×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стефан Янев обяви новия си политически проект


Стефан Янев обяви новия си политически проект
Време е да заговорим за ново начало, време е да си кажем, че безвремието, в което живеем и което ни е приковало на дъното, трябва да приключи, каза бившият военен министър
30 Април 2022, Събота, 09:19 ч.
Автор: Eмел МАХМУД

Формацията се казва "Български възход"

Бившият служебен премиер и ексминистър на отбраната от кабинета "Петков" обяви новия си политически проект. Той избра личния си профил във Фейсбук, за да съобщи името на бъдещата си партия - "Български възход".

"Защо „български“?! Защото България е нашата Родина! Защото нашата отговорност е пред България и пред бъдещето на българските деца! Защото България е държава с хилядолетна история, успяла да запази своето име през превратностите на времето. Наш дълг е да продължим да го отстояваме и занапред! Защо "възход"? Защото е крайно време да спрем да говорим за „стабилност“ и „устойчивост“! Стабилност и устойчивост на какво?! На мизерията?! На ниските доходи?! На унизеното ни национално достойнство?! На социалния разпад?! На имитацията на демокрация?!", обясни Янев. 

Първа оставка в правителството, Стефан Янев си отива

Припомняме, че той бе отстранен от поста в началото на март, след като отказа да нарече "война" конфликта в Украйна. "Никой министър в това правителство няма право на собствена външна политика, особено във Фейсбук", посочи премиерът Кирил Петков, когато поиска оставката на военния министър. Още тогава стана ясно, че Стефан Янев ще създаде нова партия.  

Ето какво написа днес той във фейсбук:

Скъпи сънародници,

Дойде времето да заявим ясна и категорична позиция относно нелеката ситуация, в която се намира страната ни, както във вътрешнополитически план, така и с оглед на сложната геополитическа обстановка. Всички ние трябва да дадем тази оценка, като граждани и българи, с ясното съзнание за историческата отговорност, която носим за бъдещето на България и на идните поколения.

За никого не е тайна, че страната ни се намира в дълбока криза. Криза, която намира своите проявления във всяка една сфера от обществено-икономическия живот.

Стефан Янев отговори на Петков с видеообръщение: Не съм твой министър!

Изправени сме пред демографска катастрофа, която се явява основна заплаха за националната ни сигурност, застрашавайки самото физическо съществуване на българската държава.

Икономиката не функционира пълноценно. Няма предвидимост по отношение на правилата. Липсват подходящи условия за развитие и реализация на частната инициатива. Доходите продължават да бъдат унизително ниски, а високите нива на инфлация ги обезценяват още повече. Ставаме все по-бедни, а животът – все по-скъп.

Социалната система е пред колапс. Здравеопазването остава недостъпно за много български граждани, които на практика са лишени от медицинска грижа. Образователната система е неефективна и функционира хаотично, като продължава да е напълно неадекватна на изискванията на икономиката и бизнеса.

Корупцията е пуснала дълбоки корени в политическата и икономическата система на страната. Корупционната среда подкопава политическата ни система, устоите на нашата демокрация, като я прави неработеща и неефективна.

България се намира в почти постоянна полтитическа криза от години. Основните институции не функционират според очакванията на българските граждани. Показателно в това отношение е системно ниското доверие, с което се ползват основните органи на държавната власт. Налице е криза в представителните функции на политическите партии. Наблюдава се изключително тревожна тенденция за увеличаване на политическата апатия. Няма смислено политическо лидерство. Няма автентичен политически елит.

Жалкият край на политика Стефан Янев

Страната ни се нуждае от нова перспектива, от нов модел на политическа комуникация и взаимодействие, от постигане на широко обществено съгласие по ключови национални приоритети и цели.

Изправени пред всички тези предизвикателства, ние вече не можем да стоим безучастно! Време е да се събудим. Време е, в качеството ни на активни граждани, да поемем отговорност за съдбата на собствената ни нация и държава. В тази връзка, аз и група мои съмишленици, решихме да поставим началото на нова политическа формация, която нарекохме „БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД“!

Защо „БЪЛГАРСКИ“?!

Защото България е нашата Родина! Защото нашата отговорност е пред България и пред бъдещето на българските деца! Защото България е държава с хилядолетна история, успяла да запази своето име през превратностите на времето. Наш дълг е да продължим да го отстояваме и занапред!

Защо „ВЪЗХОД“?!

Защото е крайно време да спрем да говорим за „стабилност“ и „устойчивост“! Стабилност и устойчивост на какво?! На мизерията?! На ниските доходи?! На унизеното ни национално достойнство?! На социалния разпад?! На имитацията на демокрация?!

Време е да заговорим за ново начало! Време е да си кажем, че безвремието, в което живеем и което ни е приковало на дъното, трябва да приключи. А това може да стане само тогава, когато спрем да мислим, че безобразията на компрометирания политически елит са наша съдба, срещу която сме безсилни. Време е да приемем, че не заслужаваме нищо по-малко от непрекъснато развитие напред. Време е да приемем, че заслужаваме ВЪЗХОД!

Кирил Петков за Стефан Янев: Не ми го предложи президентът, сам го избрах, но сбърках

Ето защо, съгласно приложимите разпоредби на Закона за полтическите партии, свикваме събрание на Инициативния комитет на ПП „Български Възход“ на 05.05.2022 г. от 10.30 часа в конферентната зала на „Гранд Хотел София“. На него ще приемем учредителна декларация, в която ще залегнат основните принципи и цели на нашата формация и по същество ще представлява първото действие по учредяването на ПП „Български Възход“, предхождащо провеждането на учредително събрание, което ще да бъде свикано в рамките на законоустановения срок.

Нашата кауза е за повече справедливост, за истинска демокрация, за суверенитет и национално достойнство! Нашата кауза е България! Можем да успеем само заедно.


В категории: Политика


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
55
Коментара по темата
55.
асен
30.04.2022 21:27:35
3
7
Помнете винаги :
Никога не вярвайте на човек на който абитуренската му е била през комунизма.
Този Янев е добре да обмисли качествен старчески дом или вила на село.
54.
Наско Ментата
30.04.2022 18:08:49
5
11
Честито. Следващият селски чук,влязъл в казармата на 18, излязъл след 30-40 г. , без да има представа от светски живот,ще е лицето на България . То хубаво протестирахте да сваляте някой си, ма вижте к’во ни докарахте : Днеска #Фатмака подари на Реал Мадрид / да,пак е на екскурзия / топка с автографи на сегашните ни футболисти ! Подари на на Футболен Гранд номер едно в света автографити на сегашните ни национали !! Плача и се смея едновременно. …. И,не ми се мисли другия зелен чорап,още по-прост, #bytheway к’во може да покаже на света,ако има сцена .
53.
Празна Бюлетина е истината!
30.04.2022 17:57:42
5
4
Празна Бюлетина е истината!

Празна Бюлетина е истината!

Празна Бюлетина е истината!

Празна Бюлетина е истината!

Празна Бюлетина е истината!

Празна Бюлетина е истината!
Празна Бюлетина е истината!

Празна Бюлетина е истината!

Празна Бюлетина е истината!

Празна Бюлетина е истината!

Празна Бюлетина е истината!

Празна Бюлетина е истината!

Фора на всички ПРОАМЕРИКАНСКИ партии!

КИРО-ТЪПОТО ЕДИНСТВЕНО В МОРЕТО Е БЕЗ ПАЗАЧИ,КВО ЧАКАТЕ.
ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА ПОГЪЛНЕ ВОДАТА В "ЧЕРНО МОРЕ "БЕЗ ДА ДА СЕ ГЪТНЕ!
52.
Xептен станахте за ташак
30.04.2022 17:35:52
0
16
Усърдно прислужващ на Херо Мустафа и на Румен Радев, Стефан Янев мълча като п…., докато се подвизаваше като служебен премиер, от чиито правителства нищо съществено не произлезе освен вилнеене на кръга на Радев от Пламенузуновци и Николайкопринковци, които направиха каквото можаха да осерат де що има. И да захлебят, естествено. Не беше забелязал и що за измамници и идиоти са тогавашните му министри Простото Киро и Кокорчо.

Стефан Янев се правеше през цялото това време, че е „за лимонада“.

Сега „новото лице“ е пак близката до сърцето му Ралица.
51.
222
30.04.2022 16:06:34
3
18
Поредният измамник!Боже,пази България!
50.
А не, благодаря!
30.04.2022 15:57:26
2
21
Пореден „възход“ се е задал на хоризонта!
Този го знаем, 2 правителства бе Премиер и половин министър!
Не стават "новите", липсва им родолюбие и съпричастност с българския народ!
49.
Пенчо
30.04.2022 15:06:22
2
12
Добре де мамка му. Да взема да де върна и аз ли да направя партия. Да ви кажа колко е хубаво в чужбина и България да я направим такава. Всеки влязал горе и не му се тръгва. Що така????? Верно ББ открадна много и той е най велик и той ще ни оправи. Махнахме го. Трябваше да дойде друг . Стана Слави. И той се възгордя, ама много. Взехме промяната. Вярвах им, ама се осраха тотално за 100 дни. Сега Янев се натиска. Що ???? Отговора го оставам ...... на ФЛАГМАН.
48.
Вечна Слава
30.04.2022 14:26:43
2
10
Двадесет и първото столетие ще бъде вододелно за прогреса на човека. Към година 2100 ще настъпи ерата на Духовния човек. Още към 2050-а ще започне зараждането й. Все повече хора ще са духовно зрящи. С 2100-та на Земята ще приключи третият цикъл от развитието на Човечеството след Христа и ще започне четвъртият. Задават се бурни промени – пред мен се разкрива обновена до неузнаваемост епоха. Духовността, творяща чудеса, ще замени господстващия груб материализъм. Процесите на духовно обновление няма да са за година-две. Предстои продължителен, нелек еволюционен етап.
В края на четвъртия цикъл, след 2800 до към 3000-та година, хората ще обогатяват знания по всички въпроси от каналите, трасиращи Космоса. Това неимоверно ще разшири представите на бъдещите поколения за света. Мнозинството в ония години ще е духовно зрящо и облагородено. Единици ще са лишени от психотропни способности. Те ще останат в тъма, за да се напомня за онуй, което е било.
Постиженията на техниката дълго ще облекчават живота. Тя ще достигне такова съвършенство, каквото на този етап е трудно да си представите дори в най-бурните фантазии. Техническият прогрес обаче няма да е безконечен. Ще настане време икономическото, техническо и технологично развитие да се изчерпи. Кой успех не е преходен?
Техниката постепенно ще започне да отмира. За да отстъпи път на Духа. Светът ще се промени. Науката ще се насочи към пренебрегваните, необясними доскоро явления, каквито са Душата и Духа. Успешно ще ги разкодира. След XXI век човекът плавно ще приключи с техническия уклон. Науката ще завоюва нови, много по-изумителни успехи в други области. Ще се установи – съществуват по-високи скорости от тази на светлината: Това ще е най-късно до около 2150-а година. След изживените природни сътресения укрепнало, възстановено, Човечеството ще възвърне Духовността. И тук ще завоюва звездни висоти.
Науката и техниката добиха небивал възход за сметка на изоставащата интуитивност и свръхсетивност. Човечеството, казах ви, ще изживее период на неописуем технически възход. После, превърнало се в мишена на себе си, ще започне обрат. Това, което споделям, може да ви се стори фантастика. И тъй, след време ще отпаднат съвременните придобивки – компютри, телевизори, видео, все по-модерни супертелефони. Ведно с новите, многократно по-съвършени технически чудесии, които неустоимо ще изкушават бъдещите потомци. За тях още нищичко не подозирате.
Задават се учудващи промени, но вече от съвършено друго естество. Трудно е да си ги представите. Когато двама души в оная епоха решат да контактуват помежду си и единият, примерно, е на Северния, другият – на Южния полюс, ще осъществяват връзка без техника, по духовен път. Ще ползват, благодарение разраснатите възможности на събудения ум, каналите, трасиращи Космоса. Фини като паяжини, невидими, ала сетивно доловими. Набраздили вселенския купол, по тях непрестанно тече информация, обслужваща високо еволюиралия Разум. Задава се, помнете, начало на ново, много по-извисено общуване. Задава се епоха, осветена от възхода на човешкия дух. Тогава славата на техниката безвъзвратно ще е отшумяла. Ще са отпаднали вредните емисии и тежки производства. Ще са създадени нови технологии с екологични енергийни източници, извлечени от Космоса. И най-вече – ще има много Светлина в човешките отношения. Неудържимият духовен развой ще започне към 2 075 година.
След около век (предсказанието е направено на 25.12.1975 г.) съвременните леки коли изцяло ще отпаднат. В сравнение с новите, ще изглеждат като динозаври – примитивни, груби, недодялани. […] Виждам град с прави успоредни улици. Сгради – не по-високи от 4-5 етажа. Като от стъкло. Прозорците им – матови, шуплести, с пори. Това е още по-далечно време. Превозните средства – абсолютно безшумни. Имат нещо като волан и перки. Носят се ниско над земята, почти над сградите. Съзирам хората, които ще ги управляват. Ще се хранят повече с плодове, отколкото с тестени изделия. По онова време ще се разбере – месото е канцерогенно. Включително пилешкото. Ще бъде завинаги изоставено. Почитта към Природата ще се изразява и в храната – ще преобладават вегетарианците. От съвършено различния живот естеството им постепенно ще се промени. Пред мен са – с по-големи глави и удължено, значително олекотено тяло. В не много далечно време огромните магистрали, ширнали се пред нас, ще са обрасли в треви и храсталак. Никой няма да пътува по тях. Новите возила ще се реят из въздуха. За идните немного далечни поколения небето ще е без граници. Аутобаните тогаз ще запустеят, предадени завинаги на царството на буренака. […] България е богоизбрана. Не защото не разполага с огромни първокачествени магистрали, а затуй, че само след броени десетилетия те ще са вече абсолютно ненужни. Ще се спести труд нахалост и излишни средства. Конструкторският изобретателен гений ще е на такова ниво, че както разкрих, ще създаде автомобили-летателни апарати. С едно бутонче ще се управляват. Ще се зареждат с космическа енергия. Няма да замърсяват въздуха. Тогава ще бъдат покорени небивали научни висоти. […] След етап на небивал цъфтеж и възход, темповете на развитие на техниката постепенно ще се забавят. Вече споделих – ще стигне до някъде. Няма да има какво ново да открива и внедрява. Тогава ще настъпи оня немислим за нас етап, когато безславно ще се срине. Окончателно отпаднала, ще бъде захвърлена като ненужна, така както днес, примерно, е с парната машина. Пред човешкия род ще се разкрият още по-примамливи перспективи, но вече от друго естество. Това ще е краят на „машинния интелект“. Виждам – периодът не е далеч. Техниката някога бе създадена, за да разполага Човечеството с повече време за себе си. С ръка на сърце, честно отговорете – така ли е? И каква бе цената за това? Не опустоши ли тя душевността ни? Висшите космически същества не се нуждаят от машинни придобивки така, както за нас отдавна са излишни копието и стрелата, без които животът някога е бил немислим. На човека предстои неудържимо духовно развитие.
Намерим ли пътя към себе си, разработим ли скритите в нас резерви, ще можем да се озовем навсякъде. Започне ли бъдният човек със силата на мисълта да посещава други планети и звезди, летателните чудесии, за които говорих, напълно ще отпаднат. Съвършено излишни ще са тогаз и ракетите. Свободно чрез духа си ще проникваме в Безкрая – сред примамливите лабиринти на макро и микрокосмоса. Архаични допотопни съоръжения, съвременните космически апарати ще заемат достойно място, но вече като музейни атракции, очертаващи изминатия път в нашето развитие. Ще изчезнат оглушително ревящите машинни чудовища. В онова не особено далечно време съвършените доскоро придобивки, рожба на човешкия ум, веднъж завинаги ще бъдат запокитени на сметището на историята.”
Машината не ще измести човешкото в човека. Висшият Разум съхранява ограничени популации на част от обитавалите Земята същества. Такива са плезиозаврите от Лох Нес, Голямата стъпка в Хималаите и много други. Защо се чудите за йети – и днес екваториалните джунгли са обитавани от неопознати първобитни племена и раси. Еволюцията рядко губи трудните си завоевания. След време представители на ограничени колонии от тези считани за отдавна изчезнали видове на животинското царство ще бъдат открити. Всяко камъче крие част от земното минало. То след години ще се разшифрова, благодарение на минералите. Не мислете, че е фриволна пословицата: „Човек камък да ритне, история ще му се разкрие“. Освен това е казано: „И камъкът ще проговори“. Знайте, ще дойде време хората да „четат“ камъните.
47.
Слава Севрюкова
30.04.2022 14:20:23
9
9
Русия никога не ще рухне. Напротив, през 21 век отново ще възвърне световното си могъщество. Славяните никога не ще изчезнат от лицето на Земята. Отредена им е водеща духовна мисия в предстоящите съдбини на човешкия род.
Задават се не толкова кръвопролитни интервенции, колкото борби за надмощие. Но… виждам, между Русия и Китай кръв ще се пролее. Ще има сериозно стълкновение. „Това са Последни времена.“ Последни, защото прекалено много хора обитават тая Земя. Не останаха души Отвъд. Все повече се въплъщават, за да се чистят „плевелите“ в тях. Разбирате ли? Но и на това иде краят. Затуй са назовани „последни“. „Предстои настъпление на страшни бедствия – епидемии, глад, мор, смрад. Тогава онуй, което не е унищожено от Природата, ще го довършат войните. Ще има чудовищни прояви на човешкия дух към зло, каквото досега не е било.“ Но след това ми се каза: „Този ужас е последен. Тъмата не ще се шири нивга вече толкова силно по Земята.“
Животът на Земята се подчинява на космически закони. Равновесието между нашия и отвъдния свят отдавна е нарушено – с милиони и милиарди души. Пренаселени сме. За да се възстанови балансът, милиони и милиарди трябва да преминат в Отвъдното – бързо и заедно…
Задават се пагубни катаклизми. Нарушена е хармонията между видимия и невидимия свят. Милиони и милиарди души предстои да отплуват в Отвъдното. Виждам, в ония времена трябва да вървите километри и километри, за да се натъкнете на жив човек. Смърт. Страшно много смърт…. Молете се… Молете се за нашето племе. Молете се за Човечеството – да е по-леко. Няма да ни отмине. Прекомерно пренаселена е Земята.“ Не бойте се! Хармонията ще се възстанови след бедствията. Но, казвам ви, трябва да сте готови за тях. Да ги понесете.
И пак повтарям, не бойте се – човешкият род не ще бъде изтрит от лицето на Земята. Виждам унищожения. Неузнаваеми промени. Обновеното Човечество ще се лиши от една нелепа и страшна своя съставка – животинската. В него (човека) ще вземе връх Христовата душа. След грандиозни изпитания на границата на оцеляване ще се оттласне напред. Към позабравената, пренебрегвана Духовност. […]Не бойте се. Картите са хвърлени. Човечеството привидно ще изгуби играта. Но те внезапно ще се обърнат. С упование за оцелелите. Защото ония хора ще са много по-извисени. Едва тогаз ще заживеят по Божия закон. Помнете – няма пълно унищожение. Временната загуба е част от сражението. Задават се геопланетарни катаклизми. Не питайте кога. Светът не ще погине. С изпитанията ще осъзнаем – погрешна е посоката. Ще се устремим към духовни нови перспективи, изхвърляйки на бунището на историята измамните ценности на миналото.
Отшумят ли бедствията, задава се бленувана от хилядолетия дивна хармония между людете. След природните изпитания се задава ера на Духовността. Но дотогаз ще се изживее период, който е като препънка, като забавяне на времето. Предстои Човекът да даде някои неща от себе си, които ще го изведат напред. Трябва да изработи вътрешна хармония.
Ще изчезнат племена (народи). И пак ще повторя – каза ми се: „Ще вървиш дълго, без да срещнеш живо човешко същество. Но открои ли се пред теб, помни – излишно е да питаш. В него ще е Христовата душа.“
Катаклизмите се отразяват позитивно на еволюцията. […] Унищожават гниеща шума, клони, отпадъци. Вярно, загиват и млади дръвчета. Ползата – нов жизнен простор. Инак гората линее. А човешкият род, затънал в консуматорство, би се превърнал в завод за отпадъци.
Който преживее изпитанията, благословен ще е. […] Светът ще стане по-съразмерен, чист и нов. Оцелелите ще имат обновена, съответстваща с хармонията на Космоса и Природата стойностна система.
В резултат на предстоящите катаклизми земната ос леко ще се измести. В границите на едно денонощие ще бъде променена неговата продължителност. Това ще предизвика бурни климатични промени. Оредялото Човечество ще поеме напред. Пречистено, умъдряло. Към Духовността. Без човека светът няма да изчезне. Без човещина сапиенсът е обречен на гибел. С предстоящите гибелни катаклизми ще настъпи поврат в ценностната система и тенденции на развитие. От промените не бива да се боим. Ще разкрият неосветената страна на Силата. След родената в Америка Шеста раса се задава много по-извисена – седма. Манипулаторите ще са овъзмездени. Егоизмът – също. Кажете на близките си, които са в чужбина, да се приберат до 2028 година. След това, и да искат, ще е много трудно да се върнат, а и ние няма да сме в състояние да ги приемем… Те (големите световни катаклизми и сътресения) ще са на етапи през известни интервали. Към третото десетилетие от второто хилядолетие ще е началото на злокобните събития. Част от тях ще са между 2025-2032 г. Виждам, ще настъпи онази дивна хубава хармония между людете. Но трябва да минем сега този период, който като че ли е препънка, забавяне на времето. Ясно ли е? Защото то е като камък на препънка. Дадени неща ще се преживеят и тогава вече ще настъпи духовното при човека. Това ще стане от 2025 до 2030 година.
Водата ще се разраства. А на места, където е океан, ще изплува суша.
Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя… Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България – преобладаващо планинска страна, по-слабо ще пострада при бедствията. Много души в ония недалечни времена с желание ще отиват в Отвъдното. Ще оцелеят хората по високото.
Ще оцелеят живеещите по високите места. Пътувам над хоризонта с километри, докато открия човешко същество… И когато го намеря, виждам – в него е Христовата душа.
Катаклизмите ще сменят една генерация с друга. Агресивният, материализиран до крайност сапиенс на неразумната цивилизация, ще бъде заменен от новия човек, носител на Христова душа.
Отвъд сътресенията Човечеството ще е обладано от ново светоусещане. Не ще си въобразява, че владее природата.

Ходът на „кодираните (предначертаните) събития не ще се промени. Предстои да осъзнаем отговорността си едни към други и към Земята. Новото хилядолетие ще е одухотворено. Духовността ще възкреси скъсаната връзка с Любовта. Оцелелите ще възстановят божествеността в Човека. Злото ще се задейства, за кой ли път, в изпитаната стара роля – на оръдие на Доброто. Изживяното от Човечеството ще го направи по-зряло.
На представителите на нашата цивилизация е отнета възможността „да виждат“ напред. В най-ранни зори обаче сме притежавали тази божествена способност. С развитие на Шестата раса, тя ще бъде възкресена. Нима Вечността има Минало, Бъдеще?
46.
Е на тва
30.04.2022 14:18:02
8
13
Никога повече военни във властта това е пагубно за България. Това са хора моделирани да бъдат ограничени и праволинейни. Дори министрите на силовите ведомства трябва да са цивилни.
Конкретно този беше достатъчно време на власт и нищо съществено не направи. Що се отнася до позицията му относно войната ясно си пролича про съветското което изповядва. Дори не про руското а точно просъветското. Единственото положително е че ще фрагментира заблуденото така наречено ляво пространство.
45.
Пиратска Република
30.04.2022 14:01:02
2
10
САЩ разбраха, но сателитите и особено по-малките като България, нищо не разбраха. Те гледаха не реалностите, а в устата на американския си господар и жадно поглъщаха уверенията му за тяхното светло бъдеще. У тях (по-точно на техните държавници и политици, както и на либералната им интелигенция) не възникваше и сянка на съмнение в способността и готовността на САЩ да ги имат за свои верни съюзници и приятели и че никога дори няма да ги изоставят. Те и днес смятат така, ала мисленето и поведението на великите държави, особено на най-големите са подчинени на друга логика и правила. В тяхното нравствено съдържание е изключен моралът и състраданието и благодарността към сателита. Сателитът е длъжен да слуша и да служи, както и да си понася последствията за своята лоялност и послушание.
Сателитите (не само България, но и всички останали като нея и нейните управници) не искаха да проумеят, че в края на миналия век те бяха въвлечени в една проста, но жестока игра, в която трябваше да играят уж важна роля: а именно да променят съотношението на силите в света и бъдат подготвени за „огневи цели“, когато се изострят един ден отношенията с Русия и с набиращия мощ и могъщество Китай. Затова те трябваше да бъдат събрани в европейските политически, икономически и военно-политически структури, за да бъдат държани под наблюдение и ръководени пряко и отблизо. Те бяха, така да се каже, мобилизирани още преди да се е наложило в подкрепа на Запада. Армиите им бяха почти напълно ликвидирани, но могат бързо да бъдат пооправени от тук-от там, за да бъдат хвърлени във война с Русия и да понесат ударите на руското оръжие. Виждаме как това става в Украйна и как САШ воюват с Русия „до последния украинец“. На всичките сателити е определена такава роля! И всеки длъжен да чака като пред заколение да му дойде редът, за да бъде хвърлен в огъня. Пък нека си мислят, че означават нещо за своите господари и че сега именно са придобили историческо значение. То какво значение може да има за света една държава, която не е способна да вижда с очите си реалностите и да си внушава, че означава нещо, когато я готвят за война „до последния й жител“.

Това е глобализацията, която аз наричам „глобализация на сателитите“. Другата глобализация – тази на великите сили бе недостъпна за тях, макар че ги залъгваха, че е и тяхна. Но не е!
Русия обяви своето възкресение от мъртвите, но тя знаеше, че за да влезе напълно в старите си владения и да започне да изпълнява полагащата й се роля на велика държава, е необходимо да измине известно време. То бе необходимо, за да могат всички да свикнат с новата ситуация, да се приспособят към нея, като приемат очертаващото се ново статукво и да не го нарушават. Както е ставало винаги преди и така се е гарантирал мирният преход към всеки нов световен ред.
Този път обаче се оказа, че кризата на капитализма е толкова напреднала, че системата е станала негодна да реагира адекватно на измененията, защото мисленето й се е забавило, умът й е залинял, изгубил е остротата си и трудно преценява какво се случва. В редица случаи капитализмът приема желаното за реално и допуска сериозни грешки. Вярно е, че правилата на геополитиката позволяват, докато трае междинния период на адаптации, да се провокират конфликти, разрушения, демонстрации на сила, но в същото време да се е провежда сериозна работа по новото регулиране на света, както и да се подготви разчертаването на политическата му карта и дори да се формира нова политическа риторика. Европа се оказа напълно изтощена икономически, военно и интелектуално, за да е в състояние да мисли адекватно и да действа съобразно новите условия. Непремереното разширяване на Европейския съюз и НАТО и особено с преобразуването на ЕС в пара държава с общи и задължителни за всички правила и закони бе като камък на шията, теглещ Европа упорито към дъното. Новите членове бяха твърде далеч от икономическия стандарт на големите държави и натовариха Съюза с грижата да бъдат теглени и подпомагани. А той беше неспособен за това, защото бе доста отслабнал и комай беше започнал вече да се клати и преплита крака от старческа немощ и неизлечими болести. Това създаде допълнителни вътрешни напрежения и породи в всичките държави (старите и новите членки) негативно отношение към „обединена Европа“ и Европейския съюз. Подобно отношение настъпателно ерозира европейските структури и постепенно обезсмисли и ЕС, и НАТО – колкото и великите сили да се мъчат все още да съхранят тяхното значение и сила.

Тогава Западът осъзна, че думите на Путин не са празни, а предупреждение, и тогава отново Русия бе обявена за заплаха за бъдещето на системата и „демократичните ценности“ и реши, че ще върне отнетото от нейната зона на влияние, едва след като я обезсили и разстрои функционалното политическо й единство.
В колкото по-безобразно състояние върнат тази държава, толкова повече проблеми ще възникнат пред възвръщащата влиянието си велика сила. Тогава и продължаващото противодействие с нея ще бъде малко по-лесно. Подчертавам това, защото такава именно цел е въведена от Запада в неговия проект „Украйна“, породил военния сблъсък с Русия. Този сблъсък е между Русия и Запада, но той не е само за възстановяването на руската зона на влияние, а началото на новото преначертаване на световната политическа карта и за установяване на нов световен ред. И по същество за фиксиране края на значението на Европа като глобален икономически, политически и военно-политически фактор в геополитиката. С нейното обезличаване се поставят под съмнение и Европейския съюз, и НАТО в сегашния им вид. Вижда се дори, че и ООН вече не може да бъде онази световна организация, която бе създадена да регулира отношенията и конфликтите между държавите, защото е нова йерархията им.

Тогава каква ще е участта на сателитите след края на глобализацията и революционните промени в глобалния свят?
Биха могли да се направят аналогии с времето след Втората световна война, ала те няма да са съвсем точни. Защото сега не е възможно да се установява нова социално-икономическа система от рода на тази, която СССР наложи в редица европейски държави, а после и в Азия. Но завърналите се в традиционните си сфери държави (в това число и България!) най-напред ще трябва бързо да осмислят миналото си и да означат основните грешки в него, а после и да преустроят политическите си системи, като сменят управляващите ги политици. Ще бъдат необходими без съмнение нов тип политици и държавници и те ще трябва в много кратки срокове да бъдат създадени и възпитани. Разбира се, ще се наложи и да пренасочат външната си търговия към нови пазари на стоки, услуги и суровини. Те ще излязат от Европейския съюз и от НАТО или по-скоро ЕС и НАТО ще ги изхвърлят от себе си, защото няма да са им необходими. Това ще доведе от сериозни вътрешно политически и икономически трусове. Трудностите ще бъдат доста големи, понеже веднага ще трябва да започне възстановяване на разрушеното и привеждането на целия живот върху нови основи, принципи и стандарти. И в нови общности от държави.

Формулата, по която се устройваше света досега, вече е изчерпана и скоро ще видим как този наш свят ще се промени радикално и ще придобие съвсем различен вид. Трудно е да се каже какъв ще бъде той. Но е напълно сигурно, че епохата на глобализацията по американски, която трябваше да събере на едно място държавите сателитите на великите сили, вече приключи. А и глобализацията на великите сили ще изглежда по различен от досегашния начин.
((Ще живеем в друга епоха и в свят суров, подреден по новому.))
44.
Възход?!
30.04.2022 13:59:18
1
13
Няма основание за такъв оптимизъм. Следователно новата партия е поредния фейк. Заедно бяха, сега започнаха да се роят.
43.
Ridle
30.04.2022 13:33:53
5
16
Поредния месия ... Евтин сценарий на американското посолство .На тях още от самото начало им беше ясно,че кирчовците са бита карта , а и са инсталирани да свършат опледелени задачи - да вкарат макетата в ЕС и т.н.
Те щяха да си оставят Тиквата , ама на вътрешния фронт се о$ра много и хората вече не можеха да го дишат . За това и като служебен министър Янев започна да си постила като разкарваше гербаджийски кадри и слагаше свои .
Истината е следната ,че на никой не му дреме за нас - нито на партии ,нито президент ,нито американци,или руснаци ... Докато не станем задружни и не започнем да излизаме по площадите и след всяка свинщина на тези от парламента не ги изнесем с шутове (независимо ,кои са на власт) нещата ще стават все по зле !
42.
sad story teller
30.04.2022 12:49:41
5
18
Янев, хайде да обясниш каква е стратегията ти за справяне с демографската катастрофа. Щото всеки популист в тая държава, който иска да събере гласовете на народа с IQ под 85 почва с това, ама само хвърля думите "демографска криза" като димка и до там. Защо има такава криза? Не е щото няма раждаемост, а защото хората си тръгват от тук. Защо си тръгват ли? Ми не знам, питай на Корнелия сина, например.
41.
Хроника на една предизвестена смърт
30.04.2022 12:39:52
3
15
Сегашният елит не успя да стане класа. Проектите, които се опитват да реализират, са смехотворни и нежизнеспособни, управленските им способности са силно проблематични, културата им е посредствена. Оказа се, че тази прослойка не е готова да носи отговорността за обществените процеси, дори и за себе си…
Колкото по скоро населението осъзнае че е вкарано в игра с нагласени карти , толкова по бързо ще отрезнее, ще последва такава афективна буря която не сме виждали от доста дълго време. Всепомитащата енергия на един потиснат и деморализиран народ. Ако ли не, ще продължи да се свива в черупката си, докато не се изпари в Небитието. При всяка екзистенциална криза, пред човек има две пътеки: окончателен разпад или въздигане от пепелта ...пепелта на несбъднатото, пепелта на поколенията изпепелени и прогонени в тези ''преходни'' 30+ години. На знамето е написано: Freedom or Death ...защото другото не е Живот.
40.
.
30.04.2022 12:20:16
6
16
ХАХА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЛЕВИ ПАРТИИ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!ТЕ РУБЛАДЖИИТЕ НАМАЛЯТ И КАТО СЕ РАЗПАРЧЕТОСАТ НА БУТИКОВИ ПАРТИИ ДА СИ ПРАВЯТ ПРОПУТИНСА ПОЛИТИКА ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА !!!!!!!!!!!!!!
39.
Петър Днепърски
30.04.2022 12:09:53
3
13
бля бля беее беееее!
38.
Стефан Бургаски
30.04.2022 12:08:37
2
17
Накрая и аз ще взема да направя партия...
37.
Колкото до Янев
30.04.2022 11:58:03
14
7
Невидим Американски проект на Херо Мутафа и Американският дълбок фашизъм създал войната в Украйна.

Една конкретика!
БСП,ГЕРБ,ДПС,ДБ,ПП,ЯНЕВ,МУТРИ ВЪН,ПАТРИОТИ И ВМРО СА АМЕРИКАНСКИ ЛИМОНКИ СЪЗДАВАЩИ ИНТРИГИ ПОМЕЖДУ СИ ,ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕЧЕЦ ,А ДЕЙСТВИЯТА ИМ СА ПОДОБНИ НА ПП.
ЗА АМЕРИКАНСКАТА КАУЗА,НО ПРОТИВ НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС.

ЗАВИСИМИ ОТ ХРАНИЛКАТА ОСИГУРЕНА ОТ 'ФОНДАЦИЯ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ" ОТ 2004Г. УДАРИ ГОНГА С "ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ" В УЛАЙНА И ЛИМОНКИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ПОКАЖАТ УЧТИВОСТ И ВЯРНОСТ КЪМ РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ!-АМЕРИКАНСКИТЕ САТАНИ

ВРЕДНИТЕ НА ДЕНЯ СА ПРОСТО КИРО ,АМА МНОГО ПРОСТО КИРО И АСЕН -УКОКОРЕНИЯ!
ТЕЗИ ДВАМА ДЕБИЛИ НЕЗНАМ КАКВО РИСКУВАТ,НО КАТО ГЛЕДАМ РИСКУВАТ СЕБЕ СИ ПОВЕЧЕ ,ОТКОЛКОТО АМЕРИКАНСКИТЕ СИ НАЧАЛНИЦИ!
36.
k
30.04.2022 11:56:42
5
10
Военните ТРЯБВА да изпълняват заповеди,идващи от цивилни политици.Те/военните/ са обучавани да правят това,което сега става в Украйна.Никога не бива решението за започване на военни действия да идва от военен.По едно време бяхме най-милитаристичната държава в света-с президент и премиер генерали-латиноамериканска,а далеч не европейска история...
35.
До перспективата
30.04.2022 11:53:03
16
13
Русия ти не я мисли. И да дойдат русите по добре ще стане. Да не стане само ердоганова Турция да си поиска парче от България че тогава има да блъскаш канчето в земята а бай амет да та маже с мед
34.
dirdir
30.04.2022 11:49:21
26
18
Най-после един нормален политик, за когото да гласувам без скрупули! Янев, с теб сме!
33.
мислещ
30.04.2022 11:47:01
14
27
И тоя смешник си е повЕрвал !
32.
Хората чакат нова партия, че ПП се осраха
30.04.2022 11:42:18
28
17
Ще гласувам за него, защото Кирцата се осра, а Бойко хептен не става
31.
Перспектива
30.04.2022 11:31:49
10
21
Ако ни нападне путинска Русия,“натовските„ генерали Радев и Янев, ще обявят, че това е приятелска операция за денацификация, та НАТО да не се меси. Този кошмар вече има реални измерения, които може да са старателно планирани. А това ще е смъртна присъда за нацията ни.
30.
нели
30.04.2022 11:31:33
23
13
Троловете и на ГЕРБ, и на Кирчо, са се обединили срещу новия враг. Това какво ви говори, уважаеми дами и господа? На мен поне ми говори много!
29.
Обединени Славяни
30.04.2022 11:28:00
6
9
Любовта идва от контакта на човек с Бога и се предава чрез вътрешен тласък, чрез вътрешен импулс...
28.
тони
30.04.2022 11:25:59
31
23
Никога повече крадеца Борисов, никога повече идиота Киро!

УСПЕХ, ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ, ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СА С ВАС!
27.
Вън от България рОски МЪРШИИ
30.04.2022 11:20:25
23
40
Поредния БОКЛУК, лансиран от фатмака със задачата да върне България в плещите на Мордорска рОсия!
Долно мекере, предател и троянски кон!
Ей това е "НАТОвският" Ви геерал ЯнеФ!
26.
Реалист
30.04.2022 11:17:26
14
19
Имам спомен кой наложи ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ в България, затова не бих гласувал за Янев, който тогава клекна на евроатлантиците и ни накара да си вадим зелен сертификат.
25.
До24
30.04.2022 11:13:38
8
29
Хахаха натовски генерал бил??? А какъв генерал беше русофила радев ???? На варшавския договор ли? Този е натовец8f колкото аз съм папата!!
24.
До 23
30.04.2022 11:10:17
25
7
Не, можеш да заблуди българите този си е проект на американското посолство, натовски генерал е. Така че грехът си е твой дано българите да не се подлежат както със продължаваме подмяната.
23.
Помия !!
30.04.2022 11:07:50
12
34
Кученцето на радев е поредния червен спасител спуснат от мъсква!! За начало му написали едно ессе пълно с утопии .За някаква бг независимост и възход иде реч в него?? Като че сме швейцария и можем да си позволим...Демек излизане от Нато за да сме по лесна плячка за путин И от ЕС за да станем още по гладни. Поредния шарлатанин ала манолова сидеров радев копейкин. Разликата е че този другар беше 6 месеца мин председател И през това време голям ВЪЗХОД беше. Станахме богати хахаха..Смени обл управители зам министри и хора в службите по нареждане на агента радев И ги замени с русофили. Това беше единственото което стори този пенсионер!!
22.
Янев е следващия тъп проект
30.04.2022 10:59:42
12
17
аналог на Киро-Тъпото и Асен -срамната устна!

Инфлация и спекула в ЕС = 32млд.евро военна помощ в полза на бунището Украйна!
Купуваме скъп газ,скъп бензин ,скъп ток заради КИРО-ТЪПОТО И АСЕН-УКОКОРЕНОТО ДИВО ПРАСЕ
21.
Анелия
30.04.2022 10:53:48
37
18
Поздравления за Стефан Янев. Нямам съмнение, че ще спечели предстоящите предсрочни избори, защото е различен и от Борисов, и от Петков! Успех!
20.
нов комуна проект дабе
30.04.2022 10:40:28
11
47
пълен провал е тоя
19.
До 17
30.04.2022 10:37:34
6
25
Историята помни само героите , такива като теб са в общата статистика .
18.
Щом
30.04.2022 10:25:03
51
20
русофобите и американофилите плюят по Янев , значи партията му ще има успех ...
На следващите избори ще има мин. 30 % от гласовете !
Всеки, който може да издуха "Кирчо и Ко" от сцената е добре дошъл!
17.
Maliii 16
30.04.2022 10:21:34
25
22
Ще ме умориш от смях бе 16, голям боец се извъди. Че и заплашваш. Поредния диванен герой, на теория. А на практика тотален пос ерко си, да го знаеш.
16.
До подлогата Янев
30.04.2022 10:17:47
25
48
Какъв български възход бе подлого руска , ти Янев и всичките руски проксита се подготвяйте за гражданска война . Няма място за такива като вас тук в святата и чиста България . Стягайте си куфарите ,че ви чака труден път до новата ви родина путиландия . А и азовците ще ви се сторят като детски отряд сравнение с нас .
15.
Браво
30.04.2022 10:15:50
48
21
Най накрая една българска идея. И колкото и да му насаждат про руски нагласи, такива няма. Да, троловете на статуквото ще скочат и ще оплюват но какво от това. Народа отдавна копнее за българска кауза, за полза за всички ни, а не за завой в дясно или ляво. Желая му успех, но ако се отклони от идеите и думите си - поредния, изтекъл в канала.
14.
паткан
30.04.2022 10:11:55
19
32
"Кирил Петков за Стефан Янев: Не ми го предложи президентът, сам го избрах, но сбърках"

То и ние сбъркахме, но ти още се натискаш..
13.
"Бългрски отход" - путинофили
30.04.2022 10:09:56
18
42
"Български възход", ама възход към руската кочина. Само не знам как сега "Български отход", "Израждане" и "БСП(комуняги)" ще разделят вота на ЧИПИРАНИТЕ АНТИВАКСЪРИ русофило-путинофили.
Голям сеир ще бъде...
12.
До 10
30.04.2022 10:07:02
19
46
Разликата между Ген. Иван Колев и “ген. стефан янев е ,че навремето генерали са ставало след доказване в битки а сега генералите са кой ще лапа повече на руснаците , този е срам за нацията , срамувам се ,че съм българин заради такива като този предател . Дедите ми са си проляли кръвта за тази земя а този е готов да я даде без бой .
11.
6554
30.04.2022 10:06:33
15
48
Проруски, ляв популист. Тези думи сме ги чували вече много пъти. Само лъжецът е различен.
10.
Ужас
30.04.2022 10:01:06
24
57
Поредното руско прокси , генерал който се предаде преди да е започнала войната , нарече една война операция .
Такива като тоя навремето са ги бесели по площадите . Срам си за армията,срам си за пагона и ще цитиран един велик български генерал зада разбереш къде е разликата между него и теб подлого .

Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!"
Ген. Иван Колев
9.
някой си
30.04.2022 09:52:20
15
59
общо взето психологията на всички настоящи и бивши БГ военни - имаме руско оръжие, нищо че е на 40 години, то е най-добро, защото го имаме. Следователно русия е най-най... Ама сме и родолюбци големи, нали възхваляваме нашата си армия и оръжие. No comment.
8.
Хахахахахахахахахахахаххаха
30.04.2022 09:50:33
19
63
Поредния "спасител" хахахахахахахахах
7.
Гбасуваш за Янев
30.04.2022 09:45:04
22
67
все едно гласуваш за Радев.
Думите са излишни!
6.
крети
30.04.2022 09:42:50
15
68
идеално, елате повече идиоти, раздробявайте глупавия ляв вот, че да не влезе никой от тях в парламента...
5.
Бургазлия
30.04.2022 09:41:56
84
49
Аз ще гласувам за него. Старите мастии ги знаем колко струва. Дано и той да не ме разочарова. Човек с опит е . Бивш дипломат.
4.
До номер 1
30.04.2022 09:41:55
83
43
Генерал Янев е единствения който назова нещата със истинските им имена ,не като путьовците Кирчо Кокорчо и компания барабар с преЗидента който ги лансира и сега се чуди кой път да хване.В общи линии Генерала е мъж с топки.До сега от политика не съм се интересувал,ама щом народа избра тия недоразумения сегашното правителство ,на следващите избори ще отида да гласувам точно за Янев
3.
Наблюдател
30.04.2022 09:39:56
29
79
Видяхме те какво направи начело на служебното правителство, айде у лево!
Безгласна пионка на резидента.
2.
Някой
30.04.2022 09:38:32
34
81
Поредната партия с руска насоченост. Никога няма да се отървем от вредното влияние на руските алкохолици. Жалко за България.
1.
путкин
30.04.2022 09:34:34
47
82
"Натовски генерал", пък руска подлога, ходи се жени за радев...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори