Рецепта за хрупкави чеснови бутчета с картофи и подправки
Ето как да ги приготвите
Продукти:
8 бр. пилешки бутчета
6 малки картофа, нарязани на едро
½ чаша зехтин
1 супена лъжица пресен розмарин, ситно нарязан
1 и ½ чаени лъжици пресен риган, ситно нарязан
1 и ½ чаена лъжица чесън на гранули
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките бутчета и картофите в голяма купа. Залейте със зехтин и разбъркайте, за да покрие. Прехвърлете ги върху хартия. Поръсете с подправките. Разбъркайте.
Върнете продуктите в тава за печене заедно с хартията. Печете в загрята фурна за около 1 час или докато се получи златиста коричка. Охладете леко преди сервиране, за да се върнат соковете в месото.
Любен Дилов-син: Готови сме за нови избори, но трябва да помислим и за държавата
Лошото време не позволява евакуация на екипажа на танкера, заседнал край Ахтопол, заяви Антон Златанов
САЩ - Европа се разпада икономически и може да се срути цивилизационно до 20 години
Изтеглят заразена с листерия сьомга от голяма верига в България
Празнуваме Никулден, над 200 000 българи черпят днес
Как да създаваш по-привлекателно видео съдържание директно от телефона си
Ученици и учители искат 40-минутни часове
Меси посочи основните фаворите за Световното, липсата на един отбор отвори дискусия
Радикални промени за три зодии
Как да премахнете жълтите петна от възглавници
Симеон Николов с нов блестящ мач в Русия, Локомотив е лидер
Трима души загинаха при катастрофа между кола и товарен автомобил
