Рецепта за домати на фурна с моцарела и пармезан
Сочно и крехко италианско ястие
Продукти:
2 големи узрели и твърди домата
½ ч.ч. настърган пармезан
2-3 топки моцарела, може и настъргана около 250-300 г
зехтин
сол и сушен риган на вкус
Приготвяне:
На грил тиган с малко зехтин или в тава (отново леко намазнена със зехтин), запечете нарязаните на по-дебели колелца домати. Съвсем леко. След това ги сложете в тава върху хартия за печене. Овкусете със сол и риган, добавете малко от настъргания пармезан и завършете с нарязана моцарела. Печете доматите в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сирената се разтопят добре.
От хазартната зависимост до пътя на промяната: Истинската история на пловдивско семейство
Станко е в неизвестност, издирват го в цяла България
Ванеса Хъджънс отново майка на 36
01/12/2025, Понеделник 09:55
0
Празник е! Има много народни обичаи
Любо Пенев е с рак на бъбреците, състоянието му е тежко
Ето кой трябва да почерпи днес
Блокиран е Прохода на Републиката-поради сигнал за бомба
Шести ден продължава издирването на 25-годишния Станко Скечелиев от Казанлък
Подробности за масовата стрелба по време на детско парти
Намериха труп в София
Правят кашкавал за 5 бона в България, уникален е
Хеликоптер се разби фатално в Централна Европа
