×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Блогър от Харков: Забитата кирка е аргумент, че украинците са бежанци, а не господари на света


Блогър от Харков: Забитата кирка е аргумент, че украинците са бежанци, а не господари на света
Снимки с логото на Флагман.БГ се появиха в Телеграм канала на блогъра Михаил Онуфриенко
06 Май 2022, Петък, 21:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Михаил Онуфриенко коментира атаката срещу колата на негова сънародничка в Бургас

В България дадоха отговор на украинските бежанци. Забитата кирка в колата на жена е убедителен аргумент, че украинците трябва да се държат коректно именно като бежанци, а не да са в ролята на господари на света, коментира блогърът от Харков Михаил Онуфриенко.

В неговия Телеграм канал, който е с близо 811 хиляди последователи, днес бе публикуван видоклип, в който са поместени кадри с логото на Флагман.БГ. Това е аргумент, че сайтът се чете и в Украйна. 

Покушението с кирката в Меден рудник е политически акт на местен психопат

Онуфриенко не коментира дали забитата кирка в колата на 33-годишната Ксения Т. е дело на крайно озлобен човек от Бургас, но намекна, че причината за агресията е свързана с начина, по който българите гледат на бежанците от Украйна. 

Забиха кирка в колата на украинска бежанка с деца в жк „Меден рудник“

Блогърът цитира и Министерството на отбраната на Франция, което съобщава за последните нанесени удари с руски ракети по железопътната инфраструктура на Украйна, както и за продължаващите въздушни удари по „Азовстал“ в Мариупол.


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 1
Флагман.БГ Почина известен бизнесмен Почина известен бизнесмен 29/04/2024, Понеделник 09:53 0
17
Коментара по темата
17.
Стоян
08.05.2022 11:51:38
1
1
Всеки, който би си направил труда да потърси канала на въпросният Онуфриенко в Телеграм би разбрал, че човекът е рашунгел от най-гнусен подвид. Цитиращите го бургаски рашизоиди не падат по-долу.
16.
човек
07.05.2022 14:06:26
10
9
Каквато и да е колата,на когото и да е,нямаш право да унищожаваш иннападаш чуждо имущество!
Жената не е виновна,че са и предиставили общинско жилище!Престанете да се занимавате с неща които не са във вашата компетенция!
Има си закони които трябва да се спазват!!!!!
Който не му отърва и се мисли,че д над закона много се лъже!
Веднъж стомничка,втори път,на третия ше си намерят майстора!!!!!
Молете се тук да няма война,каквото сме завистливи и злобни жална ни майка!!!!!
Никой няма да ни помогне с такова отношение!!!!!
15.
Помия !!
07.05.2022 11:40:26
22
8
Въпреки забраните Руската пропаганда е още жива .Хибридната война продължава .Чрез блогери в Европа чрез не забранени все още руски медии .Или чрез интернет сайтове зад които стоят прикрити руски капитали. Господари на света се чувствали украинските бежанци разправя този бушмен. Не споменава обаче че тези бежанци у нас и въобще в Европа Не са като сирийските 80% млади необразовани пичове които търсят начин да се заселят. А повечето са млади жени и деца при това добре образовани На които съпрузите се бият срещу ордите на завоевателя в родината си . И всички копнеят да се завърнат по домовете си .
14.
Въй...
07.05.2022 10:29:59
35
10
ДрОгарю селски гражданин. Украинците на си развяват знамената в България! Ние БЪЛГАРИТЕ ги развяваме! И ще развяваме украинското знаме, а ще ПЛЮЕМ на скапаното знаме на РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ и на скапаното червено знаме със сърпа и чука.
Като не ти харесва (премиера вчера ви го каза) - хващай куфарите, на гарата и отивай в ПРОКЛЕТА Русия да ядеш там лед и камъни.
13.
Гражданин
07.05.2022 10:22:16
5
39
Да престанат да си развяват украинските знамена в България!
12.
До питащите комуняги
07.05.2022 09:57:57
11
26
"Въпросът е друг-защо бежанците от Украйна са третирани по-добре от българите, които живеем тук."

На всички е ясно, че вие КОМУНЯГИТЕ сте много задръстени, ама чак пък толкова. Сега започнахте да дъвчете акитата на украинските бежанци. Ами дрОгарю комунист - те (бежанците) не са отишли в тия хотели с взлом. Вашите дрОгари мутро-ХОТЕЛИЕРИ-КОМУНЯГИ ореваха орталъка бежанците да бъдат настанени там - в ПРАЗНИТЕ ИМ СКАПАНИ ХОТЕЛИ и държавата да им плаща на ТЯХ (не на бежанците) - на мутрохотелиерите-комуняги от НАШИТЕ ПАРИ.
Ама такива сте си вие комунягите - крадливи и завистливи.
11.
Колко афаганистанци са настанени в хотел на плажа?
07.05.2022 09:49:54
7
34
Защо афганистанците са в бежанския център от затворен тип в кв. Военна рампа в София, а не са по хотелите в морето?

Че афганистанците бягат от свиреп режим и гражданска война. Но държавата не ги е настанила в хотел на морето. Имайте превди,че повечето афаганистанци никога не са виждали море, нито хотел. Защо тогава държавата не направи жеста, и не настани бягащите от авфганистан в добри условия в Слънчев бряг?
Украйнци и афганистанци спокойно могат да бъдат настанявани в един и същи хотел. Драмата на всички тези хора е еднаква по тежест.
10.
мнение
07.05.2022 09:40:43
9
34
Това с кирката е безобразие, и без съмнение престъпникът, който го е направил ще бъде изправен пред съда(на улицата има камери).

Въпросът е друг-защо бежанците от Украйна са третирани по-добре от българите, които живеем тук. Не е ли редно да бъдат настанени в бежански центрове, в спортни зали, физкултурни салони, изоставени казарми, а не в петзведни хотели-все пак те не са туристи, а хора, търсещи спасение. Нима в Итария бежанци са настанявани във Венеция или в Римини?

Колко онкологично болни от България, например ИЗВЪН АКТИВНИЯ СЕЗОН-ПРЕЗ АПРИЛ, МАЙ са настанявани в петзвезден хотел на морето,безплатно?
Какъв е достъпът до общинско жилище за хора без имот?

Защо сирийците-бежанци са в бежанския лагер в Харманли, без право да излизат, а не са на хотел на морето? Нима в Сирия няма тежка война? Сирийците втора категория ли са?

Защо чернокожите бежанци са в бежански център от затворен тип, а не в хотел на морето. Бежанците от южен судан втора категория бежанци ли са?
9.
Трол
07.05.2022 09:33:16
13
10
Българите не са дали отговор, просто украинците не знаят, че простаците в България така защитават местата си за паркиране пред блока, така отмъщават на конкурент, и т. н. Изобщо унивесална форма на отмъщение в Бургас и региона.
8.
Tuiy
07.05.2022 09:23:30
25
16
Забитата кирка е аргумент че в България една немалка част от хората са с по малко ум и от маймуните в екваториална Африка
7.
*********
07.05.2022 07:24:07
1
17
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Hajaha
07.05.2022 00:27:31
4
35
Ако не ти я бяха забили на господар на света щеше да се мисли тоя богат цървул ...крал и обирал честните хорица в Украйна
5.
Мнение
06.05.2022 23:48:55
6
105
Някои хора умишлено избягват същината на проблема. Млада жена, със скъпа кола, явно финансово добре обезпечена, която може да си позволи свободен наем, получава безплатно общинско жилище. Докато хора, които изнемогват и доходите им стигат до толкова, че да оцелеят до следваща заплата, не им се дава жилище. И никой не иска да потърси отговорност от кмета, защо взема подобни решения, който пък си хвърчи в облаците на безполезни компютърни игри.
4.
до 1
06.05.2022 22:46:48
3
17
Моите поздравления! Тъкмо се чудех как тази отвратна партенка е стигнала до Туитър на английски и други езици. Хората естествено я смятат за действителна и има и поздравления по случая, но все пак нямаше нужда от такава глупост свързана с България. Има предостатъчно други!
3.
Сер-гей
06.05.2022 21:52:58
88
32
Този "блогър от Харков" е най-обикновен руски хибридчик, който ще си вземе насраните гащи и ще се евакуира с отстъпващата армия на руско-болшевишките орки.
Щом мераклиите да управляват света - пияните руски болшевишки отрепки - започнаха да дъвчат (освен акитата на американците) изцепките на ямболско - сливенските обитатели на елитния комплекс "Меден рудник", явно нещата в "Империята на злото, мъките и страданията" отиват от зле, към още по-зле.
2.
4578
06.05.2022 21:42:08
22
117
Прав е! Трябва да си знаят мястото, а и скоро не е лошо да си ходят!
1.
Бат Танас
06.05.2022 21:40:47
7
38
Флегми, аз му пратих линка и на Юри Подоляка също го пратих, ако искате достоверно инфо гледайте тях, имат ежедневни коментари и в тубето
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Атанас Русев звънна на баща ми ядосан да му каже да махна Пашата от списъка с 19-те души за разследване от прокуратурата, твърди съпредседателят на ПП И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа Новият  дует на Десита и Галин е с над милион гледания за седмица Президентът наложи вето върху промените в Закона за насърчаване на инвестициите Президентът наложи вето върху промените в Закона за насърчаване на инвестициите Според държавния глава законодателството трябва да позволява бързо и качествено изграждане на важните за България обекти Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Заповядайте на 14 май 2024г., вторник, от 19.30 ч. на площад "Тройката", ще има много музика, игри и изненади
Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори