Рецепта за хрупкави чеснови бутчета с картофи и подправки
Ето как да ги приготвите
Продукти:
8 бр. пилешки бутчета
6 малки картофа, нарязани на едро
½ чаша зехтин
1 супена лъжица пресен розмарин, ситно нарязан
1 и ½ чаени лъжици пресен риган, ситно нарязан
1 и ½ чаена лъжица чесън на гранули
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките бутчета и картофите в голяма купа. Залейте със зехтин и разбъркайте, за да покрие. Прехвърлете ги върху хартия. Поръсете с подправките. Разбъркайте.
Върнете продуктите в тава за печене заедно с хартията. Печете в загрята фурна за около 1 час или докато се получи златиста коричка. Охладете леко преди сервиране, за да се върнат соковете в месото.
"Нефтохимик" продължава напред в Европа
Бившата на Насар разкри как се чувства след раздялата
Облачно с валежи в страната
Бивш ас на ЦСКА се класира за Световното
Шок в Тернопол, десетки загинаха
Как правилно да съхраняваме летните гуми на колата през зимата
Заведение в Дубай предлага най-скъпото кафе в света, цената е шокираща
Министерството на туризма представя България на водещи чуждестранни пазари
