×
Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Политическото ръководство на МВР застава зад исканията на служителите за по-високи заплати
  • В навечерието на 24 май президентът награди шестима изтъкнати български учени
  • Ваксината срещу едра шарка осигурява 85% защита срещу маймунската
  • Иззеха близо 40 000 къса контрабандни цигари на „Капитан Андреево“
  • Ню Йорк въведе извънредно положение поради недостиг на бебешки храни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Битката за Македония е вече загубена, не е лошо, че ще я пуснем в ЕС


Битката за Македония е вече загубена, не е лошо, че ще я пуснем в ЕС
Ако България изчезне, ще страдаме само ние, човечеството няма да го счита за голяма загуба, смята проф. Андрей Пантев
Ключови думи: КСНС, Северна Македония
11 Януари 2022, Вторник, 16:30 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, стоп-кадър: bTV

По-добре да се разделим като приятели, отколкото като врагове, защото този процес е необратим, казва историкът

След вчерашното заседание на Консултативния съвет за национална сигурност при президента темата „Северна Македония“ отново е на дневен ред. Потърсихме за коментар известния български историк Андрей Пантев, който има опит и като депутат от „Коалиция за България“ в няколко парламента.

- Проф. Пантев, темата с Македония отново е на дневен ред след вчерашното заседание на Консултативния съвет за национална сигурност при президента...

- Тази битка за Македония сме я загубили. През 1913 г. ние сме единствената православна държава, която воюва на страната на австро-германския блок; която все пак воюва Втората световна война срещу страните, които са воювали за нейното освобождение. Има една книга „Черната овца на Балканите“ - това сме ние. Но при цялата ни себекритичност трябва да не забравяме, че винаги сме били в едно враждебно обкръжение, след като дълго време сме най-голямата в етнически мащаб и най-силната - във военен, държава на Балканите.

- След вчерашната позиция на Консултативния съвет за национална сигурност виждате ли някаква съществена промяна?

- Не, не. Не съм наблюдавал това. Тези работи с комисии не стават. Тези работи стават с това, че трябва да се превърнем в една привлекателна страна и никакви пропаганди, комисии, членства, коалиции, съюзи... Когато една страна е привлекателна и поне уредена, тя сама привлича вниманието на задграничните й граждани. А тогава, когато всичко се отдава на зли съседи, лоша пропаганда, липса на пари, злобата на останалия свят, това обикновено не работи. Когато България бе толкова значима страна след Първата балканска война, никой не се занимаваше толкова с пропаганда, колкото с това, че българите показаха, че могат да бъдат отлични дипломати, просветители и, разбира се, войници.

- Директно казано, трябва ли да смекчим позицията си спрямо Северна Македония?

- Ние рано или късно ще я подчиним. Ние не сме независима страна. Ние не можем да не правим нещо, което всички други одобряват. Естествено е. Неслучайно Ви казах – това е пропаднала предварително кауза. И колкото и да се дръвчиме и репчиме с праха на Самуила и с величието на Гоце Делчев, това вече е загубена работа. Когато влизаш в един съюз, ти трябва да знаеш, че съюзническото членство означава и частично доброволно отказване от държавния суверенитет.

- А лошо ли е, че ще пуснем Македония в преговорите за ЕС?

- Не, няма да е лошо. По-добре да се разделим като приятели, отколкото като врагове, защото този процес е необратим.

- „Да се разделим“ казвате, а всъщност не се ли обединяваме, когато те влязат в Европейския съюз?

- Не. Обединихме ли се, когато те влязоха в НАТО? Ние нямахме нищо против Македония да влезе във военнополитическия съюз, какъвто е НАТО, но сега имаме нещо против, при положение че все пак Европейският съюз е стопанско и културно обединение. Така че няма нищо страшно. Този процес ще върви. Ние сме разделени открай време и този факт не може да бъде обясняван с никаква историческа логика и фактология.

- А как гледате на първите дни на новото правителство? Симпатизирате ли?

- Не го наблюдавам. Пожелавам им успех. Нека все пак да не забравяме, че много спасители са идвали като месии и като одобрение и като възторг. Минава известно време и всичко това отива на пепел. Дано този път да не е така!

- Наскоро излезе статистиката от НСИ след преброяването. Намаляваме с 800 хиляди...

- Това се знае. Пак ви казвам - когато живееш в една държава, която е в криза, всичко в нея е в кризисно състояние. Не може да има прекрасно образование и здравеопазване и силен прираст. Това се отразява, това е общ показател и дано един път да бъде спряно или поне да бъде избегнат мащабът, от който се страхуваме.

- Може ли България да изчезне от картата?

- Ако България изчезне, ще страдаме ние. Човечеството няма да смята това като голяма загуба за него. Така че всичко зависи от нас, как ще живеят нашите внуци. А това, че България изчезва - не е единственият етнос и държава, които са изчезнали. Това може да нарани само нас и никой друг.

 


В категории: Политика


45
Коментара по темата
45.
ХХ
14.01.2022 11:40:01
0
0
По-добре комунист, отколкото атлантик.
Защото ВСИЧКИ атлантици ДО ЕДИН са паразитиращи безродни партийни активисти, техни деца или агенти.
Не е случайно, че баш атлантика Соломон Паси спаси 1990та БКП на Луканов да не се разпадне и да няма лустрация срещу България.
Не е случайно, че баш атлантика Соломон Паси спаси БКП докарвайки Симеон 2001ва.
Не е случайно, че баш атлантика Соломон Паси заяви "Майната му на Православието".

ПП. А и Борисов правилно каза 2013г., кои са про'стаците!
44.
ХХ
14.01.2022 11:33:27
0
0
@25

"През "Първата световна война", Русия идва на наще земи и нахлува в Добруджа заедно с Румъния." - я пак?!
43.
БГ
13.01.2022 11:27:30
4
4
Българите намразиха руснаците заради всичко ,което им причиниха след 1944 , заради въдворяването на този строй, избиването на елита, зарди отнемането на земеделските земи и други подобни. Ако в Русия не беше успяла Окт.революция , тя щеше да е държава като Швеция , Канада. Има Съветофоби, а не Русофоби
42.
До 40
12.01.2022 22:28:25
1
1
Ако имаш затруднения с превода, питай.
41.
До 40
12.01.2022 21:56:58
0
0
Ти разбра ли смисъла на прочетеното? Явно не си.
40.
До 35 менте документа
12.01.2022 21:30:49
3
2
Ако, това, според теб е документ и разчиташ, някой, който, не е русороб, да се върже на тази пошла пропаганда, значи, наистина си много заблуден русороб!
Заминавай при Кадиров, да те направи поредната съпруга!
39.
Гост
12.01.2022 19:42:03
3
5
Примитивността не е аргумент, а русофобията е болест, която разяжда душата. На бай Ганю все някой друг му е виновен. Ако бяхме толкова умни, хубави и винаги прави, нямаше да съществуват проблемите ни. Явно не сме, трябва да се вгледаме в собствените си грешки и да почнем да носим повече отговорност съдбата си.
38.
Валери Антов
12.01.2022 14:55:25
5
19
Пантев не знам дали България ще изчезне и дали на някой ще ми пука но точно е време ти итакива ,,учени,, да изчезнат и със сигурност м анилок няма да му е през оная работа за вас .
37.
Cvetkov
12.01.2022 14:34:20
5
2
ИликакгърциископяниподхлъНахабългарите.ааа.. Ааа.
36.
До 33 и 34
12.01.2022 14:26:11
12
13
Аналрусофиле, ти, неук и непросветен тъпанар, ако, не беше аналрусофил, щеше да знаеш, че руско-турската война през 1878г. е поредната от 17 войни, между двете империи за 150 години. Тази война, като всички други е предимно, заради интересите на Руската Империя.В последвалите години България е изплатила достатъчно в пари и злато, дори повече от нужното. Именно непосилните данъци и откровенния грабеж, водят до отхвърлянето на новото "руско рибство". Ако, не беше, така неук и тъп, като всеки русороб, щеше да знаеш, какво е причинила Русия на твоята Родина България. Щеше да поназнайваш поне малко, за геополитическите процеси в света и на Балканите, довели до залеза и разпада на Османската Империя. Ако, толкова се чустваш задължен на Рашкенефа, заминавай натам, забреней и роди от някой казак! А селските тъпи постановки за Америка са също, толкова елементарни и аналрусофилски, колкото любовта на майка ти към Рашкенефа. Америка,до 1989г. и разпада на ССС Р и "източния блок", никога, не е била фактор на Балканите, и нищо, не е зависило от нея. Дори и след ВСВ, след, която САЩ се превръща в световна суперсила, България, пак си остава в сверата на влияние на Рашкенефа- ССС Р. След 1989 г. САЩ става фактор, при нас, не защото е дошла с война, а заради фалита и краха на майчиния, ти ССС Р. И промените, които, настъпват в България, след "дворцовия преврат, при който комунягите Лилов, Джуров, Младенов и др. свалят Тодор Живков, остават на власт и се обръщат към новата" дойна крава" САЩ и Запада. Като, грабят и българския народ. Ако, някой афроамериканец е увредил майка ти с" третия си дълъг крак", това може да е единствената причина да мразиш Америка, иначе друга логична причина, едва ли може да се намери, ако, не си тъп и необразован!
35.
Трябва да се четат документи, а не да се дрънкат п
12.01.2022 14:15:48
9
12
Това е част от писмо на граф Игнатиев изпратено на 9 юли 1877г. до неговата съпруга от театъра на военните действия:
"Опасаюсь, что события у нас{31} собьют болгар с пути, мною им указанного. Уже и теперь проявляются безобразия своевольства. Первые эшелоны войск наших встречаются везде как избавители. С каждым новым эшелоном болгары заметно охлаждаются: у них отнимают коров, волов, птицу, продукты (недавно казак отрубил в Систове руку болгарину, защищавшему своего вола), врываются в дома, ухаживают за дочками и женами и т.п. Болгары жалуются, расправы не находят. Того и смотри, будут молить Бога, чтобы поскорее избавил от избавителей."
34.
АМЕРИКА
12.01.2022 12:29:01
16
2
Вие булгаристан сте чудни хора. Ние американците ви освободихме от турско робство, а не руснаците. Ако не бяха нашите командоси, сега щяхте да се пазите от глобалното затопляне, носейки фесове. Македонците щяха да ви освобождават от "османско присъствие, според бращолевенията на продажни български историци",,защото още щяхте да сте под турско робство. Булгаре, Рая послуша, американският братски народ проля кръвта си за освобождението ви, не руснаците помнете това.
33.
КАМИКАДЗЕ ИЗОДЗАДЗЕ
12.01.2022 12:03:40
16
16
Ако не бяха руснаците още щяхме да си носим чалмите. Ама сега много знаем.
32.
Руский посол
12.01.2022 10:00:54
10
4
Ну молодец, ну красавчик!
31.
Гаварит Москва
12.01.2022 07:06:57
11
9
Здорово! Так держат!
30.
За пореден път се оказа, че
11.01.2022 23:12:57
27
51
Русофилистика, не е раждан от българска майка,тези продажни псета, са, толкова заблудени, че, дори, не съзнават, как позорят себе си, рода си и прекрасната земя на която сме родени!
Тези продажници русофилистици и комуняги, само Цар Борис трети и ВМРО ги оправяха. Величко Велянов, Ванче Михайлов, Владо Черноземски и хилядите други български юнаци.
Александър Стамболийски предателя и съюзник на комунягите,е живия пример, какво правеше ВМРО със продажните русчии, които искаха да сме в обща държава със сърбите, но под властта на сръбския Крал.
29.
Не на русофилистичните подлоги
11.01.2022 22:17:25
32
64
Такива нищожества като този измислен професор-комуняга, продадоха и продават България за рубли!
28.
Спас безделника
11.01.2022 22:08:16
20
75
На това се казва старческо оглупяване (деменция). Добре, че го питат само за забавление.
27.
Попов
11.01.2022 20:44:55
9
72
Загубена или не СМ за нас, ако имаме достойнство ще се борим докрай за националния си интерес, за да не го проиграем и него!
Ако и този път не го отстоим, това вероятно ще е засилване по стръмния път на
самоунищожението! Нацията ни вече е твърде стара, болна и неграмотна!
26.
*********
11.01.2022 20:17:28
6
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
25.
Предалю Професорски!
11.01.2022 20:13:29
15
81
През "Първата световна война", Русия идва на наще земи и нахлува в Добруджа заедно с Румъния. Точно, тогава техния пробив е осуетен от Ген. Иван Колев, който за последен път във военната история, завършва мащабна битка с атака на конница. Тази операция е в световната военна история. Руските казаци са разбити, а останалите отстъпвайки, по пътя си извършват зверства над българското население, палят, грабят и насилват. Тогава великия Вазов пише "а вий руски братя, що дирите, тук по наще, земи"!
Другата голяма победа на българската армия срещу руснаци, французи и англичани е при завоя на река Черна в днешна Македония.
Професоре , затова Господ, не ти е дал чедо, за да не направиш и него русоробче и майцепродавче!
Заминавай за Русия, предалю майчин!
24.
Радев го измисли
11.01.2022 20:05:35
28
29
След мъчителните 6 часа, г- н Радев излезе и прочете един казионен текст, с който потвърди политиката на омразното му правителство на Б. Борисов и на подкрепящото го мнозинство. Е , тогава, защо беше битката между вас двамата, запитаха се милиони мислещи българи в този момент. Или всичко е като в шоуто на емеммейците, които се мятат по тепиха, но зрителите знаят, че това е наужким.

Защо се проведе КСНС по въпрос, който не касае на практика българската сигурност? Заради пиара на Радев, много просто. Кирил Петков набра много точки в пиара напоследък и има опасност да се еманципира. Е, тогава къде отива ролята на неговия ментор – генерал Радев?
23.
абв
11.01.2022 19:46:11
6
68
Много правилно битката е изгубена но не и войната! Не трябва да се отстъпва от по никой начин от нашата история
22.
жестоката истина
11.01.2022 19:33:50
13
78
"През 1913 г. ние сме единствената православна държава, която воюва на страната на австро-германския блок"

Как така 1913-та година???
Този ПИШМАН професор трябва да си занесе дипломата в градската тоалетна, за да си бършат задника с нея нуждаещите се. ВСИЧКАТА ИМ Е ТАКАВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОФЕСОРИ! НЕГРАМОТНИЦИ!
Първата световна война трае от 28 юли 1914 до 11 ноември 1918 година.
А през 1912 - 1913 година България води ОСВОБОДИТЕЛНА (балканска) ВОЙНА с Турция и Междусъюзническата война, организирана и подстрекавана от Русия. Русия успява да включи в антибългарската коалиция дори Румъния, като осигурява понтонния мост за преминаването на румънските войски, за да ни ударят в гръб. Това е руското отмъщение за това че не станахме Задунайская губерния. Но Господ гледа всичко и не забравя, затова им прати сифилистика Ленин, който им разказа играта стократно повече. А Руският император бе убит като мръсно куче в едно мазе, заедно със семейството си!
Другарят ПИШМАН професор не знае неща, които трябва да знае всеки петокласник.
21.
*********
11.01.2022 19:20:20
8
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Българин
11.01.2022 18:53:25
3
59
Този многознайко да беше създал и отгледал поне едно дете,то щеше да даде своя принос в повишаване броя на нацията.
Нациите са съвкупност от индивиди,а те са родени от родителите си.
Деца му е майката!!
19.
До 16 "Гост"
11.01.2022 18:43:02
10
41
Този "гост" е "прост", но, май го разбираме, този "прост-гост"!
Няма друго обяснение за простотията, ти, освен, това, че си бил дълго време в Русия о то в най-прекрасната република от Руската Федерация, а именно, Чеченската Република!
Колко ли любов, ти дариха, тези твои братя по русофилство, чеченците?
Ама,явно,ще ти държи влага, вечно. Тази мъжка любов!
18.
Бай,бай
11.01.2022 18:40:46
8
76
Още един професор,
който ще бъде запомнен,
като интелектуален отпадък и безродник.
17.
...............
11.01.2022 18:29:43
2
12
А пузнайте ся кой гу пльосна тоз македонски виц????......А пузнайте???..
Имати 86709000бббб000 х 4677899000 опита.
16.
Гост
11.01.2022 18:20:30
15
46
Никой не е прав за всичко - даже и проф. Пантев, когато оправдава продажни политици. Присъединяването на Македония към НАТО и ЕС за сметка на България е в интерес на Запада. А на някои хора Русия им пречи за всичко ...
15.
444
11.01.2022 18:20:26
8
107
Този професор, добряк, ще дойде ли да обясни, тезата си на моите деди, умрели за македония, чиито гробове сега са затрити от тази посръбчена пасмина около скопие?!
14.
Браво
11.01.2022 17:54:43
96
20
на професора! Истински учен и историк с реалистичен подход към минало, настояще и бъдеще!
13.
Бай Вълчо
11.01.2022 17:49:20
8
93
За едно е прав - ние не сме независима страна. И то от около 100 години. Точно заради мисленето на такива като него. Останалото е левичаски нихилизъми интелектуалничене.
12.
Когато ерудиран човек
11.01.2022 17:48:22
13
79
Е подвластен на лъжата и пропангдата, всичкото му достойнство се обезценя!
Другарю Пантев, време е да спрете с пошлата пропаганда, характерна за "онова време". Как можахте да изходите онази "глупост", че "русофобите ви направили русофили"?
Ами Пантьо, ти през 89г. си на 50 години и вече си русофил и комунист, та, как точно русофобите те направиха, такъв, като по "комунизма", русофоби нямаше и не можеше и дума да се изрече срещу ССС Р, напротив," лизането на големия руски задник", се възнаграждаваше щедро.
Или може би Радой Ралин излъга, като написа "качете се по тротоарите, за да минат другарите" и "гъза си с рози, накичи, че е осран, да не личи", визирайки "Столетницата"!
11.
..........
11.01.2022 17:46:11
4
79
Македонец погледнал тъжно Луната и с въздишка промълвил-"Земльо,земльо македонска,някой ден ке дойдем те освободим".
10.
Burgas
11.01.2022 17:43:16
20
90
Този "квази" професор през цялото време преиначава историята.
Праз Втората Световна, ссср ни обявява война, а не ние на тях, за съжаление. Освен това е и родоотстъпник и руска подлога, защото казва, че не можем да имаме самостоятелна външна политика. По добре да си вземе един еднопосочен билет за русия и да си ходи при господарите.
Повдига ми се от тия......
9.
Митева
11.01.2022 17:40:11
11
76
Пантев слез на земята не говорим за вчера става въпрос за днес и утре,продажна души...
8.
Комита
11.01.2022 17:26:26
18
76
Пантев + родоотстъпник = комунист
7.
Кирил
11.01.2022 17:17:40
14
67
Не съм съгласен с фамията Пантев от Делиормана.Винаги говори глупости
6.
Христо
11.01.2022 17:15:27
15
77
Грешка си Другарю Пантев!! Комунизма е пътник.. и ти, с него!!
5.
Хаха
11.01.2022 17:12:40
18
25
11.01.2022 г. а коментарите - от средата на миналия век...
4.
Комунист-русороб.
11.01.2022 17:07:05
16
88
Какво да очакваш от този промит русоробски мозък?
Та, нали най-голямото предателство в историята ни, е, това на БКП, която освен Македония, предава и част от Благоевградския край, като са отпечатани и македонски паспорти на българите. Само раздора между Тито и Сталин, спасява Благоевградския край.
Българи живеещи в България са карани насила да се пишат македонци, а на другарите от ДС са давани премии и награди от УДБА (югославската служба за сигурност). 15 000 български граждани са депортирани насила в новосъздадената Македонска държава, където УДБА, директно ги и е изпратила в лагери, и много от тях са загинали там. Комуниста-русороб е най-големия предател в историята ни. Никога властта в България, не е заставяла собствения ни народ, да се пише чужденец и то снасилие и репресии. Гледайде в Ю Туб документалния филм "Голямото предателство", там всичко е показано с документи и свидетелстава на възрастни българи, оцелели през онези страшни времена!
3.
Абориген Балкански
11.01.2022 16:55:24
41
29
Ерудит,жалко е че такива личности не се допускат до голямата политика / след 1912 г. България и по точно след предизвиканата от глобалните играчи Междусъюзническа война през 1913 г./ страната е системен статист използван от различни режисьори при своите трактати за съвременните взаимоотношения между големите на деня
2.
Petko
11.01.2022 16:50:00
17
47
IZKUFJAL DYRTAK! DA SI GLEDA PENSIAJAT I DA NE SE IZKAZVA ZA NESHTA, KOITO NE RAZBIRA I NE POZNAVA. NISTO NE SME IZGUBILI. MOJE BI BITKATA NO NE I VOINATA!
1.
Дърт комунист продажен!
11.01.2022 16:40:29
21
89
- Ако България изчезне, ще страдаме ние. Човечеството няма да смята това като голяма загуба за него.
А това, че България изчезва - не е единственият етнос и държава, които са изчезнали. Това може да нарани само нас и никой друг.

По подобен повод Путин бе казал: Не ме интересува какво би станало със света, ако Русия изчезне!

Така, че Пантев не си прав и цялата ти рода и партия не сте прави!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Проф. Христова: Съмнение за първи случай на дете с острия хепатит у нас Проф. Христова: Съмнение за първи случай на дете с острия хепатит у нас Според нея няма случаи на маймунска шарка в България, но е много вероятно да се появят Пенсионерка "олекна" с 50 бона, крила ги в кофа Пенсионерка "олекна" с 50 бона, крила ги в кофа Отсъствала от дома си за ден Сарафово празнува този уикенд, ще има богата програма, а в събота на сцената ще излезе Тони Димитрова Сарафово празнува този уикенд, ще има богата програма, а в събота на сцената ще излезе Тони Димитрова Кметът Димитър Николов в аванс пожелава на жителите на квартала да бъдат здрави, да посрещнат и изпратят един успешен летен сезон, да са горди със своя град и квартал Синоптичка шашна абитуриентите с прогноза за 24 май Синоптичка шашна абитуриентите с прогноза за 24 май Ще има валежи, няма да са повсеместни, каза Анастасия Кирилова   Радев не казва ще свика ли КСНС: Първо трябва да чуя премиера Радев не казва ще свика ли КСНС: Първо трябва да чуя премиера Ако диалогът в управляващата коалиция е нарушен, трябва ясно да се каже какви са причините, обясни президентът Какво ще се случи с култовото предаване "Мармалад" Какво ще се случи с култовото предаване "Мармалад" Предаването на брюнетката е спряно през март, но само за няколко месеца Девственицата от "Ергенът" съобщи голяма новина Девственицата от "Ергенът" съобщи голяма новина Тя се похвали в youtube канала си   Изхвърлили Виктория Капитонова от Инстаграм заради измама Изхвърлили Виктория Капитонова от Инстаграм заради измама Става въпрос за „риатуалите за пари”, които Виктория се опитва да пробутва на наивници срещу заплащане В навечерието на 24 май: Над 700 студенти учат педагогика и филология в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ В навечерието на 24 май: Над 700 студенти учат педагогика и филология в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ На разположение на студентите и докторантите е специализираната библиотека на Факултета и тази на Университета с над 300 000 тома Абсурд! Мъж стана рекордьор по пътни глоби и осъди ОДМВР-Варна Абсурд! Мъж стана рекордьор по пътни глоби и осъди ОДМВР-Варна  В продължение на 14 години Николай Тодоров е подложен на тормоз, фишовете не за негови нарушения 
Италия с план за края на войната - автономия на Крим и Донбас... Италия с план за края на войната - автономия на Крим и Донбас... Предлага се и прекратяването на санкциите срещу Русия   Руски публицист: Толкова сме зле, че и България ще ни превземе Руски публицист: Толкова сме зле, че и България ще ни превземе Това победоносие на Путин излезе по-скъпо от всички войни, които е водила Русия от XV век насам, смята Александър Невзоров Експерти: Войната в Украйна ще продължи поне до края на годината Експерти: Войната в Украйна ще продължи поне до края на годината Следващата стъпка ще е десант и блокада на Одеса, прогнозира бившият военен министър Ангел Найденов Задава ли се пандемия от маймунска шарка? Ваксината ни пази на 85% Задава ли се пандемия от маймунска шарка? Ваксината ни пази на 85% Голяма част от инфектиралите са хомосексуални мъже, каза вирусологът проф. Радостина Александрова 2500 лидери и експерти на Световният икономически форум в Давос 2500 лидери и експерти на Световният икономически форум в Давос Очертават насоките за развитието на света за поне година напред Голям горски пожар в Тексас, изпепелени са над 50 къщи Голям горски пожар в Тексас, изпепелени са над 50 къщи Изгорели са повече от 28 квадратни километра гори Байдън: Всички трябва да се тревожат за маймунската шарка Байдън: Всички трябва да се тревожат за маймунската шарка Болестта е разпространена в 12 държави Русия засилва атаките в Донбас, Северодонецк щурмуван от 4 посоки Русия засилва атаките в Донбас, Северодонецк щурмуван от 4 посоки  Въпреки офанзивата Киев изключи прекратяване на огъня или отстъпки пред Москва Най-купуваният смартфон от началото на годината Най-купуваният смартфон от началото на годината iPhone 13 на Apple е топ предпочитание през първото тримесечие на 2022 г., информира анализаторът на IDC Франсиско Джеронимо Англия се запасява с ваксини заради маймунската шарка Англия се запасява с ваксини заради маймунската шарка Според СЗО заболяването протича по-тежко при децата
Стефан ГАМИЗОВ, енергиен експерт Стефан ГАМИЗОВ, енергиен експерт В НЕК са се окопали хора на ГЕРБ и ДПС, а повредата в ПАВЕЦ "Чаира" е за 2 милиарда
Виц на деня Виц на деня Не ме е страх от тероризъм!
Вече пет години съм женен.
Виц на деня Виц на деня - Кога ще ми върнете парите?
- Не знаех, че сте толкова любопитен.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Самота - това е когато ти се иска да отговориш на спам писмата.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори