×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разследването за смъртта на Владимир Синков приключи, папката е на бюрото на наблюдаващия прокурор


Разследването за смъртта на Владимир Синков приключи, папката е на бюрото на наблюдаващия прокурор
Защо Владимир Синков е имал значка на ГДИН - не е ясно. Не е известно и чие е оръжието, което бе открито до тялото му
16 Май 2022, Понеделник, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Няколко необясними на пръв поглед факти заплетоха случая 

22-годишният Владимир Синков се е самоубил. Това е основната версия на разследващите от Пето РУ Бургас, която е подкрепена с множество доказателства, включително и експертизи, узна Флагман.бг от изключително достоверен източник.

Папката вече е предадена на окръжния прокурор Дарин Христов, който утре сутринта ще трябва да излезе с определение - дали да затвори делото или да го върне за доразследване.

Близък приятел на починалия Владимир Синков днес се свърза с редакцията, за да разкаже, че само преди няколко дни е разговарял него.

Засекли се случайно до бургаско заведение, а Влади му се оплакал, че се чувства предаден – бившето му гадже, с която имал много тежка раздяла била във връзка с човек от неговото обкръжение, когото считал за приятел.

Приятели на Владимир Синков: Не е човек, който би се самоубил, замеси се със съмнителни типове от ж.к."Меден рудник"

Не се чувстваше добре. Очевидно още обичаше това момиче“, разказа нашият източник, който пожела анонимност.

Той, както и други приятели, не могат да приемат версията за самоубийство, въпреки дупката, в която бил изпаднал.

Засега обаче доказателствата са точно в тази посока – че 22-годишният младеж е сложил сам край на живота си.

Няколко необясними на пръв поглед факти заплетоха случая.

Става въпрос за разположението на пистолета и входно-изходната огнестрелна рана. Според неофициална информация на Флагман.бг куршумът е влязъл от лявото слепоочие и излязъл от дясното, а пистолетът е открит вдясно от трупа му.

Шокиращо! Трупът, открит в ж.к.“Изгрев“, е на 22-годишния Владимир Синков от ж.к."Меден рудник"

Тялото, както писахме, е намерено от колоездач – на 30-ина метра навътре от бул.“Димитър Димов“.

Флагман.бг не успя да стигне до информация чие е оръжието на убийството, но разбрахме, че до тялото му имало значка Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ (ГДИН). В системата обаче няма човек с име Владимир Синков и вероятно значката е фалшива.

Пред свои приятели Владимир твърдял, че бил психолог в затвора и от работата си зад решетките познавал целия бургаски ъндърграунд.  Това обаче по-скоро е неговата лична легенда, с която е искал да накара обкръжението му да го помислят за важен и успял човек.

Нашата проверка показа, че той е работил за кратко в няколко бургаски заведения като барман, а от известно време около него били забелязвани съмнителни типове от ъндърграунда, което навява на мисли, че се е замесил в нещо неприятно.

Владимир Синков бил увлечен илюзионното изкуство. Много негови приятели го наричали Магьосника. Изкушен бил и от астрологията, разказаха негови близки.

Владимир Синков е бил силно изкушен от илюзионното изкуство и е известен сред приятелите си с прозвището Магьосника

 


В категории: Крими


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
32
Коментара по темата
32.
Владо беше добър човек преди всичко
04.08.2022 19:55:35
0
0
"Магьосника", преди повече от 4 години, се случи така, че беше свидетел на началото на голямата ми любов, с която съм си и все още. Видя ни на една спирка в центъра и се радваше за нас от чисто сърце. Сподели ми, че тогава момичето ми не е спирала да отлепя поглед от мен докато си говорех с него там, определено му беше харесала химията която виждаше помежду ни. Обсъждахме си го това докато пътувахме обратно за М. Рудник. Случваше се и други пъти така да се засичаме и винаги имаше какво да разкаже и да покаже някой интересен фокус също. Беше малък голям Човек, ако ме разбирате. Може и да не е бил замесен в правилните хора, но преди всичко съм сигурен, че беше добряк!
Мир на праха му! Дано Влади намери покой там горе!
31.
Нещо там
20.05.2022 22:04:57
0
2
Това момиче много го обърка и вкара в лош път. Толкова добродушен и мил беше Владо. Но това момиче не беше за него….
Много ще ми липсваш Владо!!!
30.
До 26.
18.05.2022 12:12:54
0
6
Май нищо не знаеш... Баща му е далеч от адвокат. Айде не пишете глупости без да знаете ,че вече ми омръзна да чета небивалици. Оставете Влади да почива в мир не заслужава тези изписани от хора без грам акъл неща!
29.
До Разума 26
18.05.2022 03:54:38
0
1
Брат личи си че нищо не знаеш. Вместо да се чудиш каква тъпотия да напишеш, вземи си избърши прахчето от носа и направи поне един път нещо полезно с живота си. Разбирам че вашите не те обичат повече, обаче не е тва начина да търсиш внимание братле.
28.
???
17.05.2022 21:26:36
0
2
Това момче не работеше ли в Барбоса през последните месеци?
27.
До Разума 26
17.05.2022 15:42:54
1
0
Ако кажеш че сега е в Психото ще сме баджанаци
26.
Разума
17.05.2022 14:33:50
7
3
Тъпчех една наркоминка и тя си купуваше пико от това момче,от нея Знам, че е син на адвокат.Госпада съдии, прокурори и адвокати,не пускайте крадци и убийци на свобода и не репресираните бедните хорица,че видов ден идва у децата ви ще страдат.
25.
вижте с кого имаше имане-ДАВАНЕ
17.05.2022 13:44:47
2
6
Много хора познавахме Владо , мир на праха му, но последните години за мен той изгуби човешкото у себе си , беше готов да направи мн неща с цел печалба , жените винаги си ги въртеше (въобще нз кви проститутки и глупости сте писали по-долу, обаче помня когато още беше заедно с бившата си , той се беше отказал от ъндърграунд глупости и от мн неща (беше с 1пръст в игра за вс случай) .Та въпросното момиче наистина му беше взела акъла .След раздялата им негов добър приятел , тръгна заедно с вече бившата му , бях го видял преди около 1 седмица и помня че си говорихме за това , той отново беше станал човек , нормално е след раздялата да се е завърнал към по-тъмната си страна , но имаше и нещо друго , когато говорих с него за последно , той беше върнал човешкото у себе ди , беше се извисил като човек , и звучеше наистина като един вече голям и сериозен човек , явно наистина си даваше сметка за живота и местоположението си там , надявам се да не се е самоубил защото той сам нямаше да си прости ! но проверете хубаво хората които бяха последно време около него , може да сте пропуснали някой важни следи
24.
Сашко
17.05.2022 08:16:57
0
15
Не пишете глупости! Имах късмета да го познавам доста добре. Владо можеше много неща, не беше просто барман или просто магьосник. Играеше шах, танцуваше и беше много запален по работата си, постоянно ми разказваше за нея и как му доставя удоволствие да работи, правеше го с кеф. Обичаше работата като барман, не простоа да разлива алкохол, а да вникне в самата работа, надграждаше се и можеше да стане професионалист. Като човек който е бил доста близко до него бих казал, че не би се самоубил, още по-малко заради момиче. Обичаше живота и имаше мечти, дори и да беше се самоубил нямаше да го направи по този начин и на това място, за него това щеше да е скучно самоубийство. Мисля че всеки който го познава би казал същото. С него имахме доста добри и доста лошо моменти, знаех че винаги щом имам нужда от някого той е насреща и ще ме разбере. Той не беше като другите хора, беше много по-различен и специален, малко бяха хората които го разбираха и го познаваха в действителност. Имах превилегията да съм от тези хора. Ще ни липсваш Влади!
23.
siemprecontrolamos
17.05.2022 03:15:35
8
15
Познавах Влади аз с още 2 момчето го зарибихме по фокусите преди години . Добри приятели бяхме до колкото до твърдението че се е самоубил заради путка е абсурдно и до колкото помня е бачкал във съда за малко . не ви достига информацията . няма да се очудя и да прекратят случая тъпите паганели . Не вършат работата която тряа. Почивай в мир братленце
22.
Bs ks
17.05.2022 00:33:08
2
19
Влади е бил убит не може сам да се самоубие разбирате ли ? Добре разпитайте всички негови познати и близки разбррете истината трябва да излезе наяве
21.
До 20
16.05.2022 23:49:49
2
2
В коя?
20.
Мърдок
16.05.2022 23:31:05
2
11
22-годишният Владимир Синков се е самоубил. Това е основната версия на разследващите от Пето РУ Бургас, която е подкрепена с множество доказателства, включително и експертизи. A кой го е докарал до това полужение. Помислете сами, в коя Cекта е членувал. Сами може да познаете.
19.
Okaksskkwksksek
16.05.2022 22:38:34
3
13
И този случай ще бъде потулен. Помните ли момичето което почина август мн ком написахте накрая приятелите и и сем и нямат нищо насреща си освен никролог. Никой нищо не направи. Убиеца и още е навън За жалост и тук ще е така. Престъпниците са безнаказани а хората починали
Мир на праха му
18.
бухбухбух
16.05.2022 22:33:08
13
3
хехехахах проститутките не са за всеки но всеки мъж трябва да са пусне поне 1 път да разбере къде стои в класацията да знае в кво да са цели занапред въшките ми опират небето кат откажат да ми вземат парите или кат забравят колко време е минало хахаха затва живеем простите хора
17.
генгстабезгенг
16.05.2022 22:24:05
12
2
хаха 16 до 23 са били най-хубавите години преди 30-40 години в днешно време си на телефонно обаждане и ще го изплащат и внуците които най вер няма да има как да си позволиш затва него мисли перни 2 и набий надника в уинбета... има само едно спасение - всички сдухани чичаци безменструални лелки и най-вече невменяеми пенсионери да последват акта на Влади мир на праха му... кат заначало спрете телевизора програмите на НОВА обръщат еволюцията в хомо-сапиенс доказано гарантирано от мен и кошмари на стендбай
16.
до 5
16.05.2022 22:21:42
3
10
Болката и звуковата вълна довеждат до пълно безсъзнание на мига, в който куршумът излезе от дулото и пробие слепоочието! Какви хвърляния на пистолет, какви разходки те гонят? Дори да не засегне жизненоважен орган и го спясят, само по филмите разни Командовци не губят съзнание и доубиват още 2-3 взвода нападатели.
15.
До 8
16.05.2022 22:10:21
4
11
мда то проститутката ще ти реши проблемите ахахаха. Жените в днешно са толкова лесни, че ако опреш до проститутка значи си мега ама мега зле.

Ако опцията ти е проститутка значи общуването ти е на ниво 0. Живота ти също. Нещо като "много си зле като шофьор ама вместо да си подобриш уменията пусни си някоя видео игра я Need for speed я Gran Tursimo" И накрая кого лъжеш освен себе си?
14.
Grauder
16.05.2022 21:40:54
0
32
флегмани, само идиоти ли работят при вас бе....такъв вид разследвания и експертизи отнемат месеци години, дори...айде вземете някой поне с трети клас да ви пише малоумните статии...
13.
Мизерници
16.05.2022 21:36:46
0
4
Яко в тъпите схеми и мисли алоооо съдницитв и коментиращите
ФОСТАТА
12.
6
16.05.2022 21:33:47
2
22
Това са години на проба грешка. Още си неосъзнат. Нямаш достатъчно опит. Хормона те пере яко. Палиш се на всяка една глупост. Не можеш се владееш. Лесно може кривнеш от правия път. Нямаш реална представа за времето. Струва ти се че си вечно млад.
Около 25 и след това вече знаеш какво искаш и запълваш времето по пълноценно.
11.
6
16.05.2022 21:23:19
2
25
Ако мислиш че 16-23г са най хубавите години си в огромна заблуда.
10.
6
16.05.2022 21:20:04
2
25
Глупав си. На Тези години стават най големите грешки в живота. Наркотици, нежелана бременност, самоубийства или катастрофи.
9.
Анонимен
16.05.2022 21:19:29
1
16
Владо Бог да го прости беше левичар споделаше го на близките си приатели
8.
Flow
16.05.2022 21:05:44
2
33
Красиво момче, да беше отишло да се напие да си вземе проститутка
7.
Baywatch73
16.05.2022 21:04:39
1
40
Флегмани,на рецидивисти и всякакви други боклуци им спестявате имената,най много инициалите.А с това нещастно момче,двете имена,че и снимка
6.
8888
16.05.2022 20:56:26
7
34
Не те знам на колко години си ама да твърдиш, че 16-23 са най-тежките години си в огромна грешка и изглежда си едно объркано същество, защото това са най-хубавите години. А какви ще са годините когато трябва да подсигуряваш храна, облекло, образование и всякакви други отговорности и грижи за децата си. Това ли ще са хубавите ти години? С 1000 лв заплата. :)
5.
До 3
16.05.2022 20:49:11
5
13
Точно защото гледате много бози като От местопрестъплението и четете романчета и масово пишете глупости и давате акъл.Реалния живот няма нищо общо с романчетата и филмите. Гледаш там на тИлИвизора бам в десятката куршума и пада като талпа и умира на секундата. Ама не е така само че.Минават доста секунди в които човек е в съзнание и през това време се търкаля в гърчове грубо казано. Пистолетът може да го отхвърли във всяка посока и разстояние по това време. А при изстрел в сърцето през първите 15-20 секунди е в пълно съзнание.
4.
Мхмм
16.05.2022 20:21:36
13
58
Родените 2000г са меки китки.
На 17г 2006та ме ме заряза готина мацка пред дискотеката. Не бях й купил сладолед и не й платих входа, бяхме уж приятели. На 18г приятелката ме заряза и месец по късно я виждам на заведение с най добрия ми приятел. Същото к**ве ме използва и тръгна с най добрия ми приятел от училище през есента. Момичето което харесвах пък бе настроено против мен от тази същата михаела 90набор.
Провалих се в колежа следващата година. Провалих се и в работата след това. Запичнах собствен бизнес след година. И там провал. Дойдоха години на тежка депресия. Но още съм тук и се държа. 16-23г са най тежките и стресирани години. Обаче да се самоуиеш на 22 е безумие.
3.
Тюх
16.05.2022 20:19:59
6
20
да му се не види, и разследващите не можаха дори да установят , дали е бил левичар или десничар, а ?
Защото , ако е бил левичар, няма пречка да опре пистолета в лявото си слепоочие да се гръмне и тялото да се завърти при падането си така, че пистолета да се окаже от другата страна !
Абе тези разследващи поне не четат ли романчетата на Агата Кристи ?!
2.
Не така
16.05.2022 20:16:03
6
80
От уважение към близките такива статии не се пишат! Да почива в мир момчето и най-дълбоки съболезнования на семейството!
1.
12
16.05.2022 20:05:46
2
59
Разследване не приключва за 24 часа. Флагман, нещо сте в грешка, може да докладват някакви материали на прокурора, но и да са направили заключение. Най-малкото около месец, ще се бави съдебномедицинската експертиза.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори