×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Докато не направим така, че да няма хора над закона, нищо не сме направили


Докато не направим така, че да няма хора над закона, нищо не сме направили
Конституцията ще е голяма тема в следващите месеци, в момента имаме човек, който е безконтролен, обясни Кирил Петков
Ключови думи: Мая Манолова, КПКОНПИ
19 Януари 2022, Сряда, 14:11 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка-архив: Авторът)

Това е задача номер 1, всичко друго е надграждане, казва премиерът

Румен Радев днес положи клетва по повод встъпването си във втория президентски мандат. На церемонията в парламента присъства и премиерът Кирил Петков. След това той отговаря на въпроси на репортери в кулоарите.

- Г-н премиер, какво мислите за речта на президента днес?

- Аз мисля, че това са приоритетите за всички ни – да върнем правовата държава, да изчистим корупцията, мафията да няма контрол върху държавата, да вкараме фокус върху иновациите, да имаме лидерска позиция международно, да сме предвидим партньор. Аз мисля, че за всички неща, които той каза, би трябвало да имаме всички съгласие.

- Бихте ли уточнили мисълта си за фашизма, която изразихте вчера в Северна Македония?

- Аз бих да искал кажа по-генерално за вчерашното ходене до Северна Македония. То беше много конструктивно. Всъщност какво се случи – да ви кажа в прав текст. От една страна, ние подадохме ръка, отивайки там първи. От друга страна, те ни дадоха нота, която ние сме се надявали да получим от две години. Тази нота реално е много по-важна от само късо и дълго име. Тази нота какво всъщност казва: Република Северна Македония няма претенции към териториалната цялост на България. Това е нещо, което е много нормално те да го кажат, но тази нота се е говорила, говорила... преговаряло се е. И ние само защото направихме нов подход - с конструктивния подход, с говорене, с отиване там, я получихме. Така че тук трябва всъщност да се разбере, че вчера беше огромен успех в това, което направихме. Сега имаме още много работа да вършим.

- Добре, уточнете това, което Ви питам, за фашизма?

- В историческата комисия трябва много ясно да се обсъди и това е част от работните групи. Аз няма да отговарям за всички работни групи. И тези групи ще обсъдят и част от историята, в която е имало фашистки режим в цяла Европа. Всички знаем за това. И как това е повлияло и на територията на днешна Република Северна Македония. С други думи, в детайл трябва да влезе историческата комисия. Много по-важно от това е, че се обединихме да имаме транспорт, връзка от София до Скопие за 60 дни.

- Преди насърчавахте президента, когато критикуваше бившите управляващи. Очаквате ли да бъде толкова критичен и към Вас? Все още ли сте от един отбор с него?

- Всички ние, включително и президентът, и изпълнителната власт, сме от отбора на България. Да, в един отбор сме, в отбора на България сме. Много бих се радвал той да бъде също толкова критичен към изпълнителната власт – това е силата на разделението на властите. Това е силата да имаме корекции. Всеки от нас може да прави грешки и всеки един от нас може да получава допълнителни съвети. Както ние към него, така и той към нас. С други думи, това е ролята на разделението на властите и на различните институции. Така че много бих се радвал той да бъде наистина критичен към нашите политики и нашите действия. Но да имаме взаимовръзка, когато излизаме към външния свят, да говорим с един език, защото сме една малка страна. Не трябва да има разделение навън.

- Доколко ще му позволите да се меси във Вашата работа?

- Тука не става дума за никакво месене. Изпълнителната власт е точно определена по Конституция и действията, които правим в изпълнителната власт, са базирани само и единствено на това, което вярваме, че трябва да се направи като най-добра следваща стъпка.

- Как ще коментирате излизането на парламентарната група на ГЕРБ от залата?

- Като липса на парламентарна култура.

- Президентът от месеци насам е дал заявка за конституционни промени. Обсъждани ли са те по някакъв начин с правителството? Виждали ли сте Вие такъв проект? Има ли взаимодействие между Вас и президента по този въпрос?

- Аз мисля, че Конституцията ще бъде една голяма тема в следващите месеци, защото всички ние знаем, че трябва да има поправки. Има неща, които просто няма как да останат.

- Например?

- Например, ролята на главния прокурор. Аз искрено вярвам, че в България не трябва да има човек, над който е само Господ. Не трябва да има такава институция, където да няма възможността някой да контролира и някой да дава възможност, ако тази институция направи грешка, да се види тази грешка и да може да бъде институционално управлявана и поправена. В този момент, както е Конституцията на Република България, имаме един човек, който е безконтролен.

- Те обаче Ви обвиниха в намеса в съдебната власт и заради оставката на Сотир Цацаров, и заради това, че искате оставката на главния прокурор.

- И че Вашата роля е да сложите хора...

- Моята роля, даже не само роля, а задача, е да имаме България, която е базирана на институции и не зависи от индивидуални хора, а така е наредена системата, че да няма значение кой е на моето място, а всички българи да чувстваме, че има равнопоставеност и никой не е над закона. Но за да се случи това, не трябва да има хора, които са безконтролни.

- Възможно ли е да има други промени в Конституцията, например, в посока президентска република?

- Не, според мен ние сме си парламентарна република и това е много важно да си остане точно така. Това е моето силно убеждение. За мен обаче най-големият проблем е как работи съдебната система. Това е и най-големият ни приоритет. В предизборната кампания всички ни питаха едно: как и кога ще имаме работеща съдебна система, така че да няма едни специални хора, които са над закона. Това ни е задача номер 1. Всичко друго е надграждане. Може да се мисли за някакви други поправки, които са важни, но това докато не го направим, нищо не сме направили.

- И какъв е отговорът, г-н премиер, кога ще има реални резултати?

- Аз мисля, че вече част от резултатите се появиха. Това, че дори ДАНС реално успя да направи това действие в посока надеждността на г-н Цацаров, беше първа осезаема стъпка, че оттук нататък агенциите са свободни да работят както считат за добре и законът е единственото нещо, което вече се спазва. Няма вече специални хора. Да заявя ясно – когато някой дойде при мен и ми каже „ама този или онзи трябва да бъде запазен“, още отсега да знае (защото не са идвали още при мен), моят отговор е „абсолютно не“. Имаме институции, имаме закони и те трябва да се спазват от всички.

- „Продължаваме промяната“ вече има ли номинация за председател на антикорупционната комисия?

- Не, нямаме такъв човек още, но това, което Ви уверявам, е, че хората, които ние ще гледаме, ще бъдат само с един профил – хора, които имат много добра репутация, много добър капацитет за действие и са хора, на които никой не може да им влияе. Защото ако искаме наистина корупцията да бъде спряна, тези хора трябва да могат да действат независимо. Какво означава независимо: ако някой от изпълнителната власт в момента, ако дори аз като премиер – който и да е, направи нещо, което е грешно и е свързано с корупция, той трябва да бъде безкомпромисен.

- Мая Манолова вариант ли е?

- Или сегашният представител в Европейската прокуратура – дамата, чийто съпруг, между другото, станал заместник-външен министър, ти да видиш?

- Аз лично в този момент не съм разглеждал и не съм говорил за никакви отделни лица. За мен е важно първо да направим закона по начин, по който да дава възможност тази агенция да работи свободно.

- За председател на КЕВР имате ли имена?

- За председател на КЕВР... имаме няколко идеи, които сме почнали да говорим, но първо трябва да видим тези хора, защото те трябва да са от индустрията, трябва да имат огромен опит, трябва да са независими. Така че почнали сме да говорим с хора, които да бъдат нашите предложения.

- Кои са тези хора?

- Още не мога да кажа, защото до този момент с нито един от тях нямам отговор, който да е финален.

- В ДКСИ има ли жалба от Цацаров (срещу отнетия му допуск до класифицирана информация)?

- Допреди да замина за Република Северна Македония, не съм видял, но сега ще се информирам. Не знам.

*с малки съкращения, използвани са въпроси и от други медии


В категории: Политика


50
Коментара
Крадец на песни ли е Фики?
Крадец на песни ли е Фики? 25/04/2024, Четвъртък 10:40 1
50
Коментара по темата
50.
Другар
05.02.2022 20:48:14
0
1
Просто Кирчо само ти си над закона.Прокуратурата не се занимава с теб.
49.
*********
23.01.2022 08:35:13
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
Хитър Петър
20.01.2022 11:19:29
0
6
Пълна подмяна на професионалисти с наши хора, по точно поставени лица или стари ДС кадри.Това се извършва в момента в БГ под прикритието на промяна..А този безхаберник върши мръсната работа За пари.Като я свърши ще изчезне в небитието . И никой повече няма да чуе нищо за него.Ще управлява пак недосегаемия агент на кгб радев. И отново чрез машините ще си докарат каквито проценти си пожелаят.Нищо хубава не я чака тази страна Започваме пак от там където бяхме 1989г. За съжеление ББ беше много мек с боклука. Подцени и лицето Р Радев. И резултата го виждаме Всичко е в застой увеличение на цени и енергия Влошаване на живота .И това е само началото.Рано или късно ще има революция като по времето на Орешарски Това е 100% сигурно!
47.
потърпевша
20.01.2022 10:07:13
4
2
Гроб гърбеха малкия и среден бизнес,освен този в тяхното обкръжение
46.
До 24
20.01.2022 00:20:19
3
8
Преди дазапочна да правя каквото и да е било, съм работил като вол,от 16годишен.Ти работа хващал ли си? Точно по времето на Тиквуний,малкият и среден бизнес започна да работи,и хората се видяха с пари.
45.
Хаха
19.01.2022 22:18:23
0
5
На престъпниците им вземат фирмите , по Севера върлува едно добро момче той ги правеше тези неща пазеше Радев от любовта на народа преди 2 месеца . Така, че не пишете глупости емигрантите, елате да оправите икономиката, нали сега всичко е номера 1. Инфлацията и високите цени кацнаха с комунистически самолет, ганстерски рай е тук само за добрите момчета дето избягаха по криминални причини, промяната с измамата от крими герои.
44.
Фигуранта
19.01.2022 22:04:16
1
7
Новите зидаро-мазачи в името на народа и морала могат само да крадат. Тройката швестъри ,комсомолци ,партизани партизанки ,куртизанки. Морските свинчета, джендърите от промяната, розови прашки с лакирани червени нокти, мастии и траверси. Привърженици на Истанбулската конвенция и утопичния социализъм.
43.
*********
19.01.2022 21:58:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
Герберас
19.01.2022 21:21:53
6
2
Намерих един герберас трябват ми още 19 герберасина. Айде не се стеснявайте гербераси. Работа има..
41.
Жеката
19.01.2022 21:08:45
1
9
Тези нищо няма да направят. България се съсипва тотално!
40.
До 36 Радевата подлога
19.01.2022 19:41:37
2
11
От днес започна втория мандат на американския стратег Радев и соросоидния – Йотова.

Американските комунисти обитаващи днес Белия дом направиха всичко възможно да ги самокандидатират и назначат машинно. Ние нямаме големи заслуги в тая посока, нито някой се интересува от мнението ни. И независимо, че Радев е подкрепен от нищожна част от българските гласоподаватели, което е голям срам за него, той ще бърка горещите каши през следващите пет години.
Днес се закълнa да го прави пред Херо Мустафа
39.
Боцмана
19.01.2022 19:21:36
3
0
..... Някой педал се подвизава тук с моя никнейм-!
38.
До 33
19.01.2022 18:59:57
1
3
Ехааа,ти от всичко написано тук разбра,че някой е объркал една буква,евала,после ревете пак хахаха
37.
До Боцманчето
19.01.2022 18:46:25
5
7
Определено си кьорав както любимеца
ти кРадев, щом не виждаш, че дори БНБ изкуствено намалява галопиращата инфлация!
Според теб инфлацията на кРадев е по-добра от дефлацията на Баце!!!
По твоята логика, най-големият активен борец е Черепа, защото му са одържавили бизнеса с билетчетата и вместо да си трупа милиони от недекларирани билети, се спонсорира спорта, включително и детския!
Най-голямата грешка на Баце бе, че не му направиха импийчмънт на Мунчо, а го оставиха да си довърши метежа, спонсориран от олигархията!
Намеси се и Херо и трансантлантическата престъпност в защита на кРазев-бил стар техен кадър!
36.
Герберасин
19.01.2022 18:10:18
8
6
Здравейте, търся 20 герберасина за общаци в строителството. За Германия.
35.
Вносни Политици
19.01.2022 18:05:53
2
21
Кире, бюджета на страната не сте приели. Но ти тръгна Македония да оправяш. Срам за всички Българи си.
34.
Иван
19.01.2022 17:57:33
3
14
Опасен за тази държава си Ти, подлого . Не ни хвърляй прах в очите с Гешев.
33.
До 30
19.01.2022 17:35:33
3
4
Ти първо виж как се пише товаритЕлница, че да не ти вдигнат още таксата!!
32.
Цв
19.01.2022 17:29:54
2
14
С нарушаването на Конституцията не даваш доказателства за думите си Кирчо! Започни първо със себе си!
31.
Боцмана до 26
19.01.2022 17:07:34
10
7
Боцмана е в кючека, мойто момче, най-вероятно преди да си се родил!
Всичко, което ти пиша е базирано на личен опит, трупан през годините!!
Половината от нещата, които си написал даже и не знаеш какво означават, четете глупости по цял ден по разни сайтчета и после си мерите пишките тук! Много лесно се манипулира мнение на човек без никакъв опит! Това, че имаш 2 щафети салам в хладилника и 2 бурканчета лютеница ли ти дава кураж?
Лично съм бил свидетел на присвояване на фирма за автомобили под наем в Сл. Бряг през 2011 година. Фирма с над 140 коли, просто я взеха!! Аз съм им внесъл 1/3 от колите и знам историята им. Момчетата вдигнаха ръце и емигрираха. Концесионерите на всички плажове от Дуранкулак до Силистар минаваха през "килимчето" всяка година!! Даже царевица на плажа не можеш да продаваш свободно без "добро" от Падишаха!
Мога да продължа така до утре! Затова, мойто момче, си задържах връзките с Германия и явно не съм сгрешил!!
В България НЕ БЪДЕ ЛИ ОСЪДЕН ПОЛИТИК и да влезе присъдата му в сила, нищо никога няма да се промени!! Защото кучето скача според тоягата, мойто момче!! А ние сме народ, който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да знае, че тоягата е ФАКТ!! А тоягата, това е работеща съдебна система!
А приказките за доклад на БНБ, инфлации, план за възстановяване си ги приказвайте с другите 16-годишни анализатори тук.
Поздрави от Германия и дано скоро приемат плана за възстановяване!!
30.
До 24
19.01.2022 16:22:39
0
9
Със самолет до София,и от там започва кючека с агенция митници! Други въпроси имаш ли? Име на превозвач,последната товаритилница да ти напиша?
29.
Боко
19.01.2022 16:13:29
14
11
Изгони Българите за 12 г какво направи. Освен лични облаги....Прости хора сте затова сме но това положение
28.
С. Стоянов
19.01.2022 16:05:49
7
23
Занимавай ни с глупости. Днес освободиха 4човека това са 4 семейства не мога тока да платя. От 2130 на 7900 тъпанари. Хвала на ПП. Давайте минуси утре и вие ще ревете.
27.
до 23
19.01.2022 15:57:12
6
20
Хайде малко по-леко с петъците... Кирчо и Кокорчо са във властта от април'2020... И ако Кацаров може да им поеме вината за здравната криза, те командват девет месеца икономиката и са я докарали до кривата круша! Ако им дадем още три месеца ... не ми се мисли.
26.
до 21
19.01.2022 15:54:06
3
20
Боцмане, май отдавна си на сухо и си загубил връзка с действителността. В момента хладилникът ми е пълен за разлика от огромна (тази дума често се използва от Радев и Петков) на населението. Прочети какво написа баба Мика...24% поскъпване. Не че по времето на Боко беше евтино, но 24%!!!
Папкали от средствата... И аз си мисля, че е така, макар да не е доказано. Ама крадяха част от постъпилите средства. В момента въобще не постъпват средства (за справка - прочети доклада на БНБ за инвестициите). Ако не вярваш на приказките на баба Мика, ако докладът на БНБ за теб е приказка...май си объркал реалността!
Инфлация - факт. Здравна криза - факт. Липса на утвърден План за възстановяване - факт.
Това за съдебната реформа е опорка за отклоняване на вниманието. Има доста по-належащи въпроси. Кирчо и Кокорчо не са от вчера във властта, за да им даваме времеви толеранс 100 дена, половин година и т.н. Те са във властта от 9 месеца и нищо не се случва. Всъщност случва се - наредиха кумове и кумици на държавна хранилка...Факт!
25.
До 23 Радевата зима е №1
19.01.2022 15:53:18
9
22
Няколко кратно по-жестока от Виденовата!
Този рахат, който Бойко бе осигурил, да има предвидимост в икономиката, свърши!
Сега Престъпниците на Прокопи и Простите Подлоги, решават първо какви места да си разпределят между роднини и приятели, второ как да увеличат печалбите на престъпните си спонсори и въобще не ги интересува съдбата на българите!
Българоубийци и родоотстъпници са всички от четворната коалиция + мекерето Радев!
24.
До 19
19.01.2022 15:46:25
4
18
Как пък един обикновен работяга не се намери тук ве? Все вносители, бизнесмени и играчи на едро сте събрани!!
Със кораби ли внасяш стоките или с катъри през Монголия и Урал?
23.
До 19
19.01.2022 15:46:20
24
10
Бъди щастлив,че въобще си оцелял след управление на Тиквун.Защото много други нямаха тоя късмет,а на не малко мутрите им взеха фирмите,ако ме разбираш правилно.
Иначе незнам какви претенции имаш към правителство на буквално 2 петъка.
22.
Кире и Радев няма да те спаси!
19.01.2022 15:44:13
4
20
Ако правителството не се вземе в ръце, хората ще ги сменят!
Радев си изтъка платното, още 5 години неподсъден, вече може да ритне кросното и да си гледа кефа!
21.
Боцмана до 13
19.01.2022 15:37:26
14
5
Приказките, които цитираш, реално ги разказваш ти!! И то базирайки се на това, какво имаш в момента в хладилника!! Ок, някой ще ти помогне днес да го напълниш, а утре?? Вдругиден?? Напротив, едно от най-важните неща в момента е реформа в съдебната система и нейното ефективно проработване!
България не е най-бедният член на ЕС заради поредната световна икономическа криза, а заради поредица корумпирана и престъпна власт! Постъпват средства, но някой ги изпапква!! И така с години. Спре ли това, ще поемем въздух. Иначе се работи на парче, все едно някой да те е стигнал за гърлото и да не можеш да дишаш, а аз да ти правя сърдечен масаж!!
20.
питанка
19.01.2022 15:31:18
7
31
Не съм допускам, че може да има по прост Министър Председател от Бойко Борисов.
Животът ме опровергава !
Образован уж. А функционално неграмотен. Израснал на брега на Тихият Океан във Ванкувър Кирил Петков не знае къде се намира.
КУХ !
19.
До 15
19.01.2022 15:18:19
8
22
И за новите митнически такси ли да питам Тиквун,защото аз внасям стоки от Япония и от юли 2021 до сега,таксите ми се вдигнаха тройно.Това вече е съсипване на малкия и среден бизнес,тъпанари недорасли,по времето на Тиквун когато тока скочи,той си подаде оставка,така,че не се обаждай неподготвен!
18.
Кире
19.01.2022 15:15:05
3
22
Пак се изхвърли кат чикия на сухо. Еми не ставаш пич, сори.
17.
Мисирките са кът
19.01.2022 15:09:38
10
11
Навремето Баце като беше баро също не смееха да го питат за Барселона, чекмеджетата и Мата Космата
16.
оп
19.01.2022 15:08:51
24
7
само на гербаджийски умрели Коне коментари скоро парите от чекмеджето ще свършат и тогава ще видите магаре боб яде ли хахаха
15.
До 13
19.01.2022 15:07:54
25
8
За скъпия ток питай Тиквун.И знам министър имахте,той може да знае нещо по въпроса.
14.
da
19.01.2022 15:05:02
5
21
Как пък не се намери мисирка да го попита за скъпия ток и инфлацията.За високите це ни
13.
до 6
19.01.2022 15:00:03
4
19
Който е крал - да се докаже и в затвора. Само че осъдителните присъди няма да ни платят сметките. Не може приоритет на правителството, в момента когато държавата се тресе от кризи, да бъде съдебната система...Задача номер 1 е справяне с икономическата и здравна криза! Другото е просто приказки от 1001 нощ.
12.
Ххххх
19.01.2022 14:56:54
5
30
Ми подавай оставка тогава,и взимай онзи ококорен финансов измамник с теб!
11.
САМОЛЕТ
19.01.2022 14:50:27
5
41
ВАЖНО Е, ЧЕ ЩЕ ИМА САМОЛЕТ ДО СКОПИЕ. ДРЕМЕ МУ НА КИРО, ЧЕ ХОРАТА И БИЗНЕСА НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА, ЧЕ ИЗНЕМОГВАТ, ЧЕ ВСИЧКО ПОСКЪПВА И Т.Н. ОТВРАТЕН СЪМ.
10.
Ами направете
19.01.2022 14:39:14
2
17
Че ми омръзна да виждам криминални мутри в политиката
9.
Селянин
19.01.2022 14:38:47
1
17
А нещо за колективната отговорност да се направи няма ли?
8.
оставка
19.01.2022 14:37:22
3
36
Господин кирчо на дневен ред е скъпият ток и инфлацията.Скоро много предприятия ще фалират.Другите държави увеличават заплати и пенсии.Вие ще увеличите пенсиите от юли месец.Инфлацията изяде увеличението.Македония ни е най малкият проблем.ГЕРБ ги няма вече и не се краде КЪДЕ СА ПАРИТЕ.ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ КАТО ПОЛУЧИМ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК ЗА ЯНУАРИ
7.
киро
19.01.2022 14:36:57
1
19
ЗНАЧИ ДА ИМА ЯСНИ ПРАВИЛА ПРИ НАЗНАЧАВАНЕ И ПРИ ИЗРАСТВАНЕ И ДА НЯМА ВРЪЗКАРИ И НАШИ ХОРА. ЧОВЕКА НА ЧОВЕКА. НИКОГА АМА НИКОГА.
НЯМА ОЩЕ ЧОВЕК КОЙТО МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ. ДОРИ ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ ПАК НЯМА ДА СТАНЕ. ЗАПОМНЕТЕ.
6.
Боцмана
19.01.2022 14:33:11
6
14
Изключая малоумните, инфантилни изказвания на голяма част от коментиращите тук, то критерият дали новата изпълнителна власт е работеща Е- ще бъдат ли образувани съдебно- наказателни дела срещу престъпни схеми на лица от високите етажи на властта!!! И ще се стигне ли до ефективни присъди!
Не се ли случи това, то всичко отново е шменди капели!
5.
Marinero
19.01.2022 14:30:56
3
35
Голи приказки ток не плащат! Така като гледам, Кирцата ще си отиде пак в Канада преди март 2022.
4.
Другар
19.01.2022 14:29:13
4
38
Само ти и президента сте извън закона.Вие които не спазвате Конституцията сте над законите.Човек ,който не познава географият и историята на една държава е управлява.България се тресе от кризи ти си тръгнал на почивка с охрана от 3 коли,предишния ходеше с 1 кола без охрана.Научи се да не говориш от името на всички, говори си отимето на избирателите.Видяхме ти гафовете другите тепърва предстоят.
3.
Кирчо
19.01.2022 14:29:08
3
36
Ти ще спреш ли с популизма ,с празните приказки и ще започнеш ли малко да правиш нещо,освен реваншизъм нищо друго не си свършил и не че нещо ама няма държава по света в която да няма хора над закона!С президента само плямпате ама приказкире не пълнят джобовете и стомасите на хората!
2.
Time is ticking away
19.01.2022 14:21:19
3
41
Този не го ли е срам? Кой се постави над Конституцията (основния закон на България)? Май това момче доста често се гледа в огледалото...
Спокойно Кире или (Просто Кире), времето ти изтича. Скоро очаквай белия автобус.
1.
Селски тарикати само!
19.01.2022 14:19:48
4
40
Ще ва видим и вас ! Че досега само майстори на късия разказ видяхме ! Уредят тях и родата дим да го няма! Кочина голяма стана!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Страхотна инициатива на децата от ДГ "Ален мак" Участниците почистиха парковите пространства в квартала, засадиха дръвчета и поставиха къщички за птички Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" Кметът Димитър Николов съобщи добра новина - започва ремонт на най-окаяната улица в ж.к."Възраждане" След цялостния ремонт на “Патриарх Евтимий” ще продължим и с останалите улици във “Възраждане”, каза Димитър Николов ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите Станислав Балабанов уверява, че хората на Слави в парламента ще гласуват за оставката на парламентарния шеф, защото били истинска опозиция за разлика от ПП-ДБ Крадец на песни ли е Фики? Крадец на песни ли е Фики? Изпълнителят проговори за скандала с Мира  Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Маги Халваджиян се изложи като кифладжия с Ал Бано, не плати за преводач и... Ал Бано все пак се усети, че преводачът от италиански е аматьор и затова реши да мине предимно на английски език, макар и там преводът да не беше добър Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов Честито на „Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ, обяви Борисов Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Имунизираните много леко болестта, уверява главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев
Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори