×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Супер рядката кървава Луна в Скорпион ще разтърси света на тези 4 зодии


16 Май 2022, Понеделник, 17:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Лунните затъмнения са склонни да разрушават нашия свят малко повече, отколкото слънчевите

Сезонът на затъмненията е тук и е готов да разтърси всичко. Лунните затъмнения са склонни да разрушават нашия свят малко повече, отколкото слънчевите, така че докато слънчевото затъмнение в Телец, което се случи на 30 април, може да не е довело до твърде много неудобни промени, то лунното затъмнение в Скорпион днес определено ще бъде време на трансформация за всеки зодиакален знак.

Тъй като фиксираните знаци дават приоритет на комфорта и стабилността, те са склонни да се противопоставят на промяната, което може да накара ефектите от затъмнението да се усетят малко по-разрушителни за тях. Провеждайки се във фиксирания воден знак на Скорпион близо до Южния възел, затъмнението ще насърчи тези четири знака да разхлабят хватката си върху нещата, над които са поддържали сериозен контрол от доста време.

Преди да се впуснете в тънките подробности за това как луната на 15 май е повлияла най-много на фиксираните знаци, ето какво трябва да знаете за това конкретно лунно събитие:

Какво е кървава Луна?

Тъй като Луната няма собствена светлина, тя разчита предимно на слънчевите лъчи, за да бъде видяна от хората на Земята. Но по време на лунно затъмнение тя поема светлината от земната атмосфера, карайки я да придобие привидно червен нюанс, откъдето произлиза и терминът „кървава луна“.

Какво е Супер Луна?

Луната на 16 май е още по-голяма рядкост, защото се случва и да е Супер Луна. Според НАСА „ Супер Луна възниква, когато орбитата на Луната е най-близо (перигей) до Земята в същото време, когато Луната е пълна“. Тъй като е по-близо до Земята, може да изглежда много по-голяма от обикновено – до почти 14% повече, за да бъдем по-точни.

Сега, когато сте наясно с всички значения на пълното лунно затъмнение, ето на кои 4 зодии ще се отрази най-силно:

Телец

Мислите много за самоличността си и как се проявявате в света след слънчевото затъмнение в Телец на 30 април и това лунно затъмнение вероятно ще ви предложи задълбочен поглед над всичко, от което трябва да се откажете, за да продължите напред. С лунното затъмнение, което се случва във вашия седми дом на взаимоотношения и партньорства, това ще ви подтикне да помислите какво може да се наложи да освободите във връзките ви с другите. Каквото и да ви донесе това затъмнение, със сигурност ще бъде свързано с тези теми, така че не забравяйте да обърнете голямо внимание на това как се чувствате, докато сте в компанията на други хора. Това е страхотен момент да помислите как хората, които държите около вас, се съобразяват с това кой сте като личност.

Лъв

На 16 май лунното затъмнение в Скорпион ще направи големи промени във вашия четвърти дом на дом и семейство, подтиквайки ви да помислите как е възможно да се откажете от болката от детството си или от начин на живот, който просто сте надраснали. Независимо дали се местите или връзката ви със семейството ви е актуална тема, определено ще забележите необходимостта да разхлабите хватката си върху нуждата от контрол в тази област. Не сте твърде голям почитател на промяната, която на пръв поглед е извън вашия контрол, но също така сте жадни за нещо ново и различно в живота си от дълго време. Това затъмнение със сигурност ще отговори на тази нужда и ще освободите това, което ви е задържало, така че да можете да продължите напред с новите възможности, които идват пред вас в кариерата ви.

Скорпион

Това затъмнение вероятно ще ви удари най-силно. Имате склонност да разчитате в голяма степен на самоконтрол и поверителност, когато става въпрос за вашата идентичност, но това ви кара да се дърпате от дълбоки, интимни връзки – нещо, към което определено ще бъдете призвани да насочите енергията си тази година. Това лунно затъмнение, което се случва във вашия първи дом на себе си, ви моли да се освободите от болката, с която сте се идентифицирали толкова дълго, защото заслужавате комфорт, мир и удоволствие. Намерили сте много сила в преодоляването на трудностите, но те не ви определят. Позволете на това лунно затъмнение да ви помогне да освободите частите от себе си, които сте надраснали, така че да не ги пренасяте във вашите взаимоотношения.

Водолей

На 16 май лунното затъмнение в Скорпион ще освети вашия 10-и дом на кариера и публичен имидж, като ви помоли да направите някои ползотворни промени във вашия професионален свят. Има нещо, за което сте се държали дълго, независимо дали става дума за роля на работното си място, страх да не бъдете забелязани или признати, или просто да приемете промяна в професионалната посока. Сега е моментът да разхлабите хватката си и да позволите на тези промени да навлязат в живота ви. Като сатурнианец, вие сте склонни да останете в ситуации, които ви носят структура, но в крайна сметка не ви служат, но сега е моментът да прегърнете промените, за които знаете, че предстоят от дълго време. Заслужавате кариера, която дълбоко ви удовлетворява – не трябва да се примирявате с по-малко.

Източник: Една.бг


В категории: Хороскоп


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
Старицата
18.05.2022 16:03:33
0
2
Научете по вече за Астрологията!!!
1.
Иииха!
16.05.2022 18:33:32
0
3
Само намордник под формата на луна не бях виждала! Супер изобретателно!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори