×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какви са професиите на украинските бежанци, търсещи закрила в Бургаско


Какви са професиите на украинските бежанци, търсещи закрила в Бургаско
Атмосферата на Морска гара е тягостна, отчаянието на хората се вижда в очите им докато събират дрехи и храна за децата си
15 Март 2022, Вторник, 13:30 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимки: Авторът

Тук идват юристи, счетоводители, строителни инженери, преподаватели, дори нотариус и професионален музикант

 

Голяма част от бежанците, които се регистрират в последните часове в Кризисния център са с висше образование и добра професия, показа проверка на Флагман.бг. Наш репортер разговаря днес с бягащите от войната.

Сред тях имаше строителен инженери, начален преподавател от Харков, юрист, счетоводител, професионален музикант, други бяха с опит на управленски позиции в туризма, срещнахме и една медицинска сестра от Одеса. Някои от тях носеха и дипломите си, а други изразиха готовност да започнат каквато и да е работа веднага, защото са пристигнали тук със съвсем оскъдни средства и не искат да бъдат в тежест на никому.

Вчера в изнесената приемна на Агенцията по заетостта са се регистрирали нотариус, лекарка, ит специалист и няколко момичета, които са обяснили, че са работили в кол център и са с много добър английски език. 

Както вече писахме, идващите тук са основно от сринатия със земята източен град Харков, голяма е и групата от Одеса. Най-голяма е украинската диаспора в Китен, следват Свети Влас, Поморие, Несебър, Приморско, Созопол и кв."Сарафово" в Бургас. 

Над 3 хил. са украинците бежанци в Бургаско

Атмосферата в Кризисния център на Морска гара и днес е тягостна. До този момент закрила са потърсили над 500 души, предимно жени и деца. След ужаса, който са преживели те се въздържат да правят планове, надяват се ситуацията в родината им се успокои, за да могат да се върнат скоро. 

Как да помогнете на украинските бежанци в Бургаско и от какво имат нужда

На Морска гара има разположени няколко приемни, където служители на бургаските институции помагат по всички възможни начини на пристигащите бежанци. Там са представители на Община Бургас и Областна администрация, които координират настаняването на избягалите от войната; доброволци от Червения кръст помагат с разпределянето на даренията; има и служители от Агенцията по заетостта, чиято цел е да опитат да установят какви основно професии имат бежанците, за да пробват да им намерят работа – поне временно.

Украинските бежанци са основно жени и деца, благодарни са на бургазлии за щедрите дарения 
Голяма част от хората пристигат без багаж, нуждаят се от дрехи и храна

„Само през вчерашния ден през Кризисния център са преминали над 350 човека. Реално водим статистика от вчера, но средно на ден бройката е подобна – между 200 и 400 човека. Те са отчаяни, искат да се приберат у дома си възможно най-скоро, но не знаят кога най-рано това може да се случи. Всички, без изключение, се надяват до няколко седмици или месеца животът им да се върне към нормалното. Някои от тях пристигат тук без багаж, без дрехи, без пари. Опитваме да правим каквото можем, за да им помогнем, но без помощта на бургазлии нищо от това нямаше да може да се случи. Много сме благодарни на добросъвестните хора от този град, които всеки ден даряват, за да може изстрадалите хора от Украйна да имат поне някакво подобие на нормалност докато са извън родината си заради войната“, каза Александра Долгих – украинка, която от близо десетилетие живее в Бургас и в момента, заедно със сестра си, помага за разпределението на даренията и за организацията на цялата кампания.

Възможно е престоят им тук да се окаже толкова дълъг, че всичките им спестявания да се стопят, заради което е нужно те да имат някакъв източник на доход за времето, в което са у нас. За съжаление обаче процесът за това се оказва доста сложен. Той зависи изцяло от статуса, който ще приемат те в идните дни.

Александра Долгих (вляво) и сестра ѝ са доброволци, от първия ден на кризата опитват да помагат с логистиката на даренията в Бургас

„Засега има три опции. Първата е те да приемат статус на „Бежанец“, „Закрила от военни дейности“ и „Бърза закрила от военни дейности“. Всички тези статуси дават право на обучение, работа и медицинска помощ, но преди да получат един от тях, има редица документи, които трябва да се попълнят и това забавя донякъде нещата. В крайна сметка обаче всички тези хора не са тук, за да емигрират, те не искат да се местят със семействата си в България, но са принудени заради войната. А колко време ще стоят тук и те не знаят. Различните статути обаче гарантират техния престой за до 5 години. Повечето от тях обаче се надяват да не се стига до крайна срок“, коментира още Александра Долгих.

90% от бежанците са млади жени с деца и възрастни хора, бягащи от ужаса на войната


 




53
Коментара по темата
53.
София
17.03.2022 18:23:02
0
5
Трябва да се помага на бедните хора, независимо от тяхната народност. и по София е пълно с джипове , но влезте и в трамваите малко, да видите лицата на хората.
Богатия никъде не драг и той го знае. Затова идват с пари.
Но не се пестете за бедните и ще видите , че късмета ще е с вас!
52.
Жоро
17.03.2022 09:31:23
1
23
Вчера бях в Бургас и Свети Влас, Слънчев бряг, хората си разхождат кученцетата по цял ден облечени са сто пъти по-добре от нас, колите са им 10 пъти по-скъпи от на средно статистическия българин, ваобще тези които са там може на нас да даряват, нека се помагне на наистина нуждаещите се които влизат в страната и тези които са граждани на тази страна!
51.
Киро Ножа
16.03.2022 18:51:00
18
12
Бедстващи-медстващи. . .с коли по-скъпи от апартамента ми, нямали лев. . .и тия дет сте на тяхна страна - що сте тъпи ве? Поне да ги оправиме тия украинки които стават. ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ
50.
ddddd
16.03.2022 17:33:25
9
11
Оня ден като бях в магазин Кауфланд някакви чужденци пред мен руснаци или "украинци" гледяха с отвращение с витрината на цякуските и на тези ли ще помагаме и със претенциите
49.
zapoznat
16.03.2022 17:14:56
9
15
Колко злоба се ръси от коментарите!! Отвратително! Нека успеят бежанците да се адаптират, да си намерят работа, а тези от тях със "скъпите автомобили" да създадат работни места и за бугрите-бургазета, че нашите управници-кметове само културни събития и инфраструктура в главата им!!
48.
Андрей Вълев
16.03.2022 11:37:43
9
28
Флагман откъде знаят, че Харков е напълно разрушен.Да покажат доказателства вместо да пишат глупости!!!
Т.н. "държава" Украйна както и макединия, са образования създадени от юдеите преди повече от 100 години с цел разделянето на един народ на части - в дадения случай това са българите и руснаците, и следващото сблъскване помежду им, което днес много добре се вижда от събитията в Донбас!!!!!
Това е принципът РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ благодарение на който юдеите управляват днес света чрез продажните правителства на държавите, в които също има юдеи - пета колона.По същия начин е разделена и Индия на две държави Индия и Пакистан, които скоро бяха на ръба на гражданската война, пак благодарение на същите тези юдеи!
47.
Работа
16.03.2022 11:32:46
8
29
А оръжия носят ли, че никой не ги проверява на границата? Там всеки който искаше, можеше свободно да си купи оръжие. След като младите мъже със забрана да напускат Украйна дойдоха със джиповете, никой не знае какво са донесли.Ще работят чистачки и миячки.Нашите висшисти какво работят с дипломите си в Западна Европа.Тук дипломите им не важат.Не пишете глупости.
46.
До 27
15.03.2022 23:31:34
11
8
И като те срещна, кво? Най- много да ти навра главата в задника или да ти го дам да ми го олигавиш!
45.
123
15.03.2022 23:04:20
8
34
Бедните и настина бедстващи украинци Зеленски ги използва за щит не случайно разбиват инфраструктурата си за да не могат хората да избягат. Защо ли руснаците нанасят удари само по определени жилищни сгради и детски градини а не по всички??? Тези които са избягали са най-богатите не случайно са дошли на българското черноморие. Защо не си седят в Молдова и Румъния?
44.
Интерес
15.03.2022 21:45:50
20
19
Сега ще .бем Украйнки на корем
43.
До 39
15.03.2022 20:48:34
15
33
Много ама много се радвам, че ти пращиш от мозък, може да ги настаниш у вас. Аз не искам такива орки без значение, че за русички със сини очи. Начина по който ни представят тези хора ме нерви ей така лекинко и такива миши пръдни, като теб още повече с лицемерието си за седмица. Нито искам руснаци, нито искам тая сбирщина от държава, като украйна.
42.
Гладен работодател, просо сънува
15.03.2022 20:47:01
4
52
Каквито и да са, не се надявайте някой да ви работи за 600лв на 4 часов ден, осигурен на минимална заплата! Повечето, които са тук са от друго тесто - с апартаменти, коли и пари в картите. По-бедните които търсите са пушечно месо в блоковете на Украйна
41.
Хахха
15.03.2022 20:17:48
11
34
Те пристигат без багаж, ама с "дипломи за виШу" образование, блажени са вярващите, всички врач и накрая шивач , ай бегай измислени колхозници гнусни
40.
40
15.03.2022 19:29:33
21
42
Толкова завистлив е станал българинът. Ако имаш акъл в главата си навсякъде ще се оправиш. Какво само ги ядете какви коли карали и къде пазарували, в кои хотели спели? Нали си давате сметка, че това НЕ са икономически бежанци за разлика от ония примати от Азия? Сред тях има богаташи, които ще се приберат след войната. Никой не ви иска помощите и милостинята за богатите украинци, които в момента са тук. Ако можете помогнете на онези, които наистина имат нужда и са дошли без багаж и без пари.
39.
буха
15.03.2022 18:23:38
19
43
Много сте прости. Радвайте се, че идват заможни бежанци, със скъпи джипове и пазаруват е мола. Хората оставят парите си тука, а не са някои скъсаняци, дето да започнат да грабят, крадат и да ви вземат работните места. Сред тях има и самотни майки, които имат нужда от помощ и деца, които имат нужда от помощ.
38.
Повръща ми се
15.03.2022 17:15:54
22
47
Няма по просто и долно племе от нас! България се напълни с комплексари и бездушници! Злобни и зависливи псета молете се да не обуем техните обувки и знайте че всички жени деца и старци по света плачат на един и същ език
37.
Основно
15.03.2022 17:00:54
27
34
Идват минетчийки
36.
Упорито продължава
15.03.2022 16:34:34
5
28
да се натрапва в съзнанието на хората думата "диаспора"! Диаспората е група от хора ТРАЙНО установени и живеещи някъде. Правете си изводи каква е целта на занятието!
35.
Георгиев
15.03.2022 16:14:38
48
10
България, заради Киро-тъпото ще остане в историята в този период от време, като страна враждебно настроена срещу украинските емигранти, цивилизацията и прогреса. Този неграмотник ще доведе до там нещата, че целият цивилизован свят да се дистанцира от България, като путинофилска и поддържаща агресора държава!
34.
12
15.03.2022 16:07:14
8
52
Няма лошо. Сега ще работят като чистачки и мигачи на чинии. То и нашите "висококачествени" кадри работят това в САЩ. На кой му трябва юрист, познаваш украинските закони или пък нотариус. Тук има доста такива. Счетоводители също. Та, като за Бг не са нещо особено.
33.
7
15.03.2022 16:01:33
12
23
Ти правиш ли разлика от европейска държава,, славяни, бели хора, идващи тук лятото и такива полу-цигани, дето гледат как те ограбят и излъжаш с едни големи очи ти се усмихва. Идиот
32.
До 6
15.03.2022 15:58:19
3
7
Ама ти си много зле, честно! Я млъкни и се заври откъдето си се показаал.
31.
Бург
15.03.2022 15:51:10
10
72
Бедните бягащи украинци изкупуват магазините в мола, а самаряните българи пазаруват от втора употреба!!! Разбира се има и изключения, но са много малко. Или бежанци украинци със скъпи джипове и помагащи българи с бричка от Италия стояща пред блока, защото няма пари за бензин!!! Разбира се винаги има изключения. Дали искам да ми се случи, не знам!!!
30.
БатЖоро
15.03.2022 15:25:45
13
33
И Забраих да благодаря на другаря Путин. Ако не беше той, кога щеше да са случи такова чудо хиляди млади славянски жени да се заселят в БГ? Хаха Расия спасява БГ беЗ да иска даже. Или? Това ли е плана на Путин? Да тласне малко кръв насам, че след има няма 10 години турците просто ше ни анексират, кой ши ги спре? В нашта армия ше имаме само лелки в критическата и чичаци с цироза и уголеюена простата - генералите ни всички ше са над 70 с деменция и отслабен пикочен. Хахахаха
29.
БатЖоро
15.03.2022 15:13:59
15
24
Жени в детеродна възраст трябват ни милион/два. Такова нещо като държава от пенсионери няма да е държава за дълго, а за сега на там сме се запътили. Ай юнаци на вас разчитам, аз мойта съм я свършил - 3 деца и нито едното не иска да ма вижда. Добре, че поне една от майките още ми обръща внимание хаха
28.
denko
15.03.2022 15:09:31
6
14
sega mestnite feodal4eta kak potrivat race 4e NAAAAIIII nakraq 6te namerqt evtina rabotna raka za 300 lv na mesec 4e daje moje i da ne pla6tat ami samo za hrana 6te im ba4kat , eeeeeh golqma promociq
ama 6te se sblaskat s edna kulturna osobenost na ukrite - za koqto nqma da kaja, posle 6te 4akam tuka kato zapo4nat da se poqvqvat statii
27.
до 20
15.03.2022 15:07:19
16
8
като чета какъв Малоумник си сигурно си 100% Странджански Качури да ти го наръгам в цвайтера бунак вземай се багажа и заминавай на село докато не си ме срещнал
26.
Изненадан
15.03.2022 14:54:29
11
31
Днес прочетох новина, че 900 000 българи нито учели, нито работели. Иначе бедствали... и оцелявали...
25.
mda
15.03.2022 14:51:51
26
47
Агресията на Путин. Ужасът на войната. Мда, клише до клише за зомбираните. Места в лагерите в Харманли и София няма ли? Или там е само за черни? Тези какви са ни, братя и сестри?
24.
….
15.03.2022 14:51:41
8
37
Е, верно някои сте много тъпи и явно имате нужда от повтаряне на първи клас! Как мислиш, че някой ще остави постоянно живеещи през сезона за без пари с несигурни доходи и занапред, след като може да взима на нощувки в пъти повече?! Колкото и да няма, българи все ще има! Абе, ти си голям самарянин на чужд задник?! Частниците да не са благотворително дружество?!?! Техните деца и персоналите им кой ще ги гледа?!?! Ти ли, лицемерю?!
23.
До 20
15.03.2022 14:48:31
29
21
Оцелявате вий... Ми хващайте пътя и си търсете щастието в друга държава, какво сте седнали да ревете? Или правиш нещо, за да си промениш живота - учиш, търсиш друга работа, емигрираш, или седиш във форума на флагман, ръсиш акъл и ходиш в Кауфланд да се бориш за олио.
22.
Придлагам рабута!!
15.03.2022 14:44:15
9
25
Ако някуи от тез украинци имат диплома за звездубройци виднага да ги пращат на работа у мойта фирма,чи съм затънал до шия с обществени пуръчки пък нямам пирсунал.
Аку пък има между тях жудисти и къратисти виднага пак ги зимам.......да ми пазят мястото на опашката кат пуснат евтинджос олио.
21.
7887
15.03.2022 14:40:06
17
23
Бай Ганьо и емпатията са две несъвместими неща! хаха
20.
До 19
15.03.2022 14:39:01
8
61
Абе ние слънцето всеки ден го виждаме бе, чукундур! 30 години сме ден за ден и едва оцеляваме без война! Сърбия се оправи след бомбандировки и украинците ще се оправят само ние търпим такива прости говеда като теб, които се нагъзват на всеки, който му го подаде!
19.
тука само олиго пишат
15.03.2022 14:34:15
26
29
абе говеда не дай си Боже да стане нещо в тази ограбена Бугарска държавата тогава ще видите откъде изгрява слънцето
18.
до 13
15.03.2022 14:33:24
10
54
Какви туристи при война бе пъпеш ?
България е на 400 километра от военните действия , пукнат чужд турист няма да стъпи на Българското черноморие . COVID мерките падат и туристите от вътрешноста на страната ще се върнат в Гърция и Турция , а не при нас !
17.
sisi
15.03.2022 14:31:07
32
26
Хората имат нужда от помощ, ако това се случи в България ние също ще имаме нужда от помощ, не бъдете толкова зли.
16.
Селянина
15.03.2022 14:30:07
12
15
Нека да помогнем на момичетата с добрия английски от кол центъра !
15.
Ха ха
15.03.2022 14:28:57
23
44
Бягат от войната,ама иначе си взели дипломите :-)).А къде си крият торбите със златото и диамантите..,..да развързват кесийте- няма какво да чакат от нас.И тук час през час нашите медии само да навиват пружината,че трябва да им помагаме
14.
До 6 от Крис
15.03.2022 14:27:40
5
41
Ти май не четеш какво съм написал …не съм против помощите , но като ще се помага на някой да се помага и на други в нужда , които както писах едвам оцеляват или и те да се запишат бежанци в собствената им Държава , че да им обърне някой внимание …..
13.
Мдааа
15.03.2022 14:24:32
18
66
Странно, че се настаниха по Черноморието и то по скъпите места! Ние тук сме туристическа околия и ако си мислят, че заради тях ще изгоним туристите, от които печелим в пъти повече, много са се излъгали! Още най-много месец имат! Достатъчно гладуваме и без тях! Да ходят някъде, където няма да са в ущърб на бг икономиката и на населението ни! Тепърва ще започва екшъна като се окаже, че се налага да освобождават жилищата!
12.
Професия
15.03.2022 14:19:59
13
50
Фашист, масов убиец, наркопласьор и проститутките им.
11.
12345
15.03.2022 14:15:59
31
37
И те са нормални хора като всички нас, браво на хората които помагат!
10.
До 6
15.03.2022 14:14:35
16
52
ТИ КАКВО ЧАКАШ БЕ,ОТВОРКО..? ВЗИМАЙ ГИ У ВАС И ИМ ПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ,МАЛОУМНИК НЕЩАСТЕН…
9.
Аз
15.03.2022 14:12:31
23
19
ПРОФЕСИОНАЛНИ БОКЛУЦИ…..УКРАИНСКИ….ИСКАМЕ СИРИЙЦИТЕ
8.
До 6
15.03.2022 14:07:10
13
62
Аз не вярвам,че тези хора нямат пукнат лев(нито стотинка)в себе си.
7.
Сравнение
15.03.2022 14:05:52
15
52
Така посрещахме и бягащите от войната в Сирия бежанци ли ?
Накива сме си българите, никакво лицемерие.
А и Динко вече е оял се милионер.
6.
До Крис
15.03.2022 14:04:09
41
38
Ами отивай да помагаш на хората, които живеят на ръба. Никой не те спира. Или направи нещо, за да премахнеш лицемерието на държавата. Например образовай се, гласувай за правилните хора, протестирай, когато те крадат. И се моли никога да не ти се налага да бягаш с децата си с една чанта багаж, а върху дома ти да падат бомби. И да се озовеш в чужда държава без четка за зъби и с несменяни една седмица гащи на гъза си и да четеш ей такива коментари като твоя.
5.
Хм
15.03.2022 14:01:57
11
102
Половината от пристигналите са с добър статус в Украйна,сигурно са си уредили тръгването.Бедните и нормалните са си там.Иначе не одобрявам събитията там в никакъв случай.Странно,че заляха Черноморието.
4.
да да
15.03.2022 13:47:36
11
80
В която и страна да отидат, за да работят ще им искат местен език и приравняване на дипломата.
3.
Крис
15.03.2022 13:46:20
11
123
Нищо против помощите ,но сякаш забравиха , че тук в България има хора , които живеят на ръба и едвам оцеляват ….на тях има ли кой да им помогне с работа,жилище , дори малко храна или Държавата се прави , че не ги забелязва или така и отърва ….това е пълно лицемерие ….
2.
Мафия
15.03.2022 13:38:40
23
125
Обслужващия персонал на украинската мафия е тук. Обикновенните хора са там и се борят да оцелеят!
1.
така така
15.03.2022 13:37:57
44
162
Я им покажете колите където карат покажете им марките на дрехите! Защо не кажете и на хората че масово не искат да си плащат в магазините! Обяснете им че нашите баби и дядовци мизерстват с по 300 лева пенсия а на тях се дава по 40 лева на ден! Обяснете им как тяхното продажно правителство им го набута заради американците ! И най-вече помогнете първо на нашито изстрадало от алчни политици население и тогава помагайте на тези хора!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори