×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Вчера новото ръководство на "Булгаргаз" реализира схема за милиони чекмеджета


Борисов: Вчера новото ръководство на "Булгаргаз" реализира схема за милиони чекмеджета
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща с актива на ГЕРБ-Кърджали
05 Февруари 2022, Събота, 14:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Аз предупредих - ще има война с "Булгаргаз", тъй като едните искат да вземат "пътя на копринката", каза лидерът на ГЕРБ

"Булгаргаз снощи в късна доба си направи "търг". Румен Овчаров може да е политически противник в енергетиката, но съм казал на моите хора - от него по-подготвен в тази сфера нямаме и каквото каже, ще се учите от него. По Би Ти Ви той каза, че 60 000 мегавата само за 3 секунди са "харизани" на Румъния. Това е количество, равно на половината за деня консумация на цяла България. Ние ги дебнехме да ги хванем с милиони. На мен ми спретнаха компромата с чекмеджето и ме разнасяха цял месец. А тук става дума за милиони чекмеджета. И какво става - първите са си внесли рушветите - по 80 лв. на мегаватчас. Аз предупредих - ще има война с "Булгаргаз", тъй като едните искат да вземат "пътя на копринката". Слагат си 6 фирми, които чакат. А балъците отзад мислят, че това, което говори Киро за "прозрачност", страшни арести и корупция в "Булгаргаз" са верни.  Тези фирми са със смесено участие, чужди фирми, за да не могат да ги гонят нашите служби. "Прозрачно, готино и веднага - няколко милиончета. Вероятно в някоя офшорка в Пандора. Или пък кеш. Първо едната, после другата фирма - так, так, так. Взимат 60 000 мегаватчаса. Ще видим дали в понеделник Кирил Петков и Бойко Рашков ще правят арести заради това.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се среща с актива на ГЕРБ-Кърджали. На срещата тормозени от вътрешния министър Рашков разказаха как са били арестувани без причина, а след това арестите им са паднали в съда. " На прицела на Рашков  бяха Юсеин Садък, Митко Хатибов и Шукри Вели. В началото на седмицата Караянчева съобщи, че административния съд е обявил за нищожни заповедите за задържане и е осъдил МВР да изплати разноските по делото. В началото на срещата Цвета Караянчева приветства госта и отбеляза, че в залата присъстват представители от 7 общини и благодари на всички, които са останали верни на партията по време на тежката и нечестна битка срещу ГЕРБ. "Тези хора тук са живият пример, че ние работим за каузата на Кърджали и честно печелим своите гласове и своите поддръжници", заяви Караянчева.

Овчаров: Вчера "Булгаргаз" продаде 60 хил.мегават часа природен газ на Румъния за 3 секунди
 

"Благодаря на всички вас, които устояха на арестите, които бяха обискирани и подложени на атаки", отбеляза тя и даде думата на трима членове на ГЕРБ, пострадали от действията на Бойко Рашков.
 

Шукри разказа: "Уважаеми господин премиер, така ще ви наричам винаги. Уважаеми приятели и съмишленици, предполагам, че всички в тази зала ме познавате, защото от 89-та година аз съм на работа в Горското стопанство и началник участък. Ще бъда кратък. На 7 юни 2021 г. бях освободен от работа и след още 1 месец и 1 ден, на 6 юли 2021 г. бях арестуван в дома си и отведен в РУП-Момчилград. Бях задържан в продължение на 6 часа - без никакви обяснения, без да ми дадат думата, без да бъда разпитван. По едно време дойде началникът на РУП и ми каза, че съм задържан - за упражняване на натиск върху служители. Как можех да упражнявам натиск върху служители, след като 1 месец преди това бях освободен от заеманата от мен длъжност? Бях отведен за освидетелстване в Спешна помощ - Кърджали, след като бях вдигнал кръвно 190 и 19 кръвна захар. Поради тази причина бях освободен от ареста. Веднага след освобождаването ми предприех действия - заведох дело в съда в Момчилград против заповедта за задържането ми. С решение от 13.08.2021 г. бях оправдан и заповедта беше анулирана".
Той отбеляза, че ще поиска обезщетение от 5000 лв. и тази сума ще бъде внесена от него в социални домове и детски градини.

Друг репресиран - Хюсеин Садък разказа своите перипетии. Той сподели, че след петъчна молитва е бил спрян с негови приятели на входа на Кирково. Той попитал полицая защо ги задържат, а той отговорил: "Ей сега ще дойдат началниците, ще обяснявате на тях". "Началникът", който пристигнал, заявил: "Снощи сте извършили голямо престъпление". "Бяхме снощи на концерт, това ли е голямото ми престъпление?", попитал Хюсеин.Оказало се, че имало жалба срещу него, че снимал. "Аз заявих - от създаването на ГЕРБ съм член, аз съм си гербаджия", заявил той. Последвал 24-арест без никакво обяснение. Развоя на събитията бил аналогичен - човекът от притеснение вдигнал кръвно 200. Садък също завел дело, което спечелил - съдът го оневинил.
"Тоя Рашков да си разпитва хората - защо сме лежали в ареста по 24 часа", заяви той.

"Това, което чух, ме разстрои", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който веднага след тях се изправи пред присъстващите в залата. 

"Братя мои, точно това е било през 1944 г., така са влизали в къщите и са извличали хората. Рашков ли си, къв си там, не ти ли е мъчно бе? Тези хора,  с по 3 байпаса,  да ги държите по арестите, докато фалшифицирате изборите в София. Чак като станах главен секретар, успях да намеря смъртния акт на дядо ми, на който пишеше " починал от червен вятър"".  Ей тия негодници!" "Тези хора имат семейства! През Възродителния процес не е било така", продължи Борисов, обръщайки се към репресираните от Рашков активисти на ГЕРБ в Кирково.

"Сутринта полицаите дошли да питат Цвета, дали ще нападаме полицейското управление.Дошли сме да обясниме как лъгаха за "Хемус". Лидерът на ГЕРБ заяви, че зад "деянията" на управляващите стоят мастити медии и упрекна БТВ, че отделят ефирно време само за "успехите" на Кирил Петков и кабинета, но не и за критиците му.

 

 

8 месеца лъжи, ако е прав техният вътрешен министър, че това е грабежът на века, значи от 2 месеца грабежът продължава с други изпълнители. Десетки часове излъчване на Нова и БТВ, за Хемус. А завчера, пуснаха само половина изречение.

"Много хубаво националните телевизии майсторски го бяха направили. Онзи ден за Плана за възстановяване... На 15 октомври трябваше да бъде изпратен. ЕК ни го върна с 47 страници забележки. Ако е така, както казват Петков и Василев вчера, те са върнали поправки на забележките. Само че ако са върнали поправки на забележките, те трябва да ги качат на интернет страницата на кабинета, за да бъдат видени от българското общество. Защото две от тези "поправки" касаят Маришкия басейн и контрола на главния прокурор. Да върнеш отговор на ЕК без да уведомиш обществото! Ние с огромно желание чакахме да се изгради комисията в парламента, да участваме активно по промяна на съдебната система и в частност за главния прокурор - да може да бъде разследван. Това го имаме и като проект, и като подкрепа. Само че те не искат това да се случи", заяви Борисов.

"Милиарди са източили от бюджета! Милиарди!", подчерта той.

Николай Ненков говори след Борисов: "Осем месеца не спират да повтарят за "кражбата на века". А те не само че не прекратиха това "престъпление" - въпреки обезпеченията, които осигурихме, но и продължават да крадат. Очевидно всичко е било предизборно говорене с една единствена цел - да ни омаскарят". 

"4-5 моста над Дунав няма да станат в рамките на два мандата. С действията си досега те доказаха, че са мамили българските граждани", категоричен бе той. 

Делян Добрев заяви на свой ред: "Това, което се е случвало с нашите приятели, се случва и сега с шефа на "Булгаргаз". От една седмица пред дома му стои полицейска кола. Преди месец казахме, че се готвят да върнат посредниците за газа. А посредниците са едни кръвопийци". Още преди месец казахме, че атаката срещу "Булгаргаз" и неговия директор е именно заради това - да се върнат тези посредници. Това коментираха днес Румен Петков и Румен Овчаров. Това е такава грандиозна корупционна схема, каквато не сме виждали от 90-те години. Тогава умишлено се фалираха предприятия, каквато е целта сега с "Булгаргаз", за да може "посредниците" да вземат бизнеса на тези предприятия. От 90-те години не сме виждали такава корупционна схема. Цялата битка е за милиарди", подчерта Добрев.

Борисов продължи: "Булгаргаз снощи в късна доба си направи "търг". Румен Овчаров може да е политически противник в енергетиката, но съм казал на моите хора - от него по-подготвен в тази сфера нямаме и каквото каже, ще се учите от него. По Би Ти Ви той каза, че 60 000 мегавата само за 3 секунди са "харизани" на Румъния. Това е количество, равно на половината за деня консумация на цяла България. 
Ние ги дебнехме да ги хванем с милиони. На мен ми спретнаха компромата с чекмеджето и ме разнасяха цял месец. А тук става дума за милиони чекмеджета. И какво става - първите са си внесли рушветите - по 80 лв. на мегаватчас. Аз предупредих - ще има война с "Булгаргаз", тъй като едните искат да вземат "пътя на копринката". 

Слагат си 6 фирми, които чакат. А балъците отзад мислят, че това, което говори Киро за "прозрачност", страшни арести и корупция в "Булгаргаз" са верни. 

Тези фирми са със смесено участие, чужди фирми, за да не могат да ги гонят нашите служби. "Прозрачно, готино и веднага - няколко милиончета. Вероятно в някоя офшорка в Пандора. Или пък кеш. Първо едната, после другата фирма - так, так, так. Взимат 60 000 мегаватчаса и отиват към Малдивите да си почиват. НО те ще продължат. Не знаем какво ще стане с Плана за възстановяване", заяви Бойко Борисов. 

"Така че се надявам, че господин Кирил Петков е бил искрен вчера в предаването при Сашо Диков. И то на запис. Аз през цялата си кариера не съм дал толкова интервюта на запис. На базата на тази информация, която е дал Румен Овчаров, отидете в понеделник и арестувайте. Оставете нашите мюсюлмани на мира", заяви Бойко Борисов и добави: "По действията им ще ги разберем още тези дни и в понеделник". 

Борисов се пошегува в края на срещата: "Сега ще ви кажа един виц. Знаете ли кое се сваля най-трудно? - Умна жена, стар тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова". 

Бойко Борисов бе категоричен: "Най-страшното, което направи Румен Радев, е да ни накара да се мразим". 

Източник: "Епицентър"


В категории: Политика


43
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
43
Коментара по темата
43.
схемата
07.02.2022 12:09:43
0
4
Казваш, схемата трябваше ти да я направиш ама не стана а ?
42.
нувкит
07.02.2022 08:10:43
0
5
Моля някой да му каже,че няма да е повече няма да е премиер
41.
Т.Тонев
07.02.2022 02:15:44
1
2
Бях много доволен от управлението на Герб, по 3000 - 3500 лв си печелих всеки месец и спокойно си плащах 500 лв месечна вноска по кредита. Живеехме си добре. Сега тока ми е 4500 лв. Затварям, дори не знам кредита как ще го плащам.
40.
Емигрант до #30
06.02.2022 22:56:58
1
6
Не че и сега се живее добре в България, но по времето на Борисов, емигрирах от БГ “заради добрият живот”.
39.
Do- Споко баце, тъй ще се нервиш занапред
06.02.2022 15:59:24
1
13
Правителството му Спря всички канали за кражби.
Освен това Вoждa бoриcoФ вече e пoлитичecки труп,
a cкoрo мoжe дa cтaнe и клиeнт нa прoкурaтурaтa!
38.
Споко баце, тъй ще се нервиш занапред :-)
06.02.2022 14:15:42
1
16
Не го бях виждал толкова изнервен досрга. Съскаше като змия. Явно положението върви на зле за него
37.
Ццц
06.02.2022 14:00:21
3
14
Политиката е стратегия. Първо слагаш на ключови места твои хора,после правиш среща с криминалния контингент и се разбирате да са по невидими и няма да ги закачате много много. Така можете и да ги ползвате после по време на избори. Купуваш си телевизии и вестници чрез поставени хора,които ще отразяват и ще пишат само хубави неща за теб и за нещата които правиш,от време на време ще пуснат и някоя криминална новина,но не всеки ден,да може да си мислиш,че са спрели престъпността. И докато ти се кефиш и смяташ,че живееш хубав и щастлив живот,те си правят фотоволтаиците,вец-ове,тец-ове,къщи за тъщи,магистралки,срутища,подпорни стени с кутии за птици и много други далавери,за които даже няма да чуем,с които, всеки един от тях е забогатял до безобразие. Но дойде ПППП и всички ревнаха,щото им спират кранчето. Няма комисионни,няма мазнинки,няма далавера. Аз вярвам в Кирил Петков и Асен Василев,че ще постигнат промяна,но врагове много и ще им се пречи по всякакъв начин.
пп. Караянчева като е много добър инжинер,защо не почне работа,ами пак се върти около властта? Май там е келепира?
36.
stan
06.02.2022 12:51:43
2
7
чул недочул и пак се изложи. Становището на булгаргаз си казаха нещата
35.
Nostradamus
06.02.2022 12:30:03
2
14
Крадеца и Престъпника на Века, борисоФ,
който унищожи бъдещето на едно поколение българи,
освен всичко друго, страда и от
Парамнезия !
34.
Поредното герберско Престъпление
06.02.2022 12:26:25
1
13
Тол системата -Наричана от Мутрата Боко Борисов "печатница за пари" и "технологично чудо",
се оказа пълна с недомислия и гафове.
Тирове и автобуси минават стотици километри през България, без да плащат и стотинка пътни такси
33.
До Пешо Вагината
06.02.2022 10:58:14
1
9
Може и през Април да е, ама няма да е тази година :-)
32.
Джипко
06.02.2022 10:07:19
3
17
Кажи си, Тиквуне за 60-те млн от Хемус
31.
Пешо кура
06.02.2022 09:30:55
15
7
През април ПП си заминават.
30.
ГАБИМАН
06.02.2022 09:22:27
20
8
Борисов може да е всякакъв - крадец, тиква и т.н., но по време на неговото управление горе долу се живееше - имаше работа, тока беше 20ст сега за промишлеността е 70ст, краставици и домати бяха по 2лв сега са 6лв, бензина беше 1,70 - сега е 2,50 и т.н., хубав - лош това е истината, сега децата на комунистите се върнаха да управляват и ще фалираме - защото не се заблуждавайте, кой преди 15години можеше да учи в Харвард, Оксфорд и т.н., основното с което се представят сегауправляващите, обвиняват го Бойко във всякакви грехове, но най важното за хората е, че имаше работа и си изхранваха семействата - сега какво - затваряме фабрики, затваряме ресторанти защото работодателите не могат да си покриват разходите, сега като падне мораториума и за битовите потребители - разбирай гражданите токът ще е троен. За външна политика да не говорим, че македонците ги направиха за смях, но такива си ги избрахме - аз им казвам ягодо и черешо берачи завърнали се след като 15год ги е нямало в България за да я управляват
29.
Шокри
06.02.2022 08:58:50
1
8
Доносник Сава и Болисов са участници във Възродителния процес
28.
Хаха
06.02.2022 08:46:32
5
19
Борисов тиквата не е премиер и няма да бъде скъпо тролче. Никой не е откраднал повече от него в цялата история на Бг.
Спести си усилията. Те са не само безмислени а и все по евтино платени.
27.
БЪРЗИ, СМЕЛИ, СРЪЧНИ - ПРАИМ ПАЧКИ ПРОМЯНАТА
06.02.2022 08:11:39
7
5
От „Булгаргаз“ не разкриха на каква цена са продавали, каква печалба са реализирали и колко търговци са купили от синьо гориво, което сме предоставили от общия енергиен микс на борсата.
Мълчание запази и енергийният министър.
А от енергийния холдинг съобщиха, че не изискват и не събират данни в реално време за реализирани търговски сделки от „Булгаргаз“ и „Булгартрансгаз“.

Като времето между предлагането и реализацията на сделката е по-малко от 3 секунди. Тоест, абсолютно подготвена продажба за определени фирми!!
26.
Браво на Премиера Борисов!
06.02.2022 08:04:50
16
6
ПП или Праим Пачки ни върнаха в 1990. 8 месеца 15 годишни рекорди по смъртност, инфлация , задлъжнялост външна и вътрешна , лъжи, гафове и пълно потъване в блатото на държавата.
Народе събуди се и ги изхвърли!
Машините за гласуване са с wi-fi, Bluetooth и не знам още какви портове за свързване...! Изборите бяха манипулирани от същите ОПГ-та! Които уж били почтени. Това, което казва Господин Борисов и другите е абсолютно вярно! Милиарди чекмеджета откраднаха тези " умнокрасивитети" ! А ако не вярвате задайте си въпроса : Щом Борисов крадял, а тези не крадът КЪДЕ СА ПАРИТЕ??!!!!
20.02.2022 ИЗЛИЗАЙТЕ НА ПРОТЕСТ АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ПОВТОРИ 1989 ГОДИНА!
25.
До 22
06.02.2022 07:07:38
3
14
Абе човек, че си герберастки трол е ясно, защо се опитваш да се изкараш много успял човек, а ние инакомислещите не сме били мръднали от нивото си ... хаха ... смешен и жалък си, престани да се опитваш да създаваш мнение няма да ти се получи. Видяхме го толупа ти 12 г., как беше успял да усвоява в чекмеджетата. В интервюто се вижда че много притеснен от това което му се задава в личен план, ама като се опитва да говори с тези думи описва себе си и цялата ви шайка. Престани да коментираш ще си направиш услуга на себе си .
24.
SS
06.02.2022 01:22:28
3
10
V FORUMA SE PODVIZAVAT 3 GERB TROLA KOITO VMIRISAHA VSICHKO . NOOOO...
KRADENETO SVARCHI , KOLKOTO I DANE VI SE VIARVA .
SEGA , CHTE SI PLACHTATE GIAVOLAKA .
RESTO S LIHVITE I PRI BAI STAVRI , DA UCHITE ISTANBULSKATA KONVENCIA . SHMATKI ....
A XA XA XA XA XA KUR
23.
Чичко спиш ли?
05.02.2022 23:11:18
9
11
Предполагам, че обществения интерес и продължаващата енергийна криза, подплатена с непосилни за нас цени, няма голямо значение за юпитата от харвард.
Да не грабят лошите мафиоти, а да грабят нашите добри хора и партийни експерти. Да напълнят гушките със свежи кинти, нали?
Нищо, важно е пътят на копринката да е чист!
И ПатРашков да си купи още една къща, че са му малко.
И да захрани чекмеджетата си със злато, че му изтекоха очите по борисовите.
22.
до 18
05.02.2022 21:44:42
18
13
Аз мога и в лицето да ти го кажа ако искаш,нямам проблеми с това,за какво ни се смеят,веднага ще ти кажа,за Асен Василев.Хранилка не съм изтървал,защото никога не съм бил на такава,и да за мен по времето на ГЕРБ е най големия възход на повечето българи,това,че има такива които са останали на едно и също ниво,проблема си е ваш :)
21.
Бързи,смели,сръчни са момчетата
05.02.2022 21:27:28
1
12
От „Булгаргаз“ не разкриха на каква цена са продавали, каква печалба са реализирали и колко търговци са купили от синьо гориво, което сме предоставили от общия енергиен микс на борсата.
Мълчание запази и енергийният министър.
А от енергийния холдинг съобщиха, че не изискват и не събират данни в реално време за реализирани търговски сделки от „Булгаргаз“ и „Булгартрансгаз“.

Като времето между предлагането и реализацията на сделката е по-малко от 3 секунди. Тоест, абсолютно подготвена продажба за определени фирми!!!
20.
Кирчу лъже най-добре
05.02.2022 21:08:26
5
13
Гъска пише с главно "Г", кирчу пише с малко "к" !
Неграмотен и простак с купена тапия, но се харесва на неграмотните тюфлеци, събирани от чергата, деца на партийни секретари!
19.
Тулуп бей
05.02.2022 20:51:24
14
21
Не проста тикво.Тебе никой не може да те бие по схеми и чекмеджета. Нещастник!!
18.
От 8 до 11
05.02.2022 20:44:32
12
14
За кой съм гласувал си е моя работа, а тебе бе те питам за мнението ти. Обиждаш, но си личи че си гербераст изтървал хранилката, кой ни се смее и за какво се вижда ... а ако не си се ориентираш смеят ни заради идола ти - куцото божество. Хайде и ти със здраве и не обиждай, клавиатурен лъв си.
17.
тролове лизачи
05.02.2022 20:37:11
15
16
Трябва да си тотално продухана флигорна, за да ти харесват мизериите на новите варвари!
Сами си ги избрахте, сами ще им сърбате говняната попара на Кирчо,Кокорко, Тошко, Шиши Мирчев и Корни!
Да Ви е сладко!
16.
до 13
05.02.2022 20:28:12
11
14
Незнам дали 12 е лизач ,но ако знаеш английски,вземи се разрови малко в британските медии и виж какво пишат за Асен (окото) Василев ;) и пак се върни да лееш мозък тук ;)
15.
Троловете на Лорер са лайнари
05.02.2022 20:27:41
13
13
Трябва да си тотално продухана флигорна, за да ти харесват мизериите на новите варвари!
За да харесваш Кире простото, трябва да си дърта мома пеницилинова.
Сами си ги избрахте, сами ще им сърбате лайняната попара на Кирчо,Кокорко, Тошко, Шиши Мирчев и Корни!
Да Ви у сладко!
14.
Burgas
05.02.2022 19:57:51
16
14
боко и офчароф заедно????
Настъпали са руснаците и не могат да крадат, за това си пускат протежетата да плюят.
Никога вече бсп-герб-дпс на власт!
13.
До 12
05.02.2022 19:56:28
13
14
Ти професионален лизач на задници ли си.....или просто имаш лайна ,вместо мозък в главата си ???
12.
Абе тюфлек №9
05.02.2022 19:51:57
21
17
Пак си объркал Канада с Канализация :)
Човката е на Мунчо!
Бойко договори едни 52млрда, които тези новите лапачи не могат да обосноват пред ЕС по какъв, прозрачен способ ще усвоят!
Нали стана ясно, че пари от ЕС на тези далавераджии, няма да дадат, за това се теглят милиарди като дълг, които ще изплащат децата на нашите деца!
Троловете на Лорер не ги интересуват фактите, защото са импотентни и няма да имат поколение!
11.
до 8
05.02.2022 19:49:45
17
20
Ще се чудят,как е възможно да са се пръкнали такива малоумници като теб :) До 5-толкова сме бедни,че от юни до края на септември неможеш да си намериш стая в хотел (никъде),толкова беден и истрадал народ,че вече стара бръкма трудно можеш да видиш,тоооолкова беден народ,че едно жилище е от порядъка на 100хил евро и се купуват още на първа плоча,много беден и гладен народ да ти кажа.Мога да ти говоря за бедния българин до сутринта ;) Бедни и глупави сте 30% толкова излязохте и гласувахте за тези нови крадци,избор за който от Европа ни се смеят ;) Хайде със здраве :)
10.
Знае той, държи ноухауто
05.02.2022 19:39:30
17
27
Чекмеджето му празно и надава вой до небесата. Прочетете как говори за милиони чекмеджета. Ех да беше на власт да ги усвои, ама не е. Личи си че знае схемите
9.
много ти е кофти
05.02.2022 19:39:14
14
26
че ,не можеш да си топнеш човката и ти за тези пари ,а гад мръсна
8.
Не съм от ГЕРБ, ама и от БСП не съм
05.02.2022 19:30:35
14
27
А някой да забелязва, какъв изтормозен вид има повелителя на скъсаните менискуса. Уморен, изтормозен, забравен и най вече на никого непотребен ... това него го терзае, иска да е в светлините на червения килим .. ама пусто му няма вече. А за изказа и темата няма какво да се говори, чекмеджето дири чекмеджета .. присънили му се милиони. Хубаво беше в джипката, кеф ти Паламара, кеф ти Бургас, кеф ти Варна ...хаха .. ще се пишат исторически очерци за него и ще се чудят идните поколения, как сме допуснали това недоразумение да ни управлява.
7.
Кирчовите крадци са най-добри
05.02.2022 19:25:48
25
16
Тези количества са продадени с цел подобряване на финансовото състояние на дружеството, предвид завареното положение от новия съвет на директорите на „Булгаргаз“, допълват в писмото си от дружеството!!!
Вчера Кирето каза,че ще арестува, днес неговите калинки нямали пари и си напълнили чекмеджетата и шкафчетата дори!
Първоначален капитал в мътни времена!
Поне да бяха почакали 1-2 седмици, а те от вратата, веднага пари в торбата!
6.
До 4
05.02.2022 19:25:27
15
23
Включи си Овчаров какво каза, бе каун! За сделката с Румъния не го казва Бойко, а Овчаров. Много си прост.
5.
Нина
05.02.2022 19:21:03
17
31
Той е крадеца и заради него и неговата политика все още сме бедни и развитието е в застой. Повече не искаме да го виждаме.
4.
Кюлчета! Кюлчета!
05.02.2022 18:57:03
23
42
Хора! Не забравяйте никога че този ни управлява 10 години! Пази Боже някой още да му вярва!
3.
Бедрие ханъм
05.02.2022 18:54:21
13
12
Сакън,недейте!Кви гласове печелите в Кърджали?Моля,моля!Доган бей не дава без да цуните квото требе!Кърджали беше,и,и ще бъде единствено и само на ДПС.А по късно и други райони от майката родина!
2.
Др Иванов
05.02.2022 18:49:06
21
42
КРАДЕЦА ВИКА....ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА
МУТРА МАФИОТСКА
1.
Някой
05.02.2022 18:33:11
23
44
Бойко с изказ на овчар, ни говори за чекмеджета. Верно живееш в паралелна вселено.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори