×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Психология на едно убийство заради заря – какво се знае до момента


Психология на едно убийство заради заря – какво се знае до момента
Денис каза, че не се е укривал, а се притеснявал за живота си затова решил „нещата да утихнат и тогава да се предаде в полицията”
15 Януари 2022, Събота, 18:14 ч.
Автор: Флагман.бг

Заря на радост за раждането на бебе доведе до убийството на младия Илиян

Преди дни България бе потресена от едно убийство в столичния квартал „Люлин“. Трагедията се разигра на 9 януари. Малко след 22:00 ч. Илиян и негови близки приятели празнували най-хубавия повод - раждането на дете. Излезли на игрището и изстреляли фойерверки. Заради тези няколко минути на заря се стигнало до скандал, нападение и убийство. А за жестокото престъпление бе заподозрян Денис Ал Гази - мъж на 23 години, който живее в блока до игрището. Причината – ядосал се на шума. Заподозреният за убийството, обаче, изчезна. Два дни полицията го издирваше на национално ниво. На 11 януари той сам се предаде.

Психопат ли е убиецът на Чико? Вижте как заплашва, че ще убие мъж с мачете

А в петък обвиняемият се изправи пред съда. И бе решено – да остане за постоянно в ареста. Според събраните до момента по делото доказателства, обвиняемият еднократно намушкал с нож жертвата и така умишлено го умъртвил.

Вътре в съдебната зала стана ясно и какво са разказали свидетели. А именно, че когато на 9 януари Денис отишъл при Илиян и приятелите му, бил ядосан и крещял, че ще избие всички. Тогава се стигнало до спречкване. 23-годишният мъж извадил нож и намушкал Илиян в шията, след което избягал. Пред съда Денис каза, че е действал при самозащита. Твърдение, което свидетели и обвинение отричат, посочва NOVA.

„Като излязат експертизите, ще се разбере коя от двете тези е по-добра”, заяви адвокатът на Денис - Мирослав Христов.

Ето го издирваният за зверското убийство на Чико в жк "Люлин"
 

В съдебната зала Денис каза и че не се е укривал, а се притеснявал за живота си. И искал „нещата да утихнат и тогава да се предаде в полицията”.

23-годишният мъж е осъждан за наркотици, като в момента е в изпитателен срок. А според съда, има данни за други агресивни прояви от страна на Денис.

Затова, че и преди е бил агресивен, твърдят и в социалните мрежи. Където се появиха видеа, на които се твърди, че на тях е именно обвиняемият.

Засега Денис остава в ареста. Решението не е окончателно. Ако бъде признат за виновен, може да влезе в затвора за до 20 години.
„От това, което разбрах за извършителя на престъплението, това е един закономерен път, през който бавно и закономерно стигаш до финала на тази насока, в която си започнал да се развиваш. Явно години не е получавал санкции за поведението си, за нещата, които прави. Вероятно е получил усещане за безнаказаност“, заяви криминалният психолог Тодор Тодоров.

„Ако прибавим към това и наркотици, нещата стават непредсказуеми като поведение и предсказуеми за това какво може да се случи”, допълни експертът.

Журналистът Павел Владимиров, пък, познавал жертвата – Илиян. Двамата са членували във фенклуба на „Ювентус” в България.

„Всичко правеше със сърце и душа и се дразнеше на онези, които не го правиха”, разказа Павел Владимиров. „Сближихме се след едно пътуване за „Копа Италия”. Той беше организирал пътуването”, разказа още журналистът. „Беше емоционален, обичаше квартала си”, разказа още Владимиров.


В категории: Крими


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
:)
16.01.2022 16:56:05
2
1
тоз гей арабски толкова ли от цяла компания един не можа да го нарита тоя гей
11.
Грешно заглавие
16.01.2022 10:13:25
0
4
Психология на политиката, прокуратурата, полицията и въобще администрацията на една държава!
Или още по-точно "мафия си има една държава и през оная и работа ред, закони и добруване на народа"!
Ако последното звено на закона-полицията си вършеше работата, най-вероятно това нямаше да се случи!
Няма дори малко уважение към закона и представителите му и е нормално, отдавна изгубиха респект, уважение. И си убиват дори на воля психопати разни, с чувство за безнаказаност, дори смятат, че са в правото си.
Какво ще правите г-да политици когато тази народна злоба, гняв, разочарование и ГЛАД за справедливост и достоен живот се стартира отгоре ви?! Видяхте, че народът вече изгуби търпение, страхът се измести от отчаянието (най-опасни са които нямат какво да губят) А гневът е в точката си на кипене?!
10.
Кирил
15.01.2022 23:45:22
1
7
В панделката ще му дадат Ел в Гази
9.
Кирил
15.01.2022 23:32:44
1
6
Приматско име примитивен човек с агресия.До живот в затвора .
8.
следи
15.01.2022 22:03:05
4
12
Знае се че Бай Тошо е мъртав!Иначе сега този щеше да е на прасетата!И ДРАМА НЯМА
7.
cickata
15.01.2022 19:22:05
0
31
Така и така темата е започната дайте да обсъдим и киро принца за убийството на готвача си за кеф и за шоу, като се опитва да скрие трупа му и който не е лежал и ден , нещо ще кажете ли ,или то е друго
6.
Ккк
15.01.2022 19:18:29
0
27
Цял живот като ти дойде рождения ден да се сещаш че някой е умрял заради зарята в твоя чест.... каква ирония
5.
До селянина от село
15.01.2022 19:12:48
3
24
ЗНАЧИ КАТО Е БОКСЬОР МОЖЕ ДА БЪДЕ УБИТ,И ДАВА ПРАВО НА НАРКОМАНА ДА ГО РЪГА С НОЖА
4.
От село
15.01.2022 18:52:45
28
7
Убитият е боксьор, дали не е тръгнал да напада ?
3.
ХАХА ФЛЕГМАН ПСИХОЛОГ????????????
15.01.2022 18:50:20
8
3
АЛО УДАРИЛ ВЪ Е ВИРУСА НА Дънинг –Крюгер НЕЛЕЧИМ СЛУЧАЙ ВОДИ ДО ИДИОТИЗЪМ ХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.
Панчо
15.01.2022 18:33:57
2
29
Бахти противния урод е тоя нп е за трепане..
1.
мнение
15.01.2022 18:24:30
15
32
Две агресивни откачалки се скарали и ето го резултата.Единия се дразнел от онези, които не не правели нещата от душа, а другия се дразнел от шумни фоерверки. И все пак добре е да се знае, че силният шум причинява болести. Съобразявайте се с хората около вас, не им причинявайте неудобства и не ги карайте да се чувстват зле!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори