Рецепта за домати на фурна с моцарела и пармезан
Сочно и крехко италианско ястие
Продукти:
2 големи узрели и твърди домата
½ ч.ч. настърган пармезан
2-3 топки моцарела, може и настъргана около 250-300 г
зехтин
сол и сушен риган на вкус
Приготвяне:
На грил тиган с малко зехтин или в тава (отново леко намазнена със зехтин), запечете нарязаните на по-дебели колелца домати. Съвсем леко. След това ги сложете в тава върху хартия за печене. Овкусете със сол и риган, добавете малко от настъргания пармезан и завършете с нарязана моцарела. Печете доматите в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сирената се разтопят добре.
В Царево започва изплащането на еднократната помощ на родените до края на ноември деца
Публична екзекуция на мъж в Иран заради убийството на съпругата си
Ученици влязоха в кабинета на кмета на Царево Марин Киров
Порасналите недоносени деца на УМБАЛ Бургас позират за благотворителен календар, за да подпомогнат болницата
Числото 2 ще хармонизира живота на 4 зодии
Елтън Джон разкри какво би направило Тръмп един от „най-великите президенти“ в историята
Бургазлии са поканени на празничен Никулден на пазар „Краснодар“
