Рецепта за хрупкави чеснови бутчета с картофи и подправки
Ето как да ги приготвите
Продукти:
8 бр. пилешки бутчета
6 малки картофа, нарязани на едро
½ чаша зехтин
1 супена лъжица пресен розмарин, ситно нарязан
1 и ½ чаени лъжици пресен риган, ситно нарязан
1 и ½ чаена лъжица чесън на гранули
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките бутчета и картофите в голяма купа. Залейте със зехтин и разбъркайте, за да покрие. Прехвърлете ги върху хартия. Поръсете с подправките. Разбъркайте.
Върнете продуктите в тава за печене заедно с хартията. Печете в загрята фурна за около 1 час или докато се получи златиста коричка. Охладете леко преди сервиране, за да се върнат соковете в месото.
Всички ще питат за още, опитат ли тези рибни кюфтенца с доматен сос
Как душата на починалия се сбогува с роднините си
Защитният саркофаг на АЕЦ Чернобил е повреден
18-годишен от Сливен нарисува иконата, която поведе литийното шествие в Бургас
Таксите в частните детски градини скачат след Нова година
На 3 зодии им предстои най-щастливият период
От легендите до трапезата: Как празнуват Никулден по света
Това е най-лесната рецепта за пухкави и ароматни хлебчета с мая
Мирослав от "Игри на волята" стана баща на момиченце
БНБ с притеснителни данни за банките
Отец Емилиян зарадва Митрополит Арсений с ръчно изработен кръст
