×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пиарът на ПП се накара здраво на Виктор Николаев, защото му задавал въпроси


Пиарът на ПП се накара здраво на Виктор Николаев, защото му задавал въпроси
Виктор Николаев и Мирослава Иванова изслушаха плеадата на Александър Бойчев със завидно търпение
13 Януари 2022, Четвъртък, 10:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Трябва да свикнете да ви задават въпроси, контрира го Виктор Николаев

 

Пиарът на „Продължаваме промяната“ Александър Бойчев се накрещя в ефир на водещите на сутрешния блок на Нова ТВ Виктор Николаев и Мирослава Иванова.

Малко след 08:30 часа той се включи по телефона, за да коментира положителните проба на председателя на НС Никола Минчев. Виктор Николаев и Мирослава Иванова искаха да му зададат няколко въпроса, които циркулират от часове в публичното пространство. Един от тях, например, е дали Минчев е имал симптоматика и е отишъл на заседанието на КСНС.

Разговорът тръгна зле още в самото начало. Водещите объркаха името на Бойчев, което той изглежда прие за сериозна обида и назидателно започна да им се кара. „Има време, ще ви научим!“, опита се с чувство за хумор да излезе от ситуацията Виктор Николаев.

Това обаче изобщо не успокои пиарът, който с остър тон продължи да се кара на водещите.  

„Не си проверявате информацията, задавате въпроси, на които има вече дадени отговори, но не сте си направили труда да ги видите. Така разпространявате фалшиви новини”, заяви ядосано той.

Виктор Николаев се опита да се противопостави на обвиненията. „Ще трябва да свикнете да ви задават въпроси”, отговори той на представителя на ПП. „Фалшив въпрос няма”, добави водещият.

Едно от малкото неща, които се изясни покрай караницата в ефир беше, че Андрей Гюров, председател на парламентарната група на „Продължаваме промяната” е здрав и не е бил в контакт с председателя на Народното събрание Никола Минчев. Такава информация беше разпространена от депутати от ГЕРБ. Другият, че Никола Минчев си е направил тест вкъщи, от лаборант, дошъл на крака и резултатът е излязъл светкавично. Като председател на парламента и първи човек в държавата имал по-различни права от обикновените граждани, изтъкна Бойчев.

„Трябва да свиквате да ви задават такива въпроси. Оттук нататък ще има други подобни казуси“, предупреди го Виктор Николаев. „Зрителите видяха на какво сме подложени много често", коментира след скандала водещият.

„Много интересно стана тази сутрин. Пиарът на ПП, Ал. Бойчев и водещите на Нова се сблъскаха с 200 за PCR теста на шефа на НС. Представям си, ако пиарът не беше на “Промяната” и беше овикал така някоя телевизия, какъв вой щеше да е, как се гази свободата на словото“, написа във фейсбук блогорът Асен Генов.

"Ако сега ПП имат 2 грама мозък в главата си, ще уволнят клетия си PR, ще се извинят и ще почерпят с няколко слайса кетохляб журналистите от сутрешния блок на Нова“, допълни от своя страна музикантът и общественик Венци Мицов.

"Разбрах от пиара на “Продължаваме промяната” коя е най-голямата грешка на медиите. Нищо, че малко се крещеше. Стана ясно, все пак. И упраляващите имат една най-голяма грешка. Без значение кои са. А тя е, че не искат да им се задават въпроси", смята журналистът от Свободна Европа Полина Паунова.

"Г-н Бойчев, PR на ПП, а-ха да набие водещите през телефона. То лаене, то хокане, то обвинения, то обиден тон. "Защо такива въпроси?", "Защо така ги задавате?", "Защо не ги валидирате преди да ги задавате?" (ко речи, пич?), "Защо питате за лабораторията?", "Това са технически въпроси", "Г-н Минчев е първият човек в държавата, да не си мислите, че охраната от НСО ще отиде в случайна лаборатория", "Вие разпространявате фалшиви новини!". Ако това е PR, аз съм лукова глава. Явно от партията не знаят, че от човека на тази позиция, в голяма степен зависят отношенията между партията (в случая) и медиите. От този човек зависи и публичният им образ.Толкова агресивно и неадекватно поведение от страна на PR, и то в ефира на национална телевизия, не сме виждали. Ако ПП имат бегла представа къде се намират, на момента трябва да го уволнят.", коментира журналистът Виктория Георгиева.

"Седем минути PR-ът на ПППП се кара в ефир на журналисти, крещя им, прекъсва ги, нарича ги всякакви. Сещам се как за далеч по-малки закачки излитаха депутати, вицепремиери, говорители, пишеха се медийни декларации, вдигаше се шум от съсловни организации, организираха се протестни вълни. В случая нищо такова няма да последва. Традиционните мишки от управленските коалиции ДБ и БСП няма да обелят дума. АЕЖ-тата и другите частни компании за обществени услуги (НПО) ще замълчат. Дори колегите от Капитал няма да отворят дума“, написа от своя страна режисьорът Виктор Димчев.


В категории: Политика


Флагман.БГ По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил 12/05/2024, Неделя 22:00 0
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
22
Коментара по темата
22.
Габи
13.01.2022 14:26:48
2
7
Когато при правителството на ГЕРБ цяло лято Орлов мост беше затворен, зарязали децата си майки разпъваха палатки където решат, по обществени сгради и полиция се хвърляха яйца и домати сегашните управляващи не виждаха нищо лошо. Засрамих се от поведението и ниумението да говори икоментира никакъв зададен и въпрос сутринта в Нова преставителката на ПП.Наистина ли толкова ограничени хора ще ни управляват?
21.
Да напомня само
13.01.2022 13:51:05
0
9
Вярно е че шефа на парламента е третия човек в държавата, но също така се води и пръв сред равни. Та толкоз за необичайният му извънземен статут. Но пък и оня Ангелов да не се напиня много защото има много частни здравни заведения и лаборатории които работят със светлинна скорост ако някой си плаща
20.
Селски бек
13.01.2022 13:38:55
0
16
ПР-то на ПП-то се доказа като типичен селски бек. Вместо да се накрещи на госпожата от ПП, която като замаена овца десет минути повтаряше едно и също в студиото на Нова, този селяк тръгва да атакува журналистите...
Минчев бил първия човек в страната... нали ужким бяха хора от народа? Нали отиваха пеша/градски транспорт на работа...Защо тогава специално на крака отишъл лаборант да му взима проба???
Нагли лъжци и мошеници са Продължаваме Подмяната!!! Толкова неподготвени кадри, които да ни управляват, не сме имали НИКОГА!
19.
Какъв е тоя неизвестния PR, че и обидчив?
13.01.2022 13:24:33
0
19
Някoлко тaкива, кoито се кaраха на мeдиите имaше и прeз гoдините. Нищo хубaво нямa да излeзе с тaкъв тип пoведение. Акo бях на мястoто на прeмиерът щeше тoзи да го увoлня на мoмента. Нямa смисъл да се мъчи, явнo тaзи рaбота не е за нeго. Амa ей ги на и Флaгман са същитe, не мoжаха да разбирaт че журнaлистиката не е за тях
18.
протестът ми е по-добър от протеста ти
13.01.2022 12:27:16
1
16
Вчера гледам медии и политици как реагират на този протест и как реагираха на едни предишни.
Тогава не се вълнувахме от ранени полицаи и прославяхме протеста. Радвахме се на бели автобуси, на ковчези, павета и пиратки по униформените.
Сега броим автобусите, започваме емисиите с ранени униформени и се вайкаме, че били съборени две заграждения пред парламента.
А е много вероятно част от днешните протестиращи да са били на площада и вчера.
17.
*********
13.01.2022 12:17:06
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
16.
Българина
13.01.2022 12:17:01
4
3
Гледам НС по НоваНюз сега - ами 50% са без маски!!!
15.
Българина
13.01.2022 12:15:24
4
1
Гледам НС по НоваНюз в момента. АМИ то 50% са без маски!!!
14.
М.Н.
13.01.2022 11:44:17
6
18
Ето например Флагман нагледно само с едно заглавие са пример за пошла журналистика и разпространяват вминяват не точна и не вярна информация ....
13.
Batman
13.01.2022 11:44:16
1
25
Като две капки вода с Пламен Илиев на Слави по държание !!! Но този Виктор Николаев как сме е да задава въпроси , ужас ! Пламен Минчев не е кой да е ???? Ще ми ходи в обикновена лаборатория! Та той ми бил 1-рвия човек в парламента а не му знаех името до вчера .
12.
PR
13.01.2022 11:36:50
17
9
Тия от снимката с физиономии на мумии, не трябва да им се вика, направо заслужават по един ляв прав ....подлоги нещастни !
11.
СС
13.01.2022 11:34:17
15
18
Крайно време беше на тия някой да им крясне. Всяка седмица тоя Виктор задава едни и същи въпроси, особено за Covib-19. Незнам какво очакват да чуят...пандемията е в сила, вируса е заразен и умират хора. Ваксината помага за по безпроблемно протичане и това е....стига тъпи въпрос Вики събуди се!!!
10.
гражданин
13.01.2022 11:24:19
16
20
Тоя Виктор Никоаев е такова рядко лайно, че не знам как някой би издържал да го гледа и да му слуша неприятния тембър !
9.
Севи на боко
13.01.2022 11:18:23
4
9
Тоз тряя да дойде да му предам малко уроци, може и да захлеби и той с палат за милион и сакове ят от черепа я от братятя дето сега са оборотни..
8.
Трети братовчед на Курчо
13.01.2022 11:18:01
5
21
Цялата рода на харвардиянците е на държавна хранилка!
Как да оставя всичко това?
Ще се карам и дори ще се бия, как няма да ме познават, аз от 30 години се зная с Курелацията и съм се готвил за този пост, а някакви си от Нова ТВ не ме познавали!
Не може така, аз на Прокопи съм целувал гъза, а тези да не ме познават!
Дори новото Шиши Мирчев ме познава ...
7.
*********
13.01.2022 11:10:25
6
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Sevdi PR Boiko
13.01.2022 11:04:39
7
17
Не се учат от мен,там им е грешката.
Аз 500 милки взех от Черепа и нищо не се разбра. Почти нищо де.
5.
Шиши
13.01.2022 10:54:47
11
11
А смс-и като ББ ли да му праща?
4.
Какъв ПР
13.01.2022 10:50:48
7
46
Този срина имиджа на ПП, не е допустимо точно човека който трябва да съветва другите за държанието им да не може да се контролира и да изпада в такива истерии. Аз лично дори не съм се замислил за изследването, но след като чух този истерик се замислих, че може би наистина има нещо нередно.
3.
Българина
13.01.2022 10:50:27
9
45
Хех, дори и Баце не си позволи конфликт с медиите. Тия тръгват с бутоните напред още отначало. Да видим докъде ще го докарат...
2.
Наблюдателен
13.01.2022 10:49:52
15
24
Викторчо и тая женската обаче слушат! Много кротки ми се слушат, защото говорят с ПП. Ако беше депутат на Възраждане щеше да е много отворен, да го прекъсва и да му се стряска.
1.
Не съм фен
13.01.2022 10:44:27
24
30
На ПП,ама мисирките от НОВА са рядко противни.Канят само платени помияри като кунчовците и т.н.За изслушване на противополжни мнение(освен спуснатото) по какваито и да е теми и дума да не става.Нова и Бтв са медийното дъно!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят Концентрирате се върху собствените си емоции Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба  90 на сто от обитателите на рибарското селището не са чували за нея, но Георги Димов е ловял 400-килограмови екземпляри в океана Как се забавляват зодиите Как се забавляват зодиите Водолеите обичат общуването, а Близнаците обичат шумните забавления в многолюдна компания Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма  нито едно електронно табло  показващо пристигащите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите  Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Вижте рецептата Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Кратка разходка след последното ви хранене има много положителни ефекти върху  тялото и ума Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Идеята им за подпомагане на полетите може да доведе до целогодишен характер на туристически поток към страната ни, коментира Евтим Милошев Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Проблемът е, че Борис Минков, който е редактор на романа, е и член на журито Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му
Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори