Рецепта за домати на фурна с моцарела и пармезан
Сочно и крехко италианско ястие
Продукти:
2 големи узрели и твърди домата
½ ч.ч. настърган пармезан
2-3 топки моцарела, може и настъргана около 250-300 г
зехтин
сол и сушен риган на вкус
Приготвяне:
На грил тиган с малко зехтин или в тава (отново леко намазнена със зехтин), запечете нарязаните на по-дебели колелца домати. Съвсем леко. След това ги сложете в тава върху хартия за печене. Овкусете със сол и риган, добавете малко от настъргания пармезан и завършете с нарязана моцарела. Печете доматите в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сирената се разтопят добре.
Дядо Коледа сбъдва желанията на 3 зодии
Поморие ще посрещне 2026 с концерт на Маги Джанаварова и Пламен Бонев
Стефан Диомов със специални концерти за Коледа и Нова година на малкия екран
Назначиха денонощна охрана на двете основни свидетелки по делото срещу Благомир Коцев
Впечатлете свекървата с „коледни елхи“ с пилешко месо и кашкавал
Родата на Цар Киро изкупи масите от 10 бона за концерта на Тони Стораро
Туристка загина при сблъсък между круизни кораби в Египет
Лондон затваря касичката, хиляди българи могат да останат без английските пенсии
Тамара Глоба разкри какво да очакват зодиите през 2026
Почина бившата съпруга на Чък Норис - Даян Хоулчек
14-годишно момиче се обади в полицията за домашно насилие над майка ѝ
Получаваме палава Снежанка за празника срещу €150
