Рецепта за хрупкави чеснови бутчета с картофи и подправки
Ето как да ги приготвите
Продукти:
8 бр. пилешки бутчета
6 малки картофа, нарязани на едро
½ чаша зехтин
1 супена лъжица пресен розмарин, ситно нарязан
1 и ½ чаени лъжици пресен риган, ситно нарязан
1 и ½ чаена лъжица чесън на гранули
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките бутчета и картофите в голяма купа. Залейте със зехтин и разбъркайте, за да покрие. Прехвърлете ги върху хартия. Поръсете с подправките. Разбъркайте.
Върнете продуктите в тава за печене заедно с хартията. Печете в загрята фурна за около 1 час или докато се получи златиста коричка. Охладете леко преди сервиране, за да се върнат соковете в месото.
Зловеща автобусна катастрофа в чужбина, има много загинали
Жена обра касата на църква пред детето си
Голяма част от Пловдив остава без вода
Шокиращо убийство на 18-годишно момиче
Много българи празнуват имен ден
23/11/2025, Неделя 08:47
0
Адел дебютира в киното
Десетки наводнени къщи и улици след дъжд и градушка
Сняг в България
Как да си приготвим сок от орехи и защо е полезен
