×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Бербатов събра футболните клубове в Бургас


Димитър Бербатов събра футболните клубове в Бургас
Димитър Бербатов бе приветстван много радушно в комплекс „Бургас бийч ризорт“
07 Март 2022, Понеделник, 17:47 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: авторът

Инат човек съм! Няма да ме откажат, ще се боря за промяната в БФС, каза Бербатов

Кандидатът за президент на Български футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов пристигна току-що в Бургас за среща с представители на клубове от региона.

Над 50-тина човека са в този момент в комплекс „Бургас бийч ризорт“ в кв. Сарафово, за да изслушат концепцията на знаменития ни футболист за спасяването на българския футбол. В залата са представители на Черноморец, Нефтохимик и футболни легенди.

„Трябва да знаят, че няма да ме откажат. Инат човек съм. Ще се боря до край“, това каза навлизане в залата Димитър Бербатов, с което отговори на настоящото статукво в българския футбол, опитващо се да не провежда нов конгрес.

Вижте какво още каза във видеото Димитър Бербатов:

 




В категории: Бургас , Спорт


8
Коментара
Флагман.БГ На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт 13/05/2024, Понеделник 17:20 0
8
Коментара по темата
8.
Хайде стига де
11.03.2022 11:33:13
0
0
Яко ги обиждате но , помислете какви пари получават 10 000-20 000 лв. и то на месец , те се сърдят че не ги получават ,е а ние с 500 лв. да им помагаме за да си получат тези пари . Логиката сочи друго защо те не ни помагат тогава .
7.
*********
08.03.2022 00:02:19
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
Томи Чинчири
07.03.2022 22:35:59
10
5
Ако с Боби начело е зле,
то с Бербатов ще си е направо трагично!
5.
..
07.03.2022 22:14:38
5
6
Педала с голямото самочувствие.. Всички футболисти станаха педали и не може да се говори с тях.
4.
Тодор
07.03.2022 20:03:16
4
22
Това ли е футболния елит на бургас? Банда лапачи по цял ден се молят на кмета за пари с цел лична схема.те като бяха футболисти общината ли им плаща.Оставете хората който си дават лични средства да работят.футболът е бизнес и момчетата със зелени шуби не разбират от това
3.
Фен
07.03.2022 19:40:47
3
15
Крайно време е тези хора от БФС да си тръгнат. За нищо не стават освен да крадат. Докараха футбола в България на селско ниво. За нищо не стават Михайлов, Лечков и Костадинов. Окопирали са всичко и не допускат никой.
2.
Batman
07.03.2022 19:19:07
2
16
Ей малоумник перуката ни принизи с държави с аматьорски футбол ! Бояна се е превърнал в сватбарска база а малката перука като управител ! Ония Лечков е за затвора а Костадинов е за 3ти клас с неговия правопис ! Гонзо другия управител с тези ли ще вдигане нивото !
1.
*********
07.03.2022 19:05:48
6
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Пострадалият дължал пари на извършителя Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Освободен е директорът на Пристанище Бургас ЕАД, вижте кой сяда в стола му Заповедта на министър Георги Гвоздейков е подадена за вписване в Търговския регистър днес  На всеки 10 минути един българин получава инсулт На всеки 10 минути един българин получава инсулт Национален план за борба с болестта все още липсва Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Тестът за употреба на алкохол на водача бил отрицателен Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Водачът е летял с много висока скорост по правия булевард, а след удар в дърво автомобилът буквално е разполовен Площад "Тройката" е епицентър на просветата, днес бургаските училища ви представят уникални специалности Площад "Тройката" е епицентър на просветата, днес бургаските училища ви представят уникални специалности Основната идея на форума е кандидат-гимназистите да направят своя правилен кариерен избор Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Това каза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Дават субсидии за предаване на скрап на дизелови коли Тъщата на убития Пейо: Не съм участвала в покушението, бях на разходка с кучето и съседка (ОБНОВЕНА) Тъщата на убития Пейо: Не съм участвала в покушението, бях на разходка с кучето и съседка (ОБНОВЕНА) Пред съда днес Красимира Трифонова твърдеше, че давала показания под диктовка, докато в другата стая дъщеря й се раздирала от ужасни викове и крясъци Пълна лудост! Цената на тази монета стигна тавана Пълна лудост! Цената на тази монета стигна тавана Не е за вярване какво може да си купите с нея
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори