Рецепта за домати на фурна с моцарела и пармезан
Сочно и крехко италианско ястие
Продукти:
2 големи узрели и твърди домата
½ ч.ч. настърган пармезан
2-3 топки моцарела, може и настъргана около 250-300 г
зехтин
сол и сушен риган на вкус
Приготвяне:
На грил тиган с малко зехтин или в тава (отново леко намазнена със зехтин), запечете нарязаните на по-дебели колелца домати. Съвсем леко. След това ги сложете в тава върху хартия за печене. Овкусете със сол и риган, добавете малко от настъргания пармезан и завършете с нарязана моцарела. Печете доматите в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сирената се разтопят добре.
Натали от Ергенът: Събуди се, народе
Влак прегази 16-годишно момче, изскочило внезапно на жп линията
Кои са работните дни по коледните празници
Давама участници си казват сбогом с Арената на „Игри на волята” и жадувания финал
Председателят на Контролния съвет на ПП Александър Русанов напуска партията заради вотa срещу референдума за еврото
Трагедия! Влак прегази момче на 16 години, прибирало се от училище
Автопаркът на МВР: 5383 служебни коли в движение и 265 произшествия за година
Годишните литературни награди ще се раздават утре в Бургас
Приета е програмата за задържането на талантливитe ученици и студенти с безплатно обучение и стипендии
18 години затвор за Димитър Любенов, убил френски турист с Porsche при 195 км/ч
Цял живот без книжка и 18 години затвор за Панамерата
Мъж глътна яйце Фаберже на стойност 19 000 долара
