Рецепта за пилешко филе на тиган с мед
Ето как да го приготвите
Необходими продукти:
пилешко филе - 500 г
масло - 2 с.л.
чесън - 2 - 3 скилидки
ябълков оцет - 1 с.л.
соев сос - 1 с.л.
мед - 100 г
сол - на вкус
черен пипер - на вкус
брашно - за отепване на филето
олио - няколко с.л. за пържене
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилешкото на тънко, поръсваме със сол и черен пипер. Оставяме малко да поеме, отпенваме в брашно и запържваме в малко мазнина до готовност. След като са готови всички пилешки филенца махаме олиото от тигана, слагаме маслото и запържваме ситно нарязания чесън.
След като се запържи чесънът добавяме оцета, соевия сос и меда. Оставяме да се стъсти соса и връщаме пилешкото в тигана като обръщаме често, за да поеме от соса. След 2-3 минути сваляме от котлона и се наслаждаваме на резултата.
Полша харчи €2 млрд. за система срещу руските дронове по източната си граница
Системата ни произвежда 4 пъти повече от нужните учители
Да се намали ли двугодишното майчинство
Фокусникът, който шокира, разсмива и вдъхновява – кой е Арсен?
Кое е детето загубило живота си в атентата на гара Буново през 1985 г.
Тя бе най-личната мома в селото, но ето кой спечели сърцето й
AI очилата на Google ще помнят къде са ви ключовете
Революция на автопазара ще направи старите коли в ЕС много скъпи
Радев иска да ни изкара от ЕС и да ни направи част от Руската федерация, убеден е Росен Плевнелиев
В Сливен е страшно, има ураганен вятър
Коледно чудо във Вълтава: Стотици смелчаци се хвърлиха в ледените води на Прага
Монета от 2 евро може да струва 3000 евро: Ето коя е търсената рядкост
