×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Министърът на туризма в Бургас: По 40 лв. на ден за настанен бежанец! Хотелиер: Казват само - дайте да дадем!


Министърът на туризма в Бургас: По 40 лв. на ден за настанен бежанец! Хотелиер: Казват само - дайте да дадем!
Министър Христо Проданов (вляво) обяви, че цените на тока нямат общо с бежанската вълна. На хотелиерите им се плаче, каза обаче Веселин Налбантов (вдясно)
04 Март 2022, Петък, 15:54 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

От бранша обаче нямат големи очаквания от срещата, която бе затворена за медиите

По около 40 лева на ден за спане и изхранване за период до три месеца за настанен украински бежанец се обсъжда да получават хотелиерите от държавата, обяви в Бургас министърът на туризма Христо Проданов. При закрити врата в момента той провежда работна среща с бранша в Бургаска област. За бежанец ще се счита всеки украински гражданин, който е пристигнал в страната ни след 24 февруари и ще може да се получи подкрепа. До понеделник хотелиерите, които искат да настанят украинци, ще могат да подават офертите си.

„Имаме голям капацитет на легловата база и интерес от хотелиерите. Нямаме като идея и цел да настаняваме украинци само по Черноморието. Има подготвена база и във вътрешността на страната“, добави министърът.

Украинските граждани, които имат желание да работят у нас и във всяка държава в ЕС, ще получават работна виза по облекчени процедури.

„Цените на тока нямат общо с бежанската вълна. Всички юридически обекти в България получават компенсации от държавата за тока“, подчерта министър Проданов по повод оплакванията на хотелиерите по морето, че не могат да си плащат високите сметки.

Министър Проданов не скри, че очаква летният сезон за 2022 г. да е слаб. „Не може в зона, в която в морето има военни кораби, ние да се чувстваме спокойни и някой да предпочита България за своята почивка. Надявам се това безумие час по-скоро да свърши“, сподели министърът.  

Той обясни, че няма информация за откази от ранни резервации.

От бранша обаче нямат големия очаквания от срещата, която се провежда в момента и е затворена за медиите.

На влизане в срещата председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) Веселин Налбантов заяви, че ще зададе въпрос на министъра – кога ще помогне на колегите му и на всички, които се отзоваха и помогнаха на мигрантите.

„Положението е критично. В себе си нося отворено писмо от колеги, които изнемогват. На колегите им се плаче. Вадим бежанците от хотелите, защото не можем да ги издържаме. Държавата обеща, а не дава нищо. Казва – дайте да дадем“, обяви Налбантов.

И продължи: „Никой нищо не иска, ние безрезервно подкрепихме правителството и помогнахме на хора в беда, но имаме ограничени средства. Помагаме на бежанците с кредити. Пълна измама е, че ББР дава пари, няма откъде да се вземат тези пари. Държавата ни измами. Нямам информация за хора, които са се възползвали от шумно рекламираните кредити на ББР“, каза Веселин Налбантов.

По темата с осигуряването на тези ликвидности от ББР обаче, министър Проданов е на друго мнение. „Направихме сериозни постъпления. От ръководството на ББР правят всичко възможно по опростена процедура да се опитват да изплащат кредити. Те са банка, може би имат изисквания, с които да се съобразят“, предположи Христо Проданов.

Веселин Налбантов обяви още, че много трудно ще бъдат назначени украинци на работа, а институциите нехаят.

„Мит, лъжа и измама е, че можем да настаним хора на работа. Как ще настаните майки с деца? Кой ще гледа тези деца? Лично аз ще взема 40 души в моя хотел. Отивам в „Миграция“ и Агенция по заетостта – няма никаква наредба. Чиновниците си спят по ведомствата, а ние бягаме. Вместо те да дадат някаква наредба за тези хора без статут. Отговарят ми да чакам – какво да чакам? Някои хора идват и без документи. Пълно безхаберие, лъжа и измама“, коментира Веселин Налбантов, председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

„Ние винаги сме лошите, не искаме нищо, а само да бъдат съпричастни с нас и да помогнат за разходите. В момента токът е 1000 лева – наистина е невъзможно да се плати. Нямаме такива спестявания, за да ги хвърлим наляво-надясно. Държавата да каже своята дума – какво ще правим, нека заедно да го правим, а не само ние“, призова той.  

В Бургас министър Христо Проданов съобщи, че другата седмица ще е общото събрание на Слънчев бряг АД за смяна на Съвета на директорите, но докъде е стигнала назначената от него проверка, той няма информация.

Министър Проданов не е сменял и екипа за проверките на концесионните договори за плажовете, както обеща в самото начало, защото това, по думите му, е дълъг процес.


В категории: Бургас


43
Коментара по темата
43.
Владимир Георгиев Винпрома
06.03.2022 11:33:11
0
2
ББР има нелегитимно ръководство - Киро назначи новото ръководство на банката, което е незаконно, защото нито Кири от Харвард, нито Динко от Ямбол, могат да назначават ръководство на държавната банка, щом и двамата не са били министри.
Няма как банката сега да дава кредити, щом като няма ръководство назначено по законна процедура. Ето защо банката не подпомага туризма и изобщо не дава кредити вече 10ти месец от промяната в ръководството и от Киро.
42.
Безработен
05.03.2022 09:48:00
12
1
На бежанците трябва да се помогне,християнско е.
Предлагам всеки с доходи да бъде обложен с 10% данък бежанец.
Всеки с банков влог повече от 3000 лева, с 20%.
Нека помогнем реципрочно на нашите финансови възможности.
41.
паткан
04.03.2022 21:11:09
5
42
Което е малко странно.
Като гледам кадри на пристигащите украинци - помощи трябва да се дават на българите, че изглеждат по опърпани от пристигащите.
Сетът се хвърли смело в новото лицемерие. Балъците вярват
40.
Ленчето
04.03.2022 20:55:57
6
21
Да спасим украинските "туристи" от алчните хотелиери!
39.
Насявал се е на парса, а ще хване дедовия
04.03.2022 20:17:27
3
28
"На хотелиерите им се плаче, каза обаче Веселин Налбантов (вдясно)"
-----
Хахахахахаха, затваряй бате, явно не си за тази работа. Омръзна ми да те гледам 2 години по телевизията как хленчиш. Ако не върви, наистина затваряй и не се мъчи. Аз не знам кой ви излъга, че САЩ и Америка ще раздават пари с колата, че се направихте на милосърдни. Сега какво ще ги лъжите украинците, за да ги изгоните?
38.
Бургас
04.03.2022 20:02:11
2
29
Ако аз ,взема едно семейство Украинци,може ли държавата да ми плати тока или дървата за отопление?Много подло,да предлагаш помощ и да чакаш държавата да ти помага.
37.
ПРАВИТЕЛСТВЕННА ДАЛАВЕРА
04.03.2022 19:57:48
8
29
НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ-40 ЛВ,ДЪРЖАВАТА ЩЕ ВЗЕМЕ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ,КАКТО ПРИ ДОСЕГАШНИТЕ МИГРАНТИ.НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЛКО ПАРИ И КЪДЕ СА ОТИШЛИ.
36.
До 7887
04.03.2022 19:42:06
15
44
Не ти си просТ, Полша е 60 милиона мисля могат да си позволят да приемат тея суки, ние с 5 милиона и то бедни 2/3 от тях, а и да ти кажа предпочитам да помагам на възрастни хора в България отколкото на тея курви от украйна
35.
7887
04.03.2022 19:34:14
32
16
Полша прие досега над 670 000 украинци! Само Ганьо,щото е много умен,мрънка. Не ,че знае за какво де. хаха Прост си,Ганьо,и такъв ще си умреш. Прост ,но комунист! хаха
34.
Bbb
04.03.2022 18:38:08
8
58
Господин министър а другите бежанци от Азия,защо не ги настанихте в хотели по Слънчев бряг,а ги натикахте в бежански лагер и се правите че ги няма?От ЕС и НАТО за справяне с бежанската вълна от Украйна ще цункате по 100лева, може и евро на калпак и разликата сгъната в джобчето.Това е 1000 процентово лицемерие.В България колко семейства чакат с години за общинско жилище?Да не сте решили да заселвате опустошената ни и обезлюдена държава с Украинки?
33.
vfqvqe
04.03.2022 18:08:15
4
61
Господа хотелиери. Вие сте пълни демагози и гьонсурати. не беше толкова отдавна! Преди няколко дни тръбяхте по всички медийни канали, че сте готови да предоствите легловата си база-безплатно, защото сте били много човечни и др. небивалици. Сега се оказа, че сте имали предвид да ви се осигури заетост. Разбира се с обществени пари, както по времето на Балкантурист. Време от което произлизате и никога не ще напуснете. Мизерници сте, отвсякъде...
32.
До 28
04.03.2022 18:05:20
17
26
Задаваш въпрос културно и ще опитам да го обясня без моралните категории:

Цяла Европа в момента се бори за да привлече украинските бежанци. Доста грозно и цинично, но е факт. Това са образовани хора, с европейски манталитет, християни, работещи. Един 30-годишен работник, докато натрупа стаж за пенсия, изработва като брутен продукт и плаща като данъци стотици хиляди евро. В някои държави, предвид по-високият стандарт, тази сума може и да е милион. На този фон, милиард, два или три са абсолютни трохи за всяка страна, ако може да си "внесе" няколкостотин хиляди работници.

Даваш ми пример с пенсионерите. Обаче, пенсиите ни са ниски, защото в България нищо вече не се произвежда и няма откъде да растат. И в момента взимаме заеми, за да ги плащаме. Кой ще плаща заемите, това не е много ясно. Но е ясно, че докато дойде време днешните 30-годишни да се пенсионират, пенсионният ни модел ще е изгърмял отдавна.

Вече сме 6 млн. А трябва да гоним 10. Как си представяш да оцелеем като държава, след като само Истанбул е 20 млн.? никой не иска да си нарушава комфорта, но тези хора са възможност да съживим икономика, образование, населени места. Затова и написах, че когато човек е добър, това му се връща стократно. Същото е и с народите. Колкото и да не виждат по-далеч от носа си мнозина, поединично не се върви напред, а само като общество. И точно днес нашето общество има не само изпитание, но и възможност, да направи нещо добро, което ще се отплати на нашите деца и внуци. При това, да го кажем честно, без да ни коства кой знае какво. В много по-гладни години, сме посрещали огромни маси бежанци. А днес сме разглезени и се дразним дори на тези нещастни хора, а някои даже им завиждат.
31.
123
04.03.2022 18:04:04
0
1
https://youtu.be/_zG3R8H6p-o
30.
А може ли
04.03.2022 18:03:19
3
30
Малко информация как така влизат украинци без pcr даже?
Да разбирам ли че, Путин приключи с "вируса" или в момента е което прави?!
Благодарско, Путин:)
29.
7887
04.03.2022 17:51:30
18
16
За сетен път се убеждавам,че Ганьо е добре само когато е с режим на тока,водата,бензина,хляба,когато е на купони за всичко,само комунизъм да има. Ганьо,Ганьооо,ще си останеш завинаги в миманса на човечеството! хаха
28.
!!!
04.03.2022 17:49:29
6
60
Съпричастни сме с трагедията на бежанците,но откъде ще дойдат тези пари? От нашия изтънял джоб! Ако ги отпусне Европа-да,но ако са за наша сметка...Нашите пенсионери живеят с по 10 лв. на ден! A тези ,които са на минимална заплата-с по 20! Безобразие!
27.
www
04.03.2022 17:47:54
31
25
Тук е пълно с боклуци, които още малко ще започнат да завиждат на останалите без домове хора, бягащи от войната! Засрамете се, жалкари! България винаги е посрещала и приютявала бягащи от война бежанци, давала им е дом и храна. Половината живеещи по морето са оземлени бежанци. Почти всеки от областта е наследник но някоя линия на бежанец. Половин Бургас е заселен на земи, дарени от Коджакафалията на бедни и безимотни. Бъдете хора и бъдете добри! Това ще се върне стократно!
26.
Glarus
04.03.2022 17:40:09
5
26
Ще напълнят резервоарите на луксозни си коли
25.
Да да
04.03.2022 17:39:59
4
48
Какви пари на тези ненаядените?Сумати празни къщи има по разни селца и малки градчета.Обезщете минимално собствениците, останалите пари ги дайте на хората да живеят там.
Тези да си врат хотелите отзад и без това достатъчно са открали,че да ги храним още
24.
До 21
04.03.2022 17:27:14
7
57
ВЗЕМИ ГИ У ВАС......И УКРАИЦИТЕ И АФГАНИСТАНЦИТЕ. ГЛЕДАЙ ГИ, ХРАНИ ГИ, НО В ТВОЯТА КЪЩА И С ТВОИТЕ ПАРИ.
НИЕ ЩЕ СИ ГЛЕДАМЕ ДЕЦАТА И ВЪЗРАСТНИТЕ РОДИТЕЛИ, А ТИ ГЛЕДАЙ БЕЖАНЦИТЕ.
НА НАС НИ ОМРЪЬНА ДА ЖИВЕЕМ 30 ГОДИНИ В ПРЕХОД И БЕДНОТИЯ.
30 ГОДИНИ ХРАНИМ МУТРИ И ПОЛИТИЦИ.
23.
До 21
04.03.2022 17:26:09
5
66
Къде се настаняват бежанци? Те не са тук на почивка че да ги настаняваме по хотели. Бежанци се настаняват в бежански лагери и нищо по луксозно, те са бежанци и не би трябвали в държавата ни да живеят по охолно от работещ българин!
22.
от къдя на къдя
04.03.2022 17:18:22
2
43
Уж безвъзмездно помагат а искат пари от държавата
21.
До №2 и №16
04.03.2022 17:04:35
31
21
Вие как разбирате да се помогне на тези хора и да сте съпричастни? Да дават на вас ли? Да не би да завидяхте на тези хора без домове, без родина, с убити близки, разбити семейства? Не ви ли е неудобно бе, негодници?!

Всеки лев даден от държавата за бягащите от войната, ще е най-смислено похарченият лев за последните 50 години. И да, държавата не произвежда нищо, издържа се от нашите данъци. С нашите данъци харчи и милиардите всяка година за уникални глупости.

Тези хора са добре дошли при нас! Те са истински бежанци и България винаги е приемала такива. Само за последният век сме приели милиони арменци, белогвардейци, а и наши си българи, бягащи от родните си места след някоя поредна война.

Дори и чисто икономически, ако тези хора, с които имаме почти един език, кръвна връзка, дори една религия, ако те останат тук, икономиката на България ще претърпи бурно развитие и инвестираните днес пари, утре ще се върнат многократно. Когато човек е добър и съпричастен, когато помага на пострадалия, после дори природата го възнаграждава.
20.
Sss
04.03.2022 17:02:54
7
61
Не е за съжаление.... Украинците бягат с коли за по 100 бона... Като беше толкова съпричастен защо не настани сирийци или иракчани... Че и пари да му дават... Пак някой лев да се извади е работата.. Издребняла история от бивши сервитьори.
19.
До 14
04.03.2022 16:59:36
5
1
Благодаря.
18.
123
04.03.2022 16:58:11
17
9
Предлагам тези пари да се дават само на хотелиери,които имат креди. Това ще им помогне да не фалират.
17.
до 15
04.03.2022 16:50:56
4
39
Ни мой тъй, бабо Йовке... Други гушки ще се пълнят в схемичката! Ти си прави попарка, а пък на тях може и омари скоро да им сервират.
16.
Реалист
04.03.2022 16:46:55
6
78
Минимална работна заплата 650 лв, след данъци 500 лева, с това българина трябва да храни семейство! В същото време държавата дава за отглеждане на бежанец 1200 лв!
Снежни топки са им малко народеееее.......
15.
Баба Йовка от Лазур
04.03.2022 16:43:43
4
46
За 40 лева могат да спят при мен. Ще ги храня и поя. Така мога да оцелея през кризата
14.
виж 13
04.03.2022 16:40:52
3
9
https://www.youtube.com/watch?v=yVlQ5obBsGE
13.
Българин
04.03.2022 16:40:00
6
36
Защо Путин подкара бандеровците - предаване на разследващ френски журналист
12.
Ало, психото!
04.03.2022 16:39:37
1
30
Пак имате избягал клиент.
11.
Е ТОЯ ПЪТ
04.03.2022 16:34:01
21
4
ТИ СПРЯХ ЛАЙНЯНИЯ ФОРУМ В КОЙТО СЕ ГАВРИШ С НЕЩАСТИЕТО НА ТЕЗИ ХОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТИ СИ НЯКАКЪВ ИЗРОД БЕ !!!!!!!!!!!ВСИЧКО ЧОВЕШКО ПРОДАВАШ ЗА НЯКОЯ КОПЕЙКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.
ДО 4 ОСВЕН БЕЗСЪРДЕЧЕН
04.03.2022 16:29:33
20
7
ТИ СИ БИЛ И ГОЛЯМ НЕГОДНИК И ЛЪЖЕЦ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!30 ДЕНА ПО 40 ЛЕВА СА 1200 ЛВ БЕ ИДИОТО НЕГОДНИК И ЛЪЖЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.
до 3/7
04.03.2022 16:28:10
8
19
Той не е безсърдечен. Ти си глупав, а и злобен и отмъстителен.
8.
Саркиз
04.03.2022 16:25:17
1
32
Ще имаме бежански туризъм. Ще плаща държавата. Евентуално!?
7.
ХАХА ЩО САМО ТРИ ???????????????????????
04.03.2022 16:24:52
17
4
ОТРИЦАТЕЛНИ ВОТА НА КОМЕНТАР№3 БЕ БЕЗСЪРДЕЧНИЯ ///можеш повече устройството е в ТВОИТЕ РЪЦЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НО ПОМНИ ГОСПОД ЩЕ ТИ ДОКАРА ГОЛЕМИ НЕСГОДИ!!!!!!!!!!!!!
6.
Най-после
04.03.2022 16:19:18
5
11
някой да продума нещо по въпроса, ей така, между другото! Та това за корабчетата в Бургас ли се отнася? Те разбира се са либерастки, обрасли в джугейски ценности и предимно мирни, но да знаем все пак... щом почнахте да приказвате и за аларми и бомбоубежища...

„Не може в зона, в която в морето има военни кораби"
5.
Бургас
04.03.2022 16:17:41
3
50
Налбантов, кажи честно как започна бизнеса, нека и хората да знаят. Някой си те познават, ама другите не знаят.
4.
градски
04.03.2022 16:15:34
6
63
Тия новите, като старите ще излязат. Трима човека по 30 дена по 40лв са 3600лв на месец? Шшшш алоууу това ще е по-голяма кражба от санирането. Квартира +600лв за храна са не повече от 1000лв на месец за едно семейство. За балами ни взехте.
3.
ДО 2 БЕЗСЪРДЕЧНИЯ ИДИОТ
04.03.2022 16:12:52
42
9
ТОЙ ГОСПОД ГЛЕДА !!!!!!!!!!!!БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГАРАНТИРАМ ТИ ЧЕ ЩЕ ТЕ СПОХОДЯТ НЕОЧАКВАНИ БЕДИ !!!!!!!!!!!!
2.
...1
04.03.2022 16:01:36
16
107
С ПАРИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ИСКАТЕ ДА ХРАНИТЕ ХОТЕЛИЕРИ И УКРАИНЦИ. ВЯРНО ЛИ.
НЕ ИЗДЪРЖАМЕ ВЕЧЕ НА ВАШЕТО ХАРЧЕНЕ
ЩЕ СЕ ИЗЛИЗА МАЙ ПО УЛИЦИТЕ С ТОЯГИ.
ОБЕДНЯВАМЕ ВСЕКИ ДЕН ЗАРАДИ ВАШАТА
АЛЧНА ПОЛИТИКА.
ИМА ТОЛКОВА БЕДНИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА
ИМА ТОЛКОВА БЕДНИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА.
ИМА ТОЛКОВА БЕДНИ СЕМЕЙСТВА,....А ВИЕ УКРАИНЦИТЕ ЩЕ ХРАНИТЕ С НАШИТЕ ПАРИ
НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ.
1.
ЕВАХТИ И МАРОДЕРИТЕ
04.03.2022 15:58:03
8
82
БЪРЗАТ ДА СИ НАПЪЛНЯТ ЛУКСОЗНИТЕ ХОТЕЛИ И СЕГА КАТО ДЪРЖАВАТА МОЖЕ ДА ОТПУСНЕ ПО 40 ЛВ ЩЕ ГИ ИЗГОНЯТ МРЪСНИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ИНЪЧЕ СЕ ГЪРЧАТ ПРЕД КАМЕРИТЕ НИИ ОТ ДОБРО СЪРЦЕ ГО ПРАВИМ А НЕ ЗА ПАРИ !!!!!!!!!!!!!!АЛЧНЯРИ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори