×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Виктория Капитонова крие възрастен любовник


30 Април 2022, Събота, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Тя имала връзка със зрял мъж

 

Докато зрителите на бТВ се вълнуват докъде Виктория Капитонова ще стигне в надпреварата за сърцето на Виктор Стоянов в „Ергенът“, в светските среди усилено се кометира връзката й с възрастен мъж. Рускинята от Чебоксари открай време въртяла любов с бизнесмен, който е близо до 50-те си години. Самата Виктория никога не е показвала гаджето си, но пък е признавала, че има такова.

Рускинята не е коментирала възрастта на приятеля си, макар че е имало въпроси за нея. Не го е представяла на последователите си в социалните мрежи, защото „личният живот си е личен“. Казвала е само, че приятелят й е българин, имал собствен бизнес и в свободното си време ходели на вечери, почивки, разхождали се. Запознали се в заведение в края на октомври, 2017 година.

Всеки от тях бил с компания. Той я забелязал и дошъл да се запознаят. Поискал телефонния й номер и после започнали да се срещат.

Още преди да се запознае с него, Виктория, която е завършила „Бизнес администрация“ в Американския университет в Благоевград, започнала да търси жилище в София, което да закупи с пари, осигурени от родителите й. Тя се преместила в столицата, след като се дипломирала, и живеела на квартира, докато не решила, че окончателно ще остане в България.

Преди да се съсредоточи върху социалните мрежи, Виктория работила като мениджър в онлайн агенция и получавала доста добри пари. В един момент тя решила да се посвети на страстта си да е блогър. Съумявала да си осигури завиден стандарт със спестяванията от заплатата и с доходи от социалните мрежи. Освен това е споменавала, че е била два пъти на студентска бригада, както и че приятелят й „помагал финансово“.

Въпросният приятел разбрал, че Виктория търси апартамент за покупка малко след като я завел на своя бизнес вечеря със строителни инвеститори. Амбициозната рускиня, която имала връзка с тайнственото си гадже вече от около месец, го придружавала на срещата, но не скучаела, докато господата разговаряли.

Виктория отворила сайа на фирмата на инвеститорите, за да разгледа предлаганите апартаменти в новия комплекс, който е бил на етап строеж в „Кръстова вада“. Харесала студио 43 кв.м. с идеалните части като цената била до 50 хиляди евро. Зарадвала се  и веднага побързала да види разположението на апартамента и всички подробности по строежа и отговорила, че го взимат.

След срещата с инвеститорите Виктория развълнувана съобщила на приятеля си, че иска да купи въпросния апартамент. „Той първо не ми повярва, защото помисли, че може би аз очаквам той да ми вземе апартамент, при положение, че тогава излизахме един месец“, споделя Виктория. Разбира се, тя веднага му обяснила, че търси апартамент още преди да го срещне и даже ходила на много огледи.


В категории: Лайфстайл


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Кораб минава ли....
04.05.2022 07:24:56
0
1
Типично в неин стил ,,Казвам ти дъще сещай се снахо" относно жилището което уж търси да закупи . Оправна е спор няма . Всеки влак си има пътници.
12.
SB
02.05.2022 05:57:48
0
2
"Крие"???Какво крие,като че ли на хората не им е ясно,че все има някой такъв. Иначе,за това със запознанството не лъже-единствето с рускини и украинки можеш да се запознаеш по този начин.
11.
Жалка е
01.05.2022 12:44:23
1
9
Много е жалка с опитите си да се прави на много успешна милата,Николета Лозанова е успешен инфлуенсър,не тая жалка селянка,то като и погледне профила на човек му става ясно,всички снимки с телефон правени и едни и същи,какви рускини има,засукани,хванали олигарси,пътуват с частни самолети,а на тая и е ясно,че няма да живее такъв живот,дошла тук мислила че ще и е по лесно ама и тук не я отразяват тя няма нито хубава визия нито като човек е добра и мъжете явно само я използват и не искат да си я взимат хванала там някакъв балък дето й купи една чанта прада и тоя ще я скъса от носене ако беше толкова богат и тая си струваше щеше вече да има три чанти Шанел и пет ролекса а не да ходи и да ги снима само и да гледа като клошар по магазините милото жалко е много да си седи в малкото апартаментче да си пуска озъбени снимки и това ще и е
10.
Стефан Бургаски
30.04.2022 23:38:45
6
12
Тази е... Много зле!!! Казах!!!
9.
Гражданина
30.04.2022 23:09:54
3
7
Олигави на слънчака, слаба работа
8.
555
30.04.2022 22:27:44
3
20
Няма още дълго да е млада и атрактивна за чичкаците. Иначе, се издразних в предаването на руско-турската коалиция. Видяха хубава българка и не могат да си преглътнат злобата.
7.
Бай Кольо
30.04.2022 21:25:41
5
10
Пи***не и с***не върху малката мастия, това е.Гавра.
6.
отвратен
30.04.2022 21:10:20
4
28
Отвратителна жена,всичко в ума и е пари!!!
Нагла кучка и Виктор и го каза,нахална ,само и само да се докопа до парите,тя си го каза!!!
Но не всичко е пари на тозинсвят!!!!Запомни го гадна жено,нсй голямата интригантка в шоуто,но кой те избра да участваш в българсо шоу????????
5.
Sugar daddy
30.04.2022 21:07:03
4
19
Така си е!
Обича дъртия повече от хляба
4.
Амадей
30.04.2022 20:27:44
5
18
Руско кучи!
3.
Спомен
30.04.2022 19:26:59
4
19
Вики поздрави от Хелена в Слънчев Бряг .... Тя си знае аххахаахах
2.
Аз
30.04.2022 19:25:35
5
20
Това куче алчно и лакомо за пари го чака езин Голям Х@й!
1.
Лошо ми е
30.04.2022 19:22:39
6
19
Аве оповръщах си телефона ве флагман, предупреждавайте като ще пишете за уроди.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност  Фондация „Стилян Петров“ дари апаратура на КОЦ-Бургас Фондация „Стилян Петров“ дари апаратура на КОЦ-Бургас От здравното заведение изразяват огромна благодарност и респект към екипа на фондация „Стилян Петров“ за щедростта, съпричастието и моралната подкрепа Младите таланти на Бургас рисуваха за Деня на Европа Младите таланти на Бургас рисуваха за Деня на Европа Учениците бяха на възраст 9-12 клас от училищата Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14-ти май на пл."Тройката" Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14-ти май на пл."Тройката" Водещ ще е Драго Симеонов Представяте ли си да пусна ГЕРБ да слагат по билбордове пудели и пачки, каза Бойко Борисов Представяте ли си да пусна ГЕРБ да слагат по билбордове пудели и пачки, каза Бойко Борисов Дали си държа банкнота в чекмедже, която не е произведена никога? Даже ги слагаха на билбордове, избухна лидерът на ГЕРБ
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори