×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сезонът на Водолея ни предизвиква да бъдем най-добрата версия на себе си


21 Януари 2022, Петък, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето какво да очаква всяка зодия

След хаотичния празничен сезон всички се нуждаем от промяна на темпото. За щастие, Слънцето излиза от забързания Козирог и навлиза в ефирния, социален Водолей! От 21 януари до 19 февруари сезонът на Водолея бележи време, в което създаването на много връзки е нашият основен фокус.

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей процъфтяват най-много през този месец, а фиксираните знаци Телец, Лъв и Скорпион са доста ангажирани.

Знакът Водолей се управлява съвместно от планетите Сатурн (който управлява статуквото) и Уран (който управлява смущенията и изненадите). Тази смес прави Водолеите наясно с правилата, особено с нормите на обществото... но също така означава, че те обичат и да разклащат нещата. Водолеят е революционерът на зодиака! И независимо от вашия слънчев знак, вие се чувствате вдъхновени да се откроите и да направите промяна точно сега.

Не само, че се чувствате по-удобно да изразявате себе си, но също така забелязвате, че приятелите ви приемат вашите странности. През този период е много по-лесно да създавате нови връзки с хора, които не са обичайният ви тип, защото се чувствате непредубедени и жадни за разнообразие.

Има само един проблем, за който трябва да внимавате в момента, и това е да знаете кога да замълчите. Ако не можете да спрете да говорите за собствените си интереси, но никой от приятелите ви дори не е запознат с дадения филм например, може би трябва да спрете да се натрапвате, вместо да доминирате в груповия ви чат. И моля, опитайте се да не се конфронтирате с никого в офиса. Водолеят има силни вибрации, които нарушават правилата, което е страхотно, когато се забавлявате с приятелите си, но не е толкова страхотно, когато въздействате на всички.

Докато можете да бъдете тактични, това е един от най-социалните и спокойни периоди от годината. Най-хубавото е, че зад всеки ъгъл има нов приятел. Забавлявайте се!

Ето какво да очаквате от сезона на Водолея тази година според зодията си:

ОВЕН

В момента обръщате голямо внимание на приятелите си, но все още намирате време за създаване на нови връзки. Може да се почувствате сякаш групата ви от приятели постоянно се размества и променя. Просто се учите да се вписвате в обкръжението, което най-добре ви подхожда!

ТЕЛЕЦ

Всички погледи са насочени към вас, особено на работа! Това е чудесно време да се свържете с колегите си и особено с вашия шеф. Изглеждате като по-приветлив човек и също се чувствате допълнително мотивирани. Изиграйте правилно картите си и скоро може да ви очаква повишение или бонус.

БЛИЗНАЦИ

Разнообразието е подправката на живота, а вие сте винаги готови за нещо ново. Вие сте фокусирани върху включването на всякакви различни хора, места и проекти в живота си. Не приемайте нещата твърде сериозно, Близнаци – този месец е изцяло за разширяване на хоризонтите ви. Ще бъде забавно!

РАК

Вие сте един от чувствителните знаци на зодиака, но Водолеят е най-големият възможен „мислител“. Иначе казано, този месец ще е малко труден за вас. Вие работите предимно на емоционално ниво, но точно сега се насърчавате да се свързвате с хора (особено с партньора си) на интелектуално ниво. Ще се справите!

ЛЪВ

Това ще бъде сезонът на връзките за вас! Слънцето сега осветява зоната на взаимоотношенията на вашата диаграма, така че ако сте необвързани и готови да се посветите на един човек, имате късмет! Само едно предупреждение: не е моментът за разговора „на какъв етап е връзката ни“, заради ретроградния Меркурий. Ако вече сте обвързани, поздравления – насладете се на допълнително романтично време с партньора си.

ДЕВА

Работата става много по-натоварена за вас, Деви. Всъщност това е голям транзит за работната сфера, по време на който се грижите за бизнеса, но не е задължително да постигате големи цели. Това е добре! Този месец е изцяло за подреждане на графика ви, опознаване на колегите по-добре и връщане на работния ви живот в правилната посока.

ВЕЗНИ

Любовта е във въздуха! Зоната на романтика, секс и забавление във вашата карта е осветена през този сезон на Водолея, така че ако търсите бързи срещи или гореща връзка (или две), имате късмет! Няма да кажем, че ще преуспеете на 110%, но със сигурност ще имате вълнуващ, оптимистичен и супер горещ сезон на Водолея тази година!

СКОРПИОН

Животът у дома се превръща в много по-голям приоритет за вас. Независимо дали прекарвате повече време със семейството си, да се забавлявате със съквартирантите си или просто правите ремонт, можете да очаквате да се чувствате уютно у дома през този месец. Опитайте се да гледате на това като на почивка от забързания, хаотичен свят навън.

СТРЕЛЕЦ

Телефонът ви не спира да звъни, съобщенията ви заливат, а социалният ви живот просто процъфтява! Този месец е свързан с прекарването на време с хората в непосредствена близост до вас – приятели, братя и сестри, съседи и роднини – и шансът да ги опознаете по-добре. Тази енергия може да доведе до това, че ваш познат или съседът ви ще стане ваш близък приятел. Забавлявайте се!

КОЗИРОГ

Трябва да се научите да планирате по-добре. Зоната на финансите на вашата диаграма се активира и е по-вероятно да харчите излишно за неща, от които всъщност не се нуждаете. Опитайте се да се съсредоточите върху печеленето или спестяването на пари, вместо да ги харчите. Като се има предвид това, има и голям шанс да получите бонус или да спечелите малко допълнителни пари.

ВОДОЛЕЙ

Честит рожден ден, Водолеи! Каквото или когото искате в живота си, е лесно постижимо в момента и ако има големи работни места или проекти, които сте чакали да започнете, сега е моментът! Просто знайте, че новите преживявания, взаимоотношения и работа, които започвате сега, ще имат дълготрайно значение.

РИБИ

Успокойте се, Риби. Сезонът на Водолеите често е тихо, интровертно време за вас и тази година не е изключение. Време е да пуснете хората и нещата, които вече не ви служат, и да се опитате да продължите напред от миналото. Презаредете батериите си, починете си и се подгответе за предстоящата година. По този начин, след като сезонът на Рибите настъпи, можете да започнете месеца на рождения си ден като най-добрата версия на себе си.

Източник: Една.бг


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
28 плажа може да останат неохраняеми 28 плажа може да останат неохраняеми Липсва интерес за много от плажните ивици във Варненско заради промените в наредбата за водноспасителната дейност Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори