Рецепта за хрупкави чеснови бутчета с картофи и подправки
Ето как да ги приготвите
Продукти:
8 бр. пилешки бутчета
6 малки картофа, нарязани на едро
½ чаша зехтин
1 супена лъжица пресен розмарин, ситно нарязан
1 и ½ чаени лъжици пресен риган, ситно нарязан
1 и ½ чаена лъжица чесън на гранули
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките бутчета и картофите в голяма купа. Залейте със зехтин и разбъркайте, за да покрие. Прехвърлете ги върху хартия. Поръсете с подправките. Разбъркайте.
Върнете продуктите в тава за печене заедно с хартията. Печете в загрята фурна за около 1 час или докато се получи златиста коричка. Охладете леко преди сервиране, за да се върнат соковете в месото.
Той ли е наистина? Как да разпознаем илюзиите в началото на връзката
3 признака, че една жена не е подходяща за брак
Машини блокират, хора чакат с часове, а БНБ работи извънредно заради бума на монети
Две земетресения в България тази сутрин - няма данни за щети
4 предупредителни знака, че партньорът не е подходящ за брак
Българите харчат повече за коледни подаръци от средния европеец - 10% от бюджета
Цените на храните отново тръгнаха нагоре - краставиците с рекорден скок
39-годишен мъж е намерен мъртъв в хотел в Банско - разследва се причината
Безплатен калкулатор спасява малкия бизнес от грешки с рестото в евро
Симеон Николов стана №6 в света, засипаха го с похвали
Кубрат Пулев изпадна от Топ 15 в световната ранглиста на BoxRec
