×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Докладът на испанците за БарселонаГейт – димка или част от пъзел за прането на пари


Докладът на испанците за БарселонаГейт – димка или част от пъзел за прането на пари
Виктор Димчев изкара доклада на испанските власти БарселонаГейт димка, а Иво Инджев изтъкна, че предстои развитие и на скандала „Мата Хари“
15 Февруари 2022, Вторник, 09:26 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Описва се проучването на испанските власти, но не се посочва престъпление, коментира продуцентът Виктор Димчев

Със справката (б.а. доклада) на испанските власти за БарселонаГейт, който е бил изпратен на МВР преди две седмици, премиерът Кирил Петков се опитва да отмести топката от многобройните скандали, които заливат страната. Това е една медийна димка, в която няма нова информация, коментира продуцентът Виктор Димчев.

„Цитирана е само една справка с няколко медийни публикации. Ние дори не знаем какво има в нея“, каза той в „Здравей, България“ по Нова телевизия. 

Докладът по така нареченият случай „Барселонагейт” е бил получен в МВР на 2 февруари от испанските власти.

„Това вероятно е справка, а не доклад. Мен ме учудва как до тази секретна справка освен премиера имат достъп и няколко избрани медии – до една близки с управляващата в момента коалиция. Разхвърлянето на тази медийна димка, пълна с неясни определения, ми се струва че това е доста неясен сюжет, преразказващ медийни публикации, появили се преди няколко години в някои електронни издания”, заяви Димчев.

По думите му испанските медии, които разследват този случай, дори не са чували за тази справка.

На въпроса защо няма никакво развитие по темата на българските власти то отговори, че защото няма престъпление. 

"Барселонагейт": Доклад от испанските власти е получен в МВР. Борисов отговори: Като няма хляб – дайте им зрелища

„Властите ни не намират мотив. Ако испанските бяха го намерили и щяха да запишат ясно това в тази справка, а не да споменават, че вероятно има нещо. Не виждам в нея някаква конкретика, която да уличава някого в престъпления – било Бойко Борисов или тази манекенка, за която става въпрос, или собственикът на къщата или на бутика“, коментира продуцентът. 

„Описва се проучването на испанските власти по този случай. Тяхното заключение не е, че има престъпление“, добави той.

Политологът доц. Иво Инджов пък изтъкна, че около Бойко Борисов става все по-напечено. 

„Никой нормален анализатор не е казал, че къщата в Барселона е негова. Тук става въпрос има ли връзка между него и източниците, заподозрени за пране на пари“, добави той.

„На този етап – в качеството си на коментиращи, сме част от широката публика и не сме чели доклада. Можем да си направим заключенията по медийните публикации и коментарите на политиците. Това, което чух от снощи, ме кара да си направя едно обосновано предположение, че става въпрос за пране на пари в едни много големи размери, за които сигнализира испанската полиция”, заяви доцентът. 

„Прането на пари е в три направления – луксозна къща в Барселона, лимузина и бутик, който работи на загуба. Има две следи на финансиране, които са анализирани в този доклад като за възможно пране на пари от източници и фигури, свързани с бившия български премиер. Името му излиза няколкократно. Едва ли става въпрос само за негова снимка, както казва Борисов“, добави той.

Според него с доклада е подходено доста професионално. „Има много факти и цитирани документи – публични източници, които навеждат на мисълта за възможно пране на пари, и след като тази справка е изпратена на българските служби и след като стана ясно, че българските служби и прокуратурата са на ход – те трябва да си свършат работата”, подчерта той.

„Вече може да се подрежда пъзелът. Българските власти в скоро време ще дадат по-ясен отговор, за да се разбере какво се случва с „Барселонагейт“. Това ще стане в съструдничество с испанските власти. Факт е, че името на бившия български премиер е замесено в много скандали. Тепърва предстои развитие на скандала „Мата Хари“, заяви бившият шеф на БТА.

„Има един такъв гейт с преобладаващ обществен интерес, с натрупани много факти. Бяха публикувани много снимки, но прокуратурата не задава единственият логичен въпрос на лицето, което е замесено с скандала – коя е Мата Хари“, добави той.

„Много е странно защо, след като тази справка е изпратена преди две седмици, Бойко Рашков, който е така радостен да говори срещу Бойко Борисов във всяко студио – защо не е изкарал тази справка и да уведоми обществеността и да предприеме някакви действия? МВР е трябвало вече да разследва, а вместо това изпраща части от тази справка до избрани медии”, посочи Димчев.

„От казаното от г-н Димчев излиза, че МВР не разследва. Напротив – МВР си върши работата, а топката е в българската прокуратура. А тя тупа топката и има основателни съмнения, че тя не иска да бръкне по-дълбоко, както в този случай, така и в други случаи като „Мата Хари, нощното шкафче и кюлчетата”, заяви от своя страна Инджов.

„Минава време, медии и специализираните служби, в случая испанските, си вършат работата и пъзелът се подрежда. Факти, които в началото бяха само споменавани в публичното пространство, обрастват с все повече информация. Накрая и МВР, и българската прокуратура ще трябва да действат решително, за да стане ясно каква е връзката на Бойко Борисов с тези сюжети, свързани с пране на пари, с предполагаемо обогатяване и т.н.“, каза още той.

Политическият психолог проф. Антоанета Христова, политолозите проф. Мария Пиргова и  Георги Киряков коментираха пък в „Тази сутрин“ по бТВ испанското разследване за „Барселонагейт“ и информацията, че снимки на Бойко Борисов присъстват в доклад, предаден на МВР. 

Според Христова фокусът около Барселона е изкуствен.

„В момента има очевидни проблеми с повишаването на цените, очевидно е, че в края на тази седмица са обявени протести, очевидно е, че правителството има нужда от кризисен пиар“, добави тя.  

Според политолога проф. Мария Пиргова това е безсилие на Европа, защото става дума за явно пране на пари, а институциите се оказват безсилни. 

„В основата на това безсилие е българската прокуратура и това не е претоплена манджа, но това са проблеми, които са нерешими“, посочи тя. 

Според нея трябва да се раздвижи законът за съдебната система. „Нещата вече са извън правото, говорим за нарастване на цени, че трябва да прикрием някак си това, че ще има протести. Проблемите не са толкова сведени към някакъв казус“, отбеляза още проф. Пиргова.

Информацията е предоставена на българската прокуратура отдавна, коментира и политологът Георги Киряков. 

„Предоставяйки тази информация и на друга институция, подклаждат вече доста сериозната битка между МВР и главния прокурор“, добави той.

„Силата на институциите е в прокуратурата, в МВР, в Министерския съвет и Народното събрание. Ако няма мотивация от вътре, ще сме свидетели на това, което се случва сега – битки за надмощие, за преразпределение и някакви хора, които наблюдават от страни и се чудят как да си платят сметките“, каза още Киряков.


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
33
Коментара по темата
33.
До 32
15.02.2022 15:08:41
2
0
Айде ве, сериозен ли си!!
32.
Бойко пак е №1
15.02.2022 14:53:24
0
2
Класически случай на “пране на информация”. Министър-председателят Кирил Петков занася в прокуратурата списък с 19 имена на политици и бизнесмени, а дясната му ръка Лена Бориславова обяснява, че списъкът е правен по данни от …. Google! Настава земетресение от смях, подигравки, майтапи и гневни изблици.
Властта трябва да пука с “пиратки”, да се вдига шум, да се стеле дим… защото онези, които се напиха с упойващия еликсир на ПП, президентските фенове и Рашковите почитатели започнаха да изтрезняват и става страшно за метежниците!
31.
От Много прост народ до 10
15.02.2022 14:08:32
2
1
Кои заминаха? Кои райони опустяха? Първи тръгнаха циганите. След тях селяните, които останаха без работа след като комунистите и Костов обраха държавата с приватизацията. Това ли са умните? Защото аз познавам и умни деца, които завършиха западни университети, но се върнаха да работят тук. Познавам и възрастни, които поживяха там, но също се върнаха. Та кои умници заминаха? Миячите на чинии? Камериерките? Берачите на ягоди? Фаянсаджиите?
Имаш доста странни критерии за умен човек.
Явно много "умни" има тук, големи разбирачи, особено тези дето цъкат минусите на коментарите за високите цени и инфлацията...
Само дето на ББ не му дреме за коментарите ви, но на всички ни пука за цените в магазините.
30.
До 27
15.02.2022 14:02:59
2
0
Сега тук ли се премести ве, олигофрен неграмотен?!!
Още в долната статия ти казах да отвориш читанката, че голям кур те чака!!
29.
До 27
15.02.2022 13:48:24
2
1
Нямам думи, и си написал нещо за "простотията и злобата", която не зная там какво била правила ...!!??
Ами че погледни си постовете по-надолу , бе, човече , ти да не би да си и шизофреник ?!
28.
Rando-micin
15.02.2022 13:44:40
2
0
Приятел, сигурен ли си, че нямаш нужда от квалифицирана медицинска помощ ?
Та на теб пяна ти излезе на устата...!
То не бяха квалификации, то не бяха обиди, то не бяха кретенски "анализи" !
И щом си толкова добър анал-лизатор на обществото тук, наистина какво още чакаш , та не си отскокнал до белите държави !
Те там само теб чакат !Но ако там си изтървеш езика така, както тук, твърде е вероятно да гледаш небето на квадратчета !
27.
До 24
15.02.2022 13:35:07
0
2
Боли ма дедовио за Бойко,не беше толкова добър държавник,но другите за които гласуваха и ще гласуват напреде са още по-дроб и някой ден ще го разберете,но това което вие не разбирате е,че с всяка изминала минута,простотията и злобата гони и малкото оставащи хора тука

Споко аз не съм нито търтей,нито съм готованец,работил съм толкова тежки работи където за 1 ден работя по-усърдно и тежко отколкото ти за 2 месеца (както в България,така и в Чужбина) и винаги са били добре заплатени

С тази разлика,че в чужбина заплащането винаги е било поне x3 и осигоровките са осигоровки,а тука пиеш една студена вода като са наложи нещо,защото селксия тарикат иска да кара С-ка и да та осигорява на 400 леа

капиш?

Е това ме дразни,че сега всички са се юрнали на новата политическа вълна,да гласуват против зелен сертификат,докато същевременно никой не го интересува,че се подиграват с труда му,с труда и бъдещето на децата му и т.н.

Ама мн почнах да са задълбочавам,желая ви лек и хубав ден,продължавайте да мразите Бойко и всичко ще се оправи,няма какво друго да му мислите и тогава ще тръгнат едни вълни от завръщащи се млади в този земен рай няма как иначе да стане
26.
До 17
15.02.2022 13:33:02
1
0
Ти сигурен ли си, че не си мигрант, дошъл от някоя по-бедна държава, престоял известно време тук и готов да отлети нататък ?
Както приемаме ние мигрантите тук, така ще те приемат и теб в "белите държави"!
Ами наслука !
И запомни , никое мигриращо животно не плюе и не засира гнездото или леговището си, там, където се е родило, защото не знае кога ще се върне !
25.
Rando до 18
15.02.2022 13:28:40
3
2
То и аз мога да посоча,че ти си педал,само че в нормалните общества хората преди да гласуват искат доказателства

Демек,хората в БГ ще си мислят,че си педал наистина,но хората където не работят за 100 евро 2 седмици в белите държави,ще си кажат,чакай е,тоя може и да не е педал,няма доказателства

Също ще си кажат,този дето ни каза,че Н18 е педал,дали не е измамник,тъй като доказателства няма

Ама откъде ти и себеподобните маймуни на тебе да имат толкова акъл

Н19 е много прав/а,обаче простият българин е пропит с омраза и си мисли,че ще стигне далеч,не Бойко а хора като вас са проблема на тази държава и тя никога няма да се оправи,добрата новина е,че бавно ще изчезнете от света вие и вашата простащина

Всичко им поскъпна с 500 % онея ми протестират за зелени сертификати и за други олигофрении,все едно вмирисаните им задници не са по цял ден в мола и вечерта в долнопробни чалготеки,мн им пречел зеления сертификат,а че децата ви са наркомани,к*рви и проститутки не ви пречи,че работите 10 часа и ва усигоряват на 4 не ви пречи,че шефа ви кара С класа и ви бави заплатите 3 месеца не ви пречи

Прости животни гнусни,аз не харесвам Бойко също ама повече не харесвам тотално деградиралите които се мислят,за най-умни по някаква причина

Децата ви (поне интелигентните не чалга децата и нарко децата) нормално да не искат да стоят покрай пърдюхели като вас

Ай вмирисвайте са тука и псувайте запада как ви "откраднал" децата и как са избрали да са "джендъри" пред великия народ и великия ракиен патриот на масата,баща алкохолик и майка к*рва
24.
До Рандо
15.02.2022 13:21:18
4
2
Ама ти много се запени, бе, човек , май наистина вдигна кръвното, а?!
Разбирам те, с падането на Бокича , паднаха и обществените поръчки за "нашите фирми"!
И , разбира се, откак Бойко (стани мирно и козирувай) не е на власт за вас стана лошооо...!
Само че запомни, в белите държави са си извоювали това , което имат сега, с борба,пот, труд и кръв...!
На тях никак не им харесват търтеи и готованци като теб! Позволяват само да им чистят кенефите...!
23.
българин
15.02.2022 13:21:16
0
6
32 години чакаме да живеем по добре,да няма корупция!!!!
Ходили ли сте по Черноморието,Сл.бряг,Несебър,Зл.пясъци????
Тия хотели на кой са,от къде толкова милиони да се построят?????
Всеки който дойде на власт,започва с корупцията,нищо няма да се подобри и никога няма да я спрете корупцията,тя си я имаше от едно време!!!
Само празни приказки да заблуждават хората,защо бяма един осъден,те престъпниците не могат да осъдят,камо ли някой корумпиран!!!!!
22.
Хахаха
15.02.2022 13:11:25
1
8
Жаклинче, с 200 нали си знаеш.
21.
Ха
15.02.2022 13:08:42
2
5
Трогателното обръщение на "Жаклин" прилича на нарочна журналистическа пИсанка.Някои му викат опорка,а на други им е ясно и от къде идва.Важното ,е че Барселонагейт,високине цени на тока ,горивата и краставиците са с един адресат ,и води нейде към Банкя.
Да видим там какво се случва
20.
До 19
15.02.2022 13:08:01
3
9
Ами Жаклинче, нали в това е смисъла ?!
Ако направим така , че такива като Боко да не крадат, ще има и за краставиците та да не са толкова скъпи ...
А ако направим и така, че съдиите да не могат да бъдат купени, и престъпниците на свобода няма да ги има !
Изглежда не можеш да схванеш, че нещата тръгват отгоре-надолу ! Не може да си затвориш очите за колчетата и пачките , а да гониш в несвяст другия за 5 лева !
Безсмислено е, ако изобщо вдяваш!
19.
Жаклин
15.02.2022 12:59:47
9
7
Стига сте заблуждавали обикновените хора които честно и достойно си изкарват хляба!
Не ни заблуждавайте с тия измислени истории чекмеджета,кюлчета и т.н.!!!Обърнете внимание на цените,краставиците по скъпи от месото,това го няма никъде,всичко увеличено,те за барселонагейт ще ни занимават!
Има си хора,ако наистина има престъпление кажете го какво го дъвчите от 3години,стига ни занимавайте с тия измислени истории,лоши българи!
Който и да дойде на власт пак няма да ви угоди,мързеливи и лоши хора сте!
Защо винаги гледате в чуждата паница,гледайте във вашата!!!
Стига с тоя Бойко Борисов,има си хора които му правят мръсотии,всички ги знаем!
Хайде докажете ги тия измами,какво е това всеки ден да ни занимавате кой крал кой се облажил!!!
Те са много,като започнеш от докторите и стигнеш до учителите с частните уроци,да не говорим за бизнесмените които осигуряват служителите си на 4часа,само и само да не плащат данъци,от тях започнете,да видим кой крив и кой прав,а не да дрънкате само за Бойко Борисов!Да си плащат данъците както честните и достойни хора в тая скапана държава си плащат всичко като попове!!!!!
Ще работим ние обикновенните хора,ще си плащаме всички данъци и накрая еди прът през задника!!!
Няма да ви търпим измислените истории на някои олигарси!
Защо има още престъпници на свобода,пияни,заляни сключили спиразумения разни и хайде на свобода,на кой си плащат????
Андрей Токев защо е на свобода,ако беше някой пбикнове човечец щеше да му разкажат фамилията и много други гадове които уж склчват споразумения/пачки!!!!!!
18.
Хахаха
15.02.2022 12:18:46
6
12
Не разбирам кой още трябва да посочи ,че простата тиква е корумпе. То не бяха американци с разни списъци, ЕС ,сега пък испанците. Само в нашата мила родна държавица няма доказателства. Цяла Европа ни се смее и ни сочи с пръст заради тулупа. Но нищо, гласувайте пак за него.
17.
Rando до 15
15.02.2022 12:02:07
8
8
Ако си мислиш,че много хора като вас ще останат тука си в много голяма грешка,скоро тука ще останете само пенсаците,джангадайците,полицайчета,войничета и други търтей на държавна работа и неадекватните които не искат да вървят към европа а към Азия

Мен не ме мисли,аз чакам да видя как държавата затъва още малко и съм чао,нямам безкраен живот,че да го хабя,да се надявам,следващите да са по-малки боклуци,щом си мислиш,че откакто Бойко не е на власт е по-добре,браво на тебе,но в една бяла държава хора като тебе щяха да ги лекуват в психиатрични клиники

Но ти не си за бяла държава ти си за Азия или някакви ориенталски държави,манталитета ти е за там

А относно на мен няма как да ме смачка някой смачкан колкото тебе,айде отивай да си пиеш лекарствата,че ще вдигнеш кръвно или нещо от сорта,пък виж Бойко като го вкарат в затвора мигновенно всичко ще ти се оправи и джоба пълен,и няма да си толкова прост,и децата ти от чужбина ще се върнат,и здравосложните проблеми ще ти се оправят и всичко

Айде с здраве
16.
Ха дано!
15.02.2022 11:14:50
4
18
Който изкара бакиите на бай ти ганя и го вкара в кауша ще спечели висок рейтинг и вечна народна любов. Аз откога чакам някой от нивото на толупа да го окаушат, ама не знам дали ще съм жив да го видя и да празнувам
15.
До 13
15.02.2022 11:13:10
4
12
Глупости,след 30 години нищо няма да е останало от това, което Боко "построи" с много пари , но без пари...!
Колкото до плъховете и хлебарките, спокойно, няма да стигнем до там , че да ви ядем ...
Просто ще ви унищожим!
14.
До Много прост народ
15.02.2022 11:08:34
4
13
Никой не праща нищо в прокуратурата, защото на запад от Калотина всички са наясно що за прокуратура е това. Неслучайно Кьовеши поиска сигналите до нея да не минават през блатото на Гешев. Само баламурници като теб кълват на гола тройка версиите на свинефермата.
13.
Rando
15.02.2022 11:08:17
13
8
Бойко ще го говорите и след 30 години когато са ви принизили на нивото да ядете плъхове от улицата с гарнитура пържени хлебарки,и ще си повтаряте на глас,Бойко е виновен,с новите ще цъфнем и ще вържем

Мислещи били,мислите колкото две канарчета в една клетка е толкова можете да мислите тотални дебили
12.
мислещ
15.02.2022 10:59:05
7
17
Тия новите яко са погнали дебелака от Банкя! Какво искат от него? Човекът просто напълни няколко чекмеджета и няколко банкови сметки, те едва ли не го изкакрват най-големия престъпник! И голяма работа, че държавата е загубила милиони левове заради Борисов! Случват се такива неща, защо е нужно да му се търси отговорност сега!
Много са лоши тези от ПП, а най-лош е Румен Радев, от когото тръгна тази промяна! А как хубаво щаха да си живеят Шиши, Тиквун и Доган! Всичко развалиха!
Честност, та честност! Че какво и е лошото на корупцията?
11.
123
15.02.2022 10:51:45
6
7
Никой не е тръгнал да му вгорчава живота на тиквата не се заблуждавайте всичко е за отвличане на внимание. Гарван гарвану око не вади разберете го най-накрая ;)
10.
Много простият Народ
15.02.2022 10:38:42
2
9
Ами умните отдавна избягаха в чужбина от вашата анти политика.Тук останахме ние,вие и опрките ви
9.
Доктор Охболи
15.02.2022 10:32:35
7
17
Уплашен ми се видя бат Бойко. И нервен. Ще му вгорчат живота май.Съборят ли Геша е готов .
8.
Изумително
15.02.2022 10:30:41
4
12
Продуцентина великомъдро се изказва, че се описва проучването на испанските власти, но те не посочвали , че има извършено престъпление !
Ти да видиш !????
Ами проучването не трябва да посочва такова нещо, ако е в държава със свестни закони, продуценте!Проучването само посочва факти, а дали има престъпление или няма , го казва прокуратурата , а съда отсъжда накрая !
Та проучването показало , че има пране на пари, но испанците няма как да знаят дали в България прането на пари не е напълно законно! Това трябва да го каже нашата прокуратура ! Но и тя ближе същият задник като теб, продуценте !
7.
Много прост народ
15.02.2022 10:29:55
17
12
Хляб и зрелища! Никой даже не се замисля какво се случва...
Някой сеща ли се защо "докладът" е изпратен от испанците в МВР, а не в Прокуратурата, от където са изискали официално информацията?
Някой замисля ли се защо на тиражираните снимки на една има горе името на фирма, а на другите не?
Някой сеща ли се защо са скрити всички имена, но се показва това на ББ?
Защо не публикуват самия испански "доклад", а се публикува нещо като превод, което е по-скоро размисли на някой?
Дали в доклад ще пише "възможно е", "има вероятност" и други неопределеността?
Как така "докладът" се появява само в медиите на Прокопиев?
Аз просто питам. Умните хора сами ще си отговорят, а простите ще преписват опорките...
6.
Първият сигнал
15.02.2022 10:19:57
3
15
за тази афера се получи още в 2016 год., когато "две каки" си говореха по телефона и едната съдийка каза, че Боко е купил къща на любовницата си в Барселона !
Някой спомня ли си тази съдийка изобщо да е била разпитвана по темата ? От къде има тези данни и т.н. ?!
Беше оплювана, ругана и мачкана за всичко друго, но по това- ни думица!
5.
Tsatsata
15.02.2022 10:14:03
1
5
Различният поглед върху нещо е резултат от различната гледна точка...
А различната гледна точка зависи от това накъде гледаш...
А накъде гледаш е пряко свързано с това, накъде ти е обърнат задника!
4.
Аа
15.02.2022 10:02:34
7
17
Ми поканете и Айше чистачката и тя ще има мнение, егати смешната държава станахме през последните 10 години, тоя толуп върна държава в каменната ера, мангали, глупаци и още куп такива идиоти имат мнение и заемат постове в държавата и най вече депутати, които ни пиша законите, да живее Айшето
3.
Каталуня
15.02.2022 10:00:32
7
26
Просто в Испания медиите си бачкат коректно и мръсотията излезе на светло.
Гешев,нали си много честен,хайде да те видим сега какви ще ги свършиш ?
2.
Герберас
15.02.2022 09:48:34
8
23
Защото е герберас.
1.
Анелия
15.02.2022 09:45:48
7
29
Поканили да продуцент да коментира такава криминална новина?
Защо ли?
И защо ли този продуцент защитава така яростно Борисов? Защо ли...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори