Рецепта за хрупкави чеснови бутчета с картофи и подправки
Ето как да ги приготвите
Продукти:
8 бр. пилешки бутчета
6 малки картофа, нарязани на едро
½ чаша зехтин
1 супена лъжица пресен розмарин, ситно нарязан
1 и ½ чаени лъжици пресен риган, ситно нарязан
1 и ½ чаена лъжица чесън на гранули
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките бутчета и картофите в голяма купа. Залейте със зехтин и разбъркайте, за да покрие. Прехвърлете ги върху хартия. Поръсете с подправките. Разбъркайте.
Върнете продуктите в тава за печене заедно с хартията. Печете в загрята фурна за около 1 час или докато се получи златиста коричка. Охладете леко преди сервиране, за да се върнат соковете в месото.
Голямо име в баскетбола хвърли оставка
Какво да направите, ако лостът за скоростите блокира?
Лундгрен пребил истински Сталоун
Немски кон е най-ниският в света
Путин с тежко изказване за Покровск
В Сандански закъсаха
Отиде си легендарна певица
Много грозна кражба в София
Орлин обиди Натали в "Ергенът"
Има ли голям скандал в Реал?
Русия отговори на Калас
Белоглав лешояд предизвика драма
