Рецепта за домати на фурна с моцарела и пармезан
Сочно и крехко италианско ястие
Продукти:
2 големи узрели и твърди домата
½ ч.ч. настърган пармезан
2-3 топки моцарела, може и настъргана около 250-300 г
зехтин
сол и сушен риган на вкус
Приготвяне:
На грил тиган с малко зехтин или в тава (отново леко намазнена със зехтин), запечете нарязаните на по-дебели колелца домати. Съвсем леко. След това ги сложете в тава върху хартия за печене. Овкусете със сол и риган, добавете малко от настъргания пармезан и завършете с нарязана моцарела. Печете доматите в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сирената се разтопят добре.
Диана Любенова с доста откровени секс истории
Царево открива Никулден с поетично-морски спектакъл по стихове на Христо Фотев
Бургаският и Лесотехническият университет създават две съвместни магистратури
Терзиев отложи запалването на коледната елха в столицата, заради протеста
Карлос Насар остава в България, отказа оферти за милиони
Боже, благослови двигателя ми
3 лековити храни, комбинирани в едно ястие РЕЦЕПТА
Русия твърди, че е превзела село в Донецка област - ракетна атака удари Днепър
Довечера на протеста ще има КПП, ще проверяват демонстрантите
Община Несебър започна разпределението на дарението от „Керхер България“ за пострадалите в „Елените“
Прокуратурата разследва дипломата на президента на БФС
