×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Илиан Илчев: "Черноморец" е отборът на Бургас, а нашите фенове доказаха, че са №1


Илиан Илчев: "Черноморец" е отборът на Бургас, а нашите фенове доказаха, че са №1
Нашите фенове милеят за клуба. Само в първите два дни от старта на кампанията събраха 4 хил.лева, които ще бъдат използвани за ДЮШ, каза Илиан Илчев
08 Ноември 2021, Понеделник, 14:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Проверете колко пари са дадени на нас, и колко на Нефтохимик през тази година. Гарантирам ви че парите за Нефтохимик са минимум три пъти повече от нашите, каза шефът на школата на Черноморец

Бургаският бизнесмен Илиан Илчев е директор на Детско-юношеската школа на ФК "Черноморец 1919". По всеобщо мнение, Илчев положи основите на изключително перспективна школа, която се утвърди като най-добрата в Бургас. Разговаряме с Илиан Илчев за перспективите пред клуба и проблемите през които "сините" от Бургас минават и опитват да се справят, без да се натрапват и държат сякаш всички са им длъжни. 

-Г-н Илчев, като бивш футболист на „Черноморец“ и един от хората помагащи на клуба да оцелее в тези тежки времена имаме доста въпроси към вас.

-Наясно съм с положението в клуба като цяло, така че може да ми задавате всякакви въпроси, свързани с футболния клуб.

-Президента Явор Жеков подаде оставка. Каква е ситуацията в клуба в момента?

-Ситуацията в клуба е нормална предвид обстоятелствата. Това че Явор си подаде оставката не е болка за умиране. Разпределили сме си задачите и всеки си гледа работата. Добромира Томова отговаря изцяло за мъжкия отбор, а аз за школата. Така ще бъде до Общото събрание, където ще се избира нов УС и нов председател на УС.

-Очевидно е че ДЮШ тръгна много добре под Ваше ръководство. Изглежда всичко се е подобрило от към организация.

-Наех се да се занимавам с ДЮШ от няколко месеца с уговорката да взимам крайните решения, за да може после само аз да си нося отговорността при евентуални неуспехи. Децата, желаещи да трениращи при нас се увеличават с всеки изминал ден и вече са над 200. Имаме 12 набора, от 2003 до 2014 и 90% от тях са на първо място в първенствата в които се състезават. Децата и старшата възраст са в топ 8 на България, в турнира за купата. Надявам се след 10-ина дни, след четвъртфиналите да са вече в топ 4. Пожелавам им успех.

-С финансите какво е положението?

-Сложно, но се справяме засега. Както виждате Община Бургас помага само на Нефтохимик. Четох вчера че Маринчев, Данчо Георгиев и разни други общински съветници щели да мислят варианти как да наливат още пари, как да спасявали школата им, която е с 50-60 деца, а мъжкият отбор, който го няма? Няма лошо, но нека да мислят за всички, не само за едни и същи. Наливат им се огромни суми, които потъват незнайно къде, че и трупат задължения. Повечето пари ги превеждат незаконно в разни новорегистрирани СНЦ-та, които нямат право на субсидии. Неслучайно фалираха защото там има хора, които нямат два лева в джоба и живеят от тези пари и ако не е футбола ще умрат от глад. Прокуратурата да не спи, ами да се сезира и да провери какво се случва в Нефтохимик.

-Искате да кажете, че Общината не ви помага ли?

-Ами проверете колко пари са преведени на Черноморец и колко на Нефтохимик през тази година. Гарантирам ви че парите за Нефтохимик са минимум три пъти повече от тези за Черноморец. И какво стана? Нефтохимик с над милион задължения и фалит, отнет лиценз и Маринчев щял да мисли как да им помага. Ами то се помага на болен, на умрял не можеш да помогнеш.

-Как намирате тогава средства да се издържате?

-Имаме един основен спонсор и няколко малки спонсори, които издържат мъжкия отбор, а школата се издържа предимно с наши средства. От няколко дни школата е с отделна от тази на мъжкия отбор банкова сметка, където всеки желаещ може да помага финансово на най-добрата школа в Бургас. Инициативата е на феновете, които за пореден път доказват, че са номер едно в Бургас. Само за два дена, без да е обявявана още официално някъде тази сметка, има събрани близо 4 хил лева. Респект към нашите фенове. Страхотни са.

-Браво на феновете ви. А каква е ситуацията със стадион „Черноморец“?

-Ситуацията е същата, каквато беше и миналата година, каквато беше и преди 5 години. Плащаме огромен месечен наем за да тренираме и играем на нашия си стадион. За разлика от Нефтохимик, които не плащат на никой, включително и на Общината за базата в „Изгрев“. Доколкото знам имат натрупани над 100 хил лв задължения към Общината за тази база. И общинарите щели да мислят как да им наливат още  пари, да ги спасявали. Ние сме платили стотици хиляди левове наеми и продължаваме да ги плащаме, вместо тези пари да отидат за децата от школата и за подобряване на инфраструктурата на стадиона. Това безумие трябва да спре и управляващите да не ми се появяват само преди избори, ами и да вземат да свършат нещо полезно за града и за децата. Имаме най-голямата спортна база в България и е срамота да не си я запазим. Всъщност и другите спортове, които тренират в залите на стадиона също плащат огромни наеми, не е само футболния клуб. Просто Общината е за едни майка, за други като нас мащеха.

-Стадиона е частен, а не общински. Как да стане без наем?

-А как стана частен? Да не би аз да съм го вкарал като апортна вноска в ПСФК-то? На всички е ясно какво се случи. Няма спортен клуб в Бургас, който да не изнемогва. Как може град като Монтана, който е колкото ж.к. „Изгрев“ с 40 000 население да има професионален футболен отбор, волейболен отбор в топ 3 на България, баскетболен отбор също в топ 3 на България, в Кърджали е същата работа, а Бургас го няма на картата.

-Да завършим разговора с нещо оптимистично.

-Черноморец е отборът на град Бургас. Имало го е 102 години, ще го има още 102. Докато има хора със сини сърца, докато ги има нашите верни фенове Черноморец ще е жив и ще оцелее въпреки всичко и всички. Бургас винаги ще си остане син.


В категории: Спорт


49
Коментара по темата
49.
Куршум
12.11.2021 19:31:52
0
27
Браво гега. Великан.
Крайно време беше да спрем да мълчим.
Мачкай ги в теб ни е надеждата.
48.
Ееееее
11.11.2021 09:58:59
16
5
Не знам, ама татковците на повечето хлапета са с такива болни амбиции и претенции към отрочетата си, че им стъжняват детството. Неуспели кандидати за слава сега искат да избиват комплекси с малките. И на мачовете се дължат като последните селяндури, а децата гледат и се учат от тях.
47.
ДО Ямболския кореняк
10.11.2021 20:03:30
0
24
Кой остави и двата отбора без бази бе, корен? Кой ги застави да дават пари вместо за футбол и футболисти за наеми и разходи по поддръжка на стадиони, дадени на частно лице без бой? Отворен селяк, защо не се пробваш ти да се занимаваш с футбол след като го разбираш толкова? Ей такива убитаци като им дадеш поле да говорят и ти идва ги вържеш на стадиона да разберат дали топката е кръгла.
46.
ДО Ямболския кореняк
10.11.2021 20:02:01
0
18
Кой остави и двата отбора без бази бе, корен? Кой ги застави да дават пари вместо за футбол и фурболисти за наеми и разходи по поддръжка на стадиони дадени на частно лице без бой? Отворен селяк, защо не се пробваш ти да се занимаваш с футбол след като го разбираш толкова? Ей такива убитаци като им дадеш поле да говорят и ти идва ги вържеш на стаиона да разберат дали топката е кръгла.
45.
Кореняк Бургазлия
10.11.2021 19:14:12
24
0
Ей смешници, и двата отбора щом не са в А група, просто все едно ви няма, не съществувате. Това е Бургас бе лек! Двата отбора на Бургас играят по селата, едните не могат да завършат за 100-ен път, а другите вече не знам колко години са в селската група...5 ли, 6 ли....И на двата отбора ръководителите на момента оставка, още днес бе! Според вас реално ли е села, хотели и частни фирми да са в професионалната група, а двата Бургаски отбора да не са? Кмета ли да дойде да ритне топката, бе некадърници! И двата казах, некадърници!
44.
до 43
10.11.2021 08:54:49
2
26
С купуване на мачове вязохте в Б гр., с купуване останахте в Б гр. и до къде стигнахте? Колко време си мислите, че ще останат Рунчев, Миринчев и Данчо Георгиев в Общината след явните кражби от бургазлии които правите всяка година? Ние и да искаме в Б гр. ясно виждаме, че там не е за отбори без база и финансиране различно от Община Бургас, само вашия на...ран задник не разбра че стахате смешни на цяла България и всички отбори ви мразят. Любо Божинов ако е луд да ви се върже ще последва Кръстев, нищо ново, ще остане гладен след година две и ще се моли да идва обратно, както Кръстев това лято. Имате още един знаем го кой е, но само болен човек би ви повярвал, ако го направи си е негов проблем. Ние не циврим никога, решаваме си проблемите сами, само вие разчитата на реване и невеждане в Общината.
43.
Искам
10.11.2021 01:17:49
24
3
Няма организация за б група брато.Искате и вие там,ама Куклен,съединение,нова Загора са големи хапки за вас
Таз година сте твърдо в петицата
Догодина пак ще ви катурнем
С любезния се разбрахме вече.Имаме и други наши при вас .чистоплътния ви отбор пак ще циври.Чувом и вие дама сте си сложили за шеф.Да не видите нещо от нас.
42.
Спартак до морски
09.11.2021 18:55:26
1
26
Точен анализ.Поздравления за Черноморци,че мислят за напред.ако бяха паднали на нивото на съгражданите им,щяха да купят два три мача и да влезнат в Б гр,но явно са преценили да играят честно и каквото стане.Ако те бяха влезли предната година нищо чудно сега и те да са на този хал .Явно има мислещи ръководители при акулите.Не съм чул да вдигат патардии пред общината и да реват постоянно .минаха си по истинския начин от най ниски нива.Пожелавам им успех.
41.
морски
09.11.2021 18:01:11
2
29
Някой ще потърси ли сметка на шефовете на Нефтохимик защо похарчиха общинската субсидия за школата да купуват мачове в края на миналото първенство само и само да останат в Б група за да угодят на шепата си слабоумни фенове, след като ако човек може да събере две и две трябва да му е очевадно че нямат средствата да издържат професионален отбор на този етап. Сега вместо да изчезнат щяха спокойно да играят във В група, която също е за хора и където разходите са много по-малки. Нямаше да разпускат и школата, защото децата не са им виновни с нищо. От друга страна пък и общината не е длъжна да дава пак пари за нещо, за което вече е дала един път пари. И това не е проблем само на това ръковоство на Нефтохимик. То това там от много години си е вече манталитет, счита се за нещо съвсем в реда на нещата някой в общината да им бърше оср***** г*****.
От друга страна, не знам колко години трябва да минат за да се разбере, че в Бургас няма пари да се издържат 2 отбора дори на средно ниво. Сега е удобния случай единия да си отиде по естествен начин и община и бизнес да се обединят за възраждането на историческия градски отбор, който носи гордо името на героите-черноморци от 24-ти Черноморски пехотен полк.
40.
бургазлия
09.11.2021 16:44:43
2
31
Шапка свалям на ръководството на Черноморец. Точни, коректни хора, плащат си всичко, поддържат и отбора и школа и базата, доколкото им позволяват силите. Не скачат нависоко, простират се на досегашната си черга и чакат по-добрите дни. Истински бургазлии, пичове. Докато Нефтохимик са на другия полюс. Велики, грандомани, г*з*вете им големи, на гол тумбак чифте пищови. Скачат нависоко, но не плащат вода, ток, данъци. Смятат че някой друг им е задължен да им плаща масрафа и като натрупат големите сметки, бягат в Общината да спасяват "бургаския футбол", който преди това плюят всячески. А има ли далавера, те са първи на софрата. Нищо общо с онзи Нефтохимик от времето, когато бургазлии обичаха и Черноморец и втория отбор на града. Срам за Бургас. Да не говорим за небургаския им произход.
39.
Az
09.11.2021 08:23:39
24
4
Треньора Вълчев , аут, не става
38.
Бам
09.11.2021 07:04:32
0
23
Какво е мотото в спорта?
Всички състезатели /отбори/ при старта, началото на състезанието са с РАВНИ НАЧАЛА! Само в Община Бургас не го знаят това и има някой по-равни от другите.
Нормално е да се ядосва човека след като се помага с двете шепи на едни а трохичките на други. Не е честно.
37.
До 34
08.11.2021 20:53:26
0
26
Изобщо не говори за школи, моли и т.н. Вие, фалирахте, не сте си плащали общинските наеми с години. Сега с едно ново дружество ще върнете ли на Бургас парите които дължите за наеми, ток, вода и т.н за базата в Изгрев, Българово и Долно Езеро, Бургасбус, НАП? Или на 2-3години милите деца няма къде да тренират. Другите спортове как си плащат? Ще се сравняват те с някого. Нагляри!
36.
Бургас
08.11.2021 20:23:14
0
29
Най-после някой да каже директно нещата без да мънка и овърта. Общината да се засрамят. Браво на момчето.
35.
O Да
08.11.2021 18:00:03
1
20
И футбола в Бургас е отражение на бургаската действителност и резултат от модела но ГРОБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
34.
Pidal
08.11.2021 17:27:15
3
13
Абе не пишете глупости кой колко добра школа имало и колко футбалери къде тупали топката. То се вижда целия ни футбол на какъв хал е като видите националния отбор
33.
До 23
08.11.2021 16:43:43
1
25
Пич, от юноши младша до мъже включително играете с едни и същи деца. А старшата ви е изцяло от наши деца, които подлъгахте с елитната, която вече я няма.
32.
Бургас
08.11.2021 16:01:04
15
3
Като говорите за " великите" ни школи, хайде по-запознатите да направят един теоретичен отбор от сега играещи бургаски футболисти в професионалните лиги, та да преценим дали с тях бихме устискали поне място в Б група. Ще бъде интересно да видим какво сме създали. Футбола в България е трагичен, защото няма интерес към него(освен по форумите), а в Бургас сме най-зле от всички, така че малко по-скромно с школите
31.
1919
08.11.2021 15:57:56
4
30
Всичко започна, когато аграрните селяци дошли от м@йната си приеха розовите екипи и новото име Нафтекс, само и само да ги има. С любезното съдействие на Ицо Отверката. Хариза ви, като стара кранта. Ей от там дойдоха неволите на бургаският футбол. Същите тия селяци, викаха на един мач на Мастер- Черноморец, за новият си бъдещ отбор, като по това време поредният им клонинг играеше в Б окръжна. Морал от такива подчовеци не вАжи.
Лека нощ.
30.
Бургас
08.11.2021 15:41:32
12
7
Айде стига вече с тия " велики" школи. Не знам точно кой от коя школа е, но ако има някой добре запознат, нека да направи един отбор от играещи в момента бургаски футболисти ( от двете професионални лиги), да видим какво сме създали и да преценим ще може ли този теоретичен отбор да крета поне в Б група, щото май вече ставаме за смях. Децата няма как да се запалят за сносен футбол като гледат как батковците мъчат топката на празни стадиони. Просто тренират за здраве ( което пак си е нещо де). Айде по-за познатите да направят един сборен отбор, да видим какво собствено производство имаме в момента.
29.
До 27
08.11.2021 15:41:20
2
23
Набутаха го и при нас , чрез вас! Вие го набутахте в града! Вие станахте и розови за да му се харесайте. Вие убихте всичко градено в спорта в този град! Редно е да изчезвате вече!
28.
Мазути
08.11.2021 15:38:55
2
21
Припомнете ни как вие подарихте стадион Лазур на Събев, чрез който се източи нашия Вие бяхте употребени и захвърлени. Ние бяхме следствие на вашата алчност. Дадохте му всички оръжия да убие футбола в града.
27.
До 26
08.11.2021 15:38:37
16
5
Отбор няма как да набута някой, оли. Набута го Порточанов. Същия този Порточанов, който създаде тумора ПСФК Черноморец. Други въпроси?
26.
До 24
08.11.2021 15:33:48
2
19
Я ни припомнете как се казваше отбора който набута Събев в бургаския футбол?
25.
Родител
08.11.2021 15:33:21
2
17
Къде ни бихте бе лек,като мача е тази седмица.Ако сте по-добри бийте ни много важно.За вас това е Най-големият успех.
24.
*********
08.11.2021 15:25:14
6
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
реалист
08.11.2021 15:24:51
24
9
В школата на Нефтохимик има футбол 5 -два отбора, футбол 7 - два отбора, футбол 9 - два отбора, деца футбол 11 - два отбора, юн.младша - 1 отбор, елитна 19 - един отбор (която от една седмица се разпадна). Това са минимум 150 деца, да не кажа 180. Хубаво е да се критикува, но нека критиката да е градивна, а не празни голи приказки, с които въпросният господин олеква. Първо да си вкара в ред кражбите от съблекалните, да си намери деца 2007 и 2009, че толкова много деца има, че 2007,2008, 2009 са в един отбор сляти.
22.
До 20
08.11.2021 15:17:22
2
23
Та за коя работа са по- добре мазута? Просят по добре от общината или разбират по - добре тотото от нас? Или пък как да фалират и да започват отначало със сливания? Кое е добрето?
21.
Само Черноморец!
08.11.2021 15:13:18
1
28
Сега разбирате ли къде е разликата? Когато гледаш резултати и се радваш на победи при мачугани които учат А и Б то на играта, не правите футболисти. Не градите. Нашите треньори изповядват други принципи. Няма значение дали имат 6-7 деца които са по- напреднали и да пускат само тях, играят всички деца. Няма как да подцениш детенце дошло на мача и не влязло да играе само защото било дерби и трябвало да спечелим. После затова разчитате на Ченоморец, че да има кой да ви играе в големите възрасти.
20.
Футболен фен
08.11.2021 15:12:13
14
4
Сега да погледнем реално на нещата... и едните и другите си мерите постоянно пи**ите, а не виждате цялостната картинка. Чисто като работа , мазута е по добре, чисто като организация шарана е по-добре. Реално обаче мазути шарани звездички и лунички, никой не ни брои за живи извън област Бургас, защото спортната култура на града е 0 и от там страда професионалния спорт. Спорт който е предпоставка и зелени и сини и червени да са фактор в България футбол, а не само някакви си епизодични победи и класирания, дошли след невероятен късмет
19.
До 12
08.11.2021 14:57:19
1
20
Пич, я провери набор 2021 какъв резултат имат, че мо се губят този сезон.
18.
Футболен фен
08.11.2021 14:57:09
17
2
Пропуснах да отбележа, че с 2011та падате от 2012та на Нефтохимик, защото те 2011та нямят :)
17.
Футболен фен
08.11.2021 14:56:07
15
1
Скоро не съм чел статия за мачове от дербито в отделните възрасти, а минаха няколко такива ;)
16.
Родител
08.11.2021 14:55:14
0
22
2012 имаме,А 2011 къде ни биете,Като май вие нямате.
15.
До 12
08.11.2021 14:52:32
1
26
Лек , що говориш глупости . Няма те победа от незнам кога . Всъшност обаче това изобщо не е най- важното . Важното е , че пак общината се гласи Да помага на едни . То лошо няма да се помага ама колко пъти ве ! Едно и също , шепа хора крадат парите и отбора фалира . Ай стига вече им писна на всички без значение фенове на футбола или не.
14.
1919
08.11.2021 14:48:36
2
29
Хахааааа, най-яките интервю! Великан! Само ЧЕРНОМОРЕЦ и на мазута у гъзо!
13.
Родител До 12
08.11.2021 14:46:49
3
25
Да не си от 7ет на психо диспансера?толкова глупости и неверни данни само такъв може да напише .Една загуба имаме от 15мача срещу Нефтохимик.
12.
Футболен фен
08.11.2021 14:43:45
30
8
Малко цифри:
Децата в нефтохимик не са 50-60 , повече са. Относно отделните възрасти:
С 2014та - падате от нефтохимик
С 2013та - падате от нефтохимик
2012та нямате, но за сметка на това с 2011та падате от Нефтохимик
С 2010та - падате от нефтохимик
С 2009та - падате от нефтохимик
С 2008/2007 сте добре, както и при 2006/2005... не съм много на ТИ с математиката, но това май не са 90% :)
11.
Нафта
08.11.2021 14:39:35
2
31
Ами донякъде е прав тоя . феновете на шарана от доста години си помагат на отбора,докато ние само ревем и мрънкаме.нормално е при нас да не се получава като нищо не градим.групичката на манолчо се чудят само как да изкарат някой лев на гърба на клуба.другата групичка на брадата същата работа.на стадиона идват няколко проблемни фена и си мислят че нещата ще се случат със зулуми и нападки.ами не става така.вижте ги шараните си работят тихо и кротко и си чакат техните времена.кво да кажа.
10.
Кир
08.11.2021 14:31:46
0
29
Коментара съдържа ли думата "кмета" и се трие. Някой дебне коментарите.
Браво Илянка, само така.
9.
Кореняк бургаски фен
08.11.2021 14:30:46
1
29
Време община Бургас да си застане зад отбора си вол на Бургас.Много добре казано от Илчев.Успех.
8.
До Роки
08.11.2021 14:29:41
0
28
Нали това казват, като се дава да е на всички. Никой не е казал само на футбола.
7.
Акули в атака
08.11.2021 14:29:25
3
36
Само Черноморец.Мачкайте и само напред.с вас сме .Това е отбора на Бургас.
6.
Бургазлия
08.11.2021 14:28:04
1
34
Браво.човека си каза всичко което мисли не само той а всеки разумен човек.адмирации.
5.
*********
08.11.2021 14:24:00
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Роки
08.11.2021 14:21:11
17
6
Браво,но говори в цифри,а не с предположения.и защо общината да ви дава? Ами другите спортове?
3.
*********
08.11.2021 14:18:13
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
Точно!
08.11.2021 14:13:48
0
38
Браво! Кажете им го на Община Бургас! Прекалиха!
1.
Aaaa
08.11.2021 14:09:45
3
41
Браво,Илияне.Най- накрая едно честно и мъжко изказване относно футбола в Бургас.Успех на отбора и само нагоре.Това е начина.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби един страхотен лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби един страхотен лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност  Фондация „Стилян Петров“ дари апаратура на КОЦ-Бургас Фондация „Стилян Петров“ дари апаратура на КОЦ-Бургас От здравното заведение изразяват огромна благодарност и респект към екипа на фондация „Стилян Петров“ за щедростта, съпричастието и моралната подкрепа Младите таланти на Бургас рисуваха за Деня на Европа Младите таланти на Бургас рисуваха за Деня на Европа Учениците бяха на възраст 9-12 клас от училищата Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14-ти май на пл."Тройката" Шоу с дронове, музика и забавления ви очакват на 14-ти май на пл."Тройката" Водещ ще е Драго Симеонов Представяте ли си да пусна ГЕРБ да слагат по билбордове пудели и пачки, каза Бойко Борисов Представяте ли си да пусна ГЕРБ да слагат по билбордове пудели и пачки, каза Бойко Борисов Дали си държа банкнота в чекмедже, която не е произведена никога? Даже ги слагаха на билбордове, избухна лидерът на ГЕРБ Бургас хареса Летния Никулден, на площад "Тройката" ври и кипи Бургас хареса Летния Никулден, на площад "Тройката" ври и кипи Денят бе изпъстрен с различни събития Отличиха Бургас за принос за развитието на бизнеса Отличиха Бургас за принос за развитието на бизнеса Наградата е оценка за усилията на Община Бургас да обедини различни по вид дигитални услуги Димитър Бербатов ще открие фотоизложба в Електрото в Бургас Димитър Бербатов ще открие фотоизложба в Електрото в Бургас Събитието ще се състои утре, 10 май от 13.30 часа в двора на гимназията
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори