×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Четворната коалиция разпредели областните управители


Четворната коалиция разпредели областните управители
Това е точното разпределение на областите. Прави впечатление, че ПП отстъпва ключови региони на партньорите си
04 Януари 2022, Вторник, 10:31 ч.
Автор: Флагман.бг

Изненадата е София-град, която ще бъде дадена на ИТН, спряга се Виолета Комитова

 

Четворната коалиция разпредели квотите за областните управители по формулата 11(ПП):6(БСП):6(ИТН):5(ДБ).

Както Флагман.бг вчера писа, Бургас е за БСП, а губернатор тук ще бъде Стойко Танков. Зам.областни управители, според последната информация, с която разполагаме, ще са Тодор Иванов от „Има такъв народ“ и Емил Пейчев от „Продължаваме промяната“.

Стойко Танков от БСП ще е новият областен управител на Бургас. Проф.Мария Нейкова – зам.министър или шеф на Агенция?

В-к „24 часа“ прави детайлно разпределение по региони. Прави впечатление, че първата политическа сила "Продължаваме промяната" са отстъпили почти всички ключови области с големи територии и ресурси на коалиционните си партньори.

ПП ще определи областните управители на Варна, Стара Загора, Монтана, Ловеч, Перник, Пазарджик, Ямбол, Кърджали, Търговище, Шумен, Враца и Силистра.

БСП получава Бургас, Благоевград, София-област, Смолян, Габрово и Добрич.

За ИТН са София-град, Кюстендил, Враца, Плевен, Русе и Разград.

 За ДБ – Пловдив, Хасково, Сливен, Велико Търново и Видин. Всички областни управители от тази квота ще са за коалиционния партньор ДСБ, които нямат министри в кабинета.

Засега са известни само малка част от имената на предложените за назначаване, които трябва да се гласуват на заседанието на Министерски съвет утре.

Според в-к „24 часа“ ИТН ще предложат за ключовата София-град доскорошния служебен регионален министър Виолета Комитова. Тя е изявила готовност вкара в ред работата на местната власт и конкретно на столичния кмет Йорданка Фандъкова, като коригира неприемливите за новата държавна власт решения на Общинския съвет и конкректно действията на градоначалничката. 

ДБ ще предложат за областен на Пловдив Йордан Иванов, който е общински съветник и сред най-острите критици на кмета Здравко Димитров-Зико от ГЕРБ. За Велико Търново се спряга Людмила Илиева, а за Хасково – Катя Панева, която е бивш депутат, фармацевт. В Сливен кандидатът ще е Димитър Сяров.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин 07/05/2024, Вторник 19:20 5
13
Коментара по темата
13.
Асенчо Бонджев
05.01.2022 14:02:39
0
1
НЕ знам какво ще яха Асен Бонито, но общината пропищя от него. Той е първият зам. областен управител, който блокира движението по бургаските булеварди със своя вечен стремеж към популизъм.... Дано повече нямаме такива .... управители ...
12.
Alex
04.01.2022 20:51:06
1
7
Това комедия ли е?На жалките другари дават областен управител.Кирчо тотално не си в час.До април и сте приключили,промяна ли?Провал сигурно!
11.
Чудя се
04.01.2022 15:23:33
1
12
Колко са платили концесионерите на плажове за тази статия...
Язък за парите, Мария Нейкова си остава областен.
10.
А на
04.01.2022 13:34:35
5
6
А Барба Ганис защо няма областен управител??? Позор,позоооооор...нито един областен управител няма!Няма дори и заместник! Всичкото селски бек сме в шок. В знак на протест, ще си скъсаме официалните "анцузи",с които ходим по центърО!
9.
До 8
04.01.2022 13:05:38
3
3
Ще ти стане ясно много скоро...БЕ
8.
До 2 Тази
04.01.2022 12:51:09
4
3
Кое е грешното бе “тази” че не ни е ясно? Марийке пак ли си пишеш сама коментарите.
7.
Поздравления
04.01.2022 12:42:25
34
12
Поздравявам Танков! Достоен избор!
6.
*********
04.01.2022 12:30:10
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
Ъ
04.01.2022 12:03:47
3
26
Трябва да се разпределят според това коя партия е победила в съответната област
4.
Мафия
04.01.2022 11:50:56
4
31
Махайте кафе машините на рибарското пристанище в Сарафово.Включени са към ел.захранването на пристанището незаконно.Ние данъкоплатците плащаме тока,а други правят бизнес на гърба на бедния народ !
3.
Бонджо
04.01.2022 11:22:04
12
15
Чао чао нейкова
2.
Тази
04.01.2022 11:10:01
6
11
Информация е грешна.
Не се подвеждайте дами и господа.
1.
За един приятел да попитам
04.01.2022 10:44:24
13
67
Връщаме комунизма ли в Бургас с най-отявлената номенклатура Стойко Танков?
А къде отива Асен Бонджев? Отново ще яхне поредните протести ли?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Близки и приятели на Пейо Пеев на протест, гневни са заради домашния арест на Габриела Близки и приятели на Пейо Пеев на протест, гневни са заради домашния арест на Габриела Те настояват за справедлив съдебен процес и тежка присъда за убийците на авиоинженера Ритуали срещу болести се изпълняват в Светла сряда Ритуали срещу болести се изпълняват в Светла сряда  Вижте какви са обичаите Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас Те ще искат вашата подкрепа, вижте всички кандидат-депутати от 2 МИР Бургас 29 партии и коалиции се регистрираха с листи за участие във вота Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория Пандизчия превърна мазето си жк. "Изгрев" в нарколаборатория 38-годишният бургазлия бил с влязла в сила присъда от февруари, но защо все още е бил на свобода, е загадка  Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Взривоопасен Grand opening на култовия The Corner Live Club дава началото на нощния живот в Слънчев бряг Купонджии, готови ли сте да се събудите от зимния сън и да се насладите на цяла плеяда от фолк звезди. Запретнете ръкави, защото те идват ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ
Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори