×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хората се измориха от досаното семейство Петканови, вече никой не ги търси за реклама


05 Декември 2021, Неделя, 18:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Дали Лудия репортер и съпругата му осъзнават това и умишлено целят да се шуми около тях, като се чудят в какъв скандал да се забъркат

Отминава ли времето на инфлуенсърите и залязват ли Александра и Даниел Петканови? Това се питат последователите им в социалните мрежи. Двамата все по-рядко могат да бъдат видени да рекламират продукти в социалните мрежи. Ако преди година младото семейство ни заливаше с предложения и хвалебствия за всевъзможни артикули, то днес в профилите им виждаме реклами предимно на спортен бранд, с когото имат годишни договори за определен брой публикации срещу заплащане. Разбира се, Александра печели добре от реклами за чужбина, където е доста търсена, но сякаш славата й у нас постепенно отминава, забеляза „Уикенд“.

Дали Лудия репортер и съпругата му осъзнават това и умишлено целят да се шуми около тях, като се чудят в какъв скандал да се забъркат. Първо беше драмата, че уж се развеждат, после Даниел снима по вулгарен начин интимните части на жена си в Доминикана, а последната има „гениална идея“ бе едновременното рязане на носовете им в турска клиника.

И двамата са известни с това, че са известни. Нито имат професионална кариера, допринесла за развитието на обществото, нито стабилно занимание и образование. У нас голяма част от инфлуенсърите и блогърите живеят с усещането, че светът се върти около тях и стотици хора няма да заспят, ако не разберат с колко захар си пият кафето и в каква чаша.

Сякаш хората се измориха от присъствието им и вече вместо да имат онлайн влияние, те по-скоро дразнят и не те изкушават да си купиш рекламирания продукт. Явно фирмите и брандовете са на същото мнение, защото отправят все по-малко предложения към Алекс и Дани.

Красавицата бе сред най-търсените онлайн търговци на влияние, но сякаш вече родните марки залагат на не толкова изтъркани инфуенсъри, които отгоре на всичко са по-евтини. Източници на „Уикенд“ издадоха, че много малко фирми са съгласни да дават по 2000 лева за публикация, колкото взима моделката, за да препоръча даден продукт. В профила й в инстаграм осезаемо се вижда, че „мама модел“ рекламира все по-малко неща. Самата тя се оправда, че прекарва все по-малко време в социалните мрежи, защото й е сучно, явно е забравила, че точно благодарение на тях успя да си купи голям апартамент в центъра на София.

Красавицата от Благоевград и любимият й се изпокараха с всичките си известни приятели именно заради пари. Първо приключи дружбата им с Теа Минкова и Наум Шопов, като дори закриха общата си фирма, която бяха регистрирали заедно. Причината е, че Александра и Даниел не подбират и рекламират почти всичко, което им предложат, независимо от качеството и дали им харесва. Теа и Наум Шопов често споделят, че имат принципи и не биха промотирали неща, които самите те не харесват и не използват в ежедневието си. Двамата твърдят, че отказват доста реклами. Семейството на Лудия репортер обаче видимо няма подобни скрупули. Противозачатъчните медикаменти са единствената група от артикули, които Петканови със сигурност отказват да рекламират, но всичко друго са съгласни, разбира се, срещу солиден хонорар.

От там са дошли и разногласията в двете известни двойки. Петканови били съгласни да промотират всичко, стига да е добре платено, а Теа и Наум подбирали нещата, които да представят и хвалят. Така общата им фирма спря да съществува само 3-4 месеца след старта. После се сдушиха с инструктора и риалити звезда Сами Хосни. Там дружбата им изкара малко по-дълго, но също приключи за по-малко от година. Алекс и Даниел смятали, че правят Сами известен, а те нямат печалба от това. Така набързо се разприятелиха и всеки си продължи по своя път.

В най-силния си период Александра Петканова всеки ден рекламираше поне по 4 продукта, което прави по 8 бона на ден и по над 200 000 на месец. И за около година събра парите за прословутия апартамент, който си купиха. Половинката й Даниел Петканов изкарва доста по-малко от Александра. От там идват и част от търканията им, защото меркантилната Сашка постоянно го юрка да приема повече реклами и да си вдига цената. Жената на Лудия репортер го нахъсва да тренира, да има тяло на мачо, да си прави разкрасителни процедури, както и да си отреже носа и да си оправи брадичката. Именно моделката стои в основата на трансформациите на приятеля на покойния Милен Цветков. Вместо положителен ефект, все по-често Даниел става за смях с промените по лицето и тялото си. Последно той махна малката гърбица от носа си в турска клиника и от няколко месеца се хвали с новия си нос. Феновете му са категорични, че се е превърнал в копие на актьора Джон Крайър, който участва в хитовия комедиен сериал „Двама мъже и половина“ в ролята на Алън Харпър. Повечето коментари след корекцията бяха от иронични до откровено подигравателни.

При съпругата му промяната не е толкова голяма и последователите й сякаш свикнаха с новия й външен вид. „Имаше една негативна вълна от реакции, за която бяхме подготвени“, обясни наскоро Петканова във връзка с пластичната операция на носа, на която се подложиха тя и Даниел. Въпреки корекциите, профилите на двамата вече не преливат от реклами и са с над 50% по-малко от най-силния им период, преди излагациите с развода, голотиите и пластичните операции.


В категории: Лайфстайл


7
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
7
Коментара по темата
7.
ГЪЗОБЛИЗЕЦ ХРАБЪР
06.12.2021 13:00:26
0
0
...ИЗВЕСТНИ СЪС СВОЯТА НЕИЗВЕСТНОСТ....МУ,ХА,ХА,ХА....
6.
Родопа ООД
06.12.2021 12:56:34
0
0
Таз идиотка снощи я показаха по предаването "Гласът на България" за 1-2 минути ,като зимаше интервю от участниците.Значи тотално нова физиономия честно казано и бая пластични операции са играли.За кухи лейки и пластични операции са малко.Само бой и толкоз.
5.
Бре
06.12.2021 08:52:46
0
7
"... по 8 бона на ден и по над 200 000 на месец. И за около година събра парите за прословутия апартамент"

Тия верно ли са си купили апартамент за 2,4 млн.лв. ?
4.
*_*
06.12.2021 07:11:12
0
11
Те вярно че, са циркаджии, ама и Наум и Тея не ми ги хвалете.
Те пък (Наум и Тея) голяма реклама на "ваксините" ама те самите не се бодат, казват че, при първа възможност щели да го направят, ама нали са го прекарали, та засега не можели, иначе много искали :))))))))) ей ваш'та мама! Няма и да се набодат!
Гарантирано на 300%!
3.
Мачо
06.12.2021 06:17:54
0
9
Тези двамата, както и Джулиана Ганчова, и Галка и доста други, всички те разчитат на скандалите просто защото самите те нямат никаква стойност и качества.
2.
Аз
05.12.2021 20:32:04
0
25
Честно: защо постоянно ни навирате в лицата тези излишъци? Боклукът е навсякъде, не е нужно и тук да ги гледам.
1.
ФлЕгман
05.12.2021 20:13:33
1
16
Само ВАЖНОТО!

хахахахахаха
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори