Рецепта за хрупкави чеснови бутчета с картофи и подправки
Ето как да ги приготвите
Продукти:
8 бр. пилешки бутчета
6 малки картофа, нарязани на едро
½ чаша зехтин
1 супена лъжица пресен розмарин, ситно нарязан
1 и ½ чаени лъжици пресен риган, ситно нарязан
1 и ½ чаена лъжица чесън на гранули
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките бутчета и картофите в голяма купа. Залейте със зехтин и разбъркайте, за да покрие. Прехвърлете ги върху хартия. Поръсете с подправките. Разбъркайте.
Върнете продуктите в тава за печене заедно с хартията. Печете в загрята фурна за около 1 час или докато се получи златиста коричка. Охладете леко преди сервиране, за да се върнат соковете в месото.
Сър Алекс Фъргюсън: Манчестър Юнайтед може да чака титла още 10 години
Джордж Клуни загуби сестра си Аделия след битка с рак
Тази столица е най-скъпият град за ежедневен живот!
3 причини да оставаме във връзки, в които не сме щастливи
Алуминиевото фолио - 6 изненадващо полезни приложения извън кухнята
Премиерът на Австралия освиркан на възпоменание за жертвите от Бондай
Лудогорец има сериозен коз в борбата за титлата
Бързо новогодишно почистване: как да освежиш дома без излишен стрес
Фен на Нюкасъл бе убит след спор за опашка в супермаркет
Китай купи рекордно количество злато от Русия за $961 милиона
Реал Мадрид ТВ с остър отговор на Лапорта
