Рецепта за пилешко филе на тиган с мед
Ето как да го приготвите
Необходими продукти:
пилешко филе - 500 г
масло - 2 с.л.
чесън - 2 - 3 скилидки
ябълков оцет - 1 с.л.
соев сос - 1 с.л.
мед - 100 г
сол - на вкус
черен пипер - на вкус
брашно - за отепване на филето
олио - няколко с.л. за пържене
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилешкото на тънко, поръсваме със сол и черен пипер. Оставяме малко да поеме, отпенваме в брашно и запържваме в малко мазнина до готовност. След като са готови всички пилешки филенца махаме олиото от тигана, слагаме маслото и запържваме ситно нарязания чесън.
След като се запържи чесънът добавяме оцета, соевия сос и меда. Оставяме да се стъсти соса и връщаме пилешкото в тигана като обръщаме често, за да поеме от соса. След 2-3 минути сваляме от котлона и се наслаждаваме на резултата.
Синоптици алармират за Бургас за утре
Дискусия за превенция на детски бракове и раждания ще се проведе в Бургас
Младежи със специални нужди се впускат в подводно приключение
Първа версия за трагедията с три смъртни случая на Околовръстното в Пловдив
Изкуственият интелект измами стотици туристи с несъществуващ коледен базар в Бъкингамския дворец
Гей бракове, сключени в държава членка на ЕС, вече ще трябва да бъдат признавани в целия блок
Възпитаници на ООШИ-Несебър с 11 награди от конкурси във Верона и Варна
Пиленцата от Монако организират „Курс по лукс“
