×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астрологичната нова година предстои: Кои са 5-те най-важни събития през март


01 Март 2022, Вторник, 18:18 ч.
Автор: Флагман.бг

Започваме астрологията на март 2022 под емоционално новолуние в Риби, което изгрява на 2 март

След два дълги месеца, свежото новогодишно усещане е като далечен спомен. Въпреки това астрологията на март 2022 е пълна с нови начинания и скоро ни обзема енергията на пролетта. Февруарските астрологични събития ни потопиха в дълбините на фокусирания върху чувствата сезон на Риби, но между пречистващото пълнолуние, астрологичната нова година и рядкото време без ретроградност, астрологичните събития през март ще върнат вълшебствата в живота ни.

Започваме астрологията на март 2022 под емоционално новолуние в Риби, което изгрява на 2 март. Тo ни носи прекрасен шанс да проявим и да се одухотворим. След като сезонът на зодия Овен започне в деня на пролетното равноденствие, официално ще настъпи пролетта, а ние ще празнуваме и астрологичната нова година. Мислете за това като за втори шанс да си поставите новогодишни намерения! Венера и Марс ще пътуват една до друга през целия месец, вдъхновявайки ни да излезем от обичайните си граници в любовта и да посрещнем някои приятни нови начала.

Като черешка на върха на натоварения астрологичен период март е единственият пълен месец през 2022 г., през който няма да има ретроградни планети - така че можем да се насладим на енергиен поток, насочен напред, без много космически прекъсвания.

Ако не сте сигуни какво означава всичко това, вижте най-важните астро събития през новия месец:

Започваме с новолуние

Навлизаме в месеца с освежена енергия благодарение на мечтаното новолуние в Риби, което ще достигне своя връх на 2-ри март, сряда в 19:36 ч. Този вдъхновяващ лунен момент ще засили интуицията ни, ще подсили чувствата ни и нежно ще ни насърчи да навлезем в развитието си. Освен това по време на това новолуние Слънцето и Луната в Риби ще се подредят в една линия с планетата на късмета Юпитер - което е особено важно, като се има предвид, че Юпитер е традиционната управляваща планета на Рибите. Благоприятното влияние на Юпитер прави тази новолуние фантастична за проявление, поставяне на духовни намерения и фокусиране върху осъществяването на вашите мечти.

Магичния сезон на зодия Риби

Тазгодишният сезон на Риби е особено наситен благодарение на присъствието на изобилния Юпитер и мистичния Нептун в Риби. Тези две планети са традиционните и съвременните управители на Риби и пътуват заедно със Слънцето в своя роден знак за единствен път в живота ни. На 5 март Слънцето и Юпитер ще се свържат в Риби за първи път от 2010 г. насам, което ще донесе огромни възможности за растеж, духовна връзка и творческо развитие. Следващата седмица, на 13 март, Слънцето и мечтателната планета Нептун ще се свържат в Риби, което хвърля розов воал върху всичко около нас. Вслушвайте се в интуицията си, усещайте фантазиите си и се опитайте да не се притеснявате прекалено много за подробностите и битовизмите през този период. Рибешката сила на символизма е по-подходяща и полезна отправна точка в средата на месеца.

Венера и Марс носят изненади в любовта

Планетата на романтиката Венера и планетата на страстта Марс пътуват през зодиака ръка за ръка от средата на февруари, а на 6 март българско време те ще образуват вълнуващ аспект на съединение за втори път в рамките на един месец. По принцип Венера и Марс обединяват силите си в зодиака само веднъж или два пъти на година, така че толкова продължителното им съжителство дава възможност на всички нас да изчистим всички заровени блокажи в любовта и да създадем нови плодотворни цикли.

Когато тези планети се свържат в този космически съюз, те заедно ще напуснат прагматичния земен знак Козирог и ще навлязат в сдържания въздушен знак Водолей, където ще останат до края на март. Енергията на  Водолея ни вдъхновява да приемем нестандартността в романтиката и да мислим по различен начин, когато става въпрос за удоволствие, страст и получаване на това, което искаме. Не се оковавайте в традициите, навиците или миналото - сега е моментът да обновите отношенията си с приятели и половинки. Очаквайте изненади.

Пълнолунието в Дева полага ново начало

На 18 март, в последните дни на сезона на Рибите, пълнолунието през март 2022 г. ще изгрее с бързо и практично послание: внесете ред живота си най-сетне. Това пълнолуние се явява в подредения земен знак Дева и дава възможност на всички зодиакални знаци да избистрят живота си преди края на зимата и началото на новия сезон. Използвайте тази земна енергия, за да направите пролетно почистване в живота си и да се освободите от всички лоши навици, които са ви потискали. Мартенското пълнолуние е известно още като Луната на червея, но не се опитвайте да избягате от тази черна работа - ще се почувствате много по-леки и по-подготвени за пролетта, ако се възползвате от тази лунна възможност за освобождаване.

Сезонът на зодия Овен, пролетта и астрологичната Нова година

Ако сте жадували за промяна и сте искали да имате повод да започнете на чисто, тогава изпълнената с действие магия на неделя, 20 март, със сигурност ще ви помогне. На първо място, 20 март е датата на пролетното равноденствие, което означава, че зимата официално е свършила и е настъпила пролетта. Извадете любимите си цветя и празнувайте с хубаво вино, защото предстоят по-дълги дни!

Датата на пролетното равноденствие съвпада и с началото на сезона на Овена през 2022. Овенът е смел и изпълнен със страст огнен знак, така че когато слънцето преминава през тази зодиакална зона, то изважда на показ вътрешните ни бойци и разпалва лидерските ни умения. Пригответе се да приемете най-амбициозната версия на себе си, защото енергията на сезона на Овена е свързана с това да бъдете безстрашни и да действате според желанията си.

Тъй като Овенът се смята за първия знак на зодиака, 20 март обявява и астрологичната нова 2022 година - така че ако сте имали нужда от новогодишна промяна, сега имате втори шанс да я осъществите. След като Слънцето навлезе в зодия Овен, то официално завършва един пълен цикъл в зодиака, така че енергията на това навлизане е изпълнена с настроение, мотивация и надежда за бъдещето. Тъй като толкова много нови начинания се събират в един специален ден, това е добър момент да освежите намеренията си за 2022  и да намерите вътрешната си сила.


В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ ДПС обяви листите си за националния вот ДПС обяви листите си за националния вот 07/05/2024, Вторник 12:06 0
Флагман.БГ Тази певица чук 23 г. без своя любим, защо Тази певица чук 23 г. без своя любим, защо 07/05/2024, Вторник 11:40 3
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народната певица Николина Чакърдъкова направи грандиозен празникът на с. Лозенец Народната певица Николина Чакърдъкова направи грандиозен празникът на с. Лозенец Селото отбеляза своята 100-годишнина от създаването си  Тази певица чук 23 г. без своя любим, защо Тази певица чук 23 г. без своя любим, защо Остава загадка от кого е впечатляващият букет от червени рози, с който Лидия се похвали в мрежата   46% ръст на младежката безработица в България, сочи Евростат 46% ръст на младежката безработица в България, сочи Евростат Страната е една от членките на ЕС с най-драстичен ръст Задържаха жена, пробола с ръжен съпруга си Задържаха жена, пробола с ръжен съпруга си Мъжът ѝ е посочил пред разследващите, че ще се откаже да завежда съдебно дело От листата на БСП отпадат знакови фигури от миналото От листата на БСП отпадат знакови фигури от миналото В Бургас водач на листата на БСП ще бъде инж. Петър Кънев Летището в Бургас ще се развива с парите от туристите, каза кметът на Поморие Летището в Бургас ще се развива с парите от туристите, каза кметът на Поморие Общинските бюджети няма да бъдат ощетени, добави градоначалникът Иван Алексиев Циклон понижава температурите с 8 градуса, очаква се да вали дъжд до уикенда Циклон понижава температурите с 8 градуса, очаква се да вали дъжд до уикенда Най-съществените валежи се очакват в сряда и в четвъртък, прогнозира климатологът проф. Георги Рачев Неприятна изненада за пътуващите с влакове Неприятна изненада за пътуващите с влакове Средно с 20% плащаме повече за билет Ще поскъпнат ли шоково горивата заради зелената сделка? Ще поскъпнат ли шоково горивата заради зелената сделка? Поне до изборите в САЩ няма да се променят драстично цените на петрола на световните пазари, прогнозира експерт  Стрелба по автомобил в София! Дупка зее на вратата до кошчето на 4-годишно момиче Стрелба по автомобил в София! Дупка зее на вратата до кошчето на 4-годишно момиче В Люлин се разгоряла истинска войни между съседи за паркоместа
Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO)
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори