×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Червени саботьори предизвикали провала на БСП на изборите? Корнелия Нинова не била победена


Червени саботьори предизвикали провала на БСП на изборите? Корнелия Нинова не била победена
Да се искат оставки между двата тура на президентските избори бе политическо късогледство, коментира заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров
17 Ноември 2021, Сряда, 08:58 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Начинът за мотивация от Бойко Борисов, за който тя говори, може да е само един – материални стимули, коментира Атанас Зафиров

Няма как Корнелия Нинова да оттегли оставката си, защото тя вече е заявена пред членовете на БСП под формата на официално писмо. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ заместник-председателят на партията Атанас Зафиров. 

Той намекна, че червени саботьори са предизвикали провала на БСП на изборите. 

„Факт е, че има група от хора, които упорито и настойчиво през последните няколко години правеха всичко възможно, за да предизвикат провал на ръководството и на самата партия. За съжаление част от тези усилия се материализираха под формата на резултат на последните избори“, коментира бургазлията. 

След като водещият Златимир Йочев изтъкна, че от думите на Корнелия Нинова излиза, че тези хора са били мотивирани от външни фактори – отглеждани от Бойко Борисов, Зафиров каза, че тя знае най-добре това. 

„Нинова разполага с достатъчно информация и смятам, че това, което казва, е истината. Начинът за мотивация може да е само един – материални стимули“, подчерта той.

„Преди няколко години Нинова и екипът й започнахме битка за изчистване на партията от зависимостите. Започна и отстраняване на хората, които съгласуват решенията си с определени техни зависимости, но не можахме да обясним на българското общество процеса и то остана с впечатлението, че ние се караме в БСП за постове, за някакви позиции“, заяви заместник-председателят на партията.

В събота на заседанието на Националния съвет ще изтекат много интересни новини, прогнозира той.

„Не смятам, че Корнелия Нинова е победена. След това, което тя направи вчера, за пореден път се убеждавам, че не съм сгрешил, когато приех да съм част от екипа й“, каза Зафиров, след като бе попитан дали вътрешната опозиция или президентската партия доведоха до оставката на червения лидер. 

„Резултатите от изборите са много лоши и Нинова пое политическата отговорност. Това е нормалната практика във всички европейски партии“, добави той.

„Беше рано подаването на оставка, тъй като най-важната задача пред БСП е участието в неделя на балотажа и мобилизирането на партията за победата на кандидат-президентската двойка Румен Радев -  Илияна Йотова. От съществено значение е и участието ни в предстоящите преговори, за да се включим в сформирането на работещо мнозинство и правителство, което да изведе България от тежките кризи“, подчерта социалистът. 

„Добрите отношения в политиката не трябва да изместват казването на истината. Няма място за емоции, срещата с „Продължаваме промяната“ е преминала в много приятелски и конструктивен дух“, добави той.

Според него преговорите ще се водят от Корнелия Нинова, тъй като тя продължава да изпълнява функциите си на председател.

„Част от нашите колеги от Инициативния комитет на Румен Радев си позволиха по непремерен начин да искат оставки във възможно най-неподходящия момент. Да се прави това между двата тура на президентските избори беше политическо късогледство“, коментира Зафиров. 

Това са няколко кмета от БСП и членове на Националния съвет, уточни той.


В категории: Политика


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
14
Коментара по темата
14.
Маринчев
17.11.2021 20:25:24
0
0
Всичко тече всичко се променя!Но ние Не.А тези дето пишат от мое има да го Д. ХАТ!
13.
Подлогите на Сорос
17.11.2021 14:09:57
1
3
От 67 депутати на „Продължаваме Промяната“ :
> 22-ма са обвързани с ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи), финансирана от фондация „Америка за България“.
> 13 идват от „Хардардските курсове“, финансирани от фондация „Америка за България“.
> 8 са свързани с АУБ (Американския университет България), финансиран от фондация „Америка за България“.
> 24 лица са бизнесмени или служители на НПО-та, формално обвързани с предните лица.
Честито на Нейно превъзходителство генерал-губернатора на протекторат България – Херо Мустафа. Отлично свършена работа.
12.
Атанас
17.11.2021 13:37:22
1
3
Колко трябва да бъде извратен човек, за да гласува за тази партия. Същата, която изби цвета на нацията през 44-48 г. и открадна имота и парите на образованите и предприемчиви хора под благовидния претекст "национализация и колективизация". Тези гласове, които получихте са страшно много, за днешните богаташи - партийни вождове, другари.
11.
Атанас Зафиров
17.11.2021 12:52:42
3
1
ФЛАГМАН Благодаря!Аз да триех негативните коментари нямаше да се справя!Аферим Машаалах!Длъжник съм Ви!
10.
Ясно!
17.11.2021 12:06:01
2
4
Подадената оставка от Нинова, няма да бъде приета, отново! До януари, когато е пленума, Нинова ще се разправи с тези, които, не са с нея. Този филм го гледаме 12 години, а Импексова, няма едни спечелени избори.
9.
*********
17.11.2021 11:20:06
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
пенсионер
17.11.2021 10:41:39
4
7
За каква истина може да говори другаря Зафиров това младо момчекоето на бургазлии как стигна до политбюро .Врезултат на едноличното кадруване при определяне на кандидат депутатските листи взриви въ трешната и външна опозиция .Ужот два мандата повече не трябва да има кандидати Ати другарю за кой път си в листите на Бургас За що за водачи не се определяха от областта а както с теб в Сливен нима си по заслужен от тяхните комунисти или уж безпартийния Кънев абониран за Бургас Ажеба с кво е лолезен да си трупа имоти по черноморието .Жалко за за най старата Партия че ясъ сипахте кой да бъде по по най .Не било за постове ми единият си ти младежо кой се гласеше за МОтова е достатъчно и спирам .
7.
Комитет на Държавна Сигурност
17.11.2021 09:57:33
3
19
Зад Румен Радев стои сложна колония от стратези, бивши служители на комунистическата система на Държавна сигурност – всички преминали през различни школи и обучения в Москва. След промените същите са преминали през „курсове“ в САЩ и някои европейски страни, за да легендират истинската си принадлежност и отново са интегрирани в държавното управление. Те са гръбнака на така нареченото „прогресивно президентско тяло“, което пък е парцалена кукла в ръцете им.
6.
*********
17.11.2021 09:41:40
4
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
До 3
17.11.2021 09:37:16
5
14
Сериозно ли смятате, че само старците, кото и 1990 год си бяха старци са от БСП ?
Не ви ли идва наум, че когато човек остарее, виснат му ташаците, остане само на една пенсия, внуците го забравят , то той, остарелия ,автоматично става социалист, защото тогава схваща какво е, и почва да търси социална справедливост !?
И така се попълват редиците на социалните (социалистическите) партии !
4.
Бургас
17.11.2021 09:35:32
3
31
Докато има такива като вас в червените редици, дотогава ще партията ви ще е все назад и ще търпи загуби.
3.
Asas
17.11.2021 09:24:06
6
19
,2017 - 950 000 гласа
2021- 250 000 гласа
Нямало ковид 19 . Гледайте какво разреждане на БСП актива
2.
Когато
17.11.2021 09:17:27
4
27
си загледан в пъпа си , нама начин да видиш дали косата ти е разрошена...
БСП загуби половината от гласовете си още когато се назландисваше дали да подкрепи Радев за изборите или не !
1.
До Зафиров
17.11.2021 09:16:27
5
38
Зафиров, защо не се кандидатира от Бургас, да видиш колко струваш?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори