×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нострадамус за 2022: Война във Франция, удар от астероид


01 Януари 2022, Събота, 19:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Пийте по един ксанакс, преди да четете пророчествата на френския монах

От ужасите на Втората световна война и Френската революция до Големия пожар в Лондон, идването на Адолф Хитлер на власт и създаването на атомната бомба - някои от предсказанията на Нострадамус са се сбъъднали с ужасяваща точност. Други - май не чак толкова. Твърди се, че монахът е знаел, че Джон Кенеди ще бъде убит и че ще се случат терористичните атаки срещу Световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември.

Мишел дьо Нострадам, както е бил известен по онова време, публикува прословутата си книга "Les Prophéties" през 1555 г. Книгата съдържа 942 предсказания, за които се твърди, че показват бъдещето.

Новата 2022 година вече е тук и ето тези от тях, които могат да се случат в следващите месеци. В. "Мирър" предупреждава, че ще са ви необходими повече успокоителни, за да преживеете всичко това.

Удар на астероид

Ако този сценарий се сбъдне, коронавирусната пандемия ще изглежда като разходка в парка. По данни на НАСА от над 600 000 астероида, които преминават през нашата Слънчева система, повече от 20 000 са идентифицирани като близки до Земята обекти (БЗО), което означава, че траекториите им ги доближават до Земята, като някои от небесните обекти представляват опасност за нашата планета.

По данни на Центъра за изследване на NEO към септември 2019 г. има над 20 600 близки до Земята обекти, от които около 922 близки до Земята астероиди са включени в таблицата на риска, като около 95% от тях са твърде малки, за да бъдат квалифицирани като потенциално опасни обекти.

НАСА, както и други космически агенции, следят отблизо тези "near-Earth objects" (NEO), но има случаи, когато изследователите научават за близкото приближаване на астероид само часове преди срещата или дори след като небесното тяло е преминало покрай нашата планета.

НАСА твърди, че на всеки 2000 години планетата ни е бомбардирана от астероид с размерите на футболно игрище, който може да причини сериозни щети. Някои космически посетители обаче могат да предизвикат катастрофални последици като този, който е причинил масовото измиране през Креда-Палеоген (питайте динозаврите за това) преди 66 милиона години. Астероидът е унищожил 75% от животинските и растителните видове на Земята.

В прословутия си сборник с пророчества (Les Prophéties) Нострадамус не дава времева рамка за сблъсъка с астероида, само пише: "В продължение на три нощи от небето ще пада голям огън, той ще изглежда едновременно страховит и изумителен, малко след това ще има земетресение".

Добрата новина е, че НАСА и други космически агенции работят за предотвратяване на сблъсъците с астероиди. Предложените решения включват: разбиване на космически кораб в небесното тяло, за да се промени траекторията му; унищожаване на астероида с мощна бомба, включително ядрено оръжие (Брус Уилис, не захвърляй космическия си костюм).

Лошата новина е, че скорошна симулация показа, че нито един от вариантите не работи.

Война или нахлуване във Франция

Трудно е да се определят точни дати при предсказанията на Нострадамус, тъй като те се основават на астрологични движения, а не на календара. Въпреки това предсказанието за война в Европа може да се сведе до 2022 г.

Повтаряща се тема в предсказанията на Нострадамус е нахлуването във Франция под заплаха от Изтока. Предполага се обаче, че следното предсказание се отнася за пролетта на 2022 г:

"Синята глава ще навреди на бялата глава в такава степен, че доброто на Франция и за двамата няма да стигне."

Подобно на всички предсказания на Нострадамус и това е доста неясно. Макар че може да намеква за избухването на Третата световна война, то също така може да се отнася и за класирането на Франция на Световното първенство по футбол в Катар през 2022 г.

Глобално затопляне

Дългогодишни суши, опустошителни пожари, изпепеляващи жеги и екстремни студове, смъртоносни наводнения, мощни торнада и бури, силни земетресения - последните няколко десетилетия ни научиха да не се шокираме, когато в различни части на земното кълбо се случи поредното природно бедствие или екстремно метеорологично явление.

Според учените, ако международната общност не успее да ограничи повишаването на глобалните температури до 1,5 градуса по Целзий, ще станем свидетели на това как тези трагични събития ще стават все по-интензивни и ще се случват все по-често, докато не доведат до катастрофални последици - разрушаване на природните екосистеми, както и невъзможност за земеделие, което от своя страна ще доведе до войни и нестабилност, да не говорим за екстремни температури, които малцина от нас ще понесат.

Много преди изследователите да измислят термина "глобално затопляне", Нострадамус предсказва, че един ден човечеството ще трябва да се справя с екстремни климатични явления.

"Четиридесет години дъгата няма да се вижда. Четиридесет години тя ще се вижда всеки ден. Сухата земя ще става все по-изсъхнала и ще има големи наводнения тогава, когато дъгата се вижда", пише френският астролог и добавя, че температурата в моретата и океаните ще стане толкова висока, че рибата ще бъде "полусварена".

"Живите риби в Черно море ще се полусварят. Когато половината от Родос и Генуа бъдат полуизгладнели".

През октомври Рамковата конвенция на ООН за климата предупреди, че планетата се затопля по-бързо, отколкото се смяташе досега, като призова страните да намалят емисиите на парникови газове и по този начин да ограничат повишаването на глобалните температури до под 2 градуса по Целзий.

По време на неотдавнашната конференция за изменението на климата в Глазгоу, Шотландия, световните лидери се ангажираха да приемат определени мерки за опазване на околната среда и предотвратяване на отделянето на вредни емисии.

Инфлация, глад, канибализъм

Не, френският астролог не се е занимавал и с икономика. Но все пак негова прогноза е свързана с инфлация, която може да доведе до нестабилност и глад, а това от своя страна може да доведе до войни между народите.

"Няма абати, монаси, няма послушници, които да се учат. Медът ще струва много повече от восъка за свещи. Толкова висока ще е цената на пшеницата, че човекът ще се побърка. Ближните ще се хранят едни с други в отчаянието си", пише Нострадамус в едно от своите пророчества.

Пандемията от коронавируса нанесе безпрецедентни финансови щети, като засегна както икономическия растеж, така и инфлацията. Европа беше засегната от енергийна криза, като цените на едро на газа се повишиха с почти 400% през тази година, а според докладите сметките за отопление могат да нараснат с повече от 50% през 2022 г.

Световната програма по прехраната на ООН (ФАО) предупреди по-рано тази година, че поради пандемията от коронавирус светът може да се сблъска с "широко разпространен глад с библейски размери". Според ФАО повече от 30 развиващи се страни могат да изпитат широко разпространен глад, а в 10 от тях повече от един милион души вече са на ръба на глада.

Според организацията има и положителна страна. Проблемът може да бъде решен, ако Илон Мъск, един от най-богатите хора в света, дари 2 процента от доходите си. Лошата новина е, че предприемачът се съмнява, че Организацията на обединените нации ще похарчи парите му по подходящ начин.


В категории: Хороскоп


6
Коментара
Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 0
6
Коментара по темата
6.
Ми
02.01.2022 13:40:25
0
0
ОПГ герб ще загубят местните избори
Кмета ще го мандръсат в несебър
Бургаските наркодйлъри ще загубят много пари
5.
Ха Курбан
02.01.2022 11:24:16
0
1
Защо да пием ксанакс? Какво прави той? Свободно ли се продава?
4.
Пецата
02.01.2022 08:29:28
1
1
Какво е ксанакс
3.
Евгени Минджев учителя Сфинктер
02.01.2022 04:46:42
0
0
Аз като хвана някой заюя познавам че е мъж с третото си око което се намира в аноза ми
2.
Дернев
01.01.2022 23:05:36
3
4
В момента Фр е страната, която може да поведе ЕС и Европа към обедонение. Сега тя е по-важна от Германия. И не го х се изненафалда има някалвиразработени сценарии за арабска пролеъили цветни революции. Ако Фр преодолее това с помоща на нас европейцитв, война няма да има. Но ако я оставим сама, ни е зигурна. Опас оста е о запад, не от изток.
1.
T
01.01.2022 21:11:04
0
7
Mai nostradama e pil xanax ili avtora na statiqta
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Обработвани ли са тревните площи в София Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Шоуменът се подложил на експериментална терапия, която давала учудващо добри резултати Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Нинова за обединение на лявото пространство Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори