Рецепта за домати на фурна с моцарела и пармезан
Сочно и крехко италианско ястие
Продукти:
2 големи узрели и твърди домата
½ ч.ч. настърган пармезан
2-3 топки моцарела, може и настъргана около 250-300 г
зехтин
сол и сушен риган на вкус
Приготвяне:
На грил тиган с малко зехтин или в тава (отново леко намазнена със зехтин), запечете нарязаните на по-дебели колелца домати. Съвсем леко. След това ги сложете в тава върху хартия за печене. Овкусете със сол и риган, добавете малко от настъргания пармезан и завършете с нарязана моцарела. Печете доматите в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато сирената се разтопят добре.
3 неща в спалнята, които може да са по-вредни, отколкото си мислите
Ана Шермин разкри дали са били интимни с Краси в "Ергенът"
Нидерландци изкупват къщи в обезлюдяло наше село, превръщат го в културно и социално средище
Центърът за професионално обучение към БДУ стартира петия курс за обучение на парамедици
Задържаха 18-годишен младеж за онлайн измама в социалните мрежи
Нови строги правила за салоните за красота, фризьорките ще правят тест за алергия преди боядисване
Ученици влязоха в ролята на екскурзоводи, гответе се за нов тур през май
Ще има ли сняг за Коледа
Димитър Николов: Студентските години са годините на младостта, на откривателството и новите хоризонти
Шоколадова торта в чаша – бърз здравословен десерт за 5 минути
Само 3 банки ще приемат левове след 1 януари през банкомат
