Рецепта за хрупкави чеснови бутчета с картофи и подправки
Ето как да ги приготвите
Продукти:
8 бр. пилешки бутчета
6 малки картофа, нарязани на едро
½ чаша зехтин
1 супена лъжица пресен розмарин, ситно нарязан
1 и ½ чаени лъжици пресен риган, ситно нарязан
1 и ½ чаена лъжица чесън на гранули
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Загрейте фурната на 190-200 градуса. Поставете пилешките бутчета и картофите в голяма купа. Залейте със зехтин и разбъркайте, за да покрие. Прехвърлете ги върху хартия. Поръсете с подправките. Разбъркайте.
Върнете продуктите в тава за печене заедно с хартията. Печете в загрята фурна за около 1 час или докато се получи златиста коричка. Охладете леко преди сервиране, за да се върнат соковете в месото.
Делян Пеевски към протестиращите: Власт не се взима на улицата, а на избори
От "Автомобилна администрация" започнаха ефективна стачка
Зеленски търси истински край на войната – очаква решение след разговорите между Москва и пратениците на Тръмп
Кошмар за български футболен национал
Символична пътека към достъпността и толерантността ще се изгради днес в Бургас
Камери в Гърция хващат нарушенията на момента и веднага уведомяват шофьора
САЩ спира обработката на визи и зелени карти за имигранти от 19 страни
Серина Уилямс каза дали се завръща на корта
Лаура Кьовеши идва в България
Връхлитат ни геомагнитни бури
Ще бъде ли изтеглен Бюджет 2026
