×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С гласовете от Турция ДПС вкара 10 депутати, а по наше време, благодарение на патриотите, влязоха едва двама


С гласовете от Турция ДПС вкара 10 депутати, а по наше време, благодарение на патриотите, влязоха едва двама
Можеше да не се ограничават българските граждани извън ЕС, но в държави с доказано демократични принципи, каквато Турция не е, смята Христиан Митев от НФСБ
17 Ноември 2021, Сряда, 18:59 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Георги РУСЧЕВ

Освен това нарушаването на Изборния кодекс се приема като даденост – членове на СИК гласуват вместо избиратели, ще поиска ли някой касиране на изборите

- Г-н Митев, припомнете какви промени бяха приети по предложение на патриотите през 2017 г. в Изборния кодекс, с цел да се ограничи вотът от Турция?

- Тогава по наше предложение бе прието решение за ограничаване на секциите в държави извън ЕС, но основно насочено срещу масовото гласуване в контролираната от едноличния режим на Ердоган Република Турция, която до този момент насочваше вота си в посока подпомагане на противоконституционното Движение за права и свободи. Видяхме, че след промените, направени от 45-ото Народно събрание, това ограничение и тази преграда пред организираното от Турция гласуване паднаха. Съответно резултатите не закъсняха. Ако преди това имахме излъчвани между 1 и 2 мандата в резултат на гласовете от Турция, сега ДПС ще се радва на между 8 и 10 мандата само от този вот. Имаме фрапантни разлики в броя на откритите секции – на места те са 3-4 пъти повече в сравнение с изборите през април т.г.

Можеше, ако имаше желание, без да се ограничават българските граждани извън ЕС, но с доказано демократични принципи, и да бъде премахнато ограничението, но за държави, следващи недемократични принципи и нарушаващи човешките права, това ограничение да остане. Така нямаше да сме свидетели на тази грозна и груба намеса, на която станахме свидетели в изборния ден. Никога не е имало подобно погазване на Изборния кодекс с гласуване от страна на членовете на СИК вместо избирателите. И това става пред очите на всички. Беше показано от електронните медии. И въпреки това няма никаква реакция дори от останалите партии, които разполагат със съответната легитимация да поискат касиране на изборите. Разбира се, за това има още срок за действие и ще видим дали ще бъдат предприети такива. Изглежда нарушаването на Изборния кодекс се приема като даденост, а не като нещо, което би следвало да се санкционира.

- Ограничаването на броя на секциите извън страната беше ваше предложение още в 43-ото Народно събрание през 2014 г. Беше прието през 2016 г. на второ четене с много спорове. През 2017 г. телевизиите, които не харесваха НФСБ и лично г-н Валери Симеонов, излъчваха непрекъснато едни кадри от границата с една бабичка, която той дърпа и не ѝ позволява да прекрачи прага от един автобус. Защо вече никой не си спомня какво направи Симеонов с поправката в броя на тези секции, а тогава повече от година се въртяха тези кадри?

- Защото сега не е удобно да правиш реклама на Валери Симеонов и на НФСБ. Сега те са извън този нов либерален тренд, който идва в българската политика – новите управляващи с новата най-голяма партия в страната. Още повече, че ако тогава беше припомнено в негативен контекст, това припомняне в днешно време щеше да има по-скоро положителна конотация след това, което видяхме в изборния ден от Република Турция. Възмущението щеше да обхване доста български граждани. За съжаление, когато трябваше да има реакция през пролетта на 2021 г., през април и май, когато бяха приемани тези инфарктни промени в Изборния кодекс – буквално посред нощите – тогава реакция нямаше. Гледаше се повече да осигурим на всички право на глас, без да се замислим, че всъщност с това право може и да се злоупотребява. Една чужда държава използва българските изселници в границите си, за да подпомага очевидно етническа партия, каквато е ДПС. Резултатът е негативен за цялото общество и за законодателния орган.

- Как ще коментирате факта, че държавната агенция на Турция призовава „гласът на турчина да отиде за турчина“. Това е равносилно на това БТА да призовава за подобно нещо.

- Това е доказателство за това, което ние говорим от години – че ДПС освен, че е една стабилна икономическо-мафиотска група, е запазила до голяма степен характера си на етническа партия, който произлиза още от създаването й през 1991 г. Спомнете си емблематичното посещение на Карадайъ при Ердоган и изявлението, че „Турция е неговата родина“. Не е проблемът в това да гласуват българи извън границата на страната, подчертавам. Проблем е, когато това става в държави с недемократично управление и когато се използва, за да бъдат прокарвани  у нас чужди интереси, различни от националните. В тази обстановка на политическа, икономическа и ковид криза, това обаче остава на заден план.

- Удовлетворява ли Ви или Ви тревожи картината в новия парламент? Вълната от Харвард. Накъде върви България?

- Никакво значение няма дали ме удовлетворява мен, или НФСБ. Това е изборът на българския народ. Въпросът е по-скоро друг. Ако питаме тези хора, които отидоха до урните... между другото за първи път имаме толкова ниска избирателна активност, която няма как да не повлияе на представителността на новото Народно събрание и практикчески 60% от хората спокойно могат да кажат: „това не са нашите народни представители“. Смятам, че хората трябва да дадат оценка дали са доволни. Аз лично не съм оптимист при тази конфигурация и при заявените от канещите се да стават управляващи приоритети . Няма как, докато страната е в икономическа, здравна, социална криза, да казваш – нашият основен приоритет е да сменим главния прокурор. В превод: „този главен прокурор не ни харесва и ще го сменим с наш такъв, който вече ни харесва“. За да има истинска реформа в прокуратурата, трябва първо да тръгнем към правомощията на главния прокурор и тогава към личността. Иначе става на практика заяждане на междуличностно ниво.

- С какви промени в Конституцията е готов президентът? Той намекна нещо преди дни. Тревожи ли Ви това като изявление?

- Тревожно би било, ако промените са в посока промяна на формата на държавно управление от Парламентарна република в Президентска република – смесеният модел, който се наблюдава във Франция и в САЩ. Ако става въпрос за други промени – нека първо да ги представи и после да коментираме. В интерес на истината, при полагането на клетвата на новите конституционни съдии загатна за една от промените, на които той ще държи – приемането на индивидуална конституционна жалба, която и ние имахме в програмата си още от създаването на партията. Ако това е промяната, адмирираме я и ще я подкрепим. Но за всичко останало трябва да проследим внимателно какво се случва. Помните преди няколко години, когато президентът беше свикал неговия Консултативен съвет от експерти и беше представил насоки за промяна. Тогава нямаше нищо конкретно и беше заявено, че се подготвят промени. Сега с интерес очакваме да видим какви са те. Много е опасно обаче, според мен, в тази ситуация на тежка политическа и парламентарна криза да вървим в посока промяна на формата на управление на България.

- Това, което успяхте да отстоите като редут в правителството, притеснявате ли се, че сега много бързо ще влезе в сила? Вашите претенции по отношение на Македония, приемането на Истанбулската конвенция и куп други придружаващия я регламенти? Има опасност да се ускори либерал-глобализмът в България?

- При всички положения новите политически формации, които се заявяват като либерално-демократични и ляво-либерални от типа на „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и дори популистичната „Има такъв народ“, много лесно и бързо могат да тръгнат по тази плоскост и вероятно ще го направят. Защото подкрепата от чужди посолства не е безрезервна и не е само на базата на добри думи и усмивки, а на базата на поети ангажименти. Със сигурност част от тези ангажименти са ратифициране на Истанбулската конвенция, включително с настояване и натиск към Конституционния съд, който обяви, че приемането на този документ е противоконситуционно. Включително може би ще има промени по отношение на позицията на България към Северна Македония със замаскираното „отстояване“ на националния интерес чрез признаване на българско национално малцинство в Македония. Но пък загърбване на признаването на историческата истина и продължаването на подмяната на българската история там, както и затварянето на очите на официалните власти в България през езика на омразата, който се лее от различни държавни институции в Република Северна Македония. По същия начин всички други либерални теми ще бъдат прокарвани и застъпвани. И това си следва от характера на въпросните политически сили.

- Сега Вие с какво се занимавате?

- С прилагането на знанията ми като юрист в адвокатската професия. Върнах се в кантората си и имам клиенти.

- Къде е г-н Симеонов?

- И в София, и в Бургас. Пътува. Знаете, че телевизия „СКАТ“ има централен офис в София, в Бургас има регионален.

- Разочарован ли е много?

- Няма как да не е. Предстои да бъде направен анализ от националните органи и до края на годината вероятно ще проведен Конгрес на НФСБ, на който ще видим какъв нов курс ще поеме партията.

- Дни след изборите се спряга твърдението, че една друга партия с гръмкото име "Възраждане", с откровени лъжи и изопачаване на факти, обра патриотичния вот.

- Аз смятам, че там не отиде патриотичният вот, а антиваксърският такъв. Ако го нямаше това говорене, нямаше да видите Костадин Костадинов в Народното събрание. Патриотичният вот просто се пръсна. Ако го съберем на едно място, той ще е това, което беше навремето. Не вярвам такъв вот да отишъл към ГЕРБ или БСП.

Сравнение между броя на секциите в Турция на последните 3 вота

 




38
Коментара по темата
38.
ДО Иван
18.11.2021 16:20:58
0
1
Опитай Иване, опитът е без пари. Опитай и ще видиш даже ще преброиш колко звезди има по небето. Не може да нямаш съсед арменец, попитай го как е ...Той има влага от една година...
37.
Гласоподавател
18.11.2021 16:15:41
0
1
А защо не гласувате бе? Защо не станете от леглото и не идете до изборните секций като всеки нормален човек и народ? В Турция е имало 125 секций. В България имаше над 13.000 секций, а по света над 768 изборни секций. Казвате,че българите в България са образовани, културни, умни, родолюбиви, обичащи държавата и нацията си хора, защо тогава БЪЛГАРИТЕ,КОИТО СА МНОЗИНСТВО В БЪЛГАРИЯ И СРЕД ЕМИГРАНТИТЕ ПО СВЕТА СЕ СТРАХУВАТ ОТ 125 СЕКЦИЙ? Какъв е проблемът на 125 секций пред останалите 13.643 секций?Кое е по-вече? От 6.650.000 имащи глас гласуват 2.130.00 души. Ето това е и основната ви черта, никога нищо не сте свършили за благото на България. Винаги друг ви е вършил работата, включително тази в леглото със съпругите ви. За това раждаемостта спада, защото изгонихте всъщност тези които поддържаха и демографията ви. Ще ви мързи да идете до урните да гласувате. В цял свят ще имате възможност да го направите. Ще казвате,че БЪЛГАРИТЕ СА МНОЗИНСТВО В БЪЛГАРИ но ще излиза,че гласувалите в 125 от 13.768 секций решават съдбените ви и ще ги вините, ще ги плюете, ще ги игнорирате и ще се оплаквате. Вие с всичкия ли сте? Защо винаги друг сере в гащите ви? Защо поне веднъж не си признаете,че съсипахте и разорихте прекрасната земя и природа, че сте генно неспособни да управлявате държава и НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДЪРЖАВА?ПРИЗНАЙТЕ СИ ГО ДЕ, ЩЕ ВИ ОЛЕКНЕ...
36.
*********
18.11.2021 13:25:39
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
35.
Akinci
18.11.2021 13:20:06
0
2
И с какво се хвалите? Че сте ограничили правата на съгражданите си. Това само българин може да го направи, да се похвали с алчността, злобата и коварството си...
34.
*********
18.11.2021 12:26:03
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
АСЕН ИЛИЕВ
18.11.2021 09:20:54
1
2
И ГЕРОИЧНИ ПИДАЛИ. КОИТО ВМЕСТО ДА ИДАТ ДА УЧАТ, ОТИШЛИ У ВЛАШКО ДА СЕ... НА СПОКОЙСТВИЕ. И С КОНЯРЧЕТАТА.... :)
32.
тия патриотЕ, не са никви патриотЕ
18.11.2021 09:17:43
3
4
Дано поне Възраждане постави въпроса за новините на турски, че тия уж патриоти само се почесваха 4 години
31.
МЕРА СПОРЕД МЕРА
18.11.2021 09:17:31
0
2
А ПА ПОСТОЛ ВОЙВОДА ЗАПОВЯДА ДА СЕ ОМЪЖИТЕ, ЩОТО ОЩЕ ТОГАВА СТЕ БИЛИ ПО К У Р В А Л Ъ К А :) КАКТО КАЗАХ - РАТАИ И ПРОСТИТУТКИ. :)
30.
АСЕН ИЛИЕВ
18.11.2021 09:13:31
0
3
ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ И ДАНЪЦИТЕ ВИ БЯХА - НАТУРАЛЕН ДЕСЯТЪК = 10% И НЯМАШЕ ДДС :) И ВИНЕТКИ НЯМАШЕ :) НЕМА УГОДИЯ НА ТИЯ ТЪПИ ПСЕТА! ЕЙ!
29.
АСЕН ИЛИЕВ
18.11.2021 09:09:34
4
3
ПО ВРЕМЕТО НА ДПС, 500 ГОДИНИ ТРУПАХТЕ СПОКОЙНО ЛОЙ В ОПАШКИТЕ, НА ВОЙНА НЕ СТЕ ХОДИЛИ, И НЕФТОХИМА СИ БЕШЕ ВАШ :) ТА НЕ РАЗБИРАМ, ЗА КАКВО ТОЧНО КВИЧИТЕ СЕГА :) ...А ДА, НИТО ЕДИН ОТ ВАС ТАКА И НЕ ЗАВЪРШИ, КОЙТО И ДА Е УНИВЕРСИТЕТ, КЪДЕТО И ДА Е ПО СВЕТА В ТИЯ 500 ГОДИНИ. ДОРИ ГЕРОИЧНИТЕ ВИ ПИДАЛИ - БОТЕВ, ЛЕВСКИ, ВАЗОВ ИЛИ КОЙТО ТАМ СЕ СЕТИТЕ ВЕЛИК ГЕРОЙ :) В БЕЛАРУС ИМА ДОМЕННА ПЕЩ ОТ 1790Г. ЩОТО НЕМАТ ЧЕРЕШИ :)
28.
Някой
18.11.2021 09:07:39
1
5
Патриотите си свалиха гащите за ГЕРБ само и само да са във властта и сега народа им показа, какво мисли за тези им действия.
27.
АСЕН ИЛИЕВ
18.11.2021 09:04:23
0
5
А ПО ВАШЕ ВРЕМЕ, ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ, НЕ БЕШЕ ЛИ К Е Н Е Ф ? :) ТА КАКВИ СА ВИ ПО-ТОЧНО ЗАСЛУГИТЕ, ЧЕ НЕ Е ИМАЛО ДЕПУТАТИ ОТ ДПС?! МЕД И МАСЛО ЛИ Е ТЕКЛО ОТ ЧЕШМИТЕ? :)
26.
Патриот е - душа дава... но не свойта душа,
18.11.2021 08:51:05
0
7
Възраждане обра патриотичния вот и Атака, НФСБ и ВМРО останаха с 0,01%
Така нареченият патриотичен вот няма нищо общо с патриотизма и не надвишава 10% от имащите право на глас. Проблем е обаче когато народа не излезе да гласува, тогава той се свива яко и който го обере, той влиза в парламента. Тези така наречени патриоти, по-скоро с действията си работят против родината
25.
Иван
18.11.2021 08:42:24
3
6
Забрана на двойното гражданство!
Спазване на конституцията - ратурване на всички ЕТНИЧЕСКИ партии ДПС/ДОСТ/ДЕН!
Минимум средно образование за да гласуваш.

И ПРОБЛЕМЪТ С МАНГАЛСКИТЕ ГЛАСОВЕ Е РЕШЕН!
24.
1ч2
18.11.2021 08:30:57
2
0
Направете една партия само да не разливате гласовете и да давате сила на тази партия основана на верска основа.
23.
IYI
18.11.2021 08:19:39
0
4
Пита ли майка си , та даваш интервюта?
22.
помните ли другари в бсп
18.11.2021 00:35:00
2
9
Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха на тази зала едно огромно доверие към вас.
Тук имате достойни хора, които през последните години са гонени, мачкани, обиждани, само защото са верни на Българската социалистическа партия. И най-малкото движение от ваша страна срещу тази партия няма да ви бъде простено!“, каза Йотова.
21.
Не ни липсвате
17.11.2021 23:36:24
4
15
По ваше втеме направихте ограда да ви смее цял свят. И се хвалехте с отваряне на тоалетни, бутахте бабички и обикаляхте кръчми като ОФ дейци
20.
Иван
17.11.2021 23:02:50
4
4
ЗДРАВЕ: профилактично Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(рибено масло) + калций(извара), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са капан ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China
19.
Айтозлия
17.11.2021 22:23:59
1
17
Юли 2021, чакам си реда в банка ДСК! Влиза една жена плачеща и пита къде е охраната? Една, от гишето се показва, какво ще го правите? Жената се обяснява, преди 10 мин теглих пари от банкомата, забравих си телефона вурху него... Таа такаа... следва.
От гишето жената казва , че охраната нищо, не може да прави по този въпрос и казва да ходи в МВР-Айтос. Горкичката отива в МВР-то и от й казват, ако някой случайно оставя намерения телефон ще й се предават.... Горкичката пак се връща в банката и моли персонала да гледат от камерите и да предават на МВР, но никой не си мърда пръста, нито от Банката нито от МВР-то....
Такаа, затова , че колкото и да се плюете, да мразите, няма да се оправи Айтос с такива управляващи. Хората искат промяна, не смяна на управляващи...
18.
*********
17.11.2021 21:23:15
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
Прав е
17.11.2021 21:15:23
16
13
Без Валери и НФСБ няма патриоти в парламента.
16.
*********
17.11.2021 20:17:33
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
15.
бивш симпатизант на нфсб
17.11.2021 20:14:35
2
29
патриотите да се сърдят на себе си сами са си виновни не може преди изборите да говориш срещу герб и след това да се прегърнат с герб
14.
.
17.11.2021 20:13:51
4
18
Благодарение на СЕК ,Валери Симеонов и Каракачанов си преписаха чужди заслуги.
13.
Лост
17.11.2021 20:07:54
5
30
Не са ви виновни секциите в Турция. Разликата между изборите април и сега за Дпс са само 4000 гласоподаватели. Защо българите не гласуваха?
12.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
17.11.2021 20:07:53
4
36
ПРОБЛЕМА НЕ Е В ТУРСКИТЕ ГЛАСОВЕ САМО ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ ИСКА ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС ВСИЧКИТЕ КОИТО СТЕ ГОРЕ. НЕ МИ СЕ ПРАВЕТЕ НА ПАТРИОТИ, ГНИДИ КРАДЛИВИ. МОЖЕХТЕ ДА ПРОКАРАТЕ ЗАКОН ! ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ЖИВЯЛ И РАБОТИЛ В БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ ДА НЯМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА ВЪОБЩЕ ЗА КАКВОТО И ДА Е. НО ВИ ТРЯБВАТ ГЛАСОВЕТЕ НА ОНЕЗИ ЧЕЖДЕНЦИ В АНГЛИЯ, САЩ ГЕРМАНИЯ КОИТО НЕ СА ПЛАТИЛИ И ЕДНА СТОТИНКА ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ НАЛИ ИЗМАМНИЦИ ТАКИВА. АААХ МАМ ВИ ДОЛНА, ТАКИВА ПАТРИОТИ СТЕ ВИЕ, ЧЕ ЗАТВОРА ВИ Е МАЛКО
11.
ана чок амсалак
17.11.2021 20:01:39
10
19
Жителите на Айтос са шокирани от поста на полицейския началник в града Антон Тонев, който пост във Фейсбук страницата си агитира в полза на Румен Радев, като използва обидни квалификации към опонента му и насажда омраза и нетърпимост към част от българските граждани.
В поста си той използва изрази като „дружката по психопатия“ и „болен мозък“ като внушава, че ако българските граждани не гласуват за неговия избраник Румен Радев ще настъпи васална подчиненост.
Явно категоричната победа на ДПС в Айтос допълнително е изнервила държавния служител, който макар и от личната си страница насажда омраза, нетърпимост и внушения, които имат за цел да активизират избирателите да гласуват за неговия избраник за президент.
Това са стари ченгеджийски похвати от преди години, които имат за цел да настроят едни български граждани срещу други, за да се постигне определена политическа цел.
Когато си държавен служител и полицейски шеф грубата и арогантна намеса в изборите предизвикват няколко въпроса, като например : Изпълнявайки служебните си задължения, г-н Тонев, дели ли хората на такива, които подкрепят Румен Радев и такива, които не го подкрепят? Безпристрастен ли е в работата си, или се води от политическите си убеждения?
Да насаждаш етническа нетърпимост не е най- добрата атестация за държавен служител, служител на органите на реда, който е призван да защитава всички български граждани независимо от техните политически убеждения, религия, етнос и социално положение. А дали е така?
10.
*********
17.11.2021 19:58:00
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Партията на Короната
17.11.2021 19:57:00
2
6
Съвременното локално Управление трябва да е:
Оцъклено
Наг@зено
С 4 Топки
Усмихнато/умно/красиво – (визия дето му викат имиджмеѝкърите)
„Бързо / Турбо Развиващо се“ – 60 дни са ОК,
а не „45 Години Стигат“ ..
8.
ПП СОРОСОИД и ПОЛИТИКОПРОСТИТУИРАЩИ
17.11.2021 19:53:55
2
7
Ще трябва да се регистрират като депутати от НПО Америка за България,да си го носят на баджове,да се знае какви са.Какви народни представители може да бъдат тия,кой ги познава от районите ,в които са инсталирани,че и да ги избира,те са назначени за такива,няма и помен от демократичност.
7.
bjj
17.11.2021 19:49:02
5
20
а Валери дека е ?
6.
В едно изречение :
17.11.2021 19:46:50
4
25
Не ми било Патриоти ;
Най-ми било АКАНЪ МАФИОТИ !!!
5.
Отечество 1878
17.11.2021 19:34:15
15
15
Още едно доказателство за октопода ДПС който незаконно пуска пипала в България.Събуде те се бъл.представители в парламента в името на майка България и заедно с всички бъл. избератели отреже пипалата на този октопод.Поведете бъл.народ напред срещу тези мазни и гадни фесове.Нека един път и за винаги да ги изпитаме от нашата мила родина.
4.
Агент Сава
17.11.2021 19:18:47
6
48
По време на управлението на патриотите мангала доган се сдоби с ТЕЦ Варна и пристанище
3.
ХХ
17.11.2021 19:06:42
8
12
някой хора не разбират ,че България никога няма да бъде неможе да бъде добре работища държава и турците да идват в България да работят , никога няма да се оправи България тя е още под робство !
2.
на кой му пука
17.11.2021 19:03:39
7
23
нали ,патриотарите са и канало завинаги
1.
TNT
17.11.2021 19:02:59
4
25
Пускам сълза....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори