×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Камион на голяма транспортна фирма от Пловдив се е блъснал в кортежа на президента


Камион на голяма транспортна фирма от Пловдив се е блъснал в кортежа на президента
Катастрофата е станала на разклона за пловдивското село Скутаре. Пострадал е лекарят на президента
03 Май 2022, Вторник, 13:15 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка: 24 часа

Нищо не знам за инцидента, отговори собственикът на дружеството

Товарен камион на една от най-големите транспортни фирми у нас със седалище в Пловдив се е ударил в кола от кортежа на президента Румен Радев, съобщи в. „24 часа“. 

Държавният глава потвърди и каза, че е пострадал лекарят му, който е бил в пилотния автомобил пред него. Той заяви, че катастрофата е станала при изпреварване, без да даде други подробности. А от полицията обясниха, че инцидентът се е случил на разклона за пловдивското село Скутаре.

Според очевидци сблъсъкът е настъпил точно на обходния път от магистрала "Тракия" към един от входовете за Пловдив - "Скобелева майка". Кортежът на президента и бързал да мине оттам, за да скъси пътя до Аграрния университет, където студенти чакаха Румен Радев за среща.

Двама служители на НСО са пострадали при катастрофа с кортежа на президента

От полицията не уточняват какъв е точно механизмът на инцидента. Само обясниха, че "до приключване на огледа полицейски служители обезпечават безопасността на движението и насочват автомобилите по обходни маршрути".

Според очевидци в резултат на сблъсъка между БМВ-то на президентския кортеж и камиона се е образувала километрична колона. Едни твърдят, че камионът се е врязал в БМВ-то, защото шофьорите на въпросната транспортна фирма по принцип карали много небрежно. "Като гледам снимките и как камионът е навлязъл в насрещното движение, ясно кой е виновен", твърди шофьор в една от групите за пътни инциденти във Фейсбук.

Според друг обаче, който е минал оттам, пилотният автомобил е предизвикал катастрофата. "Те винаги карат бързо, влизат в насрещното, притискат други автомобили, за да ги изпреварят", твърди Борислав Минев.

"Много са нагли тези от кортежа", коментира друг шофьор.

"Нищо не знам за инцидента. Съобщиха ми преди половин час, но не мога да коментирам. Аз съм в София и тръгвам за Пловдив", заяви пред "24 часа" Илиян Филипов, собственик на транспортната фирма, чийто камион е участник в катастрофата.

Лекарят на държавния глава е бил закаран в пловдивската университетска болница "Св. Георги". Оттам обясниха, че медикът е със счупена раменна става и ще бъде преместен за лечение в София.
 


В категории: Пловдив


12
Коментара по темата
12.
джейсън стейтъм
03.05.2022 20:02:28
0
2
да си държат лентата тея кучи синове, ще видят те какво значи специален режим на движение
11.
До 10
03.05.2022 16:08:46
0
11
НСО карат по особен начин. Ако изпреварваш срещу тях и си въобразят, че си някаква заплаха, не ти дават да изпревариш, буквално те избутват от пътя. Ако караш пред тях, по същия начин. Представяш си тежка, мощна, бронирана кола какво ще направи с нормален лек автомобил. Да, ама явно срещу ТИР не върви номера. Такива само Mag Papazov ги нарежда :)
10.
дебили бургас
03.05.2022 15:46:00
1
7
Участъка е с разрешено изпреварване, прекъсната осева линия. Но камиона не е съобразил, че накреща е кола на УБО и че се движи със втора космическа скорост!
9.
TROL
03.05.2022 15:21:05
0
10
Камион ме блъсна, трактора ме гази... Кой кого е блъснав при катастрофа с участие на нсо няма никакво значение. По презумция нсо са винаги невинни.
8.
Кот такоа
03.05.2022 14:56:13
1
11
Собственикът на холдинга ПИМК Илиян Филипов, който минава за финансовия човек на Бойко Борисов в Пловдив, категорично отрече възможността да вземе 60 процента от акциите в ПФК Ботев Пловдив АД.
7.
ivanof
03.05.2022 14:46:09
2
9
Това са камионите Бойко, вие луди ли сте че ги блъскате.
6.
Битокс Путю
03.05.2022 13:56:38
18
13
Руменеее рублите да върнеш,ше има чок новичок.
5.
Някой
03.05.2022 13:55:50
22
15
Жалко че Мунчо не е пострадал.
4.
Рашков
03.05.2022 13:43:31
11
38
Ако беше нааканата тиква, щеше да реве по всички медии, че това е опит за атентат. Хахахха
3.
послание от джуджето Пуся
03.05.2022 13:40:04
12
17
Това е послание от Москва, че адвокатлъците на Радев са много ялови, и че са очаквали от него да клати лодката много повече от което прави в действителност.
2.
нсо
03.05.2022 13:37:57
3
34
карат като камикадзета, не знам колко катастрофи трябва да станат че някой да му направи впечатление.
1.
PIMK 22/23
03.05.2022 13:33:37
3
11
"Инцидент", а...?! Кривата ми шапка би проявила интерес към това обяснение!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори