Рецепта за хрупкави чеснови бутчета с картофи и подправки
Ето как да ги приготвите
Продукти:
8 бр. пилешки бутчета
6 малки картофа, нарязани на едро
½ чаша зехтин
1 супена лъжица пресен розмарин, ситно нарязан
1 и ½ чаени лъжици пресен риган, ситно нарязан
1 и ½ чаена лъжица чесън на гранули
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките бутчета и картофите в голяма купа. Залейте със зехтин и разбъркайте, за да покрие. Прехвърлете ги върху хартия. Поръсете с подправките. Разбъркайте.
Върнете продуктите в тава за печене заедно с хартията. Печете в загрята фурна за около 1 час или докато се получи златиста коричка. Охладете леко преди сервиране, за да се върнат соковете в месото.
Паника преди еврото: Банките преливат от пари в брой, а българите се редят по дълги опашки пред чейндж бюрата
Цветове, защита и история на евробанкнотите: Какво трябва да знаете за еврото
Защо детектив-любител твърди, че е разкрил два от най-зловещите неразкрити случаи на убийства в света
Златото, среброто и платината достигнаха исторически рекорди
„На гости на…“ интериорния дизайнер Беата Хойман за която домът и е най-смелото вдъхновение
Русия с мащабна атака по Киев преди срещата между Зеленски и Тръмп
Защо сексуалният ви живот може да страда
НЗОК: Няма ограничение за броя направления за специалисти, когато има медицинска необходимост
Коледна трагедия: Двама мъже изчезнаха по време на традиционно коледно къпане
Четирима европейци са в неизвестност, след като туристическа лодка в Индонезия потъна
Почина личност с голям принос за Варна
Жестоката болест на Сам Деру се отразява на Локомотив и Мони Николов
