×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

До края на 2022-а: Стартира поръчка за основен ремонт на пътя Созопол – Царево – Малко Търново


До края на 2022-а: Стартира поръчка за основен ремонт на пътя Созопол – Царево – Малко Търново
Отговорът е прекрасен - нищо ново. Новото ще бъде, ако действително този министър си изпълни ангажимента, коментира Петър Кънев за Гроздан Караджов
03 Февруари 2022, Четвъртък, 17:50 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

През първото полугодие се предвижда проектната документация да е готова

Републикански път II-99 е заложен в инвестиционната програма на Агенция „Пътна инфраструктура“ за извършване на основен ремонт. Това става ясно от писмен отговор на вицепремиера и регионален министър Гроздан Караджов до бургаския депутат от „БСП за България“ Петър Кънев.

Процедурата е по реда на парламентарния контрол. Както „Флагман“ съобщи, Кънев постави въпроса за ремонт на пътя „Царево – Малко Търново“ на пореден министър на регионалното развитие.

Гроздан Караджов е дал разширен отговор.

„Републикански път II-99 (Бургас – Маринка) – Созопол – Приморско – Царево – Малко Търново – (о.п. Малко Търново – граница Турция) в участъка от км 0+000 до км 117+000 (цялата му дължина) е заложен в инвестиционната програма на Агенция „Пътна инфраструктура“ за извършване на основен ремонт. Предвижда се през втората половина на 2022 г. да се обявят обществени поръчки за строителство и строителен надзор“, посочва министърът.

Към момента се изработвали техническите проекти, които са разделени на две.

Едната отсечка е 53,6 км. Втората е 59 км и тя е именно пътят Царево – Малко Търново.

„Предвижда се до края на първото полугодие на 2022 г. проектната документация за двете отсечки да е готова, след което ще се предприемат необходимите действия за нейното одобряване и издаването на Разрешения за строеж. С изпълнение на основния ремонт на второкласния път ще се подобрят транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на пътната настилка, ще се осигури безопасността и комфорта на движение по трасето“, се казва още в писмото на министъра.

Пред „Флагман“ Петър Кънев коментира: „Отговорът е прекрасен, както и предишните отговори. Това е поредната надежда. Разчитам, че този министър все пак има достатъчно опит в администрирането и поне досега е доказал, че думата му тежи. Дай Боже, да се изпълнят нещата и към края на тази година вече да имаме яснота по проекта и започване работа по него.“

На въпроса предишните министри не са ли обещавали същото, Кънев отговори така: „Предните министри обещаваха същото в по-дълги, разбира се, срокове, но обещаваха категорично. Така че, както се казва, нищо ново. Новото ще бъде, ако действително този министър си изпълни ангажимента.“

 




6
Коментара
Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 0
6
Коментара по темата
6.
ОРЕЛ
04.02.2022 17:16:50
1
8
ПЪРВО НА ПЪРВО......ТОЗИ ПЪТ ЦАРЕВО - МАЛКО ТЪРНОВО Е ОСНОВНОТО ТРАСЕ ЗА ИЗНАСЯНЕТО И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА КОЛОСАЛНИ КОЛИЧЕСТВА БРАКОНИЕРСКА СЕЧ ОТ "ДЪРВЕНАТА МАФИЯ" С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА неПОДКУПНИТЕ И неКОРУМПИРАНИ ГОРСКИ СЛУЖИТЕЛИ!!!!!!!!

ВТОРО НА ВТОРО......АКО РЕШАТ ДА РЕМОНТИРАТ ТОЗИ ПЪТ, ТО ТРЯБВА ДА СЕКНАТ БРАКОНИЕРСКАТА СЕЧ ОТ ТЕРИТОРИЯТА , НЕ КЪДЕ ДА Е....А, ОТ САМИЯТ "ПАРК СТРАНДЖА"!!!!!!!!!.....КЪДЕТО ВЪРЛУВА НЕОБЕЗПОКОЯВАНА ОТ НИКОГО!!!!!!!!

ТРЕТО НА ТРЕТО...........КАК ЩЕ СЕ СЛУЧИ "ВТОРОТО"!?!?!???
5.
ОРЕЛ
04.02.2022 17:10:33
0
8
ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ КЪМ ПЕТЪР КЪНЕВ ,ЧЕ ГИ НАТИСКА ДА РЕМОНТИРАТ ТОЗИ ПЪТ!!!!!! БРАВО Г-Н КЪНЕВ, ТАКА СЕ ДЕЙСТВА МЪЖКАТА!!!!!!!!!
НО ОТ СЕГА МИ Е ЯСНО ,ЧЕ ВИ БУДАЛКАТ И ШИКАЛКАВЯТ И ОТНОВО НИИИИЩО, НИЩО, НИЩО НЯМА ДА НАПРАВЯТ ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ НА ТОЗИ ПЪТ ЦЕРЕВО-МАЛКО ТЪРНОВО!!!!!!
ЩОМ ВЗЕХА ДА ШИКАЛКАВЯТ, ЧЕ ЧАААК В КРАЯ НА 2022 "да се обявят обществени поръчки за строителство и строителен надзор“,........ТО РАБОТАТА Е ЯСНА ОТ СЕГА!!!!!........ОТЛАГАТ И ШИКАЛКАВЯТ ЯКО НАРОДА!!!!!!!!
4.
*********
04.02.2022 06:44:13
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Кондйо
03.02.2022 18:34:21
12
9
Петър Кънев е един голям мотор който заедно с Бъчийски ще задвижат колелото
2.
Никакви пътища и магистрали
03.02.2022 18:13:31
6
19
Казано е от БСП и дериватите ДБ, Асфалт не се яде!!!!
Кой ще ни даде париии, писукат троловете на Лорер?!?!?
А до края на годината, я камилата, я камиларя....
ПППП до тогава ще са изпадали в канала!!!
1.
:)))
03.02.2022 18:07:07
1
14
Eventualno sled 3-4 godini moje bi:)) sega im gledaite cirkovete
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Инцидентът стана преди около час Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Дори да не е виновен за смъртта на родителите си, е закоравял до такава степен, че може лесно да премине границата, коментира Иван Савов Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Според бившият заместник-ректор на академията на МВР Милен Иванов колата, в която е пътувал бившият премиер, не се е движила много бързо Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му? Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?  Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се е подготвил с опасни вещества, но такива не са открити Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавния зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Хороскоп за деня – 17 май 2024, петък
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори