Рецепта за хрупкави чеснови бутчета с картофи и подправки
Ето как да ги приготвите
Продукти:
8 бр. пилешки бутчета
6 малки картофа, нарязани на едро
½ чаша зехтин
1 супена лъжица пресен розмарин, ситно нарязан
1 и ½ чаени лъжици пресен риган, ситно нарязан
1 и ½ чаена лъжица чесън на гранули
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките бутчета и картофите в голяма купа. Залейте със зехтин и разбъркайте, за да покрие. Прехвърлете ги върху хартия. Поръсете с подправките. Разбъркайте.
Върнете продуктите в тава за печене заедно с хартията. Печете в загрята фурна за около 1 час или докато се получи златиста коричка. Охладете леко преди сервиране, за да се върнат соковете в месото.
23-годишен мъж спечели състезание по мързел
Кремъл: Русия води преговори за Украйна само със САЩ, не ни интересува ЕС
Висш политик хвърли оставка в Румъния
Какво е състоянието на 7-годишното дете, което пострада при зловещата катастрофа между тир и семейна кола до Пловдив
Русия атакува Украйна с ракети "Кинжал"
Ужас в родно село: 34-годишна бе отвлечена от 4 мъже
Никола Цолов блесна в дебюта си във Формула 2
Защо не трябва да сушим прането върху радиатора
Плъзна жестока мълва за Сияна от Биг Брадър
Историческо завръщане на Клоп във футбола?
Владимир Путин се обади на 10-годишно момче
Може ли 6-метрова стълба да се помести в 2-метрова кола?
