Рецепта за домати на фурна с моцарела и пармезан
Сочно и крехко италианско ястие
Продукти:
2 големи узрели и твърди домата
½ ч.ч. настърган пармезан
2-3 топки моцарела, може и настъргана около 250-300 г
зехтин
сол и сушен риган на вкус
Приготвяне:
На грил тиган с малко зехтин или в тава (отново леко намазнена със зехтин), запечете нарязаните на по-дебели колелца домати. Съвсем леко. След това ги сложете в тава върху хартия за печене. Овкусете със сол и риган, добавете малко от настъргания пармезан и завършете с нарязана моцарела. Печете доматите в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сирената се разтопят добре.
Основателят на „Телеграм“ Павел Дуров забременява безплатно всяка неомъжена жена до 38 години
Огромен интерес и впечатляващи коледни украси и аранжировки в 19-ото издание на „Да украсим Бургас"
Мъже в черни роби нахлуха с пушки в казино и започнаха да стрелят, има ранен
Какви ястия трябва да присъстват на коледната трапезаКакви ястия трябва да присъстват на коледната трапеза
Това е най-подходящият месец за забременяване
Какво да правим с паричката от питката на Бъдни вечер
Маколи Кълкин обмисля завръщане като Кевин Маккалистър в „Сам вкъщи“
Изкарахме парите от дюшеците и бурканите
Калоян от "Ергенът" разкри, че имал амбиции да става политик
Зимен хаос по пътищата: Снежни и хлъзгави настилки затрудняват движението в цялата страна
Носете 3 неща в джоба си и парите ще дойдат при вас
Антония Петрова показа раждането, бебето и изненадата от мъжа й в болницата! (СНИМКИ)
