Рецепта за хрупкави чеснови бутчета с картофи и подправки
Ето как да ги приготвите
Продукти:
8 бр. пилешки бутчета
6 малки картофа, нарязани на едро
½ чаша зехтин
1 супена лъжица пресен розмарин, ситно нарязан
1 и ½ чаени лъжици пресен риган, ситно нарязан
1 и ½ чаена лъжица чесън на гранули
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките бутчета и картофите в голяма купа. Залейте със зехтин и разбъркайте, за да покрие. Прехвърлете ги върху хартия. Поръсете с подправките. Разбъркайте.
Върнете продуктите в тава за печене заедно с хартията. Печете в загрята фурна за около 1 час или докато се получи златиста коричка. Охладете леко преди сервиране, за да се върнат соковете в месото.
Българските протести оглавиха първа страница на "Ню Йорк Таймс"
Живия Нострадамус направи тежко предсказание за Путин за 2026 г.
Последният мач на Джон Сина: Краят на легендата в WWE
Измамници обещават изцеление от диабет в Бачковския манастир, 30 души са подмамени
Бърза млечна баклава готова за 30 минути
Стрелба в университет в САЩ, двама студенти са убити, осем са в критично състояние
Краставиците на борсата струват 4,20 за килограм, по магазините минаха 5 лева
Задържаха петима в Германия, подозират ги, че са планирали нападение на коледен базар
Румънският президент: Готови сме да отвърнем, ако Русия ни атакува
Лекарят на Матю Пери осъден на едва 2,5 години затвор за незаконно снабдяване с кетамин
Албена Вулева изненада с коренно променена визия, качила е доста кила
Слънчево време в повечето райони, мъгли преди обяд и слаб вятър ще определят днешния ден
