×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Пуснаха снимките от спалнята ми, за да скрият машините... воайорство на Радев


Бойко Борисов: Пуснаха снимките от спалнята ми, за да скрият машините... воайорство на Радев
Бойко Борисов призова Румен Радев да си покаже сертификата за ваксинация
12 Ноември 2021, Петък, 09:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Магистрала „Хемус” е жизненоважна, политическата ни воля е била до 2024 г. до Варна да се стига, както до Бургас, каза той

Най-подготвен за премиер в такива кризи съм аз. Това сподели в „Здравей, България“ по Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

За мое голямо съжаление обаче и Румен Радев, и аз - едната част от българите не искат да изчегъртат нас, а друга - него, добави той.

Борисов коментира и снимките, за които се твърди, че са от спалнята му, като изтъкна, че целта била да се скрие далаверата с машините за гласуване. 

„Пуснаха снимките, за да скрият всички тези работи. На Радев воайорството“, подчерта бившият премиер. 

„Този случай за мен е приключил. Просто си търся един стар телефон - като го намеря, ще кажа какво имам предвид. Мен ме няма на нито една снимка. Снимат и си отиват. Взимат ги парите, не съм ги намерил“, добави той.

„Миналата събота говорих за машините. Истински се надявах това да не е истина. Не ми се вярваше, че могат да набутат машини в един, втори, трети склад и ЦИК да се изненада. Настана хаос. Бащата на всичко е Румен Радев - всичко се върти около него”, подчерта Борисов.

Той коментира и разкритията около магистрала „Хемус”.

„Ако се твърдеше, щеше да има арестувани, парите да са хванати и доказани. Вярно е, че Румен Радев и компания убиха Севера и Северозапада. Магистрала „Хемус”, магистралата Търново - Русе, магистралата Ботевград - Видин са жизненоважни за тези региони”, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Дали са 60 млн. или колко са - има си органи да го докажат. Ние като държава сме възложили „ин хаус” процедура, която е разрешена от ЕК, когато бързо трябва да се строи нещо. Откъде да знам, че са изтеглени. Вече една седмица чакаме да видим кой е този, кои чували са”, добави той.

„Единственото, което чухме е, че аз имам банка. И е станало през моята банка. Вчера вече съм завел съдебно дело да си го осъдя. Не са отпускани суми без банкови гаранции. Ако някой е нарушил това, носи наказателна отговорност. Политическата ни воля е била до 2024 г. до Варна да се стига, както до Бургас”, заяви Борисов.

„Ако ние сме първи вече за трети път, не можем да държим стотици хиляди хора, гласували за нас, без да им дадем перспектива. Ако съм аз, това, което искат нашите избиратели - ще раздели държавата. Ако е партиен, след мен бих сложил Томислав Дончев - но и него няма да го възприемат, защото е обвързан с нас. Затова ще заложим на подобни хора от типа на Лозан Панов“, разкри той.

„Имам името в главата си - говорил съм с него и имам съгласието му, но има значение дали ще е той, или подобен на Лозан Панов човек. На този кандидат за премиер ще му дадем 100% правото да избере министри и да ги договори с другите политически партии”, обясни Борисов, но изтъкна, че няма да се залага на експертен състав. 

„Нашите естествени съюзници са „Да, България” и партията на Кирил Петков и Асен Василев. Оттам нататък Христо Иванов и компания се договориха с ДПС в предишния парламент, за да си изберат комисиите и ръководството на парламента. На ДПС дадоха двете най-големи комисии”, добави той.

„Когато ми е трябвало те да ми подпомогнат бюджета, ДПС ми подкрепиха бюджета. Когато трябваше да купим F-16 нито „Атака”, нито БСП щяха да ни подкрепят и ни трябваха ДПС. Така, че когато има нужда, или ако ни трябват, или ако те искат разговор с нас - ще се отзовем. За спекулациите - с ДПС бяха Христо Иванов, Слави Трифонов, Мая, Дончева и всички останали в предишния парламент срещу ГЕРБ”, заяви експремиерът. 

Той сподели, че не се е изправил срещу Румен Радев в битката за президент, защото имало по-добри кандидати - Лозан Панов, професорът Герджиков. 

„Тук трябва обединител - аз съм практически човек и затова народът ме е избирал три пъти”, уточни той и каза, че никога не го е привличал президентският пост.


В категории: Политика


37
Коментара по темата
37.
логика
12.11.2021 21:31:50
3
3
Не, 36, искам да кажа, че никой с акъла си няма да приеме такива банкноти, които са под стриктно наблюдение от всички европейски банки и постепенно подлежат на изтегляне, особено ако иде дума за корупция.
И не, нямам представа как се развива финансовият живот на руската мафия, ама ти току-що откри произхода на пачките на Бойко - явно са му подарък от руски брокери на имоти :/
За малко да ти се възхитя, ама на хора, които не знаят правописа на родния си език, но за сметка на това наричат Русия майка - не мога.
36.
до 28 ЖелУезната логика
12.11.2021 19:14:58
1
3
И искаш да кажеш, че вече няма купюри по 500 евро ли?
Знаеш ли руснаците как плащат при сделки с недвижими имоти - точно частта в брой, т.е., разликата между цена по документ и реална цена. Ами с банкноти от по 500 евро, пиУе, (може и със зеУе)! Има си ги още, останали от отдавнашни техни афери някъде ис необятната Майка Русия. Наистина не се емитират отдавна, но това не значи че ги няма и не са в обръщение.
Nice weekend
35.
Хахаха
12.11.2021 18:53:45
0
2
Гошко е доказан тъпак и невнятник, така че не спорете с него. Пълен игнор.
34.
Чекмеджесарай Бояна
12.11.2021 16:04:05
4
8
Автомагистрала била ЖИЗНЕНОважна ама НЕ за народа а за ПЪЛНИТЕ НОЩНИ ШКАФЧЕТА .
Само от тая магистрала НАДписани 2 МИЛИАРДА ЛЕВА които отиват в шкафчета на Боко,ЗЛАТЕВ,Шиши
33.
Много мераклии
12.11.2021 15:51:55
8
10
Да застанат на мястото на Бойко!
Много мераклии да влязат в обувките на Бойко,
но им са малки крачетата :))))
Само мерак не стига, вижте как се омота и провали Руменчо...
Едно е да искаш,
друго е да можеш,
а съвсем трето и четвърто е да го направиш!
Бий Бойко лузерите на Сорос,
не им прощавай!!!
32.
Свърши властта
12.11.2021 14:25:41
5
8
Вече мирише, като си отвориш устата, все едно гладам другия ненормалник Борислав Михайлов. Не ви иска никой, махнете се от публичното пространство. Хора свързани с ДС, мутри, групировки практически не са най-подходящи меко казано. Скоро ще бягаш от България при Божков.
31.
бойко РАЗБОЙКО
12.11.2021 14:07:46
7
9
Бойко РАЗБОЙКО...МУТРО ЩЕ ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА.
30.
Бойко, свърши се вече баби... предай се
12.11.2021 14:03:04
6
11
Бойко се надява да спечели само, за да замете изнесените факти от регионалният министър и Рашков за злоупотребите
29.
А дано е скоро
12.11.2021 14:00:19
8
11
С нетърпение чакам снимки от затворническата му килия
28.
логика
12.11.2021 13:54:06
6
8
Гошко, постановка има и тя е тъпа и елементарна. За тъпа и елементарна публика. От 2016-та банкноти от 500 евро не се емитират, освен от централните банки на Австрия и Германия и тези банкноти започват да се изтеглят от пазара. През 2019-та и последните две банки спират да емитират такива банкноти. И какво се оказва, че цялата наличност от неизтеглени от пазара банкноти от 500 евро се намира в чекмеджето на Бойко. Но за жадното за сеир око на посредствения българин е по-добре да се снима с такива банкноти, щот с 200 или 100 евро не би имало същия грандиозен ефект, нали. А дали има или няма разследване няма как да знаеш. И ако банкнотите са фалшиви (каквито вероятно са, знаейки съдбата на въпросната купюра) какво значение има размазаният сериен номер. Няма да ти върна обидите, понеже знам, че те не са аргумент в какъвто и да е спор. Човек ползва обиди, само когато няма аргументи. А ти, понеже имаш мозък (според теб самия) ще схванеш какво ти говоря. Надявам се.
А, и между другото съм жена.
27.
Раш
12.11.2021 13:48:49
8
7
Бившият шеф на Автомагистрали е напуснал България.
Защо ли???
Нагла-кеадлива герберистка пасмина !!!
Народе,гласувай да ги разкараме тия престъопници веднъж за винаги!
26.
До 15
12.11.2021 12:14:52
3
19
Радев е снимал с дрона и после щял да го пуска в bg amateurs.Тази застаряваща порно звездата наистина си мисли, че му варваме.
25.
Самата истина
12.11.2021 12:07:13
6
13
Държавата се управлява от некадърници и лъжци!!! Казаха ,че последно ще затворят училищата , всичко е отворено , училищата затворени. 38 000 Хил. деца тествани само 5 положителни?!38 000 хил. Възрастни тествани 5000 положителни! Направихте родителите престъпници , защото по закон нямат право да си оставят децата сами , но трябва да се работи. Извихте им ръцете да се съгласят на тестове за да се налапате с пари от поръчки. Енергийна , финансова и каква ли не криза . Ето това е истината, не им знам имената на управляващите и не ме интересуват. На 14 правилното е НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО. Багажа и чао България , някой друг да им плаща пенсиите след време на тези некадърници. Обърнахте се срещу бъдещето , тоест децата на България , ще ви излезе през носа господа управляващи.
24.
Месаря
12.11.2021 11:56:45
4
18
Хахаха, дебелият кретен пак квичи, като свиня пред мачете. Квичи свиньо квичи, Коледа идва.........хахахахаха.
23.
Сорос победи
12.11.2021 11:34:56
15
6
Цветната революция от паветата е соросоидна!
Подлогите на Сорос Канадеца, Кокорко, Спецов, Бойкикев, Шиши Мирчев и останалата паплач, с парите на НПО-тата на Сорос, унищожиха България за 7 месеца!
Целта е да вземат цялата власт и да фалират България, за да може Сорос да си върне в пъти инвестицията!
Всяка седмица половин милиард дългове...за 7 месеца удвоиха дълга на държавата!
Тролчетата платени от НПО-тата на Сорос няма да харосат, тези кинти за лекарства няма да им стигнат!
Продажници сте Радев и радевките!
22.
*********
12.11.2021 11:32:04
7
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
Burgas
12.11.2021 11:24:46
7
27
бойко полудя!
Как ще строи нещо, за кето не е отчуждена земята.
Нахалник и лъжец.
Всеки разбира, че приказките му за Президента са единсвено, за да замаже собствените си гнусотии.
Някой му поставял пари в спалнята.....
Стига бойко, стига герб.
20.
Чувал паша
12.11.2021 11:12:39
1
15
И аз не си вярвам на думите
19.
до 10
12.11.2021 11:03:17
17
8
Ти да не си някой фен на Алисия? Щото на снимките и тя е като модел на Виктория Сикретс, ама в реалността...Щом вярваш, че снимките на ББ са истински, значи трябва да вярваш и в извънземните. О, вярно, забравих. Кирчо и Кокорчо и другите партии около Радев са направо като извънземни...
Вместо да се замислите по какъв гнусен начин манипулират завода, вие се юрнахте да вярвате на всичките измислени схеми на генералите от ДС, някои от които са и в Инициативния комитет на фатмака...
18.
Човек от народа
12.11.2021 10:55:40
6
27
Изглежда и Бойко не вярва, че ще има повече интервюта. Побърза да наплюе всички и да си ходи.
17.
Гошко до 8
12.11.2021 10:53:39
0
15
Ти изписа цял криминален роман ве, мойто момче!!
Мислиш ли, че тези хора, които пускат снимките нямат и още какво да покажат??
Защо след като всичко е "нагласено", не тече разследване кой е извършил това? Имаш ли въобще мозък да схванеш за какво ти говоря, а?
Ти да не мислиш, че през тази спалня минават по 300 души на ден а, малоумник?!! Точно за два дни ще фиксират извършителя на постановката! Само, че има един тънък момент, ПОСТАНОВКА НЯМА! Виждат се и серийните номера на банкнотите! Ти ако нареждаш някой, ще ги снимаш ли ве, мозък?
16.
Анонимен
12.11.2021 10:51:24
4
16
Не са важни снимките вие много добре знаете какво сте правили но не ви отърва че са в публичното пространство
15.
Карлуково
12.11.2021 10:44:37
5
26
Ама Радев с дрона ли снима, или как..
14.
Тиквуний
12.11.2021 10:42:23
6
26
Радев искат да го изджагъркат само твоите платени тролчета а теб цяла България
13.
До 10
12.11.2021 10:37:29
16
9
А вас, дето виждате САМО това, което ви кажат да виждате, вас къде ви намират? Или даже няма нужда да ви търсят.
12.
78
12.11.2021 10:36:41
29
13
Много му завиждате на Бойко , ама и без него не можете!!! То се видя на предните избори какво направиха ''Партиите на промяната '' Едно нищо ама нищо!!! Давай Бойко ние сме с теб!!!
11.
Тъпанарщината на радевци
12.11.2021 10:36:21
23
12
Е по-заразна от ковида!
Трябва да си умствено ограничен дебел, за да ти харесва казармения комунизъм на Радев и компания.
Цялата "протестерска" мрежа е от наследници на ДС и ръководни кадри на БКП.
Искате казармен комунизъм, ще си го получите.
След Радевата зима, ще се молите Бойко да се върне и да ни извади от комунистическото, казармено блато.....
Човек каквото сам си направи и Господ не може да му помогне......
10.
До 8
12.11.2021 10:30:07
9
34
Направо виждам как чистачката на Бояна се разхожда с чанта с пачки и бутилки Чивас нагоре-надолу. От къде ви намират такива бе?!?
9.
Ало,Ваньо
12.11.2021 10:27:57
10
33
Пачки от Хемус,масажистки,презервативи, пистолети, кюлчета...Мутренска работа
8.
логика
12.11.2021 10:24:37
31
14
Декоративно аранжираните снимки на чекмедже са снимани в различни дни, съдейки по различните чаршафи. На никоя от тях няма спящ Бойко, а чаршафите, на които спи той на другите снимки, не съвпадат с никои, от тези на фотосите с пачките. Кой има достъп до спалнята? Ами най-елементарното - почистващата фирма, с която имат сключен договор. Идва жената, която почиства, междувременно аранжира, снима, събира си декора заедно с препаратите и си тръгва. Не е сложно. Може някой да ѝ е платил за това, може да е било с цел изнудване, всичко може. Снимките със спящия Бойко очевидно са снимани след като му правен масаж и той е заспал. Което е нормално. Както се вижда, той лежи върху завивката, не върху долния чаршаф и е покрит с хавлия, както би бил точно ако го масажират. Нищо ненормално няма в това, да идват различни масажистки. Вероятно тази, която го е снимала е една и съща, но със сигурност са идвали и други. Възможно е чистачката и масажистката да са едно и също лице. Ако се напънат малко, със сигурност могат да заловят тая митична Мата Хари, която 100% ще се окаже някоя Мата Харалампова от западащо, но иначе китно селце, дето за някой лев е способна на чудеса от храброст.
7.
Измамници
12.11.2021 10:14:18
8
49
Как може да сме толкова тъп народ, че да се оставим толкова години да ни ,,ръководи" този дебил.Партията му е пълна с мошеници, които са се облажили от некадърното му ръководство и сега от страх от разобличение, прозължават да гласуват за него.Затова за да се изчегърка това вредно за страната ни явление, трябва да има лустрация след изборите.
6.
Трудовак
12.11.2021 10:08:11
11
40
Бойко е чао.ДПС ще го хвърлят на вълците за успокоение на масите.Той е незначителна пионка изпълнила предназначението си.Важни са хората отзад.
5.
Ха ха ха ха
12.11.2021 10:03:38
23
17
Уникален е, обичам го честно, няма равен. “воайорство На Радев”, ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха…..топ. Ще гласувам за неговата партия определено ме спечели. Ха ха ха ха ха
4.
Рубладжиите сте продажници
12.11.2021 10:03:30
45
14
Начело с Радев!
Тъпото хвърчило и с 5см череп,
няма място за мозък!
Тъп фатмашки търбух за народа глух!
3.
Ников
12.11.2021 10:02:59
9
41
Сега снимките истински ли са или монтаж?Щото оня ден каза че са истински и знае коя е Мата Хари.После мънкаше нещо че не била една а повече.Сега изборите щели да ги маниполират ама той щял да ги спечели и да ги признае.Общо взето дрънкане на глупости на принципа :трябва нещо да се каже.
2.
292
12.11.2021 10:01:30
11
47
Днес Биби е в стихията си. Ще генерира минимум по една глупост на час. Която ще ни бъде услужлио свеждана от де що има медия.
1.
Българин
12.11.2021 09:57:48
14
55
Прост, по-прост, най-прост, толуп
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори