×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Звездните бебета на 2021г.: Синоптичките повтарят, Капчикова шашна с трето, Ивена се престраши на 40 г.


30 Декември 2021, Четвъртък, 18:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Синоптичките повтарят, Капчикова шашна с трето

Изминалата година показа какво са правили звездите по време на локдауните. Очевидно повечето от тях са наблегнали на удоволствията и разрастването на семействата им. За разлика от предходната година, когато няколко актриси станаха майки, 2021 е годината на попфолка, писа "България Днес"

Фики дари фамилията си с момиче

След като дълги години в семейство Стораро се раждат предимно момчета, Фики сбъдна мечтата си и стана баща на момиченце. Принцесата на рода Стораро се казва Еслем, а Фики дълго време криеше, че съпругата му Гюлджан е бременна.

"Баща на дъщеря! Едно малко приказно ангелче се роди тази сутрин и вече съм баща на дъщеря!", похвали се Фикрет Тунчев, както е истинското име на изпълнителя, в края на август.

Ивена и Лорена станаха майки за пръв път

Чалга сензацията от близкото минало Ивена си подари бебе за 40-ия юбилей. Малката красавица е кръстена Мериан и се роди на 29 септември. Въпреки късната бременност всичко е минало нормално. Мериан е дългоочаквано и силно желано бебе от дългокраката блондинка и бащата Кристиан, с когото са заедно вече 12 години.

Фолкфурията Лорена дари любимия си с момче. Малкият се казва Матео и също проплака в края на септември.

Господарка на ефира роди близнаци

Голяма изненада поднесе Ева Веселинова на своите почитатели. Тв водещата слезе от ефир и се покри за известно време, а причината стана ясна 9 месеца по-късно. Ева роди близнаци на 9 април и ги кръсти Борис и Стефания.

Господарката на ефира води дневник на децата си в инстаграм, а съветите, които дава за захранване на бебета, са изключително ценни. Веселинова приготвя абсолютно всичко за децата сама и раздава с удоволствие рецепти на младите майки, които я следват.

Изненадата дойде от Ася Капчикова

Трети син роди Ася Капчикова в рамките на по-малко от две години. Бившата плеймейтка, която се радваше на своите близнаци момчета Ивиан и Ианик, се похвали, че е станала майка отново. Този път Капчикова кри до последно и хвърли бомбата дни след като роди.

Тя сподели, че третият й син също е кръстен с нестандартното за България име Ириан. Повод децата на Капчикова да не носят български имена е това, че баща им е чужденец. Самоличността на любимия на експлеймейтката е дълбоко пазена тайна, която Ася упорито отказва да разкрие.

Синоптичка крие до последно

Никол Станкулова стана майка на второ. Известната синоптичка е родила момиченце на 24 октомври. Станкулова и половинката й Теодор Минев са избрали да кръстят дъщеря си с името Андреа. Никол, която до последно криеше бременността си, има и още една дъщеря - Теа, която се роди през 2018 г.

Мария Илиева с второ от втори

Мария Илиева стана майка за втори път. Бебето е момиченце и се казва София. Мария има и друго дете, което носи името Александър и вече е почти на 4 г.

Вече знаем и че щастливият татко на второто дете на Мария е Александър Междуречки. Певицата сподели, че именно новият й мъж предлага името София, а на нея й харесва заради символиката. Дядото на детето е бил кмет на столицата.

Щерката на Поли Генова проплака

На 23 ноември семейството на Поли Генова се увеличи с още един член. Певицата стана майка на момиченце.

34-годишната певица и годеникът й Джоузеф Шардон кръстиха дъщеричката си с красивото име Леа Катрин. Няколко дни след щастливото събитие Поли пусна новия си хит "Na-na". Генова и Шардон имат още едно дете - Даниел, който се появи на бял свят на 12 април 2019.

Деси Бакърджиева е самотна майка

Звездата от "Откраднат живот" Деси Бакърджиева стана майка на своята втора дъщеричка, заради която й се наложи да "умре" в сериала. Актрисата роди Вивиан през пролетта. Момиченцето е плод на любовта между Деси и ученическата й любов Филип, с когото се срещнали отново години след гимназиалните трепети.

За съжаление обаче той се зарази с Covid-19 малко преди на бял свят да се появи Вивиан и издъхна в началото на февруари.

"Не можах и да го изпратя, защото не се случи в България, а в Германия. Не успях и да го погреба. Остави ми обаче нещо много прекрасно, заради което си заслужава да продължа напред", сподели актрисата неотдавна. Шокът от голямата загуба довел до по-ранното раждане на Вивиан - в седмия месец от бременността на Деси.

В очакване!

Най-чаканото бебе е това на попфолк иконата Емилия. Певицата съвсем скоро ще стане майка за трети път, като ще дари с наследник настоящия си съпруг Жорж Башур. Бременността на Емилия е най-обсъжданата клюка през изминалите месеци.

През лятото певицата изненадващо обяви, че спира с участията си, но не уточни каква е причината. Първоначалните предположения бяха свързани с евентуалното й разболяване с ковид. Оказа се обаче, че поводът е хубав и Емилия ще стане майка отново. Тя има две деца от предишната си връзка с Коко Динев - Иван и Мира. Дали чака момиче или момче, този път предстои да разберем.

Още едно бебе е на път да проплаче съвсем скоро. Гери Малкоданска също очаква своята втора рожба. Синоптичката слезе от ефир преди месеци и също не разри каква е конкретната причина. Впоследствие стана ясно, че Гери чака бебе.

Джена е бременна с второ дете. Фолкпевицата сама съобщи прекрасната новина в социалните мрежи наскоро, като я придружи и със снимка от видеозон. Не е известно в какъв етап от бременността е в момента, но феновете й подозираха за щастливото събитие от няколко седмици насам, след като забелязаха, че коремчето й е леко пораснало.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори