия, Италия, Словакия и другите… си плащат газа на Путин в евро/рубли, а само гологъзата лъжлива кокошка Киро Простото се направи на мъж за наша сметка и сега чакаме….танкерите от Мексиканския залив, при това неясно от кой договорени и неясно на каква цена.
54.
Спасителният бряг се оказа тресавище
21.05.2022 20:02:07
12
21
Това правителство е неизчерпаем източник на камуфлажна словесност. Управленците ни напомнят амбулантни търговци, чийто талант се свежда до това да убедят клиента в тази конкретна минута, а по-нататък какво точно ще се случи, няма никакво значение. Тази схема на създаване на декори, се виждаше още от самото начало. Но избирателите бяха толкова жадни за промяна, че избраха политическия хазарт с надеждата, че кастингът на Радев ще се окаже печеливш. Сега всички сме наясно, че спасителният бряг се оказва тресавище. Най-отблизо виждат това коалиционните партньори, но, казано метафорично, не могат да се откажат от чудовището в тях. То трябва да се храни, да има значение, да ползва властта.
53.
До 49
21.05.2022 19:51:41
26
18
Ти видя ли сделката бе мишок диванен? Някакво доказателство нещо??? Само думите на тиквата,че някой някъде една вечер в 3 часа продавал газ на някого.Някакво доказателство,някакъв поне материал...един материал...всичкото опозиция вият на умряло с цел да съборят правителството преди първи Юли,щото на 1 Юли като се премине на 100% азерски газ и лъжите им свършват как без мата Москалия не можем.Всичките утрепки като Волгин,Копейкин,Тикви и тем подобни точно в този момент са в небивала ярост.Щото дойде ли първи Юли всичко ще се види.Там няма как да се скрие-стока,пари,коридор и т.н..и до там свършват мокрите сънища на т.н. опозиция за власт,както и москалското влияние...и тролчетата също ще останете без хлебец.
52.
...
21.05.2022 19:43:49
10
9
Трябвало да мине от другата страна за да разбере, че и неговото управление беше по същия "сценарий". Експертите по служебни правоотношения са едни и същи от 1999г, а от 1991г са назначени, и с всяка следваща година затъпяват и занагляват прогресивно. Цикличността и периодичността на "сценария" са факт неоспорим.
51.
За троловете на промяната
21.05.2022 19:18:36
5
19
Тези тролове често са хора, работещи от вкъщи. Заплаща им се на коментар или на публикувана статия. По команда споделят тези в кавички новини в определени групи, които са посочени от координиращия трол. Това от своя страна води до алгоритмично усилване на разпространението на тези публикации и съответно то би било показано на повече хора. Също тези тролове докладват пък легитимни гласове в обществото и в социалните мрежи конкретно, което води до тяхното блокиране“, заяви министърът на електронното управление Божидар Божанов.
50.
Лапачи ca!
21.05.2022 18:55:27
7
20
Когато ПП посегнаха към властта, знаехме, че са неопитни в управлението (за Кирил Петков, Асен Василев вече се беше пробвал), не знаехме, че са опитни в гепенето (за Кирил Петков, за Асен Василев вече се знаеше в Англия).
Когато се присъедини Калин(к)а Константинова, се усети опита на ГЕРБ.
Появата на Лорелай и фамилия добави умението за далавери.
49.
Теория на далаверата
21.05.2022 18:53:16
4
16
Когато месец март Министърът на енергетиката Сашо Кеша продаваше порции газ от Чирен, на никакви цени, за 30-секундни сделки, на фирми близки до и.т.н., се очакваше тези тези фирми, след месец-два да продадат същия газ на Булгаргазпром на цени два-три пъти по-високи.
Газа не е напускал Чирен, само се смени собственика!
Края на април Кирчо и Асенчо решиха далаверата да е тяхна!
Прекратиха договора в Газпром и вкараха Met Energy да внася газ в България. За целта назначиха шефа на MET Energy за шеф на Булгаргаз и той сключи договори с бившата си фирма.
48.
Теория на конспирацията
21.05.2022 18:51:08
3
12
Когато месец март Министърът на енергетиката Сашо Кеша продаваше порции газ от Чирен, на никакви цени, за 30-секундни сделки, на фирми близки до и.т.н., се очакваше тези тези фирми, след месец-два да продадат същия газ на Булгаргазпром на цени два-три пъти по-високи.
Газа не е напускал Чирен, само се смени собственика!
Края на април Кирчо и Асенчо решиха далаверата да е тяхна!
Прекратиха договора в Газпром и вкараха Met Energy да внася газ в България. За целта назначиха шефа на MET Energy за шеф на Булгаргаз и той сключи договори с бившата си фирма.
Така фирмите на Сашо Кеша изгоряха с газ, който никой в България в момента не иска, защото не му се разрешава да купува от тях, а фирмата на Кирчо и Асен внася газ на цена два пъти по-висока и комисионните, вместо да отидат при Сашо Кеша, отидоха при Кирчо и Асенчо!
47.
ha
21.05.2022 18:29:29
19
10
ти защото не ни кради!!!!
46.
Видов ден за промяната
21.05.2022 18:28:28
9
25
Арести, че ще има, ще има, но по-вероятно е да падат имунитети и да щракат белезници на днешните управляващи, защото тях разследват за крадливи схеми с днешна дата.
Мисля, че и неслучайно напоследък Бойко Рашков се крие и мълчи, а искането на оставката на Гешев рязко секна след иззетите записи от МС.
И аз също като Кирчо смятам, че арести ще има до края на годината, ама в неговите редици ще са.
45.
Шехерезада корумпето
21.05.2022 18:18:17
19
19
Ниска топка си тулупе, тея педали от подмяната взеха май да работят нещо. Пенсиите вдигнаха, инвестиции за над 1млр.евро за първите 6 месеца, 8 млр. приход от износ. И все още не сме чули нищо за корупция при тях за разлика от теб.
44.
Бетеро
21.05.2022 17:58:12
21
29
Долни некадърни П Е Д Е РА С И. Това е от мен за Крадливия Пожарникар и компания
43.
Мата Хари
21.05.2022 17:54:38
21
29
Марш в затвора ти и цялата крадлива хунта начело със Севда инкасото и влади педал*. Крадец мръсен!
42.
Лорер не Ви ли светна
21.05.2022 17:49:11
9
15
IP-тата на клеветниците и набеждаващите са събират, следват глоби поне!
Мама и тати ще Ви лишат от дневни :)))
То и без това промяната обедни трудещите се, нещо което не сте оценили, защото не знаете цената на хляба дори, както Простото дето плаче за безглутеиновите козунаци на Линда ....
Мисли, който може, простите само се потите и пърдите!
41.
ohhh
21.05.2022 17:48:14
16
15
po-dobre s gerb, otkolkoto s kiro i maloumnici! komentar 6 mnogo hubawo vi go kaza, ama vii masata ste prosti, zatowa slagate minusi
40.
SS
21.05.2022 17:40:10
12
8
TOZ NE E VECHE EDNOKNIJNIK . PO POTVARDENA INFORMACIA , NASKORO E PROCHEL I "NAKAZATELNIA KODEKS" . EI TVA E TANAK HOD , CHTE SPESTI OT ADVOKATSKI HONORARI KATO GO PRATIAT V ARESTA....SKORO , MNOGO SKORO , BARABAR S CIALATA MU PASMINA KOIATO VSE POVECHE UREDIAVA .
39.
До 33
21.05.2022 17:38:01
20
22
Ти наясно ли си,че има инфкация в цяла Европа,но в Бг се усеща повече,защото доходът е нисък,производството е скъпо.А,защо е нисък доходът,кой те управлява 12 години назад?Румънци,хървати- всички ни задминаха,заради хунтата ви любима.Живея в чужбина и да знаеш,че и тък цените се покачиха драстично,заради военните действия,не заради някой друг.
38.
Haha
21.05.2022 17:35:00
14
23
Крадеца вика дръжте крадеца
37.
Като гледам 1-2 трола на Лорер
21.05.2022 17:30:26
16
22
Повтарят като малоумници едни и същи опорки срещу ГЕРБ и Борисов :))))
Поне добре ли плаща Лорер с инфлационни левчета?
Има ли индексация на цената за пост, или си карате по старите цени, още от времето на паветата?
Да не Ви стигнат парите от тролене за лекарства!
36.
Чекмедже войвода
21.05.2022 17:28:48
19
27
АааааЛооооо къде са кюлчетатата
35.
проста червена рая
21.05.2022 17:20:13
24
20
Гладна,проста и мизерна рая! Така ви оправиха и тоя път,че няма да имате оправия в следващите 100години...плюйте по Бойко още!
34.
Прости ли сте или да?
21.05.2022 17:17:59
11
20
Истина ли е, че тези са не само неопитни, но и лоши хора.
Омразата ли Ви заслепява, или сте мазохисти?
Трябва да си съвсем с промит мозък, за да не усещате отрицателната тенденция за развитие в България!
Истина е: Прост народ, бедна държава...
33.
...
21.05.2022 17:13:15
25
35
Толкова сте прости всички. Много ли ви е добре сега, вижте цените на горивата, хранителните продукти, абсолютно всичко е поскъпнало рекордно, при Бойко така ли беше? Дори и да е крадял хората бяха много по добре. Те заплатите им 800 лв не ги увеличават, в хранителния магазин оставят 100 лв за 5 неща, ама иначе тръгнали да пишат Бойко какъв бил. Нито помощи има за хората, нищо. Пътищата са под всякаква критика, нищо ново не се прави, не се ремонтира. Само за украинците и циганите се теглят кредити, които ще плащат децата ви.
32.
666
21.05.2022 17:02:38
23
28
Егати наглата тиква,
31.
Как интиресно
21.05.2022 17:00:26
25
23
ТОЗ ТУЛУП СМЕТНА, ЧЕ ТРИ ПЪТИ ПО СКЪПО?!?. ТОВА ЗНАЧИ 300% НА ГОРЕ. А ТО СЕГА Е НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 15% НА ГОРЕ. МЕНТИ ЛЪЖЕ КРАДЕ И ОТ ДУМИТЕ СИ КАЗАНИ
30.
*********
21.05.2022 16:51:26
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
Az
21.05.2022 16:41:46
18
36
АЛИ БАБА ОБВИНЯВА РАЗБОЙНИЦИТЕ….ХАХАХАХАХА
ПО-ГОЛЯМ КРАФЕЦ ОТ ТЕБЕ НЯМА,БЕ
28.
Някой
21.05.2022 16:06:47
22
44
От Боко по крадлив едва ли ще се появи. Той задмина всичките си предшественици. Лошото е че не е в затвора, а е на свобода и ще му се размине.
27.
Дани
21.05.2022 15:49:40
18
40
До кога този крадец ще си позволява да се показва по медиите.Крайно време е цялата герберска шайка да отиде колективно в пандото и да им покажат какво е загорял пандизчия.И без това за да станеш гербер, значи да си с обратна резба.
26.
Пешо
21.05.2022 15:42:59
14
10
Бара го
25.
Ха ха ха
21.05.2022 15:41:42
18
26
Корупцията не оскъпява газа, тока и хляба бе серсемино, от нея си пълниш гардероба.
24.
До 6
21.05.2022 15:41:12
11
12
Ти явно не четеш вестници и не гледаш телевизия. Затова идея си нямаш какво става по света.
23.
Крадат ви,
21.05.2022 15:39:38
20
47
Каза човекът с чекмеджето в което имаше пачки с евра и кюлчета злато.
22.
Главанак
21.05.2022 15:38:40
18
32
Ако тия крадат 3 пъти повече, що не върнеш едната трета, за която си признаваш, или при бай Ставри на гости, строг е човека но е справедлив.
21.
Лудницата
21.05.2022 15:18:58
24
45
да не би да е затворила, че тоя е на свобода?
И да лъже и да маже- никога повече герб!
20.
Герп
21.05.2022 15:01:19
24
68
Скрий се вече бе, мазна и противна до болка твар! Никога повече няма да управляваш! Твоите хрантутници се преориентират.. Мишок лъжлив
19.
Баце
21.05.2022 15:00:21
65
32
Върни се бащице,само ти можеш.
Да живее ГЕРБ!!!
18.
сега
21.05.2022 14:58:36
21
46
Пенсията ще стане 500 евро а при Боко беше 100 евро. А сега направете разликата.
17.
razbivacha na tesni gazove
21.05.2022 14:54:39
30
59
Бойко много го боли, че друг краде вместо него! Мъка, мъка...
16.
Тулуп бей
21.05.2022 14:48:17
23
64
Най-големият крадец последните 12 години да говори за кражби?!?!?Хахахахаха хахахахахахахахахахахахахаха
Продажник! Всеки друг, но не и гр0б!
15.
един нормален
21.05.2022 14:46:58
28
29
Чудя се кой ми е по-противен? Тази крадлива Тиква или онзи идиот от Канада?
На изборите ще им го покажа и на двамата!
14.
Деян Тончев -Камбанатапо тъпо не се е родило от не
21.05.2022 14:46:06
16
47
крадливата сврака квичи на Умряло
13.
до
21.05.2022 14:44:08
16
19
Добрев1000 лв. са 500 евро а сега кажи кога е по голяма покупателната способност.
12.
DB7
21.05.2022 14:38:28
27
43
1ЕВРО НЕ СЪМ ВЗЕЛ ОТ БОЖКОВ!ЗАКЛЕВАМ СЕ ВЪВ ВНУЦИТЕ МИ..СМЕШНИИК
11.
Тест
21.05.2022 14:36:45
65
29
Може да е крадец и лъжец,но по негово време беше 100 пъти по добре отколкото сега.
+ съгласни, - комуняги.
10.
DB7
21.05.2022 14:33:10
0
0
9.
От Бургас, ама друг път...
21.05.2022 14:23:19
5
19
Забрана на хора, на 3 часа с Боинг от София, да говорят за политика, иначе ще докарат някой от Мелмак за премиер. Защо не се върнете?
8.
Българин
21.05.2022 14:20:42
25
77
Абе боклук,ти окраде и доуби България!
7.
мен
21.05.2022 14:18:43
19
72
ТИКВА , ТИКВА , ТИКВА УУУУУУУУУУУУУ
6.
До 2
21.05.2022 14:18:16
73
49
Не те знам женско ли си,мъжко ли си, ама по времето на ГЕРБ не бяхме богати, но имаше хляб, агнешко месо ,сирене,кашкавал и т н. На достъпни цени. Не живеехме богато,но можехме със семейството ми да отидем за 3-4 дена на почивка някъде, а сега никъде не можем да отидем, цените са супер надути, всяка седмица растат, ощетени сме от всякъде ,иначе промяна има, да, ама не в положителна посока. Предпочитам бате Бойко и герб да ме управляват,отколкото Киро простото и кокорко крадеца! Ама ти си много интелигентен и умен и едва ли би разбрал какво ти говоря ;)
5.
Долу гербава шайката.
21.05.2022 14:16:25
43
52
Тулупич, пак ли си се друсъл с простото киро ... Хайде стига театрални постановки, че взе да ни писва. Лъжи си пълначите на чекмеджетата, крадете по-малко от герберските общини и като не ти понасят Кирчо и Кокорчо има лесно, вадиш всичкото герб мафия да протестира и напускате парламента, министерства и полицията. Те тогава ще видиш, колко ви харесва народа редом с харвардските измисленици.
4.
Промяната е към по-лошо
21.05.2022 14:15:17
64
41
За една година, опоскаха България като канадски еничари, а ти и подобните тролове на Лорер, вместо да си пишете домашните, се прехласвате на крадливата тайфа от шанаджии.
Църквата ги анатемоса, само сатанистите повтарят:
На нашите КирчоКокорковци и лошото им е хубаво!
3.
T
21.05.2022 14:11:56
29
64
Корупцията е кражба на пари от бюджета и европейски пари и не влияе на цените. Така че Боко е голям крадец и манипулатор.
2.
От Бургас
21.05.2022 14:08:42
35
95
А вашето крадене което съсипа държавата и младите хора избягаха от България за това вашите деца и внуци имат къщи по Испания и карат коли милиони за такива като вас доживотен затвор и конфискация на всичкото имущество
1.
Мартина
21.05.2022 14:08:22
38
90
Какъв нагъл лъжец!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Обвиняват жителите на един от кварталите в ниска здравна култура, заради която е на път да избухне национална пандемия Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори