×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Главният прокурор изненада министър Надежда Йорданова с букет, а тя – с искане за оставка


Главният прокурор изненада министър Надежда Йорданова с букет, а тя – с искане за оставка
Надежда Йорданова получи разкошен букет от главният прокурор Иван Гешев и побърза да го призове за оставка
16 Декември 2021, Четвъртък, 10:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Гешев й пожела успех, а тя поиска да обсъдят условията за оттеглянето му

Главният прокурор Иван Гешев изненада новият правосъден министър Надежда Йорданова с разкошен букет във Висшия съдебен съвет и й пожела успех в съвместна работа със съдебната власт. 

Тя пък му отговори с призив да си носи отговорността винаги и добави „дай Боже да можем да обсъдим условията за вашата оставка!“.

„Не се притеснявайте, ще обсъдим всичко, което е в интерес на българските граждани, а това се съмнявам, че им им е интересно!“, каза Гешев. 

Йорданова поиска и членовете на ВСС да направят стъпка встрани или назад, за понесат своята отговорност и да дадат път на други да направят съдебната реформа, съобщава БНТ. Така новият правосъден министър поиска оставките и на членовете на ВСС.


В категории: Темида


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
Бургашка реалност!
16.12.2021 13:28:00
2
6
В градът в който, всички са фенове на Очи, Келовци, Мечки, Чамурджиевци и други престъпници, най-шизофренишкото, когато, такива индивиди се изживяват на радетели за законност и правова държава. Разбират от оставки, от право, от разследване, абе от всичко. Абе цървули, кой от вас е имал куража да застане пред съдебната палата с лицето си, когато имат дела, гореизброените ви идоли и да искате справедливост, и да им кажете в очите, че са престъпници, да го кажете и пред камерите да ви чуе цялата държава?
Анални разбирачи, я си пийте ракиите и си фантазирайте историийки за идолите ви Очи, Келовци и друга сволач, и за хора като главния прокурор, не смейте да давате мнение, защото сте тъпи провинциални мишки!
17.
До2
16.12.2021 13:14:15
3
3
Ами защо не направим референдум за оставката на гл прокурор? За президента? За кмета? Само да отбележа: от 1944 до 1989 държавата се управляваше с постановления на МС! НС беше един апендикс, който съществуваше само на хартия! И причината е, че на народа се нямаше вяра заради специалисти като теб, които искат да уволняват гл прокурор с анкета! Вселената наистина може да има край, но глупостта не! Има конституционен ред кога гл прокурор може да подаде оставка или да бъде освободен! И това не са анкети! След като гаменчетата от улицата сте толкова могъщи, и сега имате управленско мнозинство, сваляйте гл прокурор! С анкети! Смях....
16.
до 7 Тони (мастията на Радев)
16.12.2021 13:10:27
3
2
Има и по-противни... Погледни се в огледалото и тогава коментирай. Едни прошляк, който си е продал мнението за копейки, едва ли може да се уважава сам себе си, а камо ли да търси уважение и от другите...
Погледни мазната физиономия на "просто Киро" и ще запееш друга песен. Този се изгаври с Конституцията на България, а след това се закле в нея... По-противно нещо виждал ли си?
15.
Голям смях
16.12.2021 13:04:20
3
3
Чета по-надолу и не мога да спра да се смея...
Един искал да се направи анкета... А на кой ще задават въпросите? Кой ще е таргета? коментиращите по-долу ли? Или трябва да се допитат до специалистите? О, да, забравих, всички тук са специалисти по всичко. Най-големите разбирачи... Колко от вас са пряко засегнати от конкретни действия на Гешев, че си позволявате да му правите оценка? Всички тук са експерти по право...
Да, ама не! Всички сте с промити мозъци, чието мнение се влияе от написаното в бгмама или фейсбук...
Ако има защо да се иска оставка - аз искам тази на прокурора, който прекрати производството за декларацията на Киро Канадеца. Ето това е явна неправда, ама всички мишоци тук мълчите като п*тки. Създадоха прецедент всеки да подписва неверни декларации и да не носи отговорност!
Айде продължавайте да си лаете по кервана...
14.
Откъде на къде?
16.12.2021 12:57:55
6
10
Някаква измислена героиня(маша на олигарси) появила се от нищото, ще иска оставката на гл. Прокурор!
Ей кифло, Прокопиев може да ви нарежда всичко, но, ако ти каже да ядеш ла. на, ще ядеш ли?
Вчера се пръкнаха това сметище от 5-6 партии, от които, нито една не спечели достатъчно, за да управлява самостоятелно, и голям дерт им е оставката на Гешев. Гешев ще си изкара мандата и ще надживее, това сметище от измислени партийки и министърчета. А, тази кифла да иска оставката на майка си!
13.
Do 11
16.12.2021 12:11:13
7
5
Гешев може да се пази и сам! Освен това е избран от всс! И освен 1 и 2, който е тръгнал да се дърпа с прокурори и съдии го е отнесъл после! Може да са от двете страни в съда, обаче започнат ли да ги настъпват, са единни! И освен това никак не понасят арогантни и самодоволно нарцистични адвокати!
12.
Абе
16.12.2021 12:07:46
7
12
Откога министър уволнява гл прокурор??? Или нещо съм пропуснал в лекциите по конст право????
11.
Гешев, все още можеш да си тръгнеш с достойнство
16.12.2021 12:05:09
6
12
Ясно е че и Борисов не може вече да опази Гешев, но пък може Гешев на изпроводяк да спретне няколко дела срещу видни гербери, за да им покаже че няма да потъне сам
10.
Хахахахаха
16.12.2021 12:02:33
7
10
Подмазва се, обаче няма да го огрее
Да си пише оставката и да не се помайва
Всеки ден забава носи щети
9.
До ГЕРБ - Герберунг Трол
16.12.2021 11:49:27
8
11
Кога Каскета ще вкара в затвора
Престъпника и крадеца Мутрата борисоф
и всички престъници от Групировката_Шайка ГЕРБ!
8.
ГЕРБ трол
16.12.2021 11:24:32
14
11
Долу ръцете от Гешев! По-добър главен прокурор не сме имали! Вкара в затвора Васил Божков и Цветан Василев, а сега наред ще са зеления чорап Гумен кРадев и Киро Канадеца!
Честните политици като Бойко Борисов и Дилян Пеевски са плътно зад главния прокурор и го подкрепят в битката му за бъдещето на България!
Борисов, Пеевски и Гешев заедно като юмрук срещу мафията!
7.
тони
16.12.2021 11:18:34
10
20
Мислех, че по-противен човек от Борисов няма как да има на този свят! Е, имало- неговият подчинен Иван Гешев, който го брани със зъби и нокти! Убеден съм, че и двамата ще си получат заслуженото рано или късно, но явно до последно ще се съпротивляват срещу заслуженото възмездие!
6.
Бургазлия
16.12.2021 11:06:17
10
16
на каскета взема да му става тясно около врата. Да променят законите да може и МВР да внася дела и е чао.
5.
Шеф на Комитета по посрещането
16.12.2021 10:58:51
9
6
Сигур подир букетя цяло тържество е имало в чест на посрещането.Аз ку бях организатор виднага им курдисвам едночасов концерт на хора на разплаканите прокурорки......след туй ши следва 8-часов рецитал на кака Сийка-прокурорката....и накрая тържествену връчване на уставка под залпа на фойверки.
4.
мислещ
16.12.2021 10:58:48
13
19
Гешев, върви си с добро!
3.
ЕКЗОРСИСТ
16.12.2021 10:54:14
10
22
Букета е откраднат от гробищен парк! Йорданова да го изхвърли в контейнер за токсични отпадъци! Да си измие очите и ръцете със Светена вода! Да й се чете Киприянпва молитва!
2.
Според Гешевия
16.12.2021 10:42:20
8
22
Wъпроса с искането на неговата оставка няма да е интерсно за българските граждани ?!
Ами като е толкова юридически грамотен и самоуверен, защо не поиска едно социологическо проучване , да видим какво ще покаже то !?
Явно Гешев приема за вярно само това, което му шепнат в ухото подчинените му мижитурки в системата !
1.
Съвсем ясно е
16.12.2021 10:34:08
9
22
че с този ВСС и с този Гл. прокурор никаква съдебна реформа не може да се направи !Те са се окопали здраво...
А ЕС и ЕК напират да се направи такава !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Несебърското барби Ивелина Прунова празнува ЧРД сред супер лукс в Кан Латиномузиканти й пели на ухо Happy birthday, а наздравици се вдигали с Дом Периньон Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Победителката от "Хелс китчън" Алекс Гърдева заговори за политика Финалистката от Ергенът 1 има свое мнение за Народното събрание Кои са отличниците от изборите в Бургаско Кои са отличниците от изборите в Бургаско Жечо Станков затвърди лидерската си позиция в ГЕРБ, няколко изненади при ПП-ДБ Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Социологическата слепота и новите "бели рицари" в политиката ни Да не бъде уловен изобщо вотът за партия "Величие", която по всяка вероятност ще влезе в Народното събрание, сериозно излиза от рамките на статистическата грешка „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната „Военна полиция“ разкри опити за измами с мними имоти на Министерството на отбраната На потенциални купувачи са предлагани имущества в София с фалшиви договори за собственост Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Наталия Кобилкина разцепи: От 7 месеца не съм лягала с мъж, но имам чуднички играчки Сексоложката заяви, че за момента мъж не й трябва  
Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба ЕНП с най-много депутати в ЕП, "Зелените" отбелязаха огромна загуба Губят цели 24 места Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня Пиян мъж се доближава до полицай.
- Господин полицай, колко цицини имам на главата?
- Три.
- Значи още три стълба и съм вкъщи.
Виц на деня Виц на деня На младини - правиш с*кс - появяват се деца.
В зряла възраст - тъкмо се наканиш да правиш с*кс и се появяват децата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук В семейството трябва да има баланс и хармония. Тя истеричка, той непукист!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори