×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цънцарова разсипа министър: Хората живеят с 23 лева на ден, а вие ще харчите 110 млн.евро за космоса


Цънцарова разсипа министър: Хората живеят с 23 лева на ден, а вие ще харчите 110 млн.евро за космоса
Рубриката на Мария Цънцарова до този момент бе безкрайно скучна, защото тя не си позволи да зададе и един остър въпрос. Днес обаче здраво изпоти министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер
17 Април 2022, Неделя, 20:50 ч.
Автор: Флагман.бг

Наистина ли ще замразите минималната заплата от 710 лева до 2025 година, попита водещата

Знае ли какво може да се купи с 23 лева, защо ПП търгува с постове, какво работи жена му и знае ли къде са потънали 4,5 млрд.лева от резерва?

Това са част от въпросите, които тази вечер зададе Мария Цънцарова на министъра на иновациите и растежа Даниел Лорер в традиционната си рубрика, която се излъчва след неделната новинарска емисия. До този момент на стола пред нея бяха сядали премиерът Кирил Петков, вицепремиерът Асен Василев, Бойко Рашков и още от няколко от министрите в кабинета. В предишните издания рубриката й бе по-мека, дори скучна и твърде официозна.

Днес обаче Цънцарова се завърна в познатата си роля и определено изпоти Лорер.

„Кой пазарува във вашето семейство“, г-н Лорер, запита Цънцарова в началото на разговора. „Всички – аз, съпругата и децата ми“, каза министърът.

„А знаете ли какво може да си купите с 23 лева“, попита тя. „Това е сериозен проблем за цял свят, този проблем застигна и България, но заедно с България и цялата европейска общност мислим какво да направим“, отговори дословно Лорер.

Цънцарова изчисли, че 23-те лева е дневната сума, която се полага на човек с минимална работна заплата и с тях трябва да си плати всички разходи, не само да си купи храна, но това не трогна особено министъра.

Лорер сам започна да се хвали с участието си на форум на „министрите по космически въпроси в ЕС“. Той бил на българския стол, оказало се, че досега сме нямали представител, на този съвет, който според Лорер е много важен.

„10 години не сме имали никаква визия какво се случва в космоса. Време е България да намери своето място и в тази област“, каза той.

„Г-н министър, ние говорим за 23 лева на ден! Какви са тези 110 млн.евро, с които ще надграждаме център за аерокосмически изследвания?“, попита тя.

Лорер обяви, че обществото било окрадено и твърде чувствително и не можело да осъзнае, че тази тема била твърде важна, а и страната ни не била бедна, просто не се управлявала правилно. „Това, което ние казваме е, че има достатъчно пари – и да се погрижим за социално слабите, и да вкараме България в космическия период“, допълни министърът.

„Наистина ли ще замразите минималната заплата 710 лева до 2025, когато инфлацията ще е три пъти по-висока“, стреля с нов въпрос Цънцарова, цитирайки средносрочната прогноза на Министерство на финансите.

„Ние ще се стремим преди всичко да я вдигнем до 710 лева. Икономическият и социален климат в България в последните 6 месеца се промениха радикално. Българското общество може да разчита на нас“, отговори й Лорер.

Според него нямало как да се сложи таван на цените на стоките, защото държавата щяла да влезе в полицейски функции и да следи коя стока ще изчезне от магазините. Една от възможните мерки била намаляване на ДДС-то на ток и горива, за да се спре инфлацията, стана ясно от думите на министъра на иновациите.

Лорер не е съгласен със заключението на Световната банка, че забавеният план за развитие, ще намали растежа. Той смята, че Планът за развитие „бил един успех на правителство на 100 дни“.

Фискалният резерв на България е намалял от 9 млрд.лева на 4,7 млрд.лева, каза Мария Цънцарова, цитирайки председателят на бюджетната комисия в парламента Любомир Каримански. Тя попита Лорер: „Къде са тези пари“, но отговор не получи. „Имаме най-прозрачното министерство на финансите в последните години. Наблюдателността на г-н Каримански е похвална…“, каза той, след което последва нов въпрос: „Къде са парите?“. „Нека Министерството на финансите да отговори“, лаконичен бе Лорер. „Вие не знаете, шефът на бюджетната комисия не знае, кой тогава знае!“, констатира Цънцарова.

Тя директно го попита: „Защо търгувате във вашата коалиция? Предлагали сте пост на г-н Каримански в Световната банка, за да се откаже от БНБ“. „За нас е важно контролните органи да заработят. БНБ е органът, който ще ни помогне да влезем в еврозоната…“, отговори й министърът.

„Но защо сте се опитвали да изтъргувате отказа му с пост в Световната банка“, запита го отново тя. „Г-н Каримански е талантлив банкер!“. „Значи намирате работа на талант“, констатира водещата.

„В житейски план и жена ви е част от държавната администрация (работи в Министерство на финансите, б.а.). Защо, г-н министър“, попита водещата. „След една определена възраст всеки се замисля какво оставя след себе си. Ние решихме, че ако не го направим сега, няма да сме отговорни към себе си и нашите деца. Искаме да превърнем България в по-добро място“, обяви Лорер.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Почина рок легенда Почина рок легенда 02/05/2024, Четвъртък 10:19 0
Флагман.БГ Внимание! Опасно време в тези области Внимание! Опасно време в тези области 02/05/2024, Четвъртък 08:20 0
54
Коментара по темата
54.
Кольо
18.04.2022 17:02:52
4
27
Еврейски мошеник, най-слабото правителство в историята
53.
Петър
18.04.2022 15:56:15
0
5
33-ти,
Реално МРЗ трябва да се заличи!
За другото си тотално объркан!
Да попитам...
Проблема е здравната вноска, или в над 200-те лечебни заведения, които издържаме? Също, и в това което казва икономист! Но, тези които си избираме не го искат! Как тогава проблема е в тях?
52.
До идиота
18.04.2022 15:08:24
1
22
Идиоти са всички които не виждат по-далеч от носа си, готови са да се разхождат по гърбовете им лъжци, надрусани и потъпкващи всички закони самозабравили се министерчета
51.
До 50
18.04.2022 15:03:23
3
32
Каквито избирателите такива и избраните. Няма един министър показал и направил нещо умно, добро и без да стане за смях. Такова олигофренско поведение няма дори и в най-забавните скечове.
50.
Идиота от Банкя - Тиквата
18.04.2022 14:23:10
22
19
ОПГ (Организираната престъпна групировка),, ГЕРБ,, с такива Калинка като тая празна Дьндоркова Цьнцарлва иска да се върне отново да гиаби България. То не бяха асфалти, кюлчета, евра. Никога повече ОПГ,, ГЕРБ,
49.
Не знам..питам се..
18.04.2022 13:33:04
3
26
От къде идва все пак тая огромна инфлация...петрола си е нормален горе долу 100-110 ЩД бил е 147 и нямаше инфлация....газа добре..скъп е...ама ние говорим за 20-30-100 % инфлация...газа няма такъв дял изобщо в себестойността...Цяла Азия и Китай бълват продукция та се късат...прозводството на храни винаги е било на излишък..Русия продължава да изнася и петрол и газ и пшеница..не ги слушайте кво ви говорят по телевизията...Дали няма нещо общо с печатницата на пари отвъд и преди Атлантика...просто питам....дали пък тая войничка нещо не ни устройва все пак...гори парична маса по най лесният начин...кой има интерес...
48.
реалиста
18.04.2022 13:30:54
5
42
Истинско удоволствие беше това интервю.Ако трябва да да го сравнявам с боксов мач, Цънцарова го нокаутира още в началото после до края само го подритваше.Много жалък беше Лолерчо, особено когато тръгна приказва глупости на въпроси на Цънцарова.Той даже не разбра, как Цънцарова се гавреше с него.Чиста победа с явно превъзходство за
Цънцарова.Остана само горчилката, че такъв човек е министър на България.
47.
До възмутена
18.04.2022 13:26:46
4
36
Учудвам се на възхищението Ви от безотговорното разхищение и неразумното теглене и харчене на милиони левове. Това правителство всеки ден доказва своето безотговорно, некадърно и некомпетентно управление.Министерски съвет се превърна в училище за неудачници.
46.
Възмутена
18.04.2022 13:08:08
49
16
Нищо подобно. Обратно, Лорер разсипа Цънцаровата и й показа , че злобното й излъчване, няма да й помогне в професията . А ААА , и да разбере, че ГЕРБерски номера не минават вече.
45.
Мадам Лорелай
18.04.2022 12:13:51
5
42
Хак да са му на Ганьо новите "управници"! Нито на европейската, още по-малко на еврейската общност и пука за бедността на българина. Впрочем, много балами ръкопляскаха на Кокорчо, когато каза, че ще гони работодатели, дето не могат да платят 700лв на работниците си. Юрдеците помислиха, че има предвид, че 350€ са нищо пари и с тях не може да се живее. Още тогава ми беше ясно, че накрая ще се окаже, че е имал предвид, че 700 лв са върха на борчето и че с тях ангажира работодателите, което си е цинизъм. А тогава все още нямаше такава инфлация. Сега, със замразяването на мин. раб. заплата Кокорчо изпълнява ангажимента си към т.нар. работодатели, а евриена го потвърждава. И още нещо, тези пари за "космически изследвания" съм почти убеден, че ще отидат под една или друга форма за финансиране на аналогичната програма на САЩ, така както 2 млрд. отидоха за развитие на техния ВПК. Тези "програми" и "военни рехорми" ще следват една след друга до евакуирането на последния българин от България, така както САЩ ще воюват до последния украинец в Украйна. Разликата е, че украинците по-бързо се възнасят в по-добрия свят, а ние ще агонизираме по-дълго. Впрочем, не се знае (и не е късно) западните "хуманисти" и техните послушни харвардчета дали не ни готвят продължение на украинския сценарий.
44.
Попов
18.04.2022 11:51:24
4
51
Нали искахте умниците от чужбина. Хак да ни е сега. Докараха модерното от запад , фалираха ни малкия и среден бизнес. Сега всички искаме помощи за бежанци. Защото се чувстваме по нищожно и от бежанците.
43.
1
18.04.2022 10:42:44
2
57
Не са 23 лв.а са18лв.защото от710 като махнеш удръшките остават чисти 550лв. 710:30=23 а 550:30=18
42.
Истината е
18.04.2022 10:21:46
28
7
Че Соломон Паси и Даниел Лорер ще оправят България ??!!
41.
Абе
18.04.2022 10:18:59
0
53
и ние със жена ми достигнахме "една определена житейска възраст" и се замислихме какво оставяме след себе си ?
Аз й предложих да стана министър, а тя да стане зам министър на финансите, но тя не се съгласи...
Направо безотговорно постъпи спрямо нашите деца, мътните я взели!
40.
Оставка
18.04.2022 09:49:45
1
69
Оставка!
39.
До 22
18.04.2022 09:29:54
4
46
Защото, Турция не е част от европейската енергийна система и токът не струва 1000 лв за мегават. Сегашната инфлация се държи основно заради огромното поскъпване на енергията и горивата, ефектите от войната ще ги усещаме тепърва.
38.
Пууууу...
18.04.2022 09:26:49
3
57
Предатели !!!
37.
Журналист?
18.04.2022 09:25:20
54
7
Тесногръда и елементарна "журналистка".Няма мисъл.
36.
Икономист
18.04.2022 09:11:03
4
35
МРЗ трябва да се "от върже" от всички изчисления на социални плащания, на депутатски заплати, на здравни осигуровки за безработните от инвалидите пенсии и пр.... много са. И да бъде върнат необлагаем с данък и осигуровки доход - 2 МРЗ. Всичко друго е бошлаф моабет и НЕСЕРИОЗНО.
35.
до 33
18.04.2022 08:36:45
2
55
МРЗ не трябва да се облага с данъци,както е във всяка нормална държава!
34.
Patrona
18.04.2022 08:02:18
20
42
Are Boikooooo ! Varni se , ce shte umrem .
33.
не на повишението на МРЗ!
18.04.2022 07:39:10
33
13
Минималната работна заплата не трябва да се вдига. Защото с нея са обвързани осигуровките.

Повишена МРЗ значи повече да плащате за здравни осигуровки. Но като ходите на лекар ще си плащате кеш, нищо,че сте платили осигуровка. От1 април здравната осигровка бешще увеличена, колко още да я увеличават. а да не се увеличи осигуровката, МРЗ трябва да остане същата!


МРЗ не касае работещите-те получават повече. МРЗ касае безработните-които сами си внасят осигуровката-по-висока МРЗ значи повече да плащате за осигуровки.
32.
Петър
18.04.2022 07:19:58
1
29
Отговора за МРЗ е меко казано странен?!
В крайна сметка МРЗ е толкова от 1 април, или от тогава се стремят да я направят?!
Не знам дали правилно е цитиран Министъра, или българския му куца?
31.
Nels
18.04.2022 06:37:45
6
11
Molia sprete tova predavane. ...
Pusnete filma * Lagite v nas * e po dobroto zabavno predavane !
30.
Ейдриън Броуди - the broken piano
18.04.2022 00:44:57
8
65
Това е човекът на Шаломон Пуси, каквото кажат хамериканците това ще стане. Време е да изместим фокусът си от периферията (момчетата за всичко където гледаме на екрана) към центъра, ядрото, там от където идват Поръчките (команди) и да променим посоката. Западната цивилизация е поела по един път на ''развиете'', път, кодиращ нейната ГИБЕЛ.
29.
Атлантида
18.04.2022 00:31:21
1
11
https://m.youtube.com/watch?v=RHTNEh4kaF4
28.
Kojcho
18.04.2022 00:15:59
86
21
Страшна новина с тези 110 млн лева…по 16 лв на калпак. Цънцарова се опитва да произведе новина, ама куха..нещо сте се надъхали май пак бойковата секта да ви кра… управлява
27.
12
17.04.2022 23:39:50
4
65
Минималната работна заплата е 710 лева, но бруто. 10 процента е данъка, а се поемат част от пенсионните и здравните осигуровки.
26.
Transhumanism Soap Opera
17.04.2022 23:30:10
3
93
Към Космоса мн ясно , тук работата я оплескахме. Настоящето ще бъде пожертвано в името на ''светлото'' бъдеще. Към безкрайния тъмен космос. Хуманоиди киборги , изкуствен интелект и съзнание на пещерен човек.
25.
До всички глупаци, гласували за ПП
17.04.2022 23:27:45
12
95
Продажниците на Бг ще дадат едни 110млн. На САЩ да си правят техните космически работи...това излезе на яве....
24.
До 22
17.04.2022 22:56:05
3
140
Миналата седмица натоварихме едно коръбче с 100 хиляди тона зърно,хляба който купувах за 1.10лв. сега е 1.90лв. Англия внася зърно, хляба започва от £0.45 , внася слънчоглед,олиото £1.07,тук слънчоглед да искаш,олиото от 5лв. на горе,том минималната заплата £1400 без да се обрага с данъци,тук 710лв. облага се с данъци. Баси промяната баси чудото! Прасното мляко 2.80лв. Сиренето 14-18лв. килограма. WTF
23.
До 22
17.04.2022 22:49:48
5
73
Миналата седмица натоварихме едно корабче с 100 хиляди тона зърно ;) Хляба който купувам от 1.10лв. в момента е 1.90лв.
22.
Питане
17.04.2022 22:47:33
4
132
КАК така става в ТУРЦИЯ хляба 40 стотинки =3 ЛИРИ Турция внася ЗЪРНО от БЪЛГАРИЯ ,Украйна,Россия
а във БЪЛГАРИЯ с наше същото зърно ХЛЯБА =1,50-1,70 лева, да не кажа и 2 кинта.
ЛОРЕР да ми го сметне по еврейското сметало 2+2=6
21.
Простаци Прости Прокопиеви Подлоги
17.04.2022 22:36:52
5
110
Вие, неграмотни случайници ще си отидете и това вече ясно се вижда. Покрай Вас ще го отнесат и другите, дето си мислят, че делите властта с тях. И на тях, обаче вече им е ясно, че сте заседнали в таблицата за умножение и деление още на първата колонка – деление и умножение на едно. Ще последвате съдбата на всички еднодневки, дошли да ни „оправят“ за осемстотин или повече дни.
20.
Искаме си Бойко
17.04.2022 22:22:29
31
114
Откъде ги измислихте 23.лв.Това не е вярно.Минималната пенсия е 370 .Падат се по 12 лв.А на богатите Украйнци със скъпите коли ще му дават по 40.Ще търсите пак Бойко.
19.
барабубау
17.04.2022 22:18:01
2
137
Къде си ве българският Мъск, хората ти говорят за 23лв на ден, цените на основни продукти, горива, ток и пр. отдавна са в космоса, а той щял да инвестира аерокосмически изледвания. Пич, зимата такъв купон ви чака, че ако не сте си набили чукалата дотогава то звездите ще са около главите ви и няма да има нужда да ги изследвате, те сами ще дойдат.
18.
Жоро
17.04.2022 22:08:59
101
35
Връщайте Бойко! Народа иска още крадене.да им санирват панелките и мутрите на власт. Кофти материал
17.
Трол
17.04.2022 22:04:30
1
100
Така е, защото от десетилетия чакаме да бъдем "оправени", вместо ние да "оправим" тези, които работят против България и интересите на народа! И ще продължат да ни "оправят", докато ги търпим.
16.
Хххх
17.04.2022 22:03:30
0
96
Само,че не са 23лв. на ден, защото в България за разлика от нормалните държави,минималната заплата се облага с данъци!
15.
_nib_
17.04.2022 22:03:20
4
99
Брейййй...В полицейски функции щяла да влезе държавата бе....А с ковид цирка...не влезе ли в такива функции? А мушморок....космически? Щели да замразяват....за три години...Или замразявате всичко, ваща мама продажна херосана и мустафясала...или нищо.
14.
Захир
17.04.2022 21:56:03
2
88
Лорер, що за фамилия е това този човек българин ли е
13.
До 9
17.04.2022 21:53:08
30
16
Ти погледни и носа на цънцарката. Даже е по голям.
12.
Народеее!!!
17.04.2022 21:50:57
7
118
За хората пари няма за космонавтика има!Другият път пак гласувайте за тия крадци!
11.
Промяната е към по-зле
17.04.2022 21:50:26
14
106
Тези новите, роднини и приятели, нямат насита, а Народа да мре!
За 1 година фалираха България, но те и мафиотните им господари много се обогатиха!
В сравнение с ГЕРБ, живота поскъпна над 2-3 пъти, защото крадат като за последно!
Тези, които ги избраха, сега ги мразят и към Бойко се обръщат като към спасител от чуждоземската напаст!
10.
Център за аерокосмически изследвания
17.04.2022 21:49:31
2
84
Създаване на обществени привилегии за признати активни комундели мошеници от промяната и техните наследници.
1. Ползване на специални безплатни почивни станции, безплатен транспорт, автомобили, родата на софрата за присвояване на държавен фонд.
2. Отпускане на специална народна пара за лични нужди от измамата на новите политически проститутки.
3. По параграф " Ж " членове или близки до Промяната с измамата ползващи различни облаги до които останалите членове на обществото нямат нужда.
Чифута Лорер дето няма нищо общо с нацията ни , ще прибира в неговите джобове държавен капитал.
Инвестиции нула, торби с лъжи , инфлация до небесата, хигиена нулева на проекта промяна, измама.
9.
СС
17.04.2022 21:47:14
4
90
Това е къдрав евреин с гаден голям еврейски нос.
8.
Ж.А.
17.04.2022 21:40:33
7
37
Като им кихат на медиите да публикуват срещу някоя партия да отказват ли ?
7.
*********
17.04.2022 21:36:15
8
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Споко
17.04.2022 21:36:02
16
135
Еврейския мазник е опоскал 17 милярда заедно с Киро и пигмея Василев. Ако все още някой си мисли че Бойко е откраднал много, само стойте и гледайте кво правят тези. Този път парсата се дели на четири. Така ще опоскат държавата че свят ще ни се завие. Искахте "промяна", на Ви!
5.
Гол охлюф
17.04.2022 21:32:15
12
104
Цицоркова да остави аеронавтиката, 40 лева дават на украинка, срещу тези 23. Това смахнато решение да коментира министера.
4.
Киро
17.04.2022 21:28:08
6
117
Така ни оправиха че вече незнам как ще се оправим.
3.
Уау!
17.04.2022 21:26:38
21
127
Убедихте ли се вече, че тези са безкрупулни мошеници и лъжци? Бойко ряпа да яде. Никога досега едни измамници не са превземали цяла държава. Ние пак сме първи в света!!
2.
Eeeeee
17.04.2022 21:11:49
93
54
Да ви имам и тенденциозните статии. Плащат ли ви? Да се връщат герб и да цъфнем и вържем , както предните 12 години.
1.
Стефан Бургаски
17.04.2022 21:06:19
12
158
Така... На тази мистър, само като му чуеш фамилията - трябва да ти е ясно, че няма място като български министър, пък било то дори и на отговорните въпроси по чистотата около междублоковото пространство ...
Икономиката в България умира, инвестициите се изпаряват, инфлацията отиде в космоса, а господина, дето само той си знае за какво отговаря, с лека ръка харчи милиони за...
Всеки от министрите ни си харчи някакви милиони без да дава обяснение къде отиват нашите пари... Срам и позор... Олигофрен до олигофрен и между тях - по един тиквеник... Не парламент, а пумиярник. .. не политици - а боклуци, не българи - а подметки!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ 20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя КЕВР реши: Газът поевтинява през май КЕВР реши: Газът поевтинява през май От дружеството информират, че предложената цена за май е със 7% по-ниска от действащата за предходния месец април Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Няма данни за състоянието на шофьорите и пътниците в колите Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Според производител те ще оскъпят работната ръка Маскирани ошушкаха товарен камион до Новата поща, бургазлия ги издаде на ченгетата Маскирани ошушкаха товарен камион до Новата поща, бургазлия ги издаде на ченгетата Камионът бил пълен с проводници,акумулаторни батерии, ел. табла и циркулационни помпи Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Среброто представя и друга страна от културно-историческите процеси, които протичат в източните и централните части на Балканите преди 2500 години Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Това обаче ни е целта, каза президентът на БФС
Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори