×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екшън на изпращането на Автото в Бургас! Дрифтаджии си спретнаха гонка по бул. „Демокрация“


Екшън на изпращането на Автото в Бургас! Дрифтаджии си спретнаха гонка по бул. „Демокрация“
Водачите са установени от полицията преди малко, съставени са им актове и ще бъдат тествани за алкохол и наркотици
12 Май 2022, Четвъртък, 13:08 ч.
Автор: Флагман.БГ

Любителите на високи скорости и адреналин направиха опасно шоу пред абитуриентите на гимназията

На истински екшън са станали свидетели живущите в района на Професионалната гимназия по автотранспорт в Бургас, която по обед днес изпрати своите абитуриенти. Вероятно заради някой от завършващите дванадесетокласници два червени автомобила – стара баничарка и спортно БМВ дрифтираха бясно по бул. „Демокрация“ на кръстовището с ул. „Кирил и Методий“, съобщават читатели на Флагман.

Пред погледите на десетки шокирани минувачи и стреснали се от шума живущи в сградите около ПГТ, двата автомобила извършиха няколко опасни и почти неконтролирани маневри посред бял ден. Това, очаквано, предизвика вниманието на будни преподаватели от училището и доведе до няколко обаждания до спешния тел. 112. 

НОВИ ДАННИ: Флагман узна, че двамата водачи са на по 19 години. Те са възпитаници на ПГТ, чието изпращане бе днес.

Учител от Автото сам опита да вразуми единия от дрифтаджиите, но изглежда това не подейства, защото веднага след като той пробва да се скара на шофьора от баничарката, двата автомобила отново подрифтиха, този път на съседното кръстовище – това с ул. „Ген. Гурко“.

Преди минути обаче екшънът бе рязко прекратен с пристигането на екип на Пътна полиция. БМВ-то и баничарката са паркирани пред сградата на училището, което днес изпраща абитуриентите си, и униформени служители съставят актове на водачите. Предстои да бъдат тествани за употреба на алкохол и наркотици.

На видеото се вижда как преподавателят от Професионалната гимназия по транспорт опитва да вразуми единия от дрифтаджиите. По асфалта в средата на кръстовището пък се виждат следите от гуми.




10
Коментара по темата
10.
Bekym
12.05.2022 19:12:03
1
2
Тоз даскал камикадзе ба....
9.
хахахаха
12.05.2022 16:29:50
0
18
Гледали милите Бързи и яростни, играли NFS и качили се на антиките на техните да ми дрифтят....хахаха....
8.
Аз
12.05.2022 15:28:45
0
25
Просто утайки с бракми се правят на шофьори трябва да е заглавието моля поправете го
7.
000
12.05.2022 15:16:54
1
9
Нямате ли цялото видио как се въртят в крастовището
6.
Бухахахаха
12.05.2022 15:15:08
2
24
"Стара баничарка ", - бухахаха, ми то бмв - то още по голям таралясник бе шушляци!!!
5.
Петър 67
12.05.2022 13:44:16
2
14
Ако знаете Чайника какви дрифтове правеше на времето на това място с неговата бяла лада!
4.
Хахаха
12.05.2022 13:42:17
2
33
Дрифт с баничарка, уважаеми зрители!
Тъкмо се чудех как е възможно това, но след като изгледах видеото до край, вече си отговорих на въпроса!
Гледайте го, хора! Култово е! Умопомрачително дрифтене от баничарка! Направо си купете първо една баничка, и гледайте, хапвайки я, и наслаждавайки се на дрифт, на който завижда и Вин Дизел от Бързи и яростни!
3.
777
12.05.2022 13:37:00
2
48
Хайде сега без книжки за 5г, че такива лекенца после стават професионални шофьори и правят големи бели с камионите.
2.
Запознат
12.05.2022 13:32:53
4
47
Утайки и измекяри! Това е бъдещето на изстрадала България! Плюс .урви и .едали!
Коментарът ми не е политкоректен, но това е самата истина! Както би казал Балабанов: това е факт!
Sorry don't sorry
1.
Playerhater
12.05.2022 13:22:20
2
50
Видеото заслужава Оскар!
Статията - Пулицър
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори