Рецепта за домати на фурна с моцарела и пармезан
Сочно и крехко италианско ястие
Продукти:
2 големи узрели и твърди домата
½ ч.ч. настърган пармезан
2-3 топки моцарела, може и настъргана около 250-300 г
зехтин
сол и сушен риган на вкус
Приготвяне:
На грил тиган с малко зехтин или в тава (отново леко намазнена със зехтин), запечете нарязаните на по-дебели колелца домати. Съвсем леко. След това ги сложете в тава върху хартия за печене. Овкусете със сол и риган, добавете малко от настъргания пармезан и завършете с нарязана моцарела. Печете доматите в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сирената се разтопят добре.
Апокалиптична прогноза - половината плажове в света изчезват
Валери Божинов с гневни думи след поредната загуба на България
Зловещо: Откриха детска глава в езеро, заподозрени са родителите
Страхотен двубой за Везенков
Постоянен арест за отвлеклите 21-годишна жена
Голямо име в борбата напусна този свят
Български отбор има голова разлика 114:5
Руши се първото българско училище във Варненско
След военен удар - почина вдовицата на първата жертва на ядрената катастрофа в Чернобил
Ледниците в Швейцария са загубили 40% от обема си
Кола се вряза в публиката по време на спортно състезание
Фатален сблъсък в Ямболско
